ad
 • 141.771 films
 • 6.860 series
 • 20.842 seizoenen
 • 470.010 acteurs
 • 285.268 gebruikers
 • 8.178.994 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bonanza - Seizoen 10 (1968-1969)

3,43 7 stemmen

Show titel: Bonanza

IMDb beoordeling: 7,3 (8.359)

Seizoenen: 14 seizoenen

Afleveringen: 30

Datum van release: zondag 15 september 1968

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over Bonanza

Bonanza speelt zich af in het Amerika van rond 1860 en draait om de familie Cartwright. De familie bestaat uit een vader, Ben, en zijn drie zoons, Adam, Hoss en Little Joe. Iedere zoon is van een andere moeder want Ben Cartwright heeft namelijk de gewoonte zijn vrouwen snel te verliezen. Gezamenlijk runnen de mannen de Ponderosa ranch in Nevada, nabij Virginia City.

Afleveringen Seizoen 10 (1968-1969)

 1. 1. Different Pines, Same Wind

  Joe helpt een weduwe die last heeft van een fikse infectie die steeds ernstiger wordt. De weduwe probeert daarnaast haar land te behouden.

 2. 2. Child

  Hoss is in een dorpje voor zaken maar hij wordt opgepakt voor moord en diefstal. De rijkste man uit het dorp is vermoord maar de dorpsbewoners hebben meer interesse in zijn geld dan om de juiste dader te vinden.

 3. 3. Salute to Yesterday

  De Cartwrights zijn vee aan het drijven wanneer Candy een stervende cavalerie officier vindt. Met zijn laatste adem vraagt de officier of Candy zijn kapitein kan helpen.

 4. 4. The Real People of Muddy Creek

  Ben heeft de leiding over een gevaarlijke gevangene en krijgt totaal geen hulp van de bange dorpsbewoners in het dorpje waar hij hem in bedwang moet houden.

 5. 5. The Passing of a King

  De zoon van een rancher probeert zijn vader mentaal instabiel verklaard te krijgen en hij laat zich door niemand tegenhouden. Ondertussen probeert hij zaken te doen met de Cartwrights.

 6. 6. The Last Vote

  Het geruzie van Hoss en Joe zorgt ervoor dat ze recht tegenover elkaar staan in een race in Virginia City. Dit zorgt ervoor dat heel het dorpje in twee kampen verdeeld raakt.

 7. 7. Catch as Catch Can

  De inwoners van Tin Bucket claimen dat de Cartwrights en Candy gestolen vee verhandelen. Ben probeert erachter te komen wie er echt verantwoordelijk is.

 8. 8. Little Girl Lost

  Een brutaal tienjarige meisje, Samantha, komt naar de Ponderosa. Haar moeder is een nichtje van Ben. Ze blijkt nogal een lastig type te zijn en de Cartwrights hebben hun handen vol aan haar.

 9. 9. The Survivors

  Een blanke vrouw die jaren geleden ontvoerd werd door de Paiutes wordt herenigd met haar man. Die is er niet blij mee wanneer blijkt dat ze zwanger is geweest van een indiaan.

 10. 10. The Sound of Drums

  Georgi Rossi begrijpt niet waarom hij indianen die het reservaat verlaten hebben niet op zijn land mag laten verblijven.

 11. 11. Queen High

  Joe en Candy winnen een molen tijdens een pokerwedstrijden. Ze weten allebei niet hoe ze een molen moeten runnen, maar dit blijkt niet hun grootste probleem te zijn.

 12. 12. Yonder Man

  Een oude legervriend van Ben komt naar de Ponderosa. Hij vraagt Ben een vee ranch in Mira Flores, Mexico te helpen starten.

 13. 13. Mark of Guilt

  Hop Sings vertelt Hoss en Candy dat ze de Chinese kunst van de vingerafdruk kunnen gebruiken om Joe vrij te spreken van moord.

 14. 14. A World Full of Cannibals

  Ben stemt ermee in een getuige op de Ponderosa onder te laten duiken. De getuige is zelf echter ook geen zuivere jongen en zorgt voor de nodige overlast.

 15. 15. Sweet Annie Laurie

  Hoss biedt aan Annie Laurie te helpen. Annie is een aantrekkelijke jongedame die wegrent van haar man die haar mishandelt.

 16. 16. My Friend, My Enemy

  Candy wordt beschuldigd van een moord die hij niet gepleegd heeft. De getuigenis van een indiaan is het enige dat hem kan vrijspreken.

 17. 17. Mrs. Wharton and the Lesser Breeds

  Candy helpt een pittige, oude Britse dame wier juwelen gestolen zijn tijdens de overval op een koets.

 18. 18. Erin

  Een buur van de Cartwrights bedreigt Erin, de verloofde van Hoss. Hij is het er namelijk niet mee eens dat Ben de Paiutes op Ponderosa grondgebied toelaat.

 19. 19. Company of Forgotten Men

  Een voormalige sergeant uit het leger is verbitterd omdat hij nooit pensioen heeft ontvangen. Hij kidnapt Candy en dwingt hem een plan te verzinnen om aan geld te komen.

 20. 20. The Clarion

  Een vriend van Ben heeft de grootste moeite met het behouden van haar krant. Ze wordt namelijk lastiggevallen door de baas van Gunlock. Ben besluit haar zaak over te kopen.

 21. 21. The Lady and the Mountain Lion

  Een onbetrouwbare magiër komt samen met zijn tweelingdochters naar Virginia City. De tweeling zorgt voor de nodige verwarring in de stad.

 22. 22. Five Candles

  De vloer van de Virginia City rechtszaal stort in waardoor Ben vast komt te zitten in de kelder samen met drie andere mensen. Een van die drie is waarschijnlijk een moordenaar.

 23. 23. The Wish

  Hoss brengt zijn vakantie door met het helpen van een Afro-Amerikaanse familie. De familie moet hun boerderij opknappen maar hebben last van racisme van hun dorpsgenoten.

 24. 24. The Deserter

  Candy komt een soldaat tegen die op de vlucht is. Met behulp van Joe weten ze samen een plan te verijdelen waarbij mensen vuurwapens aan de indianen willen verkopen.

 25. 25. Emily

  Emily Anderson, de voormalige verloofde van Joe, is in Virginia City. Haar strikte vader verbood haar met Joe te trouwen waardoor het niet door ging. Emily is ondertussen getrouwd met een Marshall.

 26. 26. The Running Man

  Joe en Candy reizen naar Butlerville en komen erachter dat één van de beste vrienden van Ben mensen slecht behandeld. Candy komt erachter dat een oude vlam van hem getrouwd is.

 27. 27. The Unwanted

  De dochter van een Marshall voelt zich ongeliefd en gaat ervandoor met een personeelslid van de Ponderosa. Haar vader denkt dat dit de man is die hem heeft neergeschoten.

 28. 28. Speak No Evil

  Coley Clayburn heeft altijd gedacht dat zijn moeder hem en zijn vader achter heeft gelaten. Wanneer zijn moeder plotseling weer opduikt, vertrouwt hij haar dan ook niet.

 29. 29. The Fence

  Ben en Hoss bezoeken een oude vriend om een oude mijn te kunnen overnemen. Op dat moment komen oude soldaten langs die wraak willen nemen op de vriend van de Cartwrights.

 30. 30. A Ride in the Sun

  Twee oplichters weten bijna dertigduizend dollar van Ben af te pakken nadat ze hem hebben weten over te halen zijn vee te verkopen. De twee schieten ook nog eens Ben neer, overvallen de Virginia City bank en gaan ervandoor. Little Joe zet de achtervolging in.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van nlkink

nlkink

 • 163 berichten
 • 98 stemmen

Het eerste seizoen waarin Michael Landon naast zijn rol als Little Joe ook een aantal afleveringen regisseert. Ook schrijft hij een aantal scripts.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.