menu

How to Train Your Dragon 2 (2014)

Alternatieve titel: Hoe Tem Je een Draak 2

mijn stem
3,49 (750)
750 stemmen

Verenigde Staten
Animatie / Avontuur
105 minuten

geregisseerd door Dean DeBlois
met de stemmen van Jay Baruchel, Cate Blanchett en Gerard Butler

Hiccup en Toothless leiden honderden drakenstrijders om de Drakenberg te verdedigen, en vechten daarbij tegen Drago Bloodfist en zijn gigantische leger van drakenjagers en hun gevaarlijke oorlogsmachines. De machtige Bewilderbeast, meester van de Drakenberg, besluit om zich bij Hiccup en zijn vrienden te voegen in de strijd tegen Drago.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=1Y0erVF9cLI

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Thorongil
3,5
Daarjuist naar een avant-première gegaan. Was de perfecte moment, iedereen naar de voetbal aan het kijken en lekker rustig in de cinema. Zoals gewoonlijk krijgen we weer prachtige CGI, meeslepende soundtrack en worden de karakters verder uitgediept. De slechterik is beter uitgewerkt dan in het 1e deel en komt veel meer aan bod. Wel wat vervelend dat het in het vlaams gesproken was, was gewoon om de 1e film in het engels te horen met Baruchel en Butler. Vind het heerlijk dat deze film serieuzer blijft dan de meeste animatiefilms en niet schuwt om een belangrijk karakter om te brengen. Een goede animatiefilm zonder al te veel gezang (Disney) of dwaze humor à la Shrek en madagascar. Mijn favoriet voor dit jaar tot nu toe en zal wellicht top 3 blijven. Al bij al geeft ik dezelfde score als de 1e film. Het is wat minder origineel als de 1e film, maar de actie en vliegscènes zijn spectaculairder.

5,0
Wat een prachtige animatiefilm.
Ik vind hem zelfs iets beter als het eerste deel.
Alles komt bij elkaar, liefde, verdriet, actie, comedy en dan prachtig vertaald naar het witte doek.
Ze hebben echt hun best gedaan om de relaties die begonnen in deel 1 verder uit te diepen.
Met een lach en een traan gekeken.
Kom maar op met het laatste deel van de trilogy

avatar van wwelover
3,5
Net als deel één een zeer vermakelijke animatiefilm, leuk voor jong en oud. Toch grappig dat ze die draken zo aandoenlijk weten neer te zetten. Qua verhaal duurt het even voor het echt op gang komt, en veel spektakel zit er niet in. Maar het ziet er fraai uit en de grappen zijn vaak leuk. Verder zijn de stemmen goed gecast. Met name Craig Ferguson natuurlijk.

3.5*

avatar van Vinokourov
3,5
Mweh, typisch een sequel, die er weliswaar mooi uitziet, maar verder niet meer zo veel leuks te vertellen heeft ten opzichte van het eerste deel. Vond het eerste deel wel erg gaaf, maar ook corny. Datzelfde oordeel geef ik maar ook voor deel 2, alleen dan minder gaaf. De nieuwigheid en coolheid van die voorbijzoevende draken is immers nu wel voorbij.

5,0
Het eerste deel was al niet te versmaden, Het tweede deel is net zo leuk, en heb er net zoveel van kunnen genieten.

avatar van arno74
3,5
Prima vervolg op deel 1. Het is zeldzaam wanneer een vervolg toch nog een redelijk niveau weet te behalen, en dat is hier zeker gelukt. Het verhaal verloopt natuurlijk wat anders, het leven met draken is al bekend. Hier draait het om een slechterik die een drakenleger probeert op te zetten, aan onze vrienden de taak om hem tegen te houden. Er zitten ook wel aardige zijplots in die het niveau van de film op een goede hoogte houden, jammer dat de trailer daar teveel over verklapt.

De "alpha" lijkt ook zo ontsnapt te zijn uit een Japanse animatie, wel fijn als Hollywood ook daar een beetje van afkijkt af en toe, het komt de film ten goede.

Prima film, geen wow-gevoel zoals bij deel 1, maar toch zeer vermakelijk. Ruim 3,5*

avatar van Ajax&Litmanen1
3,5
We worden al vele jaren overspoeld met animatiefilms, maar ik vond How to Train Your Dragon (2010) destijds een hele fijne film, omdat de film naast een boeiend verhaal ook de nodige emoties over wist te brengen. En daarnaast zag alles er schitterend geanimeerd uit, niet onbelangrijk.

En nu is er het vervolg. Bijna altijd is een vervolg minder dan het origineel en dat is helaas ook bij deze tweede film het geval. Iedereen is al geïntroduceerd, mens en draak zijn vrienden geworden en dan is het toch best lastig om een pakkend nieuw verhaal te bedenken. Ik vond het nieuwe plot ook niet echt geweldig (ik kreeg zeker later in de film overigens het gevoel dat er inspiratie bij The Lord of the Rings is opgedaan), maar gelukkig is de film kwalitatief wel meer dan oké gebleven. Visueel is de film echt prachtig, met veel kleur, detail en een aantal prachtige shots uit de lucht. Ook het gigantische monster op het einde zag er indrukwekkend uit. De film duurde me wel wat lang, zo'n vervolg had beter in een minuut of 85 gepast omdat het toch vooral meer van hetzelfde is.

Gelukkig hebben de makers niet de makkelijkste weg gekozen en durven ze het bijvoorbeeld aan om een belangrijk personage dood te laten gaan. Dat is toch wel een pluspuntje in een verder vrij voorspelbare film die overeind blijft doordat de draken wederom sympathiek en leuk zijn in combinatie met de samenwerking met de mens. Daardoor blijft dit vervolg zeker wel de moeite.

3,5*

avatar van xxsilversurferxx
5,0
deel 3 komt uit op 6 juni 2017 ben benieuwd

avatar van james_cameron
3,5
Deel twee van de beoogde trilogie en zeker zo goed als het origineel. De makers hebben wijselijk gekozen voor een Empire Strikes Back-achtige aanpak, dus meer serieus, emotioneel en donker, al gaat dit gelukkig niet ten koste van de feelgood-sfeer van het geheel. Mooi geanimeerd, vooral in de groots opgezette aktiescenes, al vind ik de draken er nog steeds niet uitzien. Dat had toch wel beter gekund. Het begin is tevens wat aan de matige kant, maar naarmate het verhaal vordert wordt de film steeds beter. Alvast zin in deel drie, in ieder geval.

avatar van nlanaconda
5,0
Deel één in Bankok IMAX gezien omdat we een keer naar de IMAX daar wilden. Draaide alleen een "kinderfilm", "How to train your dragen". Maar ja, toch gewoon kijken. Heel erg vermaakt en vond het een prachtige film met even zo goede muziek.

Toen deel twee uit kwam moest ik die natuurlijk ook zien. Helaas draaide de film hier alleen smiddags en waren we de enige volwassenen zonder kinderen bij zich (shame on me). Toch waren de kinderen elk moment in de film stil en onder de indruk. Net als ik.

Normaliter is een deel twee altijd minder dan een deel één. De nieuwigheid is eraf en zie dan nog maar eens wat te verzinnen. Maar "How to train a dragon 2" brengt alle spektakel die je verwacht en is een prachtige animatiefilm. Het doet niet onder aan deel één en is een waardig vervolg.
De muziek is wederom prachtig en de "Toothless" blijft een prachtig karakter.

avatar van Kondoro0614
4,0
Wat een super vervolg na How to Train Your Dragon (2010).

Ik vond het in het begin eigenlijk een beetje op de saaie gang. Maar je komt op het moment dat hikkie zijn moeder terug vind. en dan begon voor mij de film pas echt mooi te worden.

Het had toch nog wel een super leuk verhaal in zich. Waar je even in moest komen. De film begon na mijn gevoel echt super vet te worden. Bij het grote gevecht met alfa tegen alfa. Dit was super leuk en mooi om naar te kijken, en hier verveelde je ook geen moment aan. Ook in zo'n stuk kun je zien dat het verhaal een hele andere twist krijgt. Toen de vader van Hikkie dood ging.. Toen het tweede gevecht begon op hun stad. vond ik de film geslaagd. En ik kan er niks beters dan een 4.0* er voor te geven! Net zoals bij zijn voorganger!

avatar van Macmanus
3,5
Leuk vervolg.

Kon me deel 1 niet belachelijk goed herinneren, maar dit was een net vervolg. Voor de animatie liefhebbers die het als volwassen vorm graag terug zien is dit uiteraard niet bedoeld. Dat is een Hollywood (nog) (steeds) niet aan de orde. Maar qua kinderanimatie een prima film. Zit vlot in elkaar. Sympathiek hoofpersoon en een battle tussen twee reuzen draken!

Slim gebracht. Qua animatie doen ze het bij dreamworks altijd een slagje onder tov Pixar/Disney maar qua fun zeker niet. Maar het al oude riedeltje komt wel telkens naar voren. Wanneer durven ze eens een andere kant op. Wat rustiger, wat kleiner wellicht. Het is hopen. Maar tot die tijd is dit een van de betere.

3.5 sterren.

avatar van Onderhond
1,0
Bah.

Gaat eigenlijk gewoon voort waar de eerste film gestopt is. Aan de formule wordt amper gesleuteld, visueel-technisch is het er wat op vooruit gegaan maar qua stijl valt er nog steeds niet veel te beleven en qua meligheid zit je al vanaf minuut 1 op het juiste adres.

Jay Baruchel is vreselijk als Hiccup. Zijn stem is absoluut niet geschikt om voice werk te doen, maar naast z'n te specifieke stemgeluid weet hij ook helemaal geen emotie in z'n personage te leggen. Die moet eerder komen voor een teveel aan animatie, een euvel waar zowat elke Amerikaanse animatiefilm aan lijkt te leiden.

De grootse gevechten zijn nooit spannend of boeiend, het verhaaltje met de moeder is vooral irritant, de humor is de bad guy is vervelend en dom. How to Train Your Dragon 2 is vooral een vervelende, kwaliteitsarme en te lange animatiefilm die buiten een klassieke technische bump niks toe te voegen heeft aan een al overvol subgenre.

1.0*

avatar van Brabants
4,5
Dit draken sequel van DreamWorks en wederom geregisseerd door Dean DeBlois is echt op alle fronten zeer succesvol te noemen. Ik durf haast te beweren dat dit tweede deel nog beter is dan zijn voorganger, waar veelal met een vervolg evenaren een moeilijke opdracht is. Dit tweede deel is visueel sterker en kent rakere humor. Waar de aandacht echt op valt is het feit dat het verhaal donkerder en vele malen volwassener is. Hierdoor is het geheel zo sensationeel dat je als kijker een hele hoogstaande kijkervaring ondergaat, waarvan ik dacht; jammer dat ik dit niet in de bioscoop heb gezien!!!

avatar van John Milton
4,0
Wederom een enorme ervaring. Als een kind in de snoepwinkel met een dikke portemonnee op zak. How To Train Your Dragon 2 flikt wat zijn voorganger ook deed: Ik was weer een kind. En met grote ogen en open mond.

Hij draaide niet lang genoeg in mijn buurt in de Engelse versie om hem in de bios te zien, en daarna was het lang wachten tot ik hem eindelijk in fatsoenlijke kwaliteit en met DTS geluid in het Engels thuis kon kijken, maar het was nu zover. Een film met een soundtrack als deze (John Powell heeft weer uitstekend werk verricht), animatiedetails en epische scènes te over, verdient eigenlijk een Imax ervaring. Maar bij gebrek daaraan komt de fatsoenlijke thuisbioscoop gelukkig ook een heel eind. Ik moet er niet aan denken hoeveel mensen dit op xvidjes of dvd kijken door de speakers van hun laptop of flatscreen en daarna verkondigen matig onder de indruk te zijn. Pijnlijk.

How To Train Your Dragon 2 zit misschien net iets onder het niveau van zijn voorganger door een enkele onnodige scène, maar het mag nauwelijks een naam hebben. De opzwepende muziek, grootschalige actiescènes, prachtige animatie en heartfelt emotion (vergeleken met andere Hollywood animatie) zorgden dat de tijd voorbij vloog.

Wederom een geweldige kijkervaring dus. 8.8/10 ofwel 4,5*

avatar van LOTR-lover
4,0
Ik heb deze film in het vliegtuig naar Thailand gekeken en ik baalde er eigenlijk van dat ik het op zo'n klein vliegtuigschermpje heb moeten kijken. Want How To Train Your Dragon 2 is zo'n geweldige aaneenschakeling van mooie en grappige scenes dat deze het verdiend om op een groot (TV) scherm te worden gekeken. Wat een visuele pracht & praal!

Sowieso blijven Hiccup & Toothless natuurlijk een geweldig duo samen en zo wordt de film moeiteloos gedragen.

4*
8/10 (IMDB)

avatar van mjk87
3,0
Best weer aardig, vooral ook door de wat volwassen toon van de film en enkele mooie scènes die nooit met klassieke animatie gemaakt hadden kunnen worden. Niet dat alle actie even overzichtelijk is, maar het ziet er vaak heel behoorlijk uit en de muziek eronder werkt ook sfeerverhogend dan. Verder wordt leuk voortgeborduurd op het eerste deel en is er toch een heel nieuwe en eigen film uit voortgekomen. En die grote Alpha's zijn erg indrukwekkend. Daarnaast zien sommige scènes er gewoon heel mooi en kleurrijk uit, vooral weer die zich afspelen in de wolken.

He verhaal daarentegen loopt zeker in het midden wat spaak en was soms ook gewoon saai. Alle tempo is ineens uit de film en scènes duren maar en zijn gewoon te lang. Verder is het stemmenwerk afwisselend. Butler is fantastisch, Blanchet heeft een iets te zware stem en de grote boef van dienst kon me helemaal nooit bekoren - ik werd er niet bang van in ieder geval. 3,0*

avatar van Filmkriebel
4,0
Goed vervolg. Opnieuw veel actie en avontuur, prachtige animatie, met zelfs een dramatisch en sentimenteel stuk dat vrij onverwacht was maar dat maakt het ook toegankelijk voor een breed publiek. Eerste deel was al een meesterwerk, dit blijft vrijwel op niveau. Toothless is koddiger dan ooit en ook de drakengrollen blijven grappig (arme schaapjes!). Niet te missen, deze film is een FEEST.

avatar van otherfool
2,0
Het eerste deel was redelijk sympathiek (zonder overigens echt uit te blinken) maar dat is er ook wel een beetje vanaf in dit overbodige vervolg. Vooral veel luider en chaotischer, ik kon er soms nauwelijks mijn gedachten bij houden. Verhaallijn en rol van de moeder is niet echt geslaagd te noemen en al met al zit er maar weinig vertier in. Deze franchise heeft duidelijk al zijn beste tijd gehad.

4,5
Blijf het geweldig vinden hoe er diepgang in deze reeks gebracht worden dmv. sarcasme, uitgewerkte karakters en vooral hoe emoties bij de draken herkenbaar wordt gemaakt.
Er is verdriet, er wordt gelachen, er is spanning en een heroïsche eindstrijd...
Samen met een mooie animatie weet deze zich toch makkelijk in mijn top10 van 2014 te nestelen...

avatar van Film Pegasus
2,5
Film Pegasus (moderator)
Deze sequel is wat je van een sequel kan verwachten. Meer van hetzelfde en de verrassing is er wat af. Het is niet allemaal slecht, maar je merkt wel dat ze eerst alles meenemen van de vorige film om er dan nog wat figuren en verhalen bij te kappen. Dat maakt het allemaal wat drukker. Bovendien verloopt het verhaal nogal voorspelbaar zodat alles wat langdradig wordt op den duur. Gelukkig is de humor en de animatie nog altijd vrij goed en is dit evengoed genieten. Iets minder dus dan zijn voorganger, maar het kan er nog wel door.

avatar van Sergio Leone
3,5
Meer van hetzelfde.

Maar da's niet zo erg, want deel 1 is ook gewoon plezant. Dezelfde pluspunten blijven, dezelfde manco's ook. Verhaaltechnisch is het niet zo interessant, het drama met Hiccup's moeder en de dood van z'n vader doet me niet veel. Dan geniet ik meer van andere dingen.

Jay Baruchel blijft wel een énorme misser, zijn stem is totaal niet aangenaam om te horen. Da's al één vereiste, tweede is dat hij z'n stem gebruikt, maar dat gebeurt ook niet. Nul emotie legt hij in z'n rol. De overige castleden à la Cate Blanchett en Kit Harington vind ik ook geen grote lichten maar Baruchel is wel exponent van miscasting.

Grootste aantrek komt m.i. door de animatie. De drakenritten zijn altijd plezant en vlot in beeld gebracht. De designs variëren van spuuglelijk tot gewoon lelijk, en het "walhalla" van Valka doet me wat aan Pandora denken, maar soit.

Kleine 3,5

avatar van The One Ring
3,0
Als een van de weinigen vond ik de tweede How to Train Your Dragon net iets leuker dan de eerste, maar aangezien ik niet bijzonder veel affectie had voor het origineel zegt dat niet zoveel. Deze kwam op mij net wat avontuurlijker over en hoewel deel 1 niet enorm sterk in het geheugen ligt had ik ook de indruk dat deel 2 er mooier uitzag. Het design van de alpha's mocht er zeker zijn, evenals die uilachtige draak van de moeder.

Wel blijft dit voor mij vooral een tussendoortje. De emotionele diepgang die anderen in deze reeks vinden zie ik niet. Zelfs de toch wat onverwachte dood van de vader liet me vrij koud, eigenlijk. Ik denk dat een groot probleem blijft dat bijna alles volgens het boekje gaat. Waar Pixar in zijn gouden jaren voorspelbare verhalen wist om te buigen naar iets meer door thematisch vaak wat dieper te gaan en interessante zijwegen te vinden gaan deze Dragonfilms te veel te bekende weg in. Het helpt ook niet dat nota bene dit specifieke verhaal van deel 2 extreem veel lijkt op die van de Pokémonfilms, met een overeenkomende schurk en oplossing. Ach, heeft het uitzitten van die Pokémonfilms ook eens een praktisch nut: als referentiekader voor How to Train Your Dragon 2. Het zegt wel iets over de creatieve durf op verhalend gebied van deze films.

Nog een extra pijnpunt blijft voor mij de stem van Jay Baruchel. Op een bepaalde manier klikt hij niet bij het personage, in mijn oren. Niet alleen mist zijn stem emotie, hij klinkt op een bepaalde manier ook te modern voor het karakter. Zelfs personen als Jonah Hill en Christopher Mintz-Plasse weten een betere toon te raken.

Deze recensie is wat harder dan mijn uiteindelijk eindoordeel. Misschien doordat mijn verwachtingen enorm laag waren bleek het toch wat meer kijkbaar te zijn. Deel 3 sla ik waarschijnlijk niet over, maar ik kijk er ook niet naar uit. Ik merk de liefde van de makers voor deze wereld wel, maar niet de durf of creativiteit om het echt uniek te maken.
3*

avatar van Decec
4,5
Uitstekend animatie/avontuur/komedie/drama/familie/fantasie film...
Mooi verhaal...
Uitstekend mooi gemaakte animatie film...
Uitstekend achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...
Super mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Ben benieuwd voor vervolg deel 3 (2018)...

avatar van Geno
2,0
Nee dit was 'm niet. De zekere originaliteit van het verhaal en de innemendheid van de karakters bij Deel 1 deden je echt smelten. Maar bij Deel 2.... ik grilde ervan! Wat er nu precies niet werkt weet ik niet maar het stuitte me tegen de borst ineens. Terwijl... ; ik ging er echt met een goed gevoel voor zitten!

Het lijkt wel of het 'idee erachter' overduidelijk te zien was. Alle ingrediënten voor een regelrechte blockbuster zaten erin... tja.... en dan... succes verzekerd; zoiets.

Het verhaal lag er van meet af aan al te vet op. De avonturen waren zo giga aangezet dat het oninteressant wordt. De 'muziek' en 'geluidseffecten' waren overheersend, overbodig, maar vooral superirritant. En... het was me toch een onophoudelijk druk gevlieg en gejaag... dat het niet meer boeide.

Het was meer de 'kleinheid' en het terugbrengen van grootse onbegrijpelijke zaken naar te behappen menselijke proporties die in Deel 1 de kern van het succes was. Daar is om louter 'winstbejag' of 'succesgarantie', meer is beter, vanaf gestapt. Het werd een oninteressante brij van semi-spektakel.

Nee de magie is duidelijk uitgewerkt. En Deel 3 zal er denk ik ook niet komen.

avatar van Leland Palmer
3,0
Net als het 1e deel vermakelijk. Visueel bij vlagen imponerend. Prachtig dat wereldje, het geraas door de wolken, de bergen, het water. Erg mooi. Ik blijf een beetje moeite houden met de stem van Baruchel, vind 't niet echt passen in deze wereld met deze personages. Werkt soms nogal afleidend. Verder weinig bijzonders aan te merken op deze prent. De makers blijven qua verhaal netjes binnen de lijntjes - nergens wordt het bijzonder, maar ook nergens maakt het indruk. Op 1080p. + dikke DTS is dit gewoon lekker achterover hangen op de zondagmiddag. Missie geslaagd dus. Heb me prima vermaakt.

avatar van tattoobob
3,5
Toch sterker als het eerste deel.....visueel weer iets mooier en het verhaal is wat stoerder en spannender naar mijn idee.
Genoeg komische momenten en de draken zijn erg leuk gedaan met ieder z,n eigen karakter dingetjes.
De nederlandse versie is kwa voice over ook wel oke.
Ook voor de kleintje was hij geslaagd.

avatar van scorsese
3,0
Redelijke film waarin de jongen en zijn draak een groep drakenjagers tegenkomt. Dit vervolg komt minder fris over dan het eerste deel. Nog wel een avontuurlijk geheel, maar het verloop is nogal standaard. Meer dan genoeg actie en visueel ziet het er allemaal weer kleurrijk en spectaculair uit, maar het mag van mij bij deze twee delen blijven.

avatar van Alathir
4,0
Een erg goed vervolg al is de verrassing van deel 1 er wat vanaf. Het wordt hier, zoals typisch in sequels, allemaal wat grootser aangepakt. Degene die Hiccup inspreekt vind ik nog steeds niet echt passen maar ondertussen ben ik er wel gewend aan geraakt. Verder ziet het er visueel erg mooi uit en valt het heel goed mee om als volwassene deze films te bekijken. Echt indruk wordt er niet gemaakt maar het blijft een prachtige wereld. Ik kijk al uit naar deel 3.

3,5
Leuk vervolg. De "magie" van de eerste film is een beetje verdwenen, maar die wordt ruimschoots gecompenseerd door een leuke story en de introductie van enkele nieuwe personages (die passen binnen het geheel van deze en de vorige film); zowel human als dragon. Ook de eindbattle mag er zeker zijn.

avatar van IH88
4,0
“Welcome aboard, dragon rider.”

Meer van hetzelfde en gelukkig maar. Want How to Train Your Dragon 2 is weer een fantastische animatiefilm en een perfect vervolg op deel één. De film is iets donkerder van toon, zonder het plezier en de humor van het eerste deel uit het oog te verliezen. De animatie ziet er weer geweldig uit en er zitten scènes tussen waar je ogen tekort komt om alles te registreren. Met wat nieuwe personages, en de stemacteurs zijn ook weer perfect gecast. Kom maar op met deel 3.

avatar van Shadowed
2,5
Veel minder,

Jammer, want de magie is er eigenlijk al gelijk af, waarbij deze film meer een soort cash-in lijkt dat een vervolg dat uit de hart van de makers komt. Zo verliest deze film gelijk al wat magie die in de eerste film wel echt volop aanwezig was.

Nu we niet echt meer de spanning en band tussen Hiccup en Toothless terugzien is er gelijk wat minder te beleven. De film lijkt langzamer over te gaan, en lijkt er nog steeds niets aan die vervelend opvallende clichés te gebeuren. Ze lijken het niet eens meer te proberen.

Hiermee is het hele middenstuk niet al te bijzonder, nog wel enkele mooie beelden maar de echt leuke stukken beginnen pas richting het einde met de 2 giganten tegen elkaar. Dan gaat de film tenminste weer even los in het bombastische gedeelte en is daarmee op zijn leukst.

Uiteindelijk is dit niet heel slecht, maar eigenlijk had het gewoon bij deel 1 moeten blijven, nu met deel 2, 3 en zelfs een serie is de magie er zo meteen af. Jammer dat ze dit blijven doen, ik vind dat dit soort films bij deel 1 moeten blijven.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:29 uur

geplaatst: vandaag om 16:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.