ad
 • 140.692 films
 • 6.737 series
 • 20.448 seizoenen
 • 460.980 acteurs
 • 284.180 gebruikers
 • 8.143.495 stemmen
Avatar
 
banner banner

iCarly - Seizoen 3 (2009-2010)

2,58 6 stemmen

Show titel: iCarly

IMDb beoordeling: 6,7 (34.396)

Seizoenen: 7 seizoenen

Afleveringen: 20

Datum van release: zaterdag 12 september 2009

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 3 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

iCarly

Afleveringen Seizoen 3 (2009-2010)

 1. 1. iThink They Kissed

  Carly confronteert Sam en Freddie met het feit dat ze hebben gekust, nadat Sam onder invloed van verdovingsgas bij de tandarts per ongeluk zegt dat zij en Freddie stiekem gekust hebben. Spencer geeft een kunstles in de gevangenis.

 2. 2. iCook

  Carly, Sam en Freddie verslaan een beroemde kok in een kookwedstrijd, die niet goed tegen zijn verlies kan. Spencer krijgt een visioen vanuit de toekomst.

 3. 3. iSpeed Date

  Nadat Carly geen date vindt voor het schoolfeest, probeert Sam via iCarly een date te regelen. Wanneer blijkt dat er heel veel jongens zijn die met Carly naar het feest willen, volgt er een 'speeddatesessie'. Ondertussen probeert Sam Gibby naar het schoolfeest te vragen en heeft Spencer een aparte trainingsapp in zijn telefoon.

 4. 4. iCarly Awards

  iCarly geeft een speciale webshow, de iCarly Awards. In deze show reiken ze prijzen uit voor speciale talenten. Spencer werkt samen met zwempakmodellen. Gibby speelt hier ook een grote rol.

 5. 5. iHave My Principals

  Rector Franklin wordt ontslagen nadat hij als gast op iCarly kwam. Tot overmaat van ramp worden de twee gemeenste leraren van de school de nieuwe rectoren. Spencer huurt een rodeo ster om een mechanische stier te leren berijden.

 6. 6. iFind Lewbert's Lost Love

  Carly, Sam en Freddie komen erachter dat Lewbert ooit verloofd was met een beeldschone vrouw en proberen de twee te koppelen

 7. 7. iMove Out

  Freddie is de vernederingen van zijn moeder beu en gaat op zichzelf wonen in een appartement. Alhoewel, appartement is een groot woord. Ondertussen zitten Carly, Sam en Freddie in de dierenfotografiebusiness.

 8. 8. iQuit iCarly (1)

  Nadat Carly en Sam twee komieken, Fleck & Dave, willen helpen een video te maken voor een wedstrijd, kiezen ze kanten nadat Fleck & Dave ruzie maken, omdat Fleck de auto van Daves vader paars heeft gespoten. Nadat de meisjes zelf ook ruzie maken, proberen ze ieder iCarly te doen vanuit hun huis, Carly samen met Dave en Sam met Fleck, maar wanneer dit niet loopt zoals gepland, stopt Carly de show, voor altijd.

 9. 9. iQuit iCarly (2)

  De meisjes blijven ruzie maken wat tot een scheidingssituatie leidt met Freddie als het kind en Sam en Carly als ouders vechtend om Freddie. De nieuwe duo's gaan beide hun eigen filmpje maken voor de wedstrijd met Freddie als cameraman voor Carly en Dave. Maar wanneer ze beiden dezelfde filmlocatie hebben, het platform van een ruitenwasser dat op dat moment op de dertiende verdieping hangt, gaan Carly en Sam daar, zonder bescherming, ruzie maken. Nadat Carly bijna valt wordt ze door Sam gered, met daarna de rollen omgekeerd, omdat Spencer een touw op Sams hoofd laat vallen. Nadat ze beiden veilig en wel terug in het gebouw zijn maken ze allemaal samen een trailer-video The Blowing.

 10. 10. iSaved Your Life

  Carly wordt bijna overreden door een taco truck, maar haar leven wordt gered door Freddie, die uiteindelijk gewond raakt. Ze is Freddie zo dankbaar, dat ze verliefd wordt op hem. Spencer en Sam zijn verwikkeld in een intens spelletje paintball.

 11. 11. iWas a Pageant Girl

  Sam geeft toe aan haar vrienden dat ze ooit heeft deelgenomen aan een schoonheidswedstrijd voor kinderen, en ze duwt Carly in te concurreren tegen haar oude rivaal. Ondertussen praat Spencer Freddie om, om met hem op een dubbeldate te gaan.

 12. 12. iEnrage Gibby

  Gibby denkt dat Freddie zijn vriendin Tasha heeft gekust en daagt hem uit in een gevecht op iCarly. Ondertussen wordt Spencer dood verklaard en heeft hij eindelijk de carrière waar hij van droomde, maar het loopt een beetje uit de hand.

 13. 13. iSpaceout

  De iCarly groep krijgt de kans om naar de ruimte te gaan. Ze moeten enkele proeven ondergaan. Ondertussen duikt er een mysterieus meisje op in het appartement en Spencer probeert erachter te komen wie ze is.

 14. 14. iFix a Popstar

  Carly, Sam en Freddie proberen een voormalige popster te helpen met een comeback door een muziekvideo te maken. Maar door de taak beseffen ze dat de popster niet meer te helpen is. Ondertussen is Spencer aan het daten met nieuwe vrouw die hij leerde kennen. Hij is verbaasd als hij erachter komt dat de vrouw de moeder van Gibby is.

 15. 15. iBloop

  Miranda Cosgrove confronteert Jerry Trainor ermee dat hij veel bloopers veroorzaakt. Jerry probeert te bewijzen dat hij niet de enige is. Miranda Cosgrove en Jerry Trainor spelen zichzelf in plaats van hun gebruikelijke rol (Carly en Spencer respectievelijk). iBloop is een speciale iCarly aflevering met de beste bloopers sinds het begin van de serie.

 16. 16. iWon't Cancel The Show

  Wanneer Sam in de gevangenis belandt, beloven Carly en Freddie de volgende webshow niet af te blazen. Ze willen dat Spencer hen helpt, maar hij heeft een date die hij niet meer kan afzeggen. Wat zullen zij doen?

 17. 17. iBelieve in Bigfoot

  Carly en Spencer willen bewijzen dat de Bigfoot en de 'Beefbeer' echt zijn.

 18. 18. iPsycho (1)

  Carly, Sam en Freddie proberen de eenzame fan Nora op haar zestiende verjaardag te verblijden met een bezoekje, omdat er niemand kwam opdagen op haar vorige verjaardagsfeestje. Nadat er nog steeds niemand op het feest verschenen is en Nora's bejaarde clown dood is neergevallen, beslist Carly om een speciale iCarly-uitzending te maken, waarop heel wat medescholieren van Nora naar haar huis komen om een kijkje te komen nemen.

 19. 19. iPsycho (2)

  Na het feestje leidt Nora Carly, Sam en Freddie naar de kelder met het excuus dat daar hun bagage staat. Wanneer Freddie daar een geluidsmenutafel ziet, geraakt hij gefascineerd, waarop Nora hen overhaalt een kijkje te gaan nemen in de opnamestudio van haar vader en hen daar opsluit. Ze wil haar "engelen", zoals zij Carly, Sam en Freddie noemt, niet zomaar laten gaan. Nadat ze van Nora Chinees eten hebben gekregen, proberen ze uit te breken, maar dat mislukt.

 20. 20. iBeat the Heat

  Wanneer tijdens een hittegolf de stroom plotseling uitvalt, verzamelt iedereen zich in het appartement van de Shay's om te genieten van Spencers Noorse airconditioner. Freddie spreekt af met een meisje, genaamd Sabrina, dat hij via internet leerde kennen, maar ze is wel wat langer dan hij verwacht had. Carly probeert haar schoolproject te beschermen tegen de vele mensen in haar huis, maar tevergeefs.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.