• 144.090 films
 • 7.144 series
 • 21.729 seizoenen
 • 489.134 acteurs
 • 287.189 gebruikers
 • 8.262.967 stemmen
Avatar
 
banner banner

iCarly - Seizoen 5 (2011-2012)

2,58 6 stemmen

Show titel: iCarly

IMDb beoordeling: 6,7 (36.271)

Afleveringen: 11

Speelduur: 4 uur en 35 minuten

Ontwikkeld door: Dan Schneider

Met: Miranda Cosgrove, Jennette McCurdy en Nathan Kress

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 13 augustus 2011

Eerst uitgezonden op: Nickelodeon (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 5 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot iCarly

iCarly gaat over de tiener Carly die haar eigen internetshow maakt, samen met haar drie vrienden Freddy, Sam en Gibby. De show wordt uitgezonden vanuit een zelfgebouwde studio in het appartement waar zij samen met haar 29-jarige broer en voogd Spencer woont. Ook al maakt Carly een populaire internetshow, ze is niet op zoek naar bekendheid en roem. Graag wil zij een voorbeeld zijn voor kinderen en tieners. De show groeit uit tot een prominente internetshow, gevuld met grappige sketches, opmerkelijke recepten, talenten, creatieve probleem-oplossingen en te gekke dansen.

Afleveringen Seizoen 5 (2011-2012)

 1. 1. iLost My Mind

  13 augustus 2011 (25 minuten)

  Drie dagen na de gebeurtenissen van "iOMG" probeert Carly uit te vinden waar Sam is. Ze heeft Sam niet meer gezien sinds de kus tussen haar en Freddie. Freddie spoort de Pear Phone van Sam op en ze komen erachter dat Sam in een psychiatrisch ziekenhuis zit. Daar laat Sam zien dat ze zelf heeft ingecheckt in het psychiatrisch ziekenhuis en niet in staat is om om te gaan met haar gevoelens ten opzichte van Freddie. Na een gesprek met Freddie, is ze klaar om te vertrekken, maar dat mag niet, omdat een ouder haar moet afmelden. Sam's moeder is weg vanwege een operatie. Carly en Freddie besluiten om Spencer te laten verkleden als de moeder van Sam, maar zijn cover is snel verdwenen.

 2. 2. iDate Sam & Freddie

  10 september 2011 (25 minuten)

  Sam en Freddie beginnen een erg onstabiele relatie, maar problemen ontstaan rondom Carly als ze elke ruzie tussen hen moet oplossen (zelfs één om 3 uur 's nachts). Ondertussen vindt Gibby een puppy en wil hij hem delen met Carly, om hierdoor een betere band te krijgen. Aan het eind van de aflevering zijn Sam en Freddie op een date, maar ze nemen Carly mee om hun ruzie's op te lossen als ze een ruzie krijgen. Nadat Sam en Freddie weer in discussie gaan, komt Carly ertussen en zegt: "Als jullie geen dag zonder te discussiëren kunnen, moeten jullie helemaal niet uitgaan." Spencer besteed zijn tijd door rond te hangen met zijn nieuwe grasveld gemaakt van Kentucky Chub Grass in het appartement.

 3. 3. iCan't Take It

  17 september 2011 (25 minuten)

  Gibby probeert Sam en Freddie uit elkaar te halen, omdat Sam hem nu gebruikt als slachtoffer voor haar gewelddadige neigingen. Hij probeert Carly mee te krijgen in zijn plan, die niet zeker weet welke kant zij moet kiezen (zelfs nadat Sam en Freddie niet komen opdagen bij iCarly, waardoor zij en Gibby zelf de show moeten doen). Ook mevr. Benson helpt mee met Gibby's plan, doordat Gibby haar vertelt dat Freddie met Sam uitgaat. Freddie's applicatie voor "N.E.R.D Camp" is afgewezen, wat komt, zonder dat hij weet, omdat Sam de applicatie veranderd heeft. Als Freddie daarachter komt, denkt hij erover na om Sam te dumpen. Carly, die eindelijk voor haar vrienden kiest, rent naar boven en praat over het argument met haar vrienden en de twee blijven bij elkaar terwijl Gibby een liefdesliedje zingt.

 4. 4. iLove You

  24 september 2011 (25 minuten)

  Carly overtuigt Sam en Freddie om elkaar's hobby's uit te proberen. Freddie neemt Sam mee naar zijn trein ingenieur club, wat Sam wat minder vindt. Sam neemt Freddie mee naar de gevangenis om haar oom Carmine en neef Chaz te bezoeken. Spencer's oude babysitter arriveert en behandelt hem als een 4-jarige. Vanwege dit praat Carly tegen de twee dat als ze elkaar echt leuk vinden, zich dan ook zo zouden moeten gedragen. Sam en Freddie horen dit en nemen Carly's advies. In de lift geven ze toe dat ze van elkaar houden maar besluiten uit elkaar te gaan (en besluiten nog een keer uit elkaar te gaan om 12 uur omdat het nog maar half 11 was).

 5. 5. iQ

  1 oktober 2011 (25 minuten)

  Carly heeft een date met haar vriend. Ze bestudeert hem voor haar date en ze schrijft alle kennis onder haar bord en op haar arm. Sam heeft een grote crush, Spencer probeert een kluis te openen en T-Bo moet een andere slaapplek vinden, omdat zijn kantoor geen slaapplek is.

 6. 6. iBloop 2: Electric Bloopaloo

  28 december 2011 (25 minuten)

  Freddie, Spencer, Gibby en Carly zijn te gast in een talkshow die wordt gepresenteerd door Christopher Cane als Rex van Victorious. Die toont een groot respect voor Gibby maar laat zich laatdunkend uit over de vier anderen.

 7. 7. iStill Psycho (1)

  31 december 2011 (25 minuten)

  Nora wordt vrijgelaten uit de gevangenis en er wordt bij haar thuis een feestje gegeven. Niemand komt bij haar feestje, maar Carly, Sam, Freddie en Gibby gaan naar het feestje toe. Wanneer Spencer hen komt ophalen, gaat Spencer samen met Nora's moeder naar de kelder toe en daar wordt hij vastgebonden aan een draaiwiel. Carly, Sam, Freddie en Gibby worden opnieuw gegijzeld door Nora en haar ouders. Ze moeten voor altijd bij haar feestje blijven. Ondertussen gaat Gibby door de schoorsteen ontsnappen om hulp te halen, maar aan het uiteinde komt hij vast te zitten. Freddie vindt een manier om met zijn moeder contact op te nemen, namelijk door de chip die in zijn hoofd zit.

 8. 8. iStill Psycho (2)

  1 januari 2012 (25 minuten)

  Nora wordt vrijgelaten uit de gevangenis en er wordt bij haar thuis een feestje gegeven. Niemand komt bij haar feestje, maar Carly, Sam, Freddie en Gibby gaan naar het feestje toe. Wanneer Spencer hen komt ophalen, gaat Spencer samen met Nora's moeder naar de kelder toe en daar wordt hij vastgebonden aan een draaiwiel. Carly, Sam, Freddie en Gibby worden opnieuw gegijzeld door Nora en haar ouders. Ze moeten voor altijd bij haar feestje blijven. Ondertussen gaat Gibby door de schoorsteen ontsnappen om hulp te halen, maar aan het uiteinde komt hij vast te zitten. Freddie vindt een manier om met zijn moeder contact op te nemen, namelijk door de chip die in zijn hoofd zit.

 9. 9. iBalls

  7 januari 2012 (25 minuten)

  Carly gaat in het weekend naar haar opa in Yakima. Sam en Freddie moeten iCarly presenteren. Freddie heeft een idee om iCarly in 3D te krijgen, maar na de uitzending hebben de kijkers zichtproblemen. Spencer heeft intussen een persoonlijke assistent in dienst genomen, maar de assistent wil weg bij hem als Spencer de helft van zijn kamer wil verhuren om hem te kunnen betalen.

 10. 10. iMeet the First Lady

  16 januari 2012 (25 minuten)

  De vader van Carly en Spencer is jarig, maar wanneer hun vader belt dat hij niet kan thuiskomen gaan Sam en Freddie hen verrassen met een videogesprek via internet. Wanneer ze de volgende dag thuiskomen van school, staan er 3 agenten op hen te wachten. Die zeggen dat het verboden is om videogesprek met de vader van Carly en Spencer aan te gaan, in verband met de regels die er daarvoor zijn. De 'First Lady' (Michelle Obama) komt naar Carly, Sam, Freddie en Spencer toe om te zeggen dat ze het heel goed vond dat ze een gesprek met de vader van Carly (en Spencer) zijn aangegaan. En daarom mag de 'First Lady' samen met Carly, Sam en Freddie een iCarly uitzending meebeleven!

 11. 11. iToe Fat Cakes

  21 januari 2012 (25 minuten)

  Sam, Freddie, Spencer en Gibby gaan naar de Fat Cake fabriek in Canada, maar wanneer Sam gebruikmaakt van de tour steelt ze 100 Fat Cakes. De douane en de oprichter van de Fat Cakes vinden Sam en daardoor raakt ze in de problemen. Ondertussen zit Carly met haar teen vast in het kraantje van de badkuip. Zij moet ook een date hebben met een jongen naast de badkuip. Sam kreeg geen problemen, maar ze heeft geen paspoort bij zich. Sam gaat later zich verstoppen in de koffer van Gibby. Even later gaan Freddie, Spencer en Gibby naar een jongen toe voor een handtekening.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.