ad
 • 139.853 films
 • 6.658 series
 • 20.207 seizoenen
 • 434.745 acteurs
 • 281.560 gebruikers
 • 8.107.867 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seizoen 3 (1994-1995)

3,09 11 stemmen

Show titel: Dr. Quinn, Medicine Woman

IMDb beoordeling: 6,7 (10.269)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 29

Datum van release: zaterdag 24 september 1994

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Dr. Quinn, Medicine Woman

Afleveringen Seizoen 3 (1994-1995)

 1. 1. The Train

  Dr. Mike en de meeste inwoners van Colorado Springs zien veel voordelen in de aanleg van een spoorverbinding. Loren en Jake gaan alleen wel erg ver om de vertegenwoordigers van de spoorwegmaatschappij een goede indruk van het dorp te geven. Sully is helemaal niet blij met de komst van de spoorweg omdat het een bedreiging voor de Cheyenne-indianen zal zijn.

 2. 2. Fathers and Sons

  Loren verdenkt iedereen ervan dat ze hem oud beginnen te vinden. Om te bewijzen dat hij nog lang niet oud is, besluit hij naar Bolivia te reizen. Ondertussen heeft Brian ook te maken met het ouder worden: hij raakt geïnteresseerd in meisjes. Dr. Mike beseft dat het tijd wordt om Brian een degelijke les te geven over de 'bloemetjes en de bijtjes'.

 3. 3. The Cattle Drive: Part 1

  Matthew is verantwoordelijk voor het vee dat hij, zijn familie en enkele dorpsgenoten terug proberen te drijven naar Colorado Springs. Omdat Matthew nogal eigenwijs is en het advies van Sully verschillende keren in de wind slaat, komt het leven van Dr. Mike ernstig in gevaar.

 4. 4. The Cattle Drive: Part 2

  Matthew is verantwoordelijk voor het vee dat hij, zijn familie en enkele dorpsgenoten terug proberen te drijven naar Colorado Springs. Omdat Matthew nogal eigenwijs is en het advies van Sully verschillende keren in de wind slaat, komt het leven van Dr. Mike ernstig in gevaar.

 5. 5. The Library

  Dr. Mike's moeder zend een paar delen van haar vaders boeken verzameling naar Dr. Mike. Dr. Mike geeft deze collectie cadeau aan de bibliotheek van Colorado Springs. Maar als de Reverend Colleen het boek ziet lezen, en ziet wat voor indruk het op haar maakt, vind hij dat het niet moet worden toegelaten in de bibliotheek.

 6. 6. Halloween II

  Brian heeft een man gevonden in het bos: John. Er doen geruchten de ronde dat Dr. Mike een monster in huis heeft genomen. Dat het gaat om een verstoten en misvormde man willen de inwoners van Colorado Springs niet geloven. Door middel van plastische chirurgie probeert Dr. Mike de vreemdeling te behandelen.

 7. 7. A Washington Affair: Part 1

  Wanneer een nieuwe regeringsfunctionaris, die de belangen van de indianen zou moeten behartigen, de Cheyennes duidelijk benadeelt, besluit Dr. Mike zelf naar Washington af te reizen om de regering op de hoogte te stellen van de vele misstanden in het westen. De meeste senatoren blijken niet van plan te zijn om er veel aan te doen. Maar na een ontmoeting met de president zelf lijkt Dr. Mike meer gehoor te vinden voor haar pleidooi.

 8. 8. A Washington Affair: Part 2

  Terwijl Dr. Mike, Sully en de kinderen in Washington zijn om de regering op de hoogte te stellen van de misstanden tegenover de indianen in het westen, komen ze achter een plot om president Grant te vermoorden. Tot overmaat van ramp wordt Sully plotseling gearresteerd wegens desertie uit het leger.

 9. 9. Money Trouble

  Sully werkt hard om het nieuwe huis te bouwen waar hij en Dr. Mike hopen te gaan wonen als ze eenmaal getrouwd zijn. Dr. Mike heeft haar zinnen gezet op een glas-in-lood raam voor in de nieuwe voordeur, maar de prijs is boven Sully's budget. Ondertussen hebben Horace en Myra te kampen met een nieuw probleem: Myra slaapwandelt.

 10. 10. Thanksgiving

  De postkoets naar Colorado Springs wordt overvallen. Dr. Mike, Sully en de andere passagiers Kid Cole en sister Ruth moeten in de wildernis zien te overleven. Zullen zij Thanksgiving toch nog thuis kunnen vieren?

 11. 11. Ladies' Night: Part 1

  Als Jake en Loren van Hank horen dat alle vrouwen die een jurk dragen, gratis drank mogen drinken, krijgen ze een idee, ze verkleden zich als vrouw. Maar die nacht wordt de Saloon leeggeroofd en Jake word ontvoerd door 2 broers. 1 van de 2 raakt bevriend met Jake, en laat hem vrij. Maar de andere is het hier niet mee eens.

 12. 12. Ladies' Night: Part 2

  Als Jake en Loren van Hank horen dat alle vrouwen die een jurk dragen, gratis drank mogen drinken, krijgen ze een idee, ze verkleden zich als vrouw. Maar die nacht wordt de Saloon leeggeroofd en Jake word ontvoerd door 2 broers. 1 van de 2 raakt bevriend met Jake, en laat hem vrij. Maar de andere is het hier niet mee eens.

 13. 13. A First Christmas

  Terwijl het dorp zich voorbereidt om het kerstfeest te vieren, komt een Joods gezin naar Colorado Springs. Veel inwoners hebben er moeite mee dat ze in Colorado Springs komen wonen. Loren helemaal, want zijn zaak heeft er een grote concurrent bij gekregen.

 14. 14. The Indian Agent

  Sully wordt beëdigd als officiële regeringsvertegenwoordiger van de Cheyennes. Hij doet dat onder supervisie van een regeringsambtenaar, die ook zorgt voor de bevoorrading. Op pijnlijke wijze komt Sully erachter dat de verantwoordelijke regeringsambtenaar alleen maar denkt aan zijn eigen portemonnee en niet aan het welzijn van de indianen.

 15. 15. The End of the World

  Dr. Mike zit na te denken over de dood. Ze praat erover met haar kinderen en met Reverend Johnson.

 16. 16. Pike's Peace

  Een vrouw uit Boston bereidt zich voor op een beklimming van de Pike's Peak. Dr. Mike maakt zich zorgen om haar. Ze besluit met haar mee te gaan. Als ze eenmaal boven zijn, gebeurd er iets ergs.

 17. 17. Cooper vs Quinn: Part 1

  Omdat hun trouwdag nadert, besluiten dr. Mike en Sully om Colleen en Brian wettelijk te adopteren. Hun biologische vader is inmiddels hertrouwd, en na wat wikken en wegen gaat hij akkoord met het adoptieplan. Maar hij komt hierop terug wanneer blijkt dat zijn tweede vrouw geen kinderen kan krijgen. Dr. Mike verliest haar kort geding om Colleen en Brian wettelijk te kunnen adopteren. Dit betekent ook dat de kinderen bij hun echte vader moeten gaan wonen.

 18. 18. Cooper vs Quinn: Part 2

  Dr. Mike probeert in een laatste poging de rechter te overtuigen van de wandaden van Mr. Cooper, maar het is allemaal tevergeefs. Colleen en Brian zijn hier zo overstuur van dat ze midden in de nacht weglopen. Mike blijkt de enige persoon te zijn die het eeuwige huilen van Samantha, Myra en Horace baby, kan laten stoppen.

 19. 19. What is Love?

  Colorado Springs is in de ban van Valentijnsdag. De kinderen op school moeten een opstel schrijven over 'wat is liefde' en Dorothy organiseert een opvoering van Shakespeare's 'Romeo en Julia'. Het heeft heel wat voeten in de aarde voordat het toneelstuk op de planken komt. Ondertussen verheugt Dr. Mike zich op een romantische picknick met Sully.

 20. 20. Things My Father Never Gave Me

  De belangrijkste stoomlocomotief die wordt gebruikt voor de aanleg van de spoorweg is kapot. Dr. Mike denkt dat Robert E. hem wel kan repareren. Achteraf blijkt dat het om een levensgevaarlijke opdracht gaat, maar Robert E. wil de klus afmaken.

 21. 21. Baby Outlaws

  Bij een overval op Hanks saloon raakt één van de rovers gewond. Het blijkt een ruw en opgeschoten tienermeisje te zijn: Belle Star. Dr. Mike besluit haar tijdelijk in huis te nemen. Dit valt niet bij iedereen in goede aarde. Het meisje maakt constant ruzie met Colleen en ze probeert aan te pappen met Matthew. Bovendien beschaamt ze meerdere malen het vertrouwen dat Dr. Mike haar gegeven heeft.

 22. 22. Bone of Contention

  Een ambitieuze paleontoloog is op zoek naar botten van dinosauriërs. Wanneer hij opgravingen doet op een begraafplaats van de Cheyennes wekt dit de woede van de indianen.

 23. 23. Permanence of Change

  Brian raakt bevriend met een meisje: Mary Ann Daggett en ontdekt haar vreselijke geheim: Ze is mishandeld door Mr. Daggett, en ze heeft geen ouders die haar konden beschermen. Brian waarschuwt Dr. Mike als Mary Ann gebeten word door een rat en Dr. Mike gaat haar helpen.

 24. 24. Washita: Part 1

  Omdat de regering te weinig voedsel beschikbaar stelt voor de Cheyenne-indianen slaat de honger in het reservaat toe. Dr. Mike en Sully zien de gevolgen hiervan met lede ogen toe. Black Kettle, het opperhoofd, besluit om zijn stam te verhuizen naar Fort Cobb, een gebied dat aan de indianen is toegewezen is. Hier zou wel voedsel te verkrijgen zijn. Maar dan horen Dr. Mike en Sully dat generaal Custer met zijn leger de achtervolging inzet.

 25. 25. Washita: Part 2

  Opperhoofd Black Kettle is met zijn Cheyenne-stam naar een gebied verhuisd waar de indianen vrij mogen wonen. Generaal Custer heeft hen echter met zijn leger achtervolgd, waarna de hele stam is uitgemoord. Dr. Mike, Sully en Cloud Dancing zijn diep geschokt.

 26. 26. Sully's Recovery

  Na de Washita-tragedie wil en kan Sully zijn taak als vertegenwoordiger van de indianen voor de federale regering niet langer meer vervullen. Wanneer hij op weg gaat naar het dichtstbijzijnde regeringskantoor om zijn functie neer te leggen, komt hij Loren tegen die zwaargewond is geraakt. Ondertussen wil Brian een vliegmachine bouwen, tot grote zorg van Dr. Mike.

 27. 27. Ready or Not

  Dr. Mike en Sully voeren met dominee Johnson een paar gesprekken ter voorbereiding op hun huwelijk. Ze vragen zich af of ze wel voldoende basis hebben voor zo'n levenslange verbintenis. Ze realiseren zich dat ze wel erg verschillend zijn en dat ze al veel confrontaties hebben gehad, die nog niet allemaal uitgesproken zijn.

 28. 28. For Better or Worse: Part 1

  Vlak voor de bruiloft van Dr. Mike en Sully viert het dorp de opening van de spoorweg. De eerste trein die aankomt, brengt tot ieders verbazing de moeder en de twee zussen van Dr. Mike mee. Ze zijn speciaal gekomen voor de trouwerij. Al snel blijkt dat ze heel andere ideeën over de bruiloft hebben dan het aanstaande echtpaar. Tot overmaat van ramp heeft generaal Custer een beloning op het hoofd van Cloud Dancing gezet, en dat terwijl Sully hem zo graag bij de huwelijksvoltrekking wil laten zijn.

 29. 29. For Better or Worse: Part 2

  Eindelijk is de dag aangebroken waarop iedereen in Colorado Springs zo lang heeft gewacht: de dag waarop Dr. Mike en Sully elkaar het ja-woord zullen geven. De moeizame voorbereiding lijkt haast vergeten. Alleen de grote vraag is of Cloud Dancing op de bruiloft aanwezig kan zijn.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.