• 9.370.003 stemmen

Ontwikkeld door: David Kohan en Max Mutchnick

Met onder meer: Nathan Lane, Matt Bomer en Linda Lavin

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 28 maart 2025

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mid-Century Modern

Drie beste vrienden - homoseksuele heren van een bepaalde leeftijd - besluiten, na een onverwachte dood, om hun gouden jaren samen door te brengen in Palm Springs, waar de rijkste met zijn moeder en een Gen Z-huishoudster woont. Als een gekozen familie bewijzen ze dat, hoe moeilijk het ook wordt, er altijd iemand in de buurt is die je eraan herinnert dat er mensen voor je klaar staan.

Meningen over Mid-Century Modern

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

maandag 28 april 2025
Mid-Century Modern seizoen 1 Er zaten veel erg leuke scenes in deze sitcom. Maar het is toch ook wel veel middelmaat. Met grappen die in 1995 niet zouden misstaan. Volgens mij was 1 van de rollen gecreeerd voor Leslie Jordan. Met hem was het allemaal denk ik wat grappiger geweest. Matig, maar hopelijk kunnen ze het beter maken in seizoen 2. Married with Children of Seinfeld was ook lange van perfect in seizoen 1.
avatar van Bubblez

Bubblez

dinsdag 20 mei 2025
Mid-Century Modern seizoen 1 Golden Gays had ook nog een prima titel voor deze sitcom kunnen zijn. De link met Golden Girls ligt er dik bovenop. Dat maakt de show niet minder grappig; de snedige oneliners vliegen je om de horen. Mat Bomer's constante dommige expressie zegt alles over zijn karakter, Nathan Lee Graham is de arrogante evil Queen en Nathan Lane zet 'm een tandje minder aan dan zijn Birdcage personage Albert of Pepper uit Modern Family, maar maakt Bunny zeer aimabel. De vierde in het ensemble is Bunny's moeder, gespeeld door actrice Linda Lavin, die helaas overleed nadat ze zeven afleveringen voltooide. Daarna volgt een mooi eerbetoon. Ik denk persoonlijk dat je gay of in ieder geval flink gay minded moet zijn om dit allemaal leuk genoeg te vinden, verwijzingen te begrijpen, de humor te waarderen. Ik vind het dan ook een erg vermakelijke sitcom, en kan niet wachten op een volgend seizoen.