ad
 • 140.677 films
 • 6.737 series
 • 20.448 seizoenen
 • 460.863 acteurs
 • 284.169 gebruikers
 • 8.143.184 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dr. Quinn, Medicine Woman - Seizoen 6 (1997-1998)

3,30 10 stemmen

Show titel: Dr. Quinn, Medicine Woman

IMDb beoordeling: 6,7 (10.337)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: zaterdag 12 april 1997

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Dr. Quinn, Medicine Woman

Afleveringen Seizoen 6 (1997-1998)

 1. 1. Reason to Believe

  Dr. Mike verkeert in grote onzekerheid of Sully, die tijdens een gevecht in een ravijn is gestort, nog in leven is. Samen met Sully’s vriend Daniël gaat ze op zoek, maar na dagen van speuren van zonsopgang tot zonsondergang is er nog steeds geen teken van leven. Het leger heeft ook baat bij het vinden van Sully, omdat hij wordt gezocht op beschuldiging van verraad en moord.

 2. 2. All That Matters

  Sully herstelt langzaam van zijn verwondingen en om uit de handen van het leger te blijven verstopt hij zich in de bossen. Dr. Mike besluit de inwoners van Colorado Springs niet op de hoogte te brengen van zijn toestand, laat staan zijn geheime verblijfplaats. De situatie van de indianen ziet er dreigend uit nu Preston A. Lodge het reservaat wil kopen om er een houtindustrie te beginnen.

 3. 3. A Matter of Conscience

  Generaal Wooden, een berucht tegenstander van de indianen raakt ernstig gewond na een aanval van Black Moon indianen in Colorado Springs. Dr. Mike vecht voor zijn leven. Hank die zichzelf als sheriff heeft benoemd, beschuldigt Dr. Mike publiekelijk van haar leugen. Iedereen reageert geschokt nu blijkt dat ze de waarheid heeft verzwegen en dat Sully nog in leven is.

 4. 4. The Comfort of Friends

  Naast haar bezorgdheid om Sully, constateert Dr. Mike met gemengde gevoelens dat ze weer zwanger is. Ze probeert het geheim te houden, maar binnen korte tijd is heel Colorado Springs ervan op de hoogte. ‘Founders Day’ nadert en de inwoners bakkeleien over de inhoud van de zogenaamde historische kist. Intussen heeft Jake veel belangstelling voor de nieuwe onderwijzeres Theresa Morales.

 5. 5. Wave Goodbye

  Er komt een waarzegster naar Colorado Springs: Princess Nizamoff. Ze logeert in Preston’s hotel en heeft al snel de inwoners van Colorado Springs te weten overtuigen dat ze banden met de ‘geestelijke wereld’ heeft. Dr. Mike is bezorgd dat Nizamoff misschien wel mensen kan verwonden met een aantal van haar voorspellingen.

 6. 6. A Place Called Home

  Anthony, de geadopteerde zoon van Grace en Robert E. blijkt aan een zeldzame nierziekte te lijden. Grace doet alsof het allemaal niet zo’n vaart loopt, maar Dr. Mike worstelt met de vraag hoe ze haar moet vertellen dat Anthony ongeneeslijk ziek is. Sully is erg ontdaan wanneer Michaela hem verteld dat ze een miskraam heeft gehad.

 7. 7. Lead Me Not

  Een fanantieke vrouwenbeweging bezoekt Colorado Springs om campagne te voeren tegen alcoholgebruik. Hank is in alle staten, terwijl Jake wordt geconfronteerd met zijn eigen drankprobleem. Dr. Mike’s zus Marjorie is lid van die beweging en haar vriendschap met Loren wordt nieuw leven ingeblazen.

 8. 8. A Time to Heal: Part 1

  De bewoners van Colorado Springs worden opgeschrikt door het uitbreken van een difterie epidemie. Dr. Mike is genoodzaakt Brian en Katie naar Sully’s schuilplaats te sturen en ze werkt uit alle macht om de patiënten in leven te houden. Juist op dit moment komen Michaela’s moeder en zus Rebecca op bezoek om Thanksgiving te vieren. Dr. Mike’s dringende advies om te vertrekken, wordt in de wind geslagen.

 9. 9. A Time to Heal: Part 2

  Er heerst een difterie epidemie in Colorado Springs. Dr. Mike, die haar jongste kinderen bij Sully heeft ondergebracht, is de uitputting nabij. Ook haar zus Marjorie is slachtoffer geworden van de epidemie en Dr. Mike’s relatie met haar moeder bereikt een dieptepunt. Eindelijk lijkt de epidemie onder controle en Dr. Mike hoopt, tegen beter weten in, dat Sully bij Thanksgiving zal zijn.

 10. 10. Civil Wars

  Matthew tipt Horace om zijn doktersbehandeling voor zijn gebroken neus niet te betalen, maar Hank aan te klagen. Hank zou moeten betalen, omdat Horace tegen diens opgeheven vuist aangelopen zou zijn. Met enige tegenzin neemt Dr. Quinn de rol op zich als onafhankelijk rechter. Hierna volgt een vlaag van aanklachten nu de dorpsgenoten elkaar voor het minste of geringste voor het gerecht dagen.

 11. 11. Safe Passage

  Dr. Quin pleit tevergeefs bij het leger voor de terugkeer van de Black Moon indianen naar hun reservaat. De komst van een afgevaardigde van president Grant verandert de zaak en wanneer de indianen zouden besluiten hun strijdbijl te begraven is de kans op terugkeer groot. Dr. Quinn trekt de stoute schoenen aan en begint met de afgevaardigde over Sully.

 12. 12. The Homecoming

  Sully en Dr. Mike hebben de Black Moon indianen veilig begeleid naar hun reservaat en eindelijk begint de toch naar huis. Onderweg stuiten ze op een wanhopig echtpaar. Het jonge stel is op zoek naar de nederzetting van hun familie, maar ze zijn hopeloos verdwaalt. Intussen krijgt sheriff Daniël Simon een prachtige nieuwe baan aangeboden.

 13. 13. Point Blank

  Wanneer Dr. Mike nietsvermoedend de deur van haar kliniek opent, wordt ze neergeschoten door een onbekende man. In vliegende vaart wordt ze door Hank en Cloud Dancing naar Andrew gebracht. Na de operatie verkeert ze buiten levensgevaar, maar nachtmerries en angst verhinderen Dr.Quinn de draad van haar leven weer op te pakken.

 14. 14. Seeds of Doubt

  Patrick Collins, een gevierd zakenman en charmeur, overlaadt Colleen met aandacht en attenties. Andrew ziet met lede ogen aan dat zijn goede vriendin zichtbaar geniet van alle luxe waarmee de opdringerige Patrick haar omgeeft. Dr. Mike heeft helemaal haar twijfels over deze arrogante kwast.

 15. 15. Seven Kinds of Lonely

  In het geheim heft Loren besloten zijn zaak te verkopen en Colorado Springs te verlaten. Na Marjorie’s overlijden en andere pijnlijke herinneringen die hij heeft ziet Loren geen andere uitweg. Dr. Mike komt bij toeval achter zijn plannen en probeert hem over te halen om te blijven. Intussen piekert Jake zich suf hoe hij Theresa het beste ten huwelijk kan vragen.

 16. 16. Life in the Balance

  Een groep Chinese families is op zoek naar werk en belandt in Colorado Springs. De dorperlingen zijn ze echter liever kwijt dan rijk en Hank doet zelfs een verwoede poging om hun kampement plat te branden. Dr. Mike raakt bevriend met een jonge Chinese vrouw die zich voordoet als een man zodat ze geaccepteerd word als Chinese dokter.

 17. 17. Happily Ever After

  Jake en Theresa verheugen zich op hun trouwdag, maar de komst van Theresa’s tante gooit roet in het eten. Bij haar aankomst maakt Jake geen goede indruk en ze steekt niet onder stoelen of banken dat ze een grondige hekel aan hem heeft. Bij Theresa slaat de twijfel toe en Jake is ten einde raad. Sully en Dr. Mike zetten alles op alles om Cloud Dancing vrij te krijgen.

 18. 18. Birdman

  Brian raakt bevriend met een zonderlinge man die het liefst een vogel zou zijn en levensgevaarlijke pogingen waagt om te kunnen vliegen. Na wat speurwerk komt sheriff Daniël Simon erachter dat de man een wetenschapper is die uit een inrichting is ontsnapt. Dr. Mike verkeert in tweestrijd. Hoewel ze de man zelf volkomen ongevaarlijk vindt, staat ze onder druk van haar dorpsgenoten.

 19. 19. Legend II: Vengeance

  De US Marshall Elias Burch vraagt Matthew om hem te verdedigen als hij wordt beschuldigd van moord. Daniël Simon wordt gedwongen om Elias te arresteren voor de moord op de Ex-gevangene Exner. Wanneer Elias Burch zegt dat hij erin werd geluisd, beweerd iemand anders dat Elias de man in koele bloede doodschoot. Matthew probeert erachter te komen wat werkelijk gebeurd is.

 20. 20. To Have and to Hold

  Als Sully en Dr. Mike terug naar Colorado Springs gaan na een reis, valt Dr. Mike en heeft een ernstig hoofdletsel. Sully en Dr. Mike verblijven daarom in een verlaten hutje zodat Dr. Mike weer bij kan komen van het ongeluk. Samen halen ze weer herinneringen op en eindelijk kunnen ze de emoties over de miskraam van Dr. Mike delen.

 21. 21. The Fight

  Robert E. is gefrustreerd over de dood van zijn zoon en de ondergang van zijn huwelijk. Als er een bokser naar Colorado Springs komt, besluit Robert E. de ring in te gaan en tegen deze bokskampioen te vechten. De inwoners van Colorado Springs zijn verrast als Robert E. twee keer wint. Dr. Mike onderzoekt de bokskampioen en komt erachter dat hij zijn zicht verliest.

 22. 22. A New Beginning

  Colleen wordt aangenomen voor de medicijnenstudie op de Women's Medical College of Pennsylvania, tot grote vreugde van Dr. Mike. Maar Dr. Mike’s vreugde veranderd al snel in teleurstelling wanneer Colleen ervoor kiest om met Andrew te trouwen. Dr. Mike is bezorgd dat het huwelijk haar studie in de weg zal staan.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.