• 143.940 films
 • 7.126 series
 • 21.659 seizoenen
 • 487.369 acteurs
 • 287.019 gebruikers
 • 8.255.649 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bonanza - Seizoen 11 (1969-1970)

3,40 5 stemmen

Show titel: Bonanza

IMDb beoordeling: 7,3 (8.647)

Afleveringen: 28

Speelduur: 4 uur

Ontwikkeld door: David Dortort

Met: Lorne Greene, Michael Landon en Dan Blocker

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 1 januari 1970

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bonanza

Bonanza speelt zich af in het Amerika van rond 1860 en draait om de familie Cartwright. De familie bestaat uit een vader, Ben, en zijn drie zoons, Adam, Hoss en Little Joe. Iedere zoon is van een andere moeder want Ben Cartwright heeft namelijk de gewoonte zijn vrouwen snel te verliezen. Gezamenlijk runnen de mannen de Ponderosa ranch in Nevada, nabij Virginia City.

Afleveringen Seizoen 11 (1969-1970)

 1. 1. Another Windmill to Go

  Een Engelsman met een passie voor belachelijke wetten ter discussie stellen, arriveert op de Ponderosa. Hij komt in een nogal opmerkelijk voertuig aan.

 2. 2. The Witness

  Jenny Winters, een jonge vrouw die graag sterke verhalen vertelt, claimt dat ze getuige is geweest van een overval. De Cartwrights laten haar onderduiken maar het is nog maar de vraag of ze de waarheid sprak.

 3. 3. The Silence at Stillwater

  Een jongeman identificeert Candy als de man die in Stillwater gezocht voor voor diefstal, brandstichting en moord. Candy komt in de problemen.

 4. 4. A Lawman's Lot Is Not a Happy One

  Roy wordt opgeroepen om te getuigen in een rechtszaak en hij vraagt Hoss om als voorlopige sheriff te fungeren. Hoss komt er al snel achter dat hij zich met allerlei vreemde zaken moet bezighouden.

 5. 5. Anatomy of a Lynching

  Will Griner wordt vrijgesproken van moord, maar de dorpsgenoten van Virginia City zijn hier niet blij mee. Ze zijn van plan Griner te lynchen. Ben heropent de zaak voordat het te laat is.

 6. 6. To Stop a War

  Dan Logan, een voormalige wetsdienaar die nu voor de Cartwrights werkt, heeft zijn handen vol aan dieven, een vete en een prostituee.

 7. 7. The Medal

  Ben schiet Matthew Rush, een oorlogsveteraan, te hulp die kortgeleden een belangrijke onderscheiding heeft ontvangen. Het zit Rush verder niet mee.

 8. 8. The Stalker

  Candy helpt de weduwe van een man die hij heeft neergeschoten uit zelfverdediging. Hij is zich er niet van bewust dat de weduwe op wraak zint.

 9. 9. Meena

  Little Joe en Candy verdedigen Meena Calhoun en haar vader Luke wanneer zij lastig gevallen worden door dieven. Joe helpt Meena tevens assertiever worden.

 10. 10. A Darker Shadow

  Een winkelbediende uit Virginia City besluit misbruik te maken van de gevoeligheid voor fel licht van een collega.

 11. 11. Dead Wrong

  Salty, een notoire verhalenverteller, wijst Hoss en Candy aan als de criminelen Big Jack en Sid. Candy en Hoss moeten Salty zien te overtuigen van hun onschuld terwijl de echte criminelen deze afleiding goed kunnen gebruiken.

 12. 12. Old Friends

  Ben is verdrietig wanneer hij hoort dat twee van zijn beste vrienden aan andere kanten van de wet staan. Het betreft Jess Waddell en Charlie Shepard. Jess wil Charlie dood hebben.

 13. 13. Abner Willoughby's Return

  Joe stemt ermee in een man, Abner Willoughby, te helpen die zijn paard heeft proberen te stelen. Abner is teruggekeerd om een verstopte doos met goud te claimen.

 14. 14. It's a Small World

  4 januari 1970 (1 uur)

  Een bevooroordeelde bankier uit Virginia City wil een weduwnaar niet aannemen omdat deze dwerggroei heeft. Deze besluit daarop geld van de bank te stelen om zijn dochter eten te kunnen kopen.

 15. 15. Danger Road

  11 januari 1970 (1 uur)

  Ben moet drie zware voorwerpen ophalen en een nieuw, onafhankelijk bedrijf wil hem hierbij helpen. Wanneer Ben de eigenaar van het bedrijf ontmoet, stuurt hij hem onmiddellijk weg. De twee hebben een verleden samen.

 16. 16. The Big Jackpot

  18 januari 1970 (1 uur)

  Candy heeft een flinke erfenis gekregen van een indiaan die hij vroeger geholpen heeft. Hij stopt met werken op de Ponderosa en gaat zich bezig houden met het verkopen van land. Dit loopt niet op rolletjes.

 17. 17. The Trouble with Amy

  25 januari 1970 (1 uur)

  Ben besluit Amy Wilder, een excentrieke dierenliefhebber, te helpen wanneer een buurman haar land wil kopen. De buurman wil via de rechtbank laten bepalen dat Amy gek is.

 18. 18. The Lady and the Mark

  1 februari 1970 (1 uur)

  Een nieuwe, rijke medewerker van de Ponderosa met een enorme voorliefde voor het vrouwelijk schoon wordt het slachtoffer van oplichters.

 19. 19. Is There Any Man Here?

  8 februari 1970 (1 uur)

  Wanneer de dochter van een goede vriend haar liefde voor hem verklaar, weet Ben niet zo goed wat hij hiermee aanmoet.

 20. 20. The Law and Billy Burgess

  15 februari 1970 (1 uur)

  Een boze jongeman heeft een heleboel moorden opgebiecht. Ben heeft echter serieuze twijfels bij deze verklaring en gaat op onderzoek uit.

 21. 21. Long Way to Ogden

  22 februari 1970 (1 uur)

  Ben zet de toekomst van de Ponderosa op het spel wanneer een overtuigende vleesverkoper uit Chicago aanklopt bij de ranch.

 22. 22. Return Engagement

  1 maart 1970 (1 uur)

  Op weg naar San Francisco, stopt actrice Lotta Crabtree in Virginia City voor een speciale voorstelling. Hoss wordt smoorverliefd op haar maar daar is haar tegenspeler niet blij mee. Wanneer de man dood aangetroffen wordt is Hoss de hoofdverdachte.

 23. 23. The Gold Mine

  8 maart 1970 (1 uur)

  Twee zwervers komen naar de Ponderosa en ze proberen de Cartwrights te bestelen. De Cartwrights jagen ze weg maar ondertussen is Joe bevriend geraakt met Ramon, een jonge Mexicaan die met de twee zwervers omgaat. Wanneer Ramon goud heeft gevonden wordt het een lastige situatie.

 24. 24. Decision at Los Robles

  15 maart 1970 (1 uur)

  Ben en Joe stoppen in Los Robles voor een biertje en een overnachting. Wanneer Ben ziet hoe de saloneigenaar een medewerkster lastigvalt, grijpt hij in. De saloneigenaar schiet Ben daarop neer.

 25. 25. Caution, Easter Bunny Crossing

  29 maart 1970 (1 uur)

  Een vrouw probeert Hoss over te halen zich als de paashaas te verkleden voor de weeskinderen van het stadje. Ondertussen komen een stel criminelen een overval plegen.

 26. 26. The Horse Traders

  5 april 1970 (1 uur)

  Hoss en Joe zijn van plan een aantal paarden te verkopen, maar hun plannen gaan niet door. Virgil en zijn twee broers zitten in dezelfde zaken en maken het lastig voor Hoss en Joe.

 27. 27. What Are Pardners For?

  12 april 1970 (1 uur)

  Hoss ontmoet twee mannen en bouwt een band met ze op. Dan vertellen ze hem dat ze de bank willen overvallen. Hoss probeert ze tegen te houden maar faalt. Hij probeert de bank te gaan waarschuwen maar dit pakt verkeerd voor hem uit.

 28. 28. A Matter of Circumstance

  19 april 1970 (1 uur)

  Ben, Hoss, Candy en Hop Sing gaan vee drijven terwijl Little Joe als enige achterblijft op de Ponderosa. Het begint te stormen en Joe moet de paarden rustig zien te houden. Dit lukt niet en de paarden worden wild. Joe raakt flink gewond en het is nog maar de vraag of dit goed voor hem afloopt.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van nlkink

nlkink

 • 163 berichten
 • 98 stemmen

Aflevering 25 is in de VS een van de populairste afleveringen van de serie. Hoss wordt gevraagd om het paasfeest op te luisteren voor een groep weeskinderen. De dame die het organiseert heeft voor Hoss op maat een groot wit konijnenpak gemaakt. Op het moment dat Hoss als grote paashaas verkleed rondloopt doen er zich diverse complicaties voor.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.