• 9.379.560 stemmen

De Beste Zangers van Nederland - Seizoen 13 (2020)

Alternatieve titel: Beste Zangers

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 40 minuten

Met: Sanne Hans, Stef Bos en Koen Jansen

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 3 september 2020

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De Beste Zangers van Nederland

In Beste Zangers reist een groep bekende zangers en zangeressen af naar een warm land om persoonlijke liedjes voor elkaar te zingen. Iedere aflevering staat één zanger centraal. Degene die centraal staat zingt zelf niet, maar beoordeelt de anderen. Aan het einde van de aflevering kiest deze persoon de gene die hem of haar het meeste heeft weten te raken, wat aan het einde van het seizoen resulteert in een winnaar.

Afleveringen Seizoen 13 (2020)

1. 1. Suzan & Freek

3 september 2020 (50 minuten)

2. 2. Diggy Dex

10 september 2020 (50 minuten)

3. 3. Miss Montreal

17 september 2020 (50 minuten)

4. 4. Tabitha

24 september 2020 (50 minuten)

5. 5. Stef Bos

1 oktober 2020 (50 minuten)

6. 6. Milow

15 oktober 2020 (50 minuten)

7. 7. Wulf

22 oktober 2020 (50 minuten)

8. 8. Duetten

29 oktober 2020 (50 minuten)

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Minste seizoen.

ZAP!

Ik vond Miss Montreal wel leuk en soms ook lachen: "De enige keren dat ik thuis huil is als de kaas op is." Rest vd afl. hoef ik dus ook echt niet te zien, of hooguit misschien Stef Bos.

Muzikaal gezien is dit mijn postcodegebied, laat staan mijn straatje, niet #datwetenwenouwel.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

stinissen schreef:

Minste seizoen.

Aflevering 5 red dit seizoen

avatar van Karst

Karst

Minst leuke seizoen dat ik gezien heb. Ik vind Sanne een leuk mens maar ben niet kapot van haar stem. Stef Bos is een fijn mens. De rest vond ik qua zangen nog wel gaan (maar beslist niet top) maar vond ik vooral vrij oninteressante mensen.

avatar van wimaroca_mm

wimaroca_mm

Sorry maar ik vind het één van de beste seizoen,Sanne Hans,Milow en Stef Bos zijn super,en dat koppel Agnes en Freek of hoe heten ze , verrassen me 100%

en Nick en Simon presenteren het beter dan Jan Smit

avatar van brawljeff

brawljeff

Niet per se het beste seizoen, maar het blijft een fantastisch programma. Het concept gaat nooit vervelen. Aan het begin had ik wat moeite met de focus op Nederlandstalige nummers in deze groep, maar dat kon ik uiteindelijk wel waarderen. Als ik deze groep vergelijk met eerdere seizoenen, is dit wel een groep die op veilig speelt. Hoogtepunt van dit seizoen vond ik Milow, tegenvaller vond ik Suzan & Freek. Hoewel ze allemaal wel vrij dicht in de buurt van elkaar zaten.

Suzan & Freek is de Xenos van de muziek.

kos schreef:

Suzan & Freek is de Xenos van de muziek.

Suzan & Freek ken ik niet, maar bij de Xenos heb ik toch heel wat fijne DVD-opbergrekken gekocht...

Nick, Simon en Jan mogen wat mij betreft voor eeuwig gaan vissen.

Verder nog wat namen die ik niet ken en dan Stef Bos... wat moet ik er eigenlijk mee?

avatar van The Oceanic Six

ZAP! schreef:

Nick, Simon en Jan mogen wat mij betreft voor eeuwig gaan vissen.

Papa van Stef Bos is een van de mooiste Nederlandse liederen aller tijden.

The Oceanic Six schreef:

'Papa' van Stef Bos is een van de mooiste Nederlandse liederen aller tijden.

Ieder z'n mening. Ik kan er niks mee.