• 159.515 films
 • 9.821 series
 • 29.130 seizoenen
 • 608.940 acteurs
 • 355.385 gebruikers
 • 8.902.148 stemmen
Avatar
 
banner banner

iCarly - Seizoen 1 (2007-2008)

2,61 14 stemmen

Show titel: iCarly

IMDb beoordeling: 6,8 (43.542)

Afleveringen: 25

Speelduur: 10 uur en 25 minuten

Ontwikkeld door: Dan Schneider

Met: Miranda Cosgrove, Jennette McCurdy en Nathan Kress

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 8 september 2007

Eerst uitgezonden op: Nickelodeon (Verenigde Staten)

Plot iCarly

iCarly gaat over de tiener Carly die haar eigen internetshow maakt, samen met haar drie vrienden Freddy, Sam en Gibby. De show wordt uitgezonden vanuit een zelfgebouwde studio in het appartement waar zij samen met haar 29-jarige broer en voogd Spencer woont. Ook al maakt Carly een populaire internetshow, ze is niet op zoek naar bekendheid en roem. Graag wil zij een voorbeeld zijn voor kinderen en tieners. De show groeit uit tot een prominente internetshow, gevuld met grappige sketches, opmerkelijke recepten, talenten, creatieve probleem-oplossingen en te gekke dansen.

Afleveringen Seizoen 1 (2007-2008)

 1. 1. iPilot

  8 september 2007 (25 minuten)

  Carly moet zich melden bij de rector, Ted Franklin. Carly neemt de schuld op voor een actie die Sam heeft begaan. Sam heeft het hoofd van Francine Briggs, de lerares van de meisjes, bovenop een plaatje van een neushoorn geplakt. Als straf moeten Carly en Sam de schoolaudities houden. Als Freddie de meisjes helpt met de technische spullen, filmt hij op een gegeven moment hoe Carly en Sam grappen maken over Francine.

 2. 2. iWant More Viewers

  8 september 2007 (25 minuten)

  Carly en Sam gaan een uitdaging aan tegen Spencer en Freddie, om iCarly te promoten op de meest originele manier. De verliezer moet de wrat van Lewbert aanraken. Carly en Sam komen met een idee om bij Seattle Beat een spandoek te laten zien. Spencer en Freddie maken daarentegen een elektronisch bord en plaatsen deze bij de snelweg. Door het felle licht worden de automobilisten afgeleid en vindt er een groot ongeluk plaats. Deze mislukte pogingen doen al snel hun ronde bij de kijkers en hebben uiteindelijk een positief effect op de kijkers.

 3. 3. iDream of Dance

  16 september 2007 (25 minuten)

  De castleden bedenken een idee voor een danswedstrijd. Kijkers sturen hun dansje in en deze heeft dan kans om in de show uitgezonden te worden. Er worden maar liefst drieduizend inzendingen verstuurd. Om binnen een week elke dans te zien, moeten Carly, Sam en Freddie elke dag vijfhonderd dansjes zien.

 4. 4. iLike Jake

  22 september 2007 (25 minuten)

  Carly is verliefd op de net gedumpte Jake Krandle. Als Sam een appel tegen Jakes hoofd gooit, geeft ze Carly de schuld en rent ze weg. Ze beginnen een gesprek en Carly nodigt Jake uit bij haar thuis. Eenmaal aangekomen krijgt Jake een aanbod om live op te treden in de show.

 5. 5. iWanna Stay With Spencer

  29 september 2007 (25 minuten)

  Carly wordt bijna onthoofd door een ventilator van hamers, gemaakt door Spencer. Dit werd live uitgezonden in de show en de opa van Carly en Spencer hebben dit ook gezien. Hij komt Carly ophalen om haar te verhuizen naar zijn huis in Yakima. Na veel rumoer wordt Carly uiteindelijk bij Spencer weggehaald. Als het afscheid komt, geeft Spencer een lijst met kenmerken en allergieën van Carly aan opa. Als ze vertrekken, vergeet Spencer de astma-inhaler van Carly en rent naar beneden. Hierdoor beseft opa dat Spencer goed genoeg is om op Carly te passen. Carly hoeft niet mee naar Yakima.

 6. 6. iNevel

  6 oktober 2007 (25 minuten)

  Nevel runt een invloedrijke website met meer dan vijf miljoen kijkers per dag. Als hij Carly uitnodigt voor een interview, komt ze erachter dat deze Nevel nog maar 11 jaar oud is. Nevel is verliefd op Carly en probeert haar te versieren. Nadat hij Carly een kus op haar wang heeft gegeven, smeert ze tapenade in het gezicht van Nevel. Hij wordt boos en waarschuwt haar voor veel onheil.

 7. 7. iScream on Halloween

  20 oktober 2007 (25 minuten)

  Lewbert vertelt het trio dat appartement 13B al jaren leeg staat. Omdat het bijna Halloween is, bedenkt Carly dat ze hun show vanuit dit appartement kunnen doen, omdat er spoken wonen. Als ze binnen zijn en beginnen met de show, komen er allemaal rare dingen aan te pas. Het licht valt uit, glas valt stuk, iemand schreeuwt 'GA WEG!' en er ligt bloed op het aanrecht.

 8. 8. iSpy a Mean Teacher

  3 november 2007 (25 minuten)

  Het trio wil graag weten wat gemene leraren doen in hun vrije tijd. Carly en Freddie gaan Francine bespioneren.

 9. 9. iWant to Date Freddie

  10 november 2007 (25 minuten)

  Valerie komt als fan in de show en vraagt Freddie of ze samen met hem iets wil eten. Freddie vindt het goed en ze hebben een etentje in het appartement van Carly. Valerie is van plan om ook haar eigen show op te zetten en probeert op een slinkse manier Freddie af te pikken van Carly en Sam.

 10. 10. iWant a World Record

  17 november 2007 (25 minuten)

  Carly wil het record voor Langste webshow verbreken om in het Jonas Book of World Records te komen. Deze webcast moet langer dan 24 uur en 8 minuten duren.

 11. 11. iRue the Day

  1 december 2007 (25 minuten)

  Nevel breekt meerdere malen in bij iCarly, tijdens de uitzending. Het trio probeert hierop een virus bij Nevel in zijn computer te plaatsen, maar dit mislukt en Nevel laat de laptop van Freddie crashen.

 12. 12. iPromise Not to Tell

  12 januari 2008 (25 minuten)

  Sam heeft in de schoolcomputer ingebroken en de cijfers van Carly, Freddie en haarzelf veranderd. Sam vertelt het aan Carly, nadat ze gezworen heeft dat ze het niet door zal vertellen. Carly wil het eigenlijk gelijk melden aan Ted, maar Sam verbiedt dit. Als Freddie erachter komt, probeert hij het ook te vertellen, maar mag hij het ook niet.

 13. 13. iAm Your Biggest Fan

  19 januari 2008 (25 minuten)

  Mandy wordt uitgenodigd om als live-publiek de show bij te wonen. Als Mandy arriveert, verbreekt ze heel opzichtig en vaak de show. Ze volgt het trio overal heen, en ze worden een beetje gek van haar. Spencer wordt gevraagd om als drummer te werken voor een band, maar hij kan helemaal niet drummen.

 14. 14. iHeart Art

  2 februari 2008 (25 minuten)

  Spencers grote voorbeeld, Harry Joyner, geeft erg slechte commentaar op de drie kunstwerken van Spencer. Tegelijkertijd mag Sam Freddie voor een week niet pesten, want een deal bepaalt dat Freddie per opmerking vijf dollar van haar krijgt. Harry komt Spencer tegen op zijn werk, hij is tandartsassistent, en vertelt hem dat hij jaloers was op de goeie kwaliteit van de beelden. Spencer neemt ontslag bij de tandarts en gaat aan een project werken voor de tandarts, samen met Harry.

 15. 15. iHate Sam's Boyfriend

  9 februari 2008 (25 minuten)

  Sam gaat uit met een vriend van Freddie, Jonah. Als ze samen veel tijd hebben doorgebracht krijgt Sam ineens veel meer interesse in hem, dan in de show of haar vrienden. Carly en Freddie proberen om Sam terug te krijgen, wat lukt als Jonah Carly probeert te kussen.

 16. 16. iHatch Chicks

  23 februari 2008 (25 minuten)

  Het trio broedt voor een scheikunde-project zes eieren uit in een eierwarmer. Via een livestream kunnen de kijkers van iCarly dag en nacht kijken of de eieren al zijn uitgekomen. Als Spencer uit de douche komt met een kuikentje in zijn hand, rennen Carly en Sam naar boven en zien ze dat de eieren zijn uitgekomen.

 17. 17. iDon't Want to Fight

  1 maart 2008 (25 minuten)

  Carly geeft Sam een T-shirt ter gelegenheid van hun vijf jaar durende vriendschap. Spencer probeert te onthouden dat hij zijn vis nog moet voeren, wat telkens mislukt.

 18. 18. iPromote Techfoots

  15 maart 2008 (25 minuten)

  Carly is erg opgewonden als het populaire schoen-merk Daka zijn nieuwe schoen, de Techfoot, wil promoten in de webshow van Carly. Maar als blijkt dat er wat mis is met de Techfoot, krijgt iCarly ineens minder kijkcijfers, wat ertoe leidt dat Carly, Sam en Freddie een manier zoeken om het contract met Daka te verbreken.

 19. 19. iGot Detention

  22 maart 2008 (25 minuten)

  De vijftigste aflevering van iCarly staat voor de deur. Sam moet helaas op de dag van deze uitzending nablijven. Freddie bedenkt een plan om de show vanuit het na blijflokaal te doen. Daarvoor moeten ze alle drie iets doen waarvoor ze moeten nablijven. Het lukt Carly om na te blijven, maar Freddie niet. Hij klimt op de dag van de uitzending door het raam naar binnen.

 20. 20. iStakeout

  5 april 2008 (25 minuten)

  De politie gebruikt het appartement van de Shay's, dat tegenover een winkel ligt, om te spioneren op de winkelier. Er wordt beweerd dat hij illegale kopieën van dvd's maakt. Ondertussen verliest Freddie een weddenschap van Sam en moet hij een tatoeage van Sam nemen.

 21. 21. iMight Switch Schools

  26 april 2008 (25 minuten)

  Carly krijgt een volledig betaald schooljaar aangeboden voor een exclusieve privéschool, omdat ze geweldige cijfers heeft en beroemd is. Sam en Freddie zijn boos als ze dit bijna aanvaardt. Het zou het einde van iCarly betekenen, omdat Carly dan moet verhuizen.

 22. 22. iFence

  10 mei 2008 (25 minuten)

  Freddie gaat samen met Spencer naar zijn schermclub om te genieten van "mannentijd". Als Spencers rivaal, Doug Toder, ziet hoe goed Freddie is, daagt hij Freddie uit voor een duel. Spencer zegt ja, maar Freddie wil het helemaal niet.

 23. 23. iCarly Saves Television

  13 juni 2008 (25 minuten)

  Een producent biedt iCarly een televisiecontract aan, wat ze accepteren. iCarly wordt nu een show op televisie. De producent vind echter dat er veel dingen aangepast kunnen worden. Sam wordt ontslagen, Freddie wordt vervangen en Carly krijgt een nieuwe host (Amber Tate). Carly, Sam en Freddie willen de titelrechten van 'iCarly' terug, maar dit wordt geweigerd.

 24. 24. iWin A Date

  25 juli 2008 (25 minuten)

  Gibby wil graag een date met Shannon, maar ze heeft meer interesse in Freddie. Carly opent een onderdeel in de show, een date-wedstrijd. Als de kandidaten niet komen opdagen, moeten Sam en Carly meedoen aan de wedstrijd.

 25. 25. iHave a Lovesick Teacher

  25 juli 2008 (25 minuten)

  De drie hoofdrolspelers zitten in een klaslokaal en krijgen een invaller, mevrouw Ackerman. Ze is gestrest, omdat ze net gedumpt is door haar vriendje. Ackerman uit haar woede naar de klas en scheldt op Freddie. Als Carly het opneemt voor Freddie, moet ze de klas uit. Spencer wordt naar school gehaald om het uit te praten, maar Ackerman en Spencer worden verliefd.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.