• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.462 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Big Bang Theory - Seizoen 9 (2015-2016)

3,66 139 stemmen

Show titel: The Big Bang Theory

IMDb beoordeling: 8,1 (864.165)

Afleveringen: 24

Speelduur: 8 uur en 23 minuten

Ontwikkeld door: Chuck Lorre en Bill Prady

Met: Johnny Galecki, Jim Parsons en Kaley Cuoco

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 21 september 2015

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • HBO Max Bekijk seizoen 9 via HBO Max
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

Afleveringen Seizoen 9 (2015-2016)

  1. 1. The Matrimonial Momentum

    21 september 2015 (20 minuten)

    Penny worstelt met Leonards bekentenis dat hij een andere vrouw heeft gekust wanneer ze hun huwelijk in Las Vegas voorbereiden. Ondertussen weet Sheldon niet wat te doen nadat Amy hun relatie onderbroken heeft.

  2. 2. The Separation Oscillation

    28 september 2015 (19 minuten)

    Leonard confronteert de vrouw die hij heeft gekust in een poging om Penny's gemoed te doen bedaren. Ondertussen filmt Sheldon een speciale aflevering van "Fun with Flags" nadat Amy het heeft uitgemaakt. Bernadette voelt haar schuldig nadat ze een geheim heeft achtergehouden voor Penny.

  3. 3. The Bachelor Party Corrosion

    5 oktober 2015 (20 minuten)

    Een platte band tijdens Leonards vrijgezellenavond in Mexico test de handigheid van de jongens. Penny is gedwongen om haar familie te vertellen dat zij en Leonard in het geheim getrouwd zijn.

  4. 4. The 2003 Approximation

    12 oktober 2015 (19 minuten)

    Leonard en Penny trekken eindelijk samen in en dat maakt Sheldon boos met deze grote verandering in zijn leven. Hij wenst dat hij kon terugkeren naar een tijd waar hij nog geen emoties had. Raj, Howard en Stuart doen een poging om een band te smeden.

  5. 5. The Perspiration Implementation

    19 oktober 2015 (19 minuten)

    Barry Kripke drukt zijn interesse voor Amy uit terwijl hij de groep leidt in schermlessen. Wanneer Stuart probeert om een vrouwelijke klant te verleiden, helpen Penny, Amy en Bernadette hem.

  6. 6. The Helium Insufficiency

    26 oktober 2015 (19 minuten)

    Leonard en Sheldon doen er alles aan om de helium die ze nodig hebben tijdens een landelijke schaarste te waarborgen. Penny en Bernadette downloaden een datingapp op Amy's telefoon om haar te helpen een nieuwe man te vinden.

  7. 7. The Spock Resonance

    5 november 2015 (19 minuten)

    Wil Wheaton interviewt Sheldon voor een Star Trek-documentaire. Sheldon maakt de ring en zijn plan om Amy ten huwelijk te vragen bekend. Bernadette wil beginnen aan het renoveren van het huis en het onderwerp om samen een gezin te starten komt ter sprake.

  8. 8. The Mystery Date Observation

    12 november 2015 (19 minuten)

    Sheldon, Howard en Raj posten een advertentie op het internet om zo een nieuwe vriendin voor Sheldon te vinden. Penny en Bernadette besluiten om Amy te bespioneren die geheimzinnig doet over haar date.

  9. 9. The Platonic Permutation

    19 november 2015 (21 minuten)

    Op Thanksgiving proberen Sheldon en Amy tijd te spenderen als vrienden en gaan daarom naar een aquarium. Howard stemt met enige tegenzin toe om als vrijwilliger te helpen in een restaurant met Bernadette, Raj en Emily. Penny ontdekt dat Leonard meer over haar weet dan ze dacht.

  10. 10. The Earworm Reverberation

    10 december 2015 (21 minuten)

    Sheldon heeft een deuntje in zijn hoofd, maar de naam van het lied is hij ontschoten. Ondertussen komt Dave op bezoek bij Amy, maar Bernadette is terughoudend. Howard en Raj ontmoeten een fan en Sheldon geeft Amy een ultimatum.

  11. 11. The Opening Night Excitation

    17 december 2015 (21 minuten)

    Leonard, Howard en Raj besluiten wie hun extra ticket voor de nieuwe Star Wars-film krijgt, terwijl Sheldon iets speciaals plant voor de verjaardag van Amy.

  12. 12. The Sales Call Sublimation

    7 januari 2016 (22 minuten)

    Leonard en Penny raadplegen een psychiater en ze leren enkele dingen over hun interactie en echtelijke problemen. Stuart verlaat het huis van de familie Wolowitz. Sheldon werkt samen met Raj om exoplaneten te vinden.

  13. 13. The Empathy Optimization

    14 januari 2016 (22 minuten)

    De groep besluit om naar Las Vegas te gaan voor een week op een partybus. Sheldon leert het belang van empathie en zichzelf excuseren.

  14. 14. The Meemaw Materialization

    4 februari 2016 (22 minuten)

    Sheldon is verheugd wanneer zijn Meemaw op bezoek komt, maar dit verdwijnt al snel wanneer ze in een conflict raakt met Amy. Ray komt een nieuw meisje tegen in de stripboekenwinkel die hem laat twijfelen over de relatie met Emily.

  15. 15. The Valentino Submergence

    11 februari 2016 (22 minuten)

    Sheldon en Amy houden een live-uitzending van hun Valentijnsdag-editie van 'Fun with Flags'. Leonard en Penny worstelen met het ouder worden. Howard en Bernadette vinden een verrassing in hun bubbelbad en Raj wordt verscheurd tussen Emily en het schattig meisje dat hij ontmoette in de stripboekenwinkel.

  16. 16. The Positive Negative Reaction

    18 februari 2016 (22 minuten)

    Wanneer de groep ontdekt dat Bernadette zwanger is houden ze een karaoke-avond. Ook is Bernadette bezorgd wanneer Wolowitz door het lint gaat over haar aankondiging en Wolowitz is overtuigd dat hij meer geld moet verdienen om voor de baby te kunnen voorzien.

  17. 17. The Celebration Experimentation

    25 februari 2016 (22 minuten)

    Nadat ze voor meer dan negen jaar samen zijn viert de groep eindelijk de verjaardag van Sheldon en verrassen ze hem met een speciale gast.

  18. 18. The Application Deterioration

    10 maart 2016 (22 minuten)

    Leonard, Sheldon en Wolowitz komen in de problemen als ze patent aanvragen voor hun gyroscoop. Penny, Amy en Bernadette geven Koothrappali ondertussen dating-advies wanneer Emily hem benadert nadat ze het uit heeft gemaakt.

  19. 19. The Solder Excursion Diversion

    31 maart 2016 (22 minuten)

    Amy is geschokt door een openbaring van Sheldon nadat ze een nieuwe laptop voor hem gekocht heeft. Ook verraadt Koothrappali Leonard en Wolowitz, nadat ze gelogen hebben tegen hun vrouwen om zo een première van een film te zien.

  20. 20. The Big Bear Precipitation

    7 april 2016 (22 minuten)

    Sheldon verklapt een geheim van Leonard, wanneer ze op een weekendje weg zijn met Penny en Amy. Koothrappali gaat los met cadeau's voor de baby en Wolowitz en Bernadette proberen hem in toom te houden.

  21. 21. The Viewer Party Combustion

    21 april 2016 (22 minuten)

    Wanneer de hele groep bij elkaar komt, wordt iedereen gedwongen een kant te kiezen wanneer een klein ruzietje tussen Leonard en Sheldon escaleert.

  22. 22. The Fermentation Bifurcation

    28 april 2016 (22 minuten)

    De bende gaat naar een wijnbar en komt Penny's oude vriend, Zack, tegen. Bernadette moet de avond doorbrengen met Sheldon, wanneer ze niet mee kan wijnproeven met de groep. Dingen gaan niet zoals gepland wanneer Koothrappali zijn nieuwe vriendin, Claire, introduceert.

  23. 23. The Line Substitution Solution

    5 mei 2016 (22 minuten)

    Sheldon huurt Stuart in om de dag te spenderen met Amy wanneer hij liever naar een filmvertoning gaat. Ook komt de moeder van Leonard, Beverly, op bezoek en Penny worstelt om een connectie met haar te maken.

  24. 24. The Convergence Convergence

    12 mei 2016 (22 minuten)

    Er ontstaat chaos wanneer Leonards onlangs gescheiden ouders, Alfred en Beverly, en Sheldons zeer religieuze moeder, Maria, op bezoek komen. Ook denken Wolowitz en Koothrappali dat de regering erop uit is om hen te arresteren wanneer ze worden gecontacteerd omtrent hun geleidingssysteem.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59139 berichten
  • 3918 stemmen

De afgelopen seizoenen haalden niet het hoge niveau van de eerste seizoenen, maar waren nog steeds vrij goed. Dit negende seizoen haalt voor het eerst echt serieuze minpunten naar boven, namelijk dat het concept 4 nerds en hun mooie buurvrouw nu echt Friends met nerds is geworden. Een groot deel van dit seizoen draait om relationele zaken. Sheldon en Amy zijn uit elkaar, komen weer bij elkaar, hebben seks met elkaar, Bernadette is zwanger inclusief alle perikelen die daarbij horen zoals een overgevoelige Raj, Leonard en Penny hertrouwen nu voor de familie. Bleh. Zo jammer dat Chuck Lorre en Bill Prady deze weg in zijn geslagen. Ik snap wel dat je niet alles kunt negeren, maar nu overheersen die zaken wel heel erg de serie. Het is nog wel geregeld grappig en het kijkt ook hier nog goed weg, maar dit is niet meer de serie waar ik destijds voor viel.

3*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.