Genre: Actie / Avontuur
Met onder meer: Megan Fox, Alan Ritchson en Will Arnett
Releasedatum: 21 augustus 2014
Bekijk via Netflix
Plot Teenage Mutant Ninja Turtles
"Mysterious. Dangerous. Reptilious. You've never seen heroes like this."
De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten samenwerken met de onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder's duivelse plan zien te ontrafelen.
April O'Neil
Michelangelo
Splinter (stemrol)
Master Splinter
Naomi Watts
Nee, fans willen dat het bronmateriaal met respect behandeld wordt. Ook als je dat doet kan je nog heel creatief te werk gaan op gebied van verhaallijn, sfeer en andere bijzaken. Nolan heeft het Batman universum wel met respect bewerkt, maar de films hebben wel een eigen smoel.
Hahahaha. Serieus beweren dat Nolan het Batman universum met respect heeft behandeld? Dacht het niet. Nee, fans zeggen dat ze het bronmateriaal met respect behandeld willen zien worden maar respect staat bij hun gelijk aan geen reet veranderen. Een regie is een creatief talent, up yours fanbase.
Sowieso omdat het stukken logischer klinkt en omdat origin juist een groot deel van de story arc is voor dit soort films.
Tuurlijk worden er daarom films gemaakt. Echt niet om vrolijk verlies te draaien.
Daar draait het om. Ik ben erg blij dat er geen romance is gekomen tussen Michaela en Bumblebee, dat Optimus met Sam een cardealership opstart etc. Transformers gaat om de acties en met nihile uitdieping.
Burton
Prudh
Dit zijn de eerste details en het is al een wanprodukt, nietwaar?
Vol verwachting uitgekeken naar Transformers en ondanks het pijnlijke, pijnlijke resultaat ook nog eens met zeer goede hoop naar deel 3 geweest. Ik laat me niet meer bedotten door Bay. Durf het zéér stellig een wanproduct te noemen vanaf het moment dat Bay een scheet laat die ook maar een beetje naar een nieuwe film ruikt (en ik ben, zoals je leest, extra huiverig als het om mijn nostalgie gaat).
dutchtuga
Dit zijn de eerste details en het is al een wanprodukt, nietwaar?
Het is niet nu al een wanproduct, maar Bay achter het stuur geeft gewoon weinig hoop.
Ik was ook een Transformers fan in de tijd en ben een net zo'n grote fan van de films van Bay. Kan de twee prima los van elkaar zien. Bovendien erg blij dat Bay zich met de films bemoeide, hij doet gewoon waar ie goed in is en laat de zogenaamde storyline naar de achtergrond verdwijnen. Erg wenselijk bij transformers.
Was het maar waar dat het daarbij bleef. Verhaal naar de achtergrond is prima, inderdaad wenselijk, maar Bay brengt audiovisueel geneuzel naar de voorgrond en krijgt het voor elkaar nul sfeer in zijn films te brengen. Bay kan ook doen waar hij goed in is met origineel materiaal. Ik zie nul toevoeging bij het kiezen van een cartoon uit de jaren '80 als basismateriaal.
dutchtuga
Eens. Vind het ook frappant om basismateriaal zo te veranderen. Sla je niet twee vliegen in een klap door een spectaculaire verfilming te maken die zowel oud als nieuw publiek aanspreekt? Het nieuwe publiek maakt het toch niet uit waar de Turtles vandaan komen. Bay is gewoon een vervelende bemoeial.
RuudC
Turtles-film voorlopig in de ijskast | nu.nl/film | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl
Feestje? Van uitstel komt afstel, zeggen ze.
TheLionKingFan
Wanneer komt die film van die spacende schildpadden nu precies?
Teenage Mutant Ninja Turtles (film series) - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org
Elders op die pagina staat 2014 en IMDb meldt ook 2014.
schram101
TheLionKingFan
En ik dacht dat ik gestoord was. Ben gek op de teenage mutant ninja turtles, rlke serie en film ervan. Maar turtles uit de ruimte? Nee Bay. Verkracht onze jeugd nu niet. Maar misschien valt het allemaal wel mee.
TheLionKingFan
Het idee van de buitenaardse turtles is officieel gedumpt! Dan wordt het misschien toch nog wat.
TheLionKingFan
En de nieuwe poster is er ook al! TMNT Fan News Site » Blog Archive WHOA! : The New TMNT Movie Poster? | TeenageMutantNinjaTurtles.com
Lefgozer
"–Update–
After further review it has been confirmed the TMNT Poster is fan made. We would like to apologize for misinforming any of our readers."
TheLionKingFan
Het logo is wel al bekend.
![]()
Ook zijn er diverse filmpjes en foto's van een acterende Megan Fox op internet verschenen.
YouTube - Ninja Turtles Movie First Look (2014) - Megan Fox Movie HD
Hahaha ja
Als je een goed overzicht wil hebben van het laatste nieuws van de film moet je kijken op TMNT Movie Discussion - The Technodrome Forums - forums.thetechnodrome.com .
TheLionKingFan
Nieuwe poster: Echt of nep? TMNT 2014 New poster art. - The Technodrome Forums - forums.thetechnodrome.com
Lefgozer
Is te hopen dat ie nep is. Dat lettertype ziet er niet uit met die pixels.
schram101
TheLionKingFan
Ik begin steeds meer hoop te krijgen dat dit project gaat slagen. Er komen allerlei verschillende elementen uit de 1987 tekenfilm (April in haar gele jack als verslaggeefster, Vernon, Turtle busje) in de film, zodat zowel oudere als jongere fans het kunnen kijken. Verpest dit niet, Bay en de anderen. We rekenen op jullie.
Thorongil
Ben volop verdiept in de IDW stripserie van de Turtles momenteel. Heb de animatieserie als klein kind gezien en had ook de actiefiguren. De Teenage Mutant Ninja Turtles waren echt een deel van mijn jeugd. Hoop dat deze film de moeite waard wordt.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Rurôni Kenshin: Meiji Kenkaku Roman Tan
Actie / Avontuur, 2012

X-Men: Days of Future Past
Actie / Sciencefiction, 2014
new york cityvechtsportenterroristheldexperimentmutationvanturtleburgerwachtsuperheldgebaseerd op stripninjasewerreboot3dapril o' neilmegan fox