ad
 • 140.743 films
 • 6.737 series
 • 20.448 seizoenen
 • 461.534 acteurs
 • 284.209 gebruikers
 • 8.144.992 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seizoen 5 (1996-1997)

3,30 10 stemmen

Show titel: Dr. Quinn, Medicine Woman

IMDb beoordeling: 6,7 (10.318)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 26

Datum van release: zaterdag 21 september 1996

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Dr. Quinn, Medicine Woman

Afleveringen Seizoen 5 (1996-1997)

 1. 1. Runaway Train

  Na haar zwangerschapsverlof gaat dr. Mike weer aan het werk in de kliniek. Ze merkt dat haar patiënten eraan gewend zijn om behandeld te worden door haar vervanger, dr. Andrew Cook. Maar dan worden ze allebei te hulp geroepen bij een treinongeluk in de buurt. Tot overmaat van ramp blijkt ook Sully in die trein te zitten

 2. 2. Having It All

  Dr. Mike heeft het zo druk als moeder, echtgenoot en als dokter dat het allemaal teveel dreigt te worden. Ze denkt erover om te stoppen met haar werk in de kliniek. Ondertussen hoort Colleen dat ze is aangenomen op een college in Denver om medicijnen te gaan studeren.

 3. 3. Malpractice

  Er komt een baby te overlijden na een behandeling van Dr. Mike. De ouders besluiten een proces tegen haar aan te spannen. Na de hoorzitting stelt de rechter de ouders in het gelijk. Dr. Mike krijgt een verbod om haar beroep uit te voeren en er wordt haar een boete opgelegd. Maar Dr. Mike denkt dat de doodsoorzaak ergens anders aan ligt en probeert dat te bewijzen.

 4. 4. All That Glitters

  Colleen heeft het moeilijk met haar studie medicijnen. Ze denkt erover om haar studie op te zeggen en met de beroemde zangeres Gilda St. Clair mee te reizen. Sully en Dr. Mike horen hierover wanneer Colleen en Gilda St. Clair een bezoek brengen aan Colorado Springs. Sully en Dr. Mike zijn niet bepaald gelukkig met Colleens plannen. Gilda blijkt overigens een keelaandoening te hebben die een einde kan betekenen van haar zangcarrière.

 5. 5. Los Americanos

  Wanneer een jong Mexicaans echtpaar in Colorado Springs komt wonen, stuit dit op verzet bij de dorpsbevolking. De man overlijdt en Dr. Mike probeert de weduwe te helpen.

 6. 6. Last Dance

  Sully krijgt een unieke baan aangeboden: het in kaart brengen van het nieuw te vormen Yellowstone National Park. Dr. Mike is hier aanvankelijk niet blij mee omdat ze dan haar werk moet opgeven. Ook maakt ze zich zorgen over de condities waarin ze dan moeten leven, met het oog op hun baby Katie. Ondertussen wordt er een dans georganiseerd en Brian is zenuwachtig om het leukste meisje te vragen.

 7. 7. Right or Wrong

  Er ontstaat een ware verkiezingsstrijd tussen Jake en Preston voor de functie van burgemeester. Ze houden zelfs een publiek debat, zodat de bevolking kan beslissen wie ze de beste kandidaat vinden. Ondertussen helpen Sully en Cloud Dancing een gevangengenomen indiaan te ontsnappen, maar Dr. Mike wordt gearresteerd wanneer ze zijn wonden verzorgt.

 8. 8. Remember Me

  Zwaaiend met een klomp goud strompelt een zieke goudzoeker het dorp binnen. Het blijkt Jake's vader te zijn, die heel lang geleden zijn gezin heeft verlaten. Jake is hier nog steeds boos over. Hij wil zijn vader dan ook niet zien. Ondertussen brengt de gevonden goudklomp een ware goudkoorts teweeg in Colorado Springs.

 9. 9. Legend

  Wanneer Preston’s Bank wordt beroofd gaat Matthew gelijk op zoek naar de daders. Hij wordt daarbij geholpen door de legendarische Elias Burch. Maar wanneer Matthew gewond raakt bij een schietpartij, lijkt hij, als sheriff, tot zijn spijt de rovers niet meer te kunnen inrekenen. Ondertussen is de nieuwe schooljuf, Theresa, te trots om hulp van Jake aan te nemen bij enkele reparaties rond haar huis.

 10. 10. The Tempest

  Terwijl de bevolking van Colorado Springs zich opmaakt voor de jaarlijkse viering van Thanksgiving, en Preston druk bezig is met de officiële opening van zijn nieuwe hotel, pakken donkere wolken zich samen aan de horizon. Ondertussen maakt Andrew bekend dat hij zijn eigen praktijk gaat beginnen in Preston’s hotel. Maar dan steekt er een zware storm op.

 11. 11. Separate But Equal

  Dr. Mike, Robert E. en Grace worden het mikpunt in de spanningen die ontstaan wanneer Robert E. en Grace aankondigen dat ze Anthony naar de (blanke) dorpsschool willen sturen. Ondertussen openen Jake en Hank hun eigen hotel en proberen op allerlei manieren te concurreren met Preston’s hotel.

 12. 12. A Place to Die

  Tot grote frustratie van Dr. Mike komen plotseling een paar van haar patiënten te overlijden, en ze weet niet wat daar de oorzaak van is. Na een tijdje wordt het duidelijk dat het iets te maken heeft met de instrumenten die ze gebruikt. Dat heeft vergaande consequenties. Ondertussen groeit de genegenheid tussen Colleen en Andrew.

 13. 13. Season of Miracles

  Iedereen in Colorado Springs maakt voorbereidingen voor de komende kerstviering. Dan blijkt dat dominee Johnson is getroffen door een virus aan zijn oogzenuw, waardoor hij haast niet meer kan zien. De symptomen van dit virus zijn meestal van tijdelijke aard, maar Dr. Mike is er niet gerust op. Met name Brian heeft het hier moeilijk mee.

 14. 14. The Dam

  Wanneer Sully hoort van de plannen om een dam te gaan bouwen waardoor honderden hectare land verloren zullen gaan, probeert hij er alles aan te doen om dat te voorkomen. Daarbij werkt hij mee met Preston, die ook zo zijn belangen heeft. Maar zijn activiteiten worden niet door iedereen gewaardeerd.

 15. 15. Farewell Appearance

  Een oom van Dr. Mike, Theodore, een vermaarde pianospeler, brengt een bezoek aan het dorp. Al snel ziet hij dat Brian een enorm muzikaal talent heeft en moedigt hij hem aan om met hem mee te gaan naar Boston om piano te gaan studeren. Hij vindt dat Sully en Dr. Mike tekort schieten in hun opvoeding van Brian en steekt dat niet onder stoelen en banken.

 16. 16. The Most Fatal Disease

  Dr. Mik is blij dat Kid Cole en zijn vrouw Sister Ruth weer eens op bezoek komen in Colorado Springs. Maar ze is niet blij wanneer ze hoort dat de twee voornemen hebben om te gaan scheiden. Dan komt ze achter de ware reden van de situatie.

 17. 17. Colleen's Paper

  Colleen komt thuis met de opdracht om een bijzonder medisch geval te beschrijven, en vraagt Dr. Mike om advies. Naar aanleiding hiervan herinnert Dr. Mike zich de vele bijzondere medische situaties die ze in de afgelopen vijf jaar heeft meegemaakt. Ondertussen ligt Andrew met een mysterieuze ziekte op bed.

 18. 18. Between Friends: Part 1

  Sully’s beste vriend, Daniël Simon, komt op bezoek. Hij heeft de mijn verkocht die hij en Sully samen ontgonnen hebben, en wil Sully nu de helft van de opbrengst geven. Maar Sully wil daar niets van hebben. Dit terwijl ze grote moeite hebben om hun maandelijkse lasten te betalen.

 19. 19. Between Friends: Part 2

  Terwijl Sully weg is komt Preston langs bij Dr. Mike en eist dat ze hun hypotheek geheel moeten inlossen, omdat ze telkens te laat zijn met de maandelijkse aflossingen. Dit brengt hen in grote problemen. Daniël, Sully’s vriend die op bezoek is, biedt aan hen financieel te helpen. Dr. Mike accepteert dat aanbod, maar Sully is daar niet blij mee.

 20. 20. Hostage

  Dr. Mike vindt twee gewonde mannen in de schuur en probeert hen te helpen. Dan blijken de mannen helemaal geen vredelievende bedoelingen te hebben, en gijzelen ze Dr. Mike, Brian en Katie in hun eigen huis. Wanneer Sully thuiskomt wordt er zelfs op hem geschoten.

 21. 21. The Body Electric

  Colorado Springs is erg blij wanneer de dichter Walt Whitman instemt om naar Preston’s hotel te komen om daar te herstellen van een beroerte. Maar als Andrew het gerucht verspreid dat Whitman graag mannen om zich heen heeft, proberen alle inwoners van Colorado Springs hem te vermijden.

 22. 22. Before the Dawn

  Wanneer de scheidingspapier van Myra en Horace binnenkomen, probeert Horace zelfmoord te plegen. Iedereen uit Colorado Springs probeert Horace ervan te overtuigen dat er nog een reden is om voor te leven.

 23. 23. Starting Over

  Tot Dr. Mike’s verbazing is haar zus Marjorie onverwachts op bezoek gekomen. Wanneer ze ziet hoe haar zus verandert is, en vooral hoe ze haar nieuwe levensstijl propageert, is ze daar helemaal niet blij mee. Bovendien veroorzaakt Marjorie nogal wat opschudding in het dorp, vooral door haar romance met Loren.

 24. 24. His Father's Son

  Nadat Brian en Anthony brand veroorzaken naast de winkel van Loren, realiseren Dr. Mike en Sully zich dat Brian een vader nodig heeft die duidelijker regels stelt. Als stiefvader had Sully dat tot nu toe meer overgelaten aan Dr. Mike. Maar Brian accepteert de strengere regels niet, omdat Sully niet zijn echte vader is.

 25. 25. Moment of Truth: Part 1

  Cloud Dancing en de andere indianen op het reservaat worden steeds slechter behandeld. Wanneer hij door de soldaten gemolesteerd wordt probeert Sully een uitweg voor ze te zoeken. In het geheim bereidt hij een grootschalige, maar ook gevaarlijke ontsnappingsactie voor. Maar hij werkt zich er behoorlijk mee in de nesten.

 26. 26. Moment of Truth: Part 2

  Nu Sully de Cheyennes heeft geholpen om te ontsnappen van het reservaat, wordt hij gezocht wegens verraad. Sergeant O’Conner, die een persoonlijke vete tegen Sully heeft, maakt jacht op hem om voorgoed met hem te kunnen afrekenen. Ondertussen maken Dr. Mike en vele dorpsgenoten zich grote zorgen om hem.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.