• 143.352 films
 • 7.063 series
 • 21.455 seizoenen
 • 482.031 acteurs
 • 286.531 gebruikers
 • 8.232.950 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bonanza - Seizoen 7 (1965-1966)

3,50 8 stemmen

Show titel: Bonanza

IMDb beoordeling: 7,3 (8.596)

Seizoenen: 14 seizoenen

Afleveringen: 33

Ontwikkeld door: David Dortort

Met: Lorne Greene, Dan Blocker en Michael Landon

Datum van release: zondag 12 september 1965

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over Bonanza

Bonanza speelt zich af in het Amerika van rond 1860 en draait om de familie Cartwright. De familie bestaat uit een vader, Ben, en zijn drie zoons, Adam, Hoss en Little Joe. Iedere zoon is van een andere moeder want Ben Cartwright heeft namelijk de gewoonte zijn vrouwen snel te verliezen. Gezamenlijk runnen de mannen de Ponderosa ranch in Nevada, nabij Virginia City.

Afleveringen Seizoen 7 (1965-1966)

 1. 1. The Debt

  Wiley en Annie Kane komen aan op de Ponderosa zodat ze de schuld van hun vader aan Ben kunnen afbetalen. Het lijkt erop dat de oude Kane ooit de Cartwrights heeft belazerd.

 2. 2. The Dilemma

  Ben helpt een veroordeelde bij zijn voorwaardelijke straf. De man wordt dan plotseling de hoofdverdachte in een overval.

 3. 3. The Brass Box

  Juan Ortega claimt dat hij zoveel grond is achtergelaten dat hij het hele Nevada territorium zou bezitten.

 4. 4. The Other Son

  Een ezeldrijver en zijn twee zonen worden door Ben ingehuurd om een lading nitroglycerine naar Californië te brengen.

 5. 5. The Lonely Runner

  Jim Acton, vriend van de Cartwrights, vreest zijn prijswinnende paarden kwijt te raken. Hij heeft een boel wilde paarden aan Sam Whipple verkocht, maar dit blijft volhouden dat het beste paard er ook bij hoorde.

 6. 6. Devil on Her Shoulder

  Ben voelt zich aangetrokken tot Sarah Reynolds die lid is van een religieuze sekte. Wanneer ze beschuldigd wordt heks te zijn, grijpen de Cartwrights in.

 7. 7. Found Child

  Hoss komt een omgevallen koets tegen en vindt een klein meisje in shock. Hij neemt haar mee naar huis, maar het meisje heeft familie dat haar graag terug wil.

 8. 8. The Meredith Smith

  Ben moet vaststellen wie de rechtmatige erfgenaam is van een enorme nalatenschap waar ook waterrechten bij zitten die cruciaal zijn voor Ponderosa.

 9. 9. Mighty is the Word

  De nieuwste priester in Virginia City is een voormalige revolverheld die nu een nieuwe kerk wil bouwen. De broer van één van zijn slachtoffers heeft echter heel andere ideeën.

 10. 10. The Strange One

  Hoss en Joe vinden een vrouw die achtergelaten is bij een treinwagon. De vrouw van voorspellingen doen en dit werd haar niet in dank afgenomen. Ben vindt dat iedereen geaccepteerd moet worden zoals zij zijn.

 11. 11. The Reluctant Rebel

  Hoss probeert een jongeman en diens vader die volkomen uit elkaar gegroeid zijn, weer dichter bij elkaar te brengen.

 12. 12. Five Sundowns to Sunup

  Een jonge crimineel wordt binnenkort opgehangen. Zijn moeder dreigt de gijzelaars van de bende van haar zoon te vermoorden als de jongen niet wordt vrijgelaten.

 13. 13. A Natural Wizard

  Hoss vindt een gelijkgestemde in Skeeter Dexter. Skeeter is een eenzame jongeman die zich meer op zijn gemak voelt bij dieren dan bij mensen.

 14. 14. All Ye His Saints

  Michael Thorpe gaat op zoek naar God om hem te vragen zijn ernstig gewonde vader te sparen. Micheal komt Tom Cain, een voortvluchtige, tegen en meent dat het God is.

 15. 15. The Dublin Lad

  Joe was lid van de jury die Terrence O'Toole schuldig bevond aan moord. Joe begint echter te twijfelen en gaat op onderzoek uit.

 16. 16. To Kill a Buffalo

  Hoss vindt een gewonde indiaan op de prairie. De indiaan weet niet of hij terug moet naar zijn oude leven of dit nieuwe leven moet accepteren.

 17. 17. Ride the Wind: Part 1

  De Pony Express opent een vestiging in Virginia City en Joe sluit zich hier meteen bij aan. Ben besluit ook te investeren in het bedrijf. Het gaat echter al snel slecht met de zaak.

 18. 18. Ride the Wind: Part 2

  Het gaat slecht met de Pony Express en de Cartwrights hebben besloten in te grijpen. Ze gaan het bedrijf van de ondergang redden.

 19. 19. Destiny's Child

  Nadat de enige vriend van een niet al te snuggere man is vermoord, besluiten de Cartwrights hem in huis te nemen. Het blijkt echter dat de man gezocht wordt voor moord.

 20. 20. Peace Officer

  Een groep lastige jongeren vermoorden per ongeluk een hulpsheriff. Wes Dunn, een legendarische sheriff, komt nu naar Virginia City om de boel onder controle te houden. Het is echter geen prettige man.

 21. 21. The Code

  Joe wordt overgehaald om recht tegenover Dan Taggert te staan in een vuurgevecht. Dan is een echte revolverheld en heeft meer voorbereid dan Joe wist.

 22. 22. Three Brides for Hoss

  Niet één, maar drie postorder bruiden arriveren op de Ponderosa ranch. Ze menen alle drie dat ze met Hoss gaan trouwen.

 23. 23. The Emperor Norton

  Joshua Norton, een excentrieke en voormalig rijke koopman uit San Francisco, beschouwt zichzelf als de baas van de Verenigde Staten en de beschermer van Mexico. Hij komt naar Ponderosa.

 24. 24. Her Brother's Keeper

  Ben wordt verliefd op Claire Armory en zij op hem. Hun toekomst loopt echter gevaar door haar gehandicapte broer.

 25. 25. The Trouble with Jamie

  De Cartwrights proberen de vervelende jonge zoon van Ben's familielid in het gareel te krijgen. Dit is niet heel gemakkelijk.

 26. 26. Shining in Spain

  De jonge Wendy Daniels komt naar Virginia City om bij haar vader, Taylor, te kunnen zijn. Joe voelt zich aangetrokken tot Wendy maar hij is niet de enige aanbidder.

 27. 27. The Genius

  Hoss probeert de beroemde poëet Will Smith te rehabiliteren. Will is eigenlijk William Warlock Evans die veel te veel drinkt.

 28. 28. The Unwritten Commandment

  Iedereen vindt dat Andy Walker een geweldige zanger is maar zijn vader vindt dat Andy zich op echt werk moet concentreren. Joe heeft een brief van Andy gekregen.

 29. 29. Big Shadows on the Land

  Er zijn Italiaanse immigranten aangekomen in Virginia City. Ze zijn van plan hun eigen wijngaard te beginnen op de plek waar de Pendorosa staat.

 30. 30. The Fighters

  Hoss voelt zich schuldig omdat hij de carrière van een professionele bokser per ongeluk beëindigd heeft. Hij zweert nooit meer te vechten. Wanneer Joe bijna dood wordt geslagen, moet Hoss in actie komen.

 31. 31. Home from the Sea

  Een zeeman die claimt één van de beste vrienden van Adam te zijn, wordt warm welkom geheten door de Cartwrights. Ze weten niet dat de man van plan is hen te bestelen.

 32. 32. The Last Mission

  Ben en Hoss helpen, zonder dit zelf te weten, een wraakzuchtige kolonel uit het leger. De kolonel is van plan iedere indiaan om het leven te brengen.

 33. 33. A Dollar's Worth of Trouble

  Hoss zit in de problemen. Hij is betrokken geraakt bij een aantrekkelijke blondine, iemand die zelf drank stookt en een slechtziende crimineel die allergisch is voor bloemen en chocolade.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van nlkink

nlkink

 • 163 berichten
 • 98 stemmen

Het eerste volledige seizoen zonder Pernell Roberts als Adam Cartwright. Verder een goed seizoen met de eerste dubbele aflevering Ride The Wind part 1 & 2. Een indrukwekkend tweetal aflevering over het ontstaan van de Pony Express. Een mooie combinatie van drama en actie. In Home From The Sea komt Adam nog even ter sprake.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.