• 9.330.598 stemmen

Ontwikkeld door: Taylor Sheridan

Met onder meer: Sam Elliott, Tim McGraw en Faith Hill

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 19 december 2021

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot 1883

De familie Dutton trekt westwaarts door het laatste bastion van het ongetemde Amerika. James komt aan in Texas, waar hij en zijn familie zich voorbereiden om hun weg te zoeken door 'The Great Plains' op zoek naar een nieuw thuis en de belofte van kansen. Thomas en Shea rekruteren James en enkele lokale cowboys om een kudde vee bijeen te drijven. Als ze aan hun reis beginnen, wordt de karavaan geconfronteerd met enkele van de vele gevaren die ze onderweg zullen tegenkomen. Het verhaal van een gezin dat de armoede ontvlucht om een betere toekomst te zoeken in het beloofde land van Amerika - Montana.

Seizoenen

Komt er een 1883 seizoen 2?

Meningen over 1883

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

maandag 10 november 2025
1883 seizoen 1 Mooie verzorgde man hoorde ik altijd als Sam Eliot op het beeldscherm verscheen. Mijn moeder was wel een vrouw met goede smaak. Ongeacht zijn leeftijd, ... Of hij nu veertig, vijftig of zestig bij wijze van was, zijn overkomen, zijn uitstraling die zal hij nooit verliezen. Het was dan ook fijn om hem in 1883 te zien schitteren. Ik had deze serie dan ook graag met moeders gekeken. Neil Diamond was ook belangrijk in haar leven, dus dat wordt binnenkort een uitstapje naar de bios. Die avond zal ik symbolisch twee tickets voor mijn rekening nemen

lang pee

maandag 22 augustus 2022
1883 seizoen 1 Heerlijke serie, met mijn favoriete artiest (countrymusic) die ik ooit in de VS heb zien optreden, namelijk Tim McGraw. Ook zijn vrouw Faith Hill speelt mee, die ook een zeer bekende countrymusic ster is. De serie vond ik zeer goed, alleen mocht ze van mij iets korter zijn, vind dat van de meeste series trouwens...