ad
 • 140.071 films
 • 6.707 series
 • 20.329 seizoenen
 • 436.055 acteurs
 • 282.577 gebruikers
 • 8.118.654 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seizoen 4 (1995-1996)

3,30 10 stemmen

Show titel: Dr. Quinn, Medicine Woman

IMDb beoordeling: 6,7 (10.281)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 28

Datum van release: zaterdag 23 september 1995

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Dr. Quinn, Medicine Woman

Afleveringen Seizoen 4 (1995-1996)

 1. 1. A New Life

  Wanneer Dr. Mike en Sully terugkeren van hun huwelijksreis blijkt dat hun vertrouwde dorp Colorado Springs niet meer hetzelfde zal zijn. De spoorlijn is daar debet aan. Zo vestigt Preston A. Lodge zich als bankier in het dorp. Hij probeert de bewoners ertoe te bewegen om leningen bij zijn bank af te sluiten. Ondertussen probeert Sully Cloud Dancing over te halen om zich te vestigen in het gebied dat door de regering is aangewezen als indianenreservaat.

 2. 2. Traveling All Stars

  Een reizend baseballteam bezoekt Colorado Springs en daagt de bewoners uit om een team te vormen en het tegen hen op te nemen. De opbrengst zou op een eerlijke manier verdeeld worden. Na een onwennig begin lijkt het team van Colorado Springs zich aardig te kunnen handhaven tegen deze professionele baseball spelers. Maar na een nederlaag blijkt een heel ander spel aan de orde.

 3. 3. Mothers and Daughters

  Nu Dr. Mike en Sully getrouwd en wel in hun nieuwe huis wonen, genieten ze steeds meer van elkaars aanwezigheid. Colleen en Brian krijgen nauwelijks aandacht. Dat leidt ertoe dat Colleen zich steeds meer ophoudt met vrienden en vriendinnen die haar uitdagen mee te doen aan gevaarlijke spelletjes. Brian voelt zich gewoon steeds meer aan zijn lot overgelaten.

 4. 4. Brother's Keeper

  Brians hond wordt gebeten door een hondsdolle wasbeerhond. De hond moet apart worden gehouden, maar Brian wil graag bij zijn hond slapen. Wanneer Ingrid hem wat eten wil brengen, wordt ze gebeten door de agressieve hond. Dr. Mike probeert gelijk de wond te desinfecteren, maar wanneer Ingrids conditie snel achteruit gaat wordt er voor haar leven gevreesd.

 5. 5. Halloween III

  Brian wint op school een prijs omdat hij zo netjes kon schrijven. Maar Kyle, een jongen uit zijn klas, is jaloers en zegt tegen Brian dat er op Halloween iets ergs met hem gaat gebeuren. Brian probeert zich er niks van aan te trekken, maar hij word toch wel bang.

 6. 6. Dorothy's Book

  Dorothy krijgt een eerste kopie van haar eigen boek in handen. Ze is helemaal in de wolken. In het boek vertelt ze over het leven in het dorp en van de bewoners. Wanneer de dorpsbewoners het boek lezen, raken ze ontstemt over alle persoonlijke aangelegenheden die ze in geuren en kleuren in het boek terugvinden. Ze voelen zich in hun privacy aangetast.

 7. 7. Promises, Promises

  Tijdens een romantisch uitje met Dorothy vraagt Loren haar ten huwelijk. Maar voordat Dorothy haar antwoord kan geven krijgt Loren een beroerte. Ondertussen is Dr. Mike niet blij met een brief die Sully krijgt van een oude vriend, waarin hij Sully vraagt hem te helpen in het verre Nevada.

 8. 8. The Expedition: Part 1

  Dr. Mike's verjaardag komt eraan. Tot ieders verrassing wil ze haar verjaardag alleen doorbrengen op de top van Pike's Peak. Dorothy, Myra en Grace willen met Dr. Mike mee om Pike's Peak te beklimmen. Terwijl de vrouwen hun expeditie voorbereiden is Preston bezig met zijn plannen voor de bouw van een groots hotel. Hij is alleen bang dat de vrouwen, in het bijzonder Dr. Mike, tegen zijn plannen zijn. Daarom wacht hij tot de vrouwen onderweg zijn om vervolgens op een openbare vergadering zijn plannen te ontvouwen.Preston is alleen bang dat de vrouwen, in het bijzonder Dr. Mike, tegen zijn plannen zijn. Daarom wacht hij tot de vrouwen onderweg zijn om vervolgens op een openbare vergadering zijn plannen te ontvouwen. Dr. Mike valt bij de beklimming van Pike's Peak. Ze besluit toch om door te gaan.

 9. 9. The Expedition: Part 2

  Dorothy, Grace en Myra, die met Dr. Mike mee zijn, besluiten dat de beklimming voor hen te veel is en keren terug. Ondertussen drukt Preston zijn plannen voor de bouw van een groots hotelcomplex door tijdens een publieke vergadering. Samen met Jake en enkele anderen is hij bezig met de voorbereidingen.

 10. 10. One Touch of Nature

  Colorado Springs maakt zich op voor de jaarlijkse viering van Thanksgiving, een feest van dankbaarheid voor al het goede van het afgelopen jaar. Er wordt wel heftig gediscussieerd of de indianen in het reservaat bij deze viering betrokken moeten worden. Dr. Mike probeert de inwoners daarvan te overtuigen. Intussen maken Sully en Michaela zich zorgen of ze ooit nog eens een baby zullen krijgen.

 11. 11. Hell on Wheels

  Gebroken van verdriet over de dood van zijn verloofde Ingrid verdwijnt Matthew zonder te zeggen waar hij heen gaat. Wanneer Dr. Mike en Sully later het spoorwegpersoneel bezoeken, blijkt Matthew daar de leiding te hebben over de Saloon. Het leven heeft voor hem geen zin meer. Hij deinst er dan ook niet voor terug om een gevaarlijke klus aan te nemen.

 12. 12. Fifi's First Christmas

  Het is bijna kerst, en dominee Johnson probeert een kerstuitvoering te organiseren. Het kost hem veel moeite om genoeg dorpsbewoners enthousiast te krijgen om alle rollen te vullen. Brian is verliefd op Sarah, een nieuw meisje in het dorp. En hij probeert te zorgen voor Fifi, een poedeltje dat Dr. Mike als geschenk heeft gekregen van haar moeder uit Boston.

 13. 13. Change of Heart

  Dr. Mike is erg blij als ze hoort dat ze, als eerste vrouw, geaccepteerd is als lid van het prestigieuze American Medical Society. Enkele dorpsbewoners proberen Matthew te koppelen aan een 'geschikte' vrijgezelle dame. Matthew, die het verdriet van Ingrids overlijden niet te boven is, is daar niet zo blij mee.

 14. 14. Tin Star

  Een golf van criminaliteit treft Colorado Springs. De inwoners realiseren zich dat ze hoognodig een sheriff nodig hebben. Matthew en Hank stellen zich beschikbaar. De dorpsbewoners kiezen Matthew. Als Matthew moet optreden tegen een gevaarlijke crimineel is Dr. Mike niet zo gelukkig met het feit dat hij de nieuwe sheriff geworden is. Brian heeft last van gewetenswroeging. Zijn vriendjes hebben hem aangezet om iets te stelen uit de winkel van Loren.

 15. 15. If You Love Someone

  Emma nodigt Matthew uit voor een picknick. Ze vinden het fijn om samen te zijn, en Emma verteld haar ideeën aan Matthew dat ze later een kledingwinkel wilt openen. Matthew helpt om het contract van Emma bij Hank op te zeggen. Maar dit blijkt nog niet zo makkelijk te zijn.

 16. 16. The Ice Man Cometh

  Dr. Mike en dominee Johnson gaan samen naar Denver om inentingen aan Indiaanse kinderen te geven. Ondertussen komt er in Colorado Springs een zakenman langs die investeerders zoekt voor een nieuwe uitvinding. Iedereen blijkt geïnteresseerd te zijn, en velen kopen aandelen van de ontwikkelingsmaatschappij. Maar deze verkoper blijkt in een heel andere business te zitten. Ondertussen investeert Sully zijn geld in de oogst van de indianen.

 17. 17. Dead or Alive: Part 1

  Een politicus die zich inzet voor de vorming van de staat Colorado bezoekt Colorado Springs. Vlak na zijn aankomst ontvoert een beruchte crimineel zijn zoon. Sully is de enige die de bergachtige omgeving goed genoeg kent om de zoektocht naar de ontvoerde jongen te leiden. Ondertussen is Dr. Mike zo druk dat ze niet de rust neemt die ze als zwangere vrouw nodig heeft.

 18. 18. Dead or Alive: Part 2

  De zoektocht naar de gekidnapte jongen, onder leiding van Sully, dreigt helemaal uit de hand te lopen. De vader van de jongen probeert met geweld zijn zoon terug te krijgen. Hierdoor wordt Matthew ook gekidnapped. Ezra looft een forse beloning uit om de beruchte kluizenaar in handen te krijgen. Dr. Mike is geveld door de gevolgen van een hevige bloeding, die bijna een miskraam veroorzaakt heeft. Ze moet in bed blijven en kan alleen maar toezien dat haar minst favoriete dokter haar praktijk tijdelijk overneemt.

 19. 19. Deal with the Devil

  Dominee Johnson hoort dat een vroegere leraar van het seminarium op bezoek komt. Hij probeert gauw nog een aantal hoognodige reparaties uit te voeren, maar hij heeft niet voldoende geld om de benodigde materialen te kopen. Hank biedt de oplossing. Hij leent het geld aan de dominee en neemt een hypotheek op de kerk. Dominee Johnson lijkt de hypotheek alleen niet op tijd te kunnen aflossen.

 20. 20. Eye for an Eye

  Rosemary Hart is iets aangedaan en Mr. Logan is vermoord. De dorps- bewoners van Colorado Springs gaan er op uit, om uit te zoeken wie dat gedaan heeft. De broer van Rosemary wil de dader zelf vermoorden, maar zijn vader wil dat de dader op word gehangen.

 21. 21. Hearts and Minds

  De dominee start een school bij de Cheyennes. Dr.Quinn en de dominee willen les gaan geven aan de kinderen. Dominee Johnson wil dat de kinderen ook alles leren over blanke mensen, maar Cloud Dancing is het daar helemaal niet mee eens.

 22. 22. Reunion

  Dr. Miriam Tilson, een oude studievriendin, komt op bezoek bij Dr. Mike. Hoewel ze blij zijn elkaar weer te zien, laait ook de concurrentiestrijd weer op die ze tijdens hun medische studie kenden. Allebei zijn ze een beetje jaloers op wat de ander heeft bereikt. Deze houding leidt tot een gevaarlijke situatie over de diagnose van een ziek meisje. Dorothy heeft ondertussen een grotere drukpers gekocht en probeert hem aan de gang te krijgen.

 23. 23. Woman of the Year

  Een organisatie in Colorado heeft Dr. Mike genomineerd als 'Vrouw van het jaar'. Een vertegenwoordiger van die organisatie komt een tijdje naar Colorado Springs om kennis te nemen van het leven van Dr. Mike. Iedereen in het dorp is lovend over haar, wat een enorme druk op haarzelf legt. Ondertussen komt Hanks oma plotseling op bezoek. Hij probeert alles in het werk te stellen om haar niet te laten weten dat hij eigenaar is van de Saloon.

 24. 24. Last Chance

  Cloud Dancing raakt gewond tijdens een gevecht in het indianenreservaat. Emma blijkt een gevaarlijke tumor te hebben, waardoor ze waarschijnlijk geen kinderen meer kan krijgen. De hoogzwangere Dr. Mike blijft enorm druk met haar dokterspraktijk. Ze neemt geen tijd om af en toe te rusten. Ondertussen wordt Sully geconfronteerd met groeiende spanningen tussen de regering en de indianen.

 25. 25. Fear Itself

  Een aantrekkelijke kunstenares bezoekt het dorp. Ze wordt door iedereen vriendelijk ontvangen. Vooral door Preston, die haar wel erg graag mag. Maar wanneer blijkt dat ze aan een ernstige, onbekende ziekte lijdt verandert hun vriendelijkheid in bangheid. Dr. Mike moet de belangen van haar patiënt afwegen tegen de belangen van haar ongeboren baby. Ondertussen probeert Preston Dr. Mike mee te laten werken aan een medische afdeling in zijn plannen voor een groots kuuroord.

 26. 26. One Nation

  De spanningen tussen het regeringsleger en de indianen nemen verder toe wanneer een soldaat per ongeluk wordt neergeschoten tijdens een gevecht. Terwijl Dr. Mike het leven van de jonge soldaat probeert te redden, probeert Sully het leven van Cloud Dancing te redden. Cloud Dancing heeft de verantwoording van het incident op zich genomen en nu wil het leger hem terechtstellen. Ondertussen probeert Preston te voorkomen dat Dorothy een evenwichtige column schrijft in haar Gazette.

 27. 27. When a Child Is Born: Part 1

  Dr. Mike is hoogzwanger. Haar moeder en zussen komen uit Boston om haar te helpen rond de bevalling. Toch blijft het dagelijkse leven veel aandacht en energie eisen van dr. Mike en Sully. Wanneer het regeringsleger plotseling besluit om een aantal indianen, waaronder Cloud Dancing, naar een ander reservaat te verhuizen moet Sully erachteraan om ze te redden. Hierbij raakt hij gewond.

 28. 28. When a Child Is Born: Part 2

  Cloud Dancing weet te ontkomen en haalt Dr. Mike om Sully's wond te behandelen. Dr. Mike gaat mee met Cloud Dancing om Sully te verzorgen, nadat hij gewond geraakt is bij het redden van een aantal indianen. Maar wanneer ze Sully bereiken, worden ze gesnapt door het regeringsleger. Cloud Dancing wordt weer gevangen genomen. Dr. Mike zet Sully's gebroken enkel. Samen gaan ze snel terug naar het dorp. Onderweg beginnen plotseling de weeën.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.