• 9.375.363 stemmen

Gesproken taal: Kroatisch en Engels

Releasedatum: 12 februari 2004

Plot Brother Bear

"Nature Calls"

Lang, heel lang geleden, aan het einde van de ijstijd waren er eens drie broers. Toen de oudste gedood werd tijdens de jacht op een beer, nam de jongste, Kenai, wraak op dit dier. Voor straf veranderden de Goden hem zelf in een beer. Kenai leert de dierenwereld nu op een heel andere manier kennen en raakt bevriend met het jonge grizzly beertje Koda, die hem leert wat de echte betekenis van broederschap is.

Kenai (stemrol)

Linda

Nou...

avatar van Anneliesjuh

Anneliesjuh

als ze niet nog jonger waren, wat een gebler en gejank toch.

avatar van Linda

Linda

Volgens mij zeggen die kleuters precies hetzelfde over ons

avatar van diddledidoo

diddledidoo

Dit is toch gewoon niet normaal? Eindhoven, oke geen wereldstad, maar het is toch raar dat ze hier alleen maar de Nederlands gesproken versie draaien.

avatar van DarkManX

DarkManX

Mijn vriendin heeft er een traantje bij moeten laten en ik, daarentegen, ben in slaap gevallen. Waarschijnlijk omda ik de nacht ervoor op boemel was geweest

Heb em een week later opnieuw bekeken en al bij al viel hij mee. Maar komt toch nie in de buurt van een Shrek, Ice Age of Finding Nemo

Kimsalabim

Samenwerking tussen Disney en Pixar is zojuist beeindigd, volgens de hollywood reporter.

Op dit moment zijn Disney en Pixar nog een film aan het maken. The Incredibles kijk maar op www.pixar.com

Dus ik denk niet dat hier sprake is van een break up qua samenwerking!!

Euhm, wat kan ik zeggen, ga geen dingen roepen waarvan je weet of ze waar zijn (bedoel ik die reporter mee)

Enne het is niet zo dat Disney alleen naam en geld levert! Ze dragen ook mee aan het verhaal en inderdaad Pixar heeft de technieken. Ik zeg niet dat ze het niet zonder elkaar kunnen, but why end a good deal!!

Kimsalabim

Diddle en ik ga um kijken vandaag en we gaan lol hebben!! Dat denk ik wel!! Je hoort het wel wat we ervan vonden!

avatar van Jordy

Jordy

Kimsalabim schreef:

Ze dragen ook mee aan het verhaal

Nee hoor

Kimsalabim schreef:

Ze dragen ook mee aan het verhaal

Nee hoor

Jawel hoor!! Disney schrijft wel degelijk mee, als disney er niet mee eens is dan gaat het veranderen, en de verhalen (ideeen) komen ook niet altijd van Pixar, maar ook wel via disney

but anyway!!

Beiden zijn dus uit elkaar gegaan, is al een tijdje bekend ... Niet dat er iets gaat veranderen.

Kimsalabim

Ja, oké! Ik ben wel benieuwd naar die film.. Brother Bear is trouwens wel heel cool!! We hebben echt hard gelachen!!

avatar van DieGo

DieGo

zeker een leuke disney, deze brother bear.

het stukje met de steenbokken die naar hun eigen echo roepen vond ik echt briljant

avatar van The Goss

The Goss

Niet onaardig, maar ik had er meer van verwacht. Kan absoluut niet tippen aan de Lion King. Hoewel ze in verschillende scénes proberen dezelfde sfeer op te roepen. Verhaal is magertjes.

Persoonlijk vond ik het begin van de film een beetje langdradig en had 'm dus bijna af gezet.

Ik denk dat ik toch meer van de Pixar films houd, toch ietsje meer humor

avatar van Lukic

Lukic

Het is weer een echte Disney-film geworden. En je kan dit verhaaltje zo kopieren naar nog 200 films... Begint een beetje saai maar daarna wordt hij wel leuk. Het eind is ook wel leuk! Bij elkaar 2,5 ster.

avatar van eerdekes

eerdekes

Ook al heb ik de film niet gezien kan ik hem nu al samenvatten.

Leuk betoverend begin

Droevig middenstuk

Toch wel leuk einde

zo is dat bij ieder disney filmpje

avatar van eddieboy

eddieboy

Ik heb de film nog niet gezien, maar het lijkt me wel een hele leuke kinderfilm.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

eddieboy schreef:

Zou je dan zo vriendelijk willen zien om niet te stemmen

avatar van *marjo*

*marjo*

hoe kan je stemmen op een film die je nog niet gezien hebt? lijkt mij beetje lastig. zo'n film kan vet tegen vallen.....

avatar van eerdekes

eerdekes

eddieboy schreef:

Ik heb de film nog niet gezien

Maar gewoon vanwege de gave trailer en de ultracoole poster ben ik bereid er 'n 9 voor te geven. (4.5*)

Zo doe je dat

OMG !!!!!!!!!!!

avatar van diddledidoo

diddledidoo

Iemand een idee wanneer deze uitkomt op dvd? Als ik op de site van FRS kijk, dan zou hij woensdag uit moeten komen. Op de site van Van Leest is echter niks bekend, alleen een importversie. Iemand die daar meer van weet misschien?

avatar van MDA

MDA

die op FRS site is ook een import versie, de benelux versie komt op 15-9 op DVD!

avatar van Quach

Quach

helemaal gelijk eddieboy

avatar van neo

neo

De vergelijking met The Lion King ontgaat mij compleet. Geen enkele grap die leuk was, zelfs niet de korte sketches bij de aftiteling. Ik voelde er echt totaal niks bij. Waar Tarzan ook al zo'n vervelende film was, maar werd goed gemaakt door de Mark Mancina's muziek, stelt dit hier zwaar teleur. En Collins is echt bere irritant. 1.5 sterren

avatar van Jorick

Jorick

Persoonlijk vind ik dit een leuke animatiefilm van Walt Disney. In mijn ogen kan de film ook zeker niet aan The Lion King tippen, maar net als Neo al zei, zie ik de vergelijking tussen beide films ook niet. Ik geef voor Brother Bear een 3.5.

avatar van robertvanmourik

robertvanmourik

Echt grappige film

avatar van Fiend

Fiend

Leuke, nuchtere disney film. Zitten leuke grappen in, en zoals we gewend zijn in disney films ook weer een moraal.

3,5 *

avatar van Xodus

Xodus

Leuke disney film voor jong en oud.

4 punten !

avatar van granite

granite

Ik kan dat moralistische van disney films vaak wel waarderen op een of andere manier. Disneyfilms horen bij de opvoeding denk ik.

Ik zou het niet eens vreemd vinden als disney in het leven is geroepen door de wereldoverheden om ons "volk" op te voeden. Misschien dat er een miljoen "bambifilms naar het middenoosten gestuurd kunnen worden.........................