• 159.521 films
 • 9.828 series
 • 29.144 seizoenen
 • 609.076 acteurs
 • 355.446 gebruikers
 • 8.903.667 stemmen
Avatar
 
banner banner

iCarly - Seizoen 2 (2008-2009)

2,75 10 stemmen

Show titel: iCarly

IMDb beoordeling: 6,8 (43.534)

Afleveringen: 25

Speelduur: 10 uur en 25 minuten

Ontwikkeld door: Dan Schneider

Met: Miranda Cosgrove, Jennette McCurdy en Nathan Kress

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 27 september 2008

Eerst uitgezonden op: Nickelodeon (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Ziggo Bekijk seizoen 2 via Ziggo
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play

Plot iCarly

iCarly gaat over de tiener Carly die haar eigen internetshow maakt, samen met haar drie vrienden Freddy, Sam en Gibby. De show wordt uitgezonden vanuit een zelfgebouwde studio in het appartement waar zij samen met haar 29-jarige broer en voogd Spencer woont. Ook al maakt Carly een populaire internetshow, ze is niet op zoek naar bekendheid en roem. Graag wil zij een voorbeeld zijn voor kinderen en tieners. De show groeit uit tot een prominente internetshow, gevuld met grappige sketches, opmerkelijke recepten, talenten, creatieve probleem-oplossingen en te gekke dansen.

Afleveringen Seizoen 2 (2008-2009)

 1. 1. iSaw Him First

  27 september 2008 (25 minuten)

  Carly en Sam zijn verliefd op Freddies "Nerd" vriend, Shane. Ze willen allebei een relatie met hem, maar dat gaat niet zo goed samen. Daarom besluiten ze een soort van wedstrijd te houden: wie het eerst Shane kust, mag zijn vriendin zijn. Ze worden hatelijk tegen elkaar en langzaam gaat hun vriendschap eraan. Intussen probeert Spencer de lift op allerlei manieren te maken.

 2. 2. iStage an Intervention

  4 oktober 2008 (25 minuten)

  Spencer vindt een oude gamemachine in de kelder genaamd "Pak-Rat". Nadat hij het spel heeft opgezet, speelt hij het non-stop. Carly probeert hem van die verslaving af te krijgen, omdat hij een "Labradoodle" beeld moet af maken, omdat iemand hem daarvoor betaalt. Intussen verwijdert Freddie een door stuurmail van Gibby.

 3. 3. iOwe You

  11 oktober 2008 (25 minuten)

  Sam krijgt een baantje zodat zij Carly en Freddie $526 kan terugbetalen want ze is hun nog geld schuldig. Haar baantje begint helemaal mis te lopen, want het is veel te veel werk. Spencer ziet een aantrekkelijke moeder, en helpt de dochter van de vrouw toffee-ballen te verkopen, zodat die dochter een fiets kan winnen.

 4. 4. iHurt Lewbert

  18 oktober 2008 (25 minuten)

  Lewbert wordt gewond tijdens een "sketch". Spencer stelt voor dat Carly, Sam en Freddie hem helpen tot hij weer alles kan. Als Freddies moeder binnenkomt in het appartement van Lewbert, wil ze voor hem gaan zorgen. Spencer vindt een oude CB Radio achter in de berging, en zo komt hij in contact met een paar truckers.

 5. 5. iGo to Japan (1)

  8 november 2008 (25 minuten)

  Het productieteam gaat samen met Spencer en Mrs. Benson naar Japan, nadat iCarly genomineerd is voor de iWeb Awards. Ze vliegen in een vrachtvliegtuig, dat geen toilet heeft en nogal gevaarlijk vliegt. Het vliegtuig landt pas in Korea, dus moeten ze skydiven boven Japan. Als ze bij het hotel zijn ingecheckt, ontmoeten ze de volgende dag Kyoko & Yuki, de sterren van een concurrerende webshow.

 6. 6. iGo to Japan (2)

  8 november 2008 (25 minuten)

  Kyoko & Yuki geven Spencer en Marissa Benson gratis toegang voor een massagebehandeling, en nemen de kinderen mee naar het winkelcentrum. Hoe aardig ze ook lijken, Kyoko & Yuki laten de kinderen, één uur voor aanvang van de show, alleen op een verlaten plek in Japan. Dankzij een microchip in het hoofd van Freddie vinden Spencer en Marissa Benson de kinderen. Wanneer ze bij de show arriveren is deze al een tijdje bezig. Ze worden niet doorgelaten door de beveiliging, maar door een truc van Marissa komen de vier anderen toch binnen. Als de beveiliging ze opspoort, worden ze opgesloten in een kamer

 7. 7. iGo to Japan (3)

  8 november 2008 (25 minuten)

  Freddie vindt het kabelsysteem van het achtergrondscherm van de show, en sluit deze aan op zijn camera. Als Freddie filmt hoe Sam en Carly de beveiligingsbeambte, door middel van gebaren, proberen uit te leggen waarom ze hier zijn, vindt het publiek dit hilarisch. Als de manager van de show de kinderen vindt, worden ze naar het podium gebracht en winnen ze de show door hun optreden tegen de beveiliger.

 8. 8. iPie

  15 november 2008 (25 minuten)

  Carly, Sam, Freddie en Spencer gaan naar hun favoriete taartenwinkel. Nadat ze hebben gehoord dat de eigenaar overleden is en de winkel moet sluiten omdat niemand het recept weet, doen ze er alles aan om de winkel draaiende te houden. Ze denken dat het nichtje van de overleden man het recept weet en daarvoor moet Spencer daten met het onaantrekkelijke nichtje Trudie, maar zij weet het recept ook niet. Uiteindelijk vinden ze het recept, want de man zei dat het in zijn computer stond. Wat ze echter niet wisten, is dat de man het letterlijk bedoelde.

 9. 9. iChristmas

  13 december 2008 (25 minuten)

  Carly is boos op Spencer en wenst dat ze een normale broer had. Dan laat een kerstengel genaamd Mitch haar zien hoe haar leven dan zou zijn. Zullen dit een fijne kerstdagen worden?

 10. 10. iKiss

  3 januari 2009 (25 minuten)

  Freddie is nog nooit gekust, en Sam vertelt dit geheim aan Carly. Nadat Freddie om deze reden is bespot op school, zegt Sam dat ze ook nog nooit is gekust. Ze maken een afspraak dat ze zullen kussen en het niet zullen vertellen.

 11. 11. iGive Away a Car

  17 januari 2009 (25 minuten)

  Carly,Sam en Freddie worden ingehuurd door de zoon van een autoverkoper. Ze mogen bij de web-show een auto weggeven. De winnaar is Nevel Papperman. Maar als Freddie en Sam de auto gaan ophalen blijkt dat er iets niet klopt! Carly vraagt Spencer om hulp.

 12. 12. iRocked the Vote

  7 februari 2009 (25 minuten)

  iCarly promoot David Archuleta een kandidaat van "America Sings" die hierdoor zijn tegenstander verslaat. Carly,Sam en Freddie voelen zich dan schuldig tegenover zijn tegenstander Wade Collins.

 13. 13. iMeet Fred

  16 februari 2009 (25 minuten)

  Wanneer Freddie tijdens de iCarly-uitzending vertelt geen fan te zijn van de filmpjes van YouTube-sensatie Fred, stopt Fred met het maken van de filmpjes. Dit levert Freddie veel problemen op met boze fans van Fred. Spencer raadpleegt dan weer een "magische gehaktbal" om beslissingen te nemen.

 14. 14. iLook Alike

  7 maart 2009 (25 minuten)

  Carly, Sam en Freddie gebruiken hun lookalikes om Spencer beet te nemen terwijl ze het huis uit zijn om een Mixed Martial Arts-gevecht (MMA) te kijken. Ondertussen is Spencer bezig met het maken van een grote versie van Newton Balls.

 15. 15. iWant My Website Back

  21 maart 2009 (25 minuten)

  Carly verliest haar URL aan Nevel, die hem alleen teruggeeft voor een kus. Ondertussen heeft Spencer per ongeluk 200 kussens besteld, en hij probeert een manier te vinden om ervan af te komen.

 16. 16. iMake Sam Girly

  11 april 2009 (25 minuten)

  Carly wil Sam helpen als zij ontdekt dat ze verliefd is op een jongen op school. Ondertussen denkt Spencer dat een meisje hem leuk vindt om zijn smoking.

 17. 17. iGo Nuclear

  22 april 2009 (25 minuten)

  Carly, Sam en Freddie krijgen een school-opdracht, om een zo'n origineel mogelijk project maken dat goed is voor het milieu. Hierdoor ontstaan er wat problemen.

 18. 18. iDate a Bad Boy (1)

  9 mei 2009 (25 minuten)

  Carly probeert haar relatie voor Spencer te verbergen, omdat haar nieuwe vriendje een slechte jongen blijkt te zijn. Ondertussen komt Sam met het idee om haar favoriete vieze video's online te zetten, en ze huurt Freddie in om voor haar een website te maken.

 19. 19. iDate a Bad Boy (2)

  9 mei 2009 (25 minuten)

  Als Carly bij Griffin thuis komt, blijkt dat hij "Pee Wee Babies" spaart, kleine knuffeltjes. Als Carly het aan Sam vertelt moeten ze erom lachen maar eigenlijk vindt Carly het niet leuk en probeert ze een nieuwe hobby te zoeken voor Griffin, zoals boren verzamelen. Maar het lukte niet echt. Als Sam en Carly in de studio grapjes aan het maken zijn over Griffins "Pee Wee Babies komt Griffin binnen en hoort hij hen. Hij maakt het uit en loopt weg.

 20. 20. iReunite with Missy

  16 mei 2009 (25 minuten)

  Een oude vriend van Carly is terug! Missy is verhuisd en is terug in de stad. Ze is vastberaden Carly terug te winnen van Sam. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek. Ondertussen zit Spencer vast in de kelder, terwijl een buurjongen hem vindt, en weigert hem te redden.

 21. 21. iTake on Dingo

  13 juni 2009 (25 minuten)

  Carly maakt zich zorgen omdat een show uit Los Angeles misschien haar materiaal kopieert. Daarom gaat zij samen met Sam, Freddie en Spencer naar Californië om dit uit te zoeken.

 22. 22. iMust Have Locker 239

  27 juni 2009 (25 minuten)

  Sam en Freddie moeten hetzelfde kluisje delen nadat ze een wedstrijd op school hebben gewonnen. Ondertussen vraagt Carly, of Spencer haar tekenles wil geven.

 23. 23. iTwins

  11 juli 2009 (25 minuten)

  Freddie denkt dat Sams tweelingzus, Melanie, Sam is. Ondertussen geeft Carly Chuck, een rivaal van Spencer, les. Spencer wil haar laten zien wat een vreselijk iemand Chuck is.

 24. 24. iFight Shelby Marx (1)

  8 augustus 2009 (25 minuten)

  Carly Shay en Shelby Marx spreken met elkaar af om een boksgevecht te houden, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Jammer genoeg valt Carly op Shelby's grootmoeder tijdens een persconferentie. Denkend dat Shelby wraak wilt nemen, trekt Carly zich terug, maar ze wordt een lafaard genoemd. Carly biedt haar excuses aan Shelby aan, waarna ze afspreken om toch het gevecht te houden.

 25. 25. iFight Shelby Marx (2)

  8 augustus 2009 (25 minuten)

  Nevel Papperman bewerkt een beeldfragment uit de persconferentie waarin Carly viel, zodat het lijkt alsof Carly expres Shelby's grootmoeder onderuit haalt, zodat Shelby boos wordt. Dit lukt en Shelby valt Carly met slechte bedoelingen aan in de afgesproken wedstrijd. Tijdens het gevecht hangt Carly aan het been van Shelby, waarmee de wedstrijd eindigt.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.