• 9.377.356 stemmen

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Actie / Avontuur | 101 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Alternatieve titel: Ninja Turtles

Geregisseerd door: Jonathan Liebesman

Met onder meer: Megan Fox, Alan Ritchson en Will Arnett

Releasedatum: 21 augustus 2014

Plot Teenage Mutant Ninja Turtles

"Mysterious. Dangerous. Reptilious. You've never seen heroes like this."

De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten samenwerken met de onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder's duivelse plan zien te ontrafelen.

April O'Neil

Thorongil

1e trailer is uit!

avatar van AHWA

AHWA

Vette trailer. Fichtner is altijd goed, Fox is hot, en jeugdsentiment plus moderne cgi moet gewoon een geweldige film opleveren. Beetje a la Transformers. Lekker genieten.

avatar van The Oceanic Six

Valt me niks tegen. Prima zaak dat ook de Turtles nu wat meer duister verfilmd worden a la Batman en Superman.

Zal wel weer tegenvallen, het is Michael Bay werk, maar ik geef het graag een kans.

avatar van Nicholas

Nicholas

Nostalgisch, maar waar the fuck is Raphael?!

Naomi Watts

Het heeft de production value van een Bay film (niet gek met hem als producent) maar je merkt toch wel dat de regie niet in zijn handen zit. Jammer, want een betere blockbuster regisseur dan Bay is er bijna niet te vinden. Al zal het wel vermakelijk worden en jeugdsentiment doet de rest maa verwacht geen grootse film. Turtle design (en Shredder) vielen erg mee, is Megan Fox's screen presence unmatched (fijn dat Bay haar weer kan gebruiken nu Spielberg opgedonderd is). Helaas geen Dr. Baxter Stockman, toch wel één van mijn favoriete TMNT villains.

avatar van Respekked

Respekked

K. Todd Freeman ... Dr. Baxter Stockman

Aldus de internet movie database.

Naomi Watts

Zie het nu ook. Toppie respekked

avatar van Boterhammetje

Boterhammetje

Oh, wat kijk ik hier naar uit zeg.. Vroeger heb ik de eerste paar films en de tekenfilms grijsgedraaid. Weet nog goed dat ik buiten met vrienden altijd de Turtles naspeelde met ieder zijn eigen oogmasker. Nu de trailer: Onze schildpadvrienden zien er enorm goed en krachtig uit. Het enigste wat ik hoop is dat de makers er geen heel spektakel van gaan maken. In de trailer zie ik gebouwen omvallen en een hoop andere heisa. De Turtles staan bekend om dat creepy duistere sfeertje met daarbij een flinke dosis humor, actie en natuurlijk PIZZA! Als die aspecten gerealiseerd worden, wordt dit voor mij één van de films om het meest naar uit te kijken. COWABUNGAAA!!!!!

Vanaf 21 augustus in de bioscoop (Universal)

Opmerkelijk dat ze blijven doorgaan met films over deze 'schildpadden'...

avatar van 606

Cool

tattoobob

Ziet er wel vet uit zeg, de trailer!!

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Zeker vet,laat maar komen.

tattoobob

Dat zou beste de "echte comeback"van The turtles kunnen betekenen.

Leuk

TheLionKingFan

Verrek, jullie zijn snel! Ik als Turtles fan kan niet wachten.

TheLionKingFan schreef:

Verrek, jullie zijn snel! Ik als Turtles fan kan niet wachten.

Maar je bent toch een LionKingFan?

tattoobob schreef:

Maar je bent toch een LionKingFan?

Haha, ook ja Turtles en the Lion King, dan zit je bij mij goed

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik weet het niet met deze. Het kan best een aardige film opleveren, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat de trailer me echt enthousiast maakt. Sowieso moet ik altijd wennen aan de constant veranderende look van het viertal. Ik ben als een van de weinigen volgens mij van de 2003 franchise.

tommykonijn schreef:

Ik vind de 2003 franchise ook geweldig, maar ik vind alle franchises eigenlijk erg goed.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Nice .

avatar van Shinobi

Shinobi

Dat men nog steeds dubstep gebruikt in trailers.

Overigens denk ik dat het echt waardeloos gaat worden.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik denk niet dat dit waardeloos gaat worden. Het enige wat waardeloos is, is dubstep muziek.

avatar van marvelfreak85

marvelfreak85

Ik ben echt benieuwd naar deze film als ik naar de trailer kijk zijn er dingen die ik wel oke vind zoals Megan fox als april en de turtles zien er ook vet uit maar Shredder ziet er weer belachelijk uit

het word erop of eronder ben benieuwd.

avatar van Materny

Materny

Ziet er prima uit voorlopig. Maar goed, voor welke film in dat genre met dergelijke budgetten geldt dat niet tegenwoordig.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Vind de poster nog wel oké, en de laatste trailers maken mij iets hoopvoller. Wie weet...

avatar van Weijsenberg

Weijsenberg

Vrees toch dat dit niet zo'n succes gaat worden, lijkt een beetje over de top en de turtles mwa..

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Zo slecht dat het leuk wordt. Teksten met Shell Shock erin, slechte rappers, het lijkt zowaar op de oude Turtles

Juicy J, Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign - Shell Shocked ft. Kill The Noise & Madsonik [Official Audio] - YouTube

Naomi Watts

Is Leo aan het twerken? Da fuq.

Leo Twerk