ad
 • 140.692 films
 • 6.737 series
 • 20.448 seizoenen
 • 460.980 acteurs
 • 284.179 gebruikers
 • 8.143.472 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seizoen 2 (1993-1994)

3,08 12 stemmen

Show titel: Dr. Quinn, Medicine Woman

IMDb beoordeling: 6,7 (10.337)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 27

Datum van release: zaterdag 25 september 1993

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Dr. Quinn, Medicine Woman

Afleveringen Seizoen 2 (1993-1994)

 1. 1. The Race

  Als Snow Bird een Indiaans paard genaamd Flash aan Dr. Quinn geeft, wil zij als dank daarvoor meedoen aan een paardenrace. Maar als ze hoort dat Loren en Jake geen vrouwen toelaten in de race heet dokter Mike een idee. Ze gaat verkleed als man.

 2. 2. Sanctuary

  Loren’s schoonzus Dorothy komt opeens opduiken in Colorado Springs. Ze is gevlucht voor haar man Marcus Jennings die haar vaak mishandeld. Ze komt vol striemen aan. Dokter Mike besluit haar te helpen. Toch probeert Dorothy om weer naar haar man te gaan. Maar al gauw komt ze weer terug. Haar man Marcus is gestorven.

 3. 3. Halloween

  Er is weer Halloween in Colorado Springs. Alle gekke dingen worden weer tevoorschijn gehaald. Maar dan droomt dokter Mike op een nacht over Sully’s gestorven vrouw Abigail. Abigail wil dokter Mike uit haar huis jagen en Sully laat dat toe.

 4. 4. The Incident

  Als Loren, Jake Horace gaan jagen en Jake op een indiaan schiet waarvan hij dacht dat het een dier was, krijgen ze problemen. Gelukkig zijn Sully en dokter Mike die veel met indianen omgaan en ervoor kunnen zorgen dat het weer goed komt tussen hun.

 5. 5. Saving Souls

  Als Reverend Johnson op een zondag een dienst houd, duikt Sister Ruth opeens op. Ze begint prachtig te zingen. Iedereen is onder de indruk van. Wanneer Robert E. en Grace besluiten te trouwen, maar Reverend Johnson ze niet kan toelaten in de kerk komen dokter Mike en Sister Ruth voor hen op.

 6. 6. Where the Heart Is: Part 1

  Dokter Mike krijgt bericht dat haar moeder ernstig ziek is en onmiddellijk vertrekt ze met de kinderen naar Boston. Wanneer ze haar moeder medisch onderzoekt, komt ze tot een hele andere diagnose dan de behandelend arts. Sully beseft dat hij dokter Mike enorm mist en hij besluit haar achterna te reizen.

 7. 7. Where the Heart Is: Part 2

  Als Sully eenmaal in Boston is aangekomen, ziet ze een hele andere wereld: het deftige stadsleven en een Dr. Quinn die zich van een andere kant laat zien.

 8. 8. Giving Thanks

  Wanneer Dokter Mike en de kinderen uit Boston terugkomen, blijkt er een grote droogte te heersen in Colorado Springs. De Cheyenne-indianen proberen de bevolking te leren welke natuurproducten ze nu het beste kunnen gebruiken, maar niemand wil naar hen luisteren. Dan ontdekken Jake en Loren een geheim waterreservoir. Ze verkopen het water aan hun dorpsgenoten, terwijl ze weten dat het eigenlijk niet drinkbaar is. Dokter Mike en Sully kondigen aan dat ze serieus verkering hebben.

 9. 9. Best Friends

  Er wordt een bal georganiseerd in Colorado Springs, en iedereen is nieuwsgierig wie met wie op het feest zal verschijnen. Wanneer Dokter Mike niet door Sully wordt gevraagd, en ze hem ook nog een paar keer met Dorothy ziet, verliest ze haar vertrouwen in de relatie.

 10. 10. Sully's Choice

  Tijdens de afwezigheid van Dr. Mike wordt Sully neergeschoten door soldaten en zet het leger een losprijs op zijn hoofd. Dankzij de hulp van de kinderen die Sullly verstoppen en verzorgen, knapt hij weer op, maar een nieuw gevaar dreigt wanneer Hank en Jake graag de losprijs in handen willen krijgen.

 11. 11. A Christmas Tale - Dr. Mike's Dream

  Als dokter Mike na een paar vermoeiende dagen rond kerst in slaap valt droomt ze over Charlotte Cooper. Ze gaat met haar naar Boston, en beleefd daar van allerlei dingen.

 12. 12. Crossing the Line

  De mijnwerkers van Colorado Springs staken omdat de mijnen zeer onveilig zijn geworden, en de eigenaar weigert er iets aan te doen. Omdat het goed verdient, besluit Matthew in de mijn te werken in plaats van de stakende mijnwerkers. Wanneer de mijn instort, zit Matthew gevangen. Ondertussen wordt de winkel van Mr. Bray geboycot, omdat hij te hoge prijzen zou vragen.

 13. 13. The Offering

  Er breekt een tyfus epidemie uit in het indianenreservaat. Het blijkt dat de dekens, die het Amerikaanse leger ter beschikking stelden, de ziekte hebben verspreid. Dokter Mike voelt zich mede verantwoordelijk voor de vele sterfgevallen, omdat ze heeft meegeholpen de dekens naar de indianen te sturen. Ook Matthew die een deken aan zijn vriendin Ingrid heeft gegeven, lijdt aan de gevreesde ziekte.

 14. 14. The Circus

  Mrs. Heart en haar dochter Atlantis bezoeken met hun rondreizende circus Colorado Springs. Dokter Mike merkt op dat Atlantis continu handschoenen draagt om iets te verbergen. Het blijkt dat Atlantis gebukt gaat onder een huidaandoening, maar als Dokter Mike haar wil helpen, krijgt ze het aan de stok met Mrs. Heart.

 15. 15. Another Woman

  Soldaten van het leger brengen een gewonde blanke vrouw naar Dokter Mike. Wanneer ze weer wat opknapt, voelt ze zich sterk aangetrokken tot Sully, die een goede bekende is van de Cheyenne-indianen. Dokter Mike ziet deze ontwikkeling met lede ogen aan.

 16. 16. The Orphan Train

  Als er in Colorado 8 wezen met de trein meegekomen zijn besluit Reverend Johnson ze op te nemen in de kerk. Dokter Mike onderzoekt ze op ziektes. Als niemand een wees wilt opnemen in huis gaat dokter Mike op zoek naar een oplossing.

 17. 17. Buffalo Soldiers

  Een divisie van het leger bezoekt Colorado Springs op zoek naar rebellerende indianen. Ze vragen Dokter Mike en Sully om hen naar de indianen te leiden. Wanneer deze hieraan gehoor geven, benutten ze hun positie om de indianen van te voren te waarschuwen waar en wanneer de soldaten gaan aanvallen. Ondertussen wint Colleen een reis naar Washington omdat ze een van de vijf hoogste cijfers voor een examen heeft behaald.

 18. 18. Luck of the Draw

  Matthew leert de kneepjes van het pokerspel. In korte tijd raakt hij verslingerd aan pokerwedstrijden. Verblind door succes slaat hij alle waarschuwingen in de wind en ziet het ernaar uit dat zijn gokverslaving zijn hele toekomst ruïneert.

 19. 19. Life and Death

  Tom, de zoon van Dorothy, komt onverwachts thuis met een akelige beenwond die hij heeft opgelopen in het leger. Omdat hij blijft vragen om morfine-injecties denkt iedereen dat hij vreselijk veel pijn heeft. Maar wanneer Tom in het huis van Dokter Mike inbreekt op zoek naar morfine, wordt duidelijk dat hij eraan verslaafd is.

 20. 20. The First Circle

  Een bankier uit Denver komt terug in Colorado Springs om een huis te verkopen. Wanneer hij merkt dat de nieuwe eigenaar, Robert E, een zwarte man is, wil hij de verkoop ongedaan maken. Hij weet vele dorpsgenoten achter zich te krijgen in zijn strijd voor scheiding tussen blank en zwart.

 21. 21. Just One Lullaby

  Een goede bekende van de dominee, Louise, wordt de nieuwe schooljuffrouw. Maar als Dr. Mike enkele kinderen moet behandelen vanwege hun verwondingen is ze bang dat Louise de kinderen wel erg hardhandig straft. De dominee raakt in tweestrijd over zijn groeiende liefde voor Louise en zijn verantwoordelijkheid voor de gemeenschap.

 22. 22. The Abduction: Part 1

  Zonder opzet veroorzaakt Dr. Mike een incident dat dreigt te escaleren in een bloedige confrontatie tussen de indianen en het leger. Ze probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen, maar ze wordt ontvoerd door rebellerende indianen. Sully zet alles op alles om haar levend terug te krijgen.

 23. 23. The Abduction: Part 2

  Sully trekt er op uit om Mike te redden. Ondertussen bezet Custer het indianenreservaat en dreigt iedereen op te hangen tenzij Mike wordt vrijgelaten. Mike en Sully keren net op tijd terug voordat de indianen worden opgehangen.

 24. 24. The Campaign

  De bewoners van Colorado Springs realiseren zich dat ze een burgemeester nodig hebben om de zaken wat beter op orde te brengen. Jake Slicker is de enige kandidaat voor de post, totdat Horace Dr. Mike als kandidaat voorstelt. Omdat vrouwen niet mogen stemmen, lijken haar kansen erg klein, maar Sully probeert daar wat aan te doen.

 25. 25. The Man in the Moon

  Hank is woest en verdrietig tegelijk omdat Myra niet meer voor hem wil werken. Hij heeft zichzelf niet meer in de hand en tijdens de verloving van Horace en Myra gaat hij door het lint. Even later raakt hij in coma na overmatig drankgebruik. De bewoners van Colorado Springs reageren verdeeld op de situatie.

 26. 26. Return Engagement: Part 1

  Een ex-officier van het leger, die zegt bioloog te zijn, bezoekt Colorado Springs. Dr. Mike ontdekt dat hij haar ex-verloofde, David, is waarvan ze dacht dat hij was omgekomen tijdens een veldslag. Ondertussen besluit Cloud Dancing om het gebied voorlopig te verlaten.

 27. 27. Return Engagement: Part 2

  Terwijl Horace en Myra elkaar het ja-woord geven, wordt Dr. Mike verscheurd door haar gevoelens voor Sully en haar gevoelens voor David, de onbekende man die haar doodgewaande verloofde blijkt te zijn. Sully heeft het er moeilijk mee en hij besluit de verloving met Dr. Mike te verbreken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.