• 9.377.914 stemmen

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Actie / Avontuur | 142 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Marc Webb

Met onder meer: Andrew Garfield, Emma Stone en Jamie Foxx

Releasedatum: 24 april 2014

Plot The Amazing Spider-Man 2

"No more secrets."

Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

Peter Parker / Spider-Man

Aleksei Sytsevich / The Rhino

Richard Parker

avatar van christian

christian

Weer die vreselijke animatie en met het vreselijke acteren van deel 1 zal ik hier niet echt naar uit kijken.

Dit is voor Marc Webb duidelijk te hoog gegrepen.

avatar van blackcat13

blackcat13

Hoewel ik ASM1 vreselijk slecht vind, ben ik toch weer benieuwd naar deel 2. Waarom? Geen flauw idee. Maar ik ben best wel Spider-Man fan, en hoop dat deze film gewoon meer die lekkere Spidey sfeer van de comics heeft. Ook dat ze nu wat meer lijken te gaan focussen op de badguys vind ik zeer positief, al dat sentimentele peter parker gedoe vind ik echt niets.. Spidey is op zijn best als de schurken zijn problemen zijn en niet die eeuwige relatieproblemen etc. want dat wordt echt saai.

avatar van Nicholas

Nicholas

Geen fan van Spider-Man, wel van Dane DeHaan.

avatar van marvelfreak85

marvelfreak85

Trailer ziet zo vet uit gaat dit eindelijk een waardige Spiderman worden kan niet wachten !!!!!

avatar van schram101

schram101

Aardige trailer, al zien niet alle animaties er even mooi uit vind ik. Wel heeft deze reboot van de serie veel betere ingrediënten dan die van Raimi, wat dat betreft heb ik veel vertrouwen in de film.

avatar van The Oceanic Six

Ik vind het maar ongeïnspireerd overkomen. Meer van ''dat ik dit allemaal al wel een keer heb gezien''. Maar het ziet er ook wel goed uit en het zal wel best 2 uur vermaak opleveren, dus ik ga hem vast wel eens kijken.

avatar van tattoobob

tattoobob

Yep trailer ziet er dik uit

Naomi Watts

Goede trailer maar weer duidelijk dat Webb precies weet waar hij mee bezig is. Trailer doet meer dan genoeg om nieuwgierigheid op te wekken maar geeft niet te veel uit. Design van Electro had ik tot enkele maanden geleden niet zo sterk verwacht, er wordt overduidelijk naar Green Goblin gewerkt in deel 3 .

Naomi Watts schreef:

Op die banner van een paar dagen geleden is Goblin toch al te zien, of is dat hobogoblin of young goblin ofzo .

Rvdz schreef:

Doel meer als mainvillain en de onvermijdelijke brugscene . Verwacht niet dat dat al in deel 2 zal geschieden.

Naomi Watts schreef:

Ah oké. Dat denk ik ook niet inderdaad.

avatar van horizons

horizons

Nee, en ook deze trailer doet me niet bekoren. Heb de vorige Spidey van Webb/Garfield ook nog steeds niet gezien.

Naomi Watts

Wat wel opvallend is trouwens dat Webb naar film is overgestapt. Van film naar digitaal komt regelmatig voor, maar andersom niet. Opvallend.

avatar van sofripa

avatar van 606

Wow, spectaculaire trailer

avatar van thelolo

thelolo

komt de finkum ook al laat de gene hem wel goed spelen ik hoop dat nieuwe baret ook goed is franco deed het eerst wel goed ik hoop dat deel drie benin weer komt

avatar van Zandadder

Zandadder

Het vorige deel vond ik erg onnozel. Stukken minder dan de films met Toby Maguire.

Dus overbodig en laat ik deze aan me voorbij gaan.

avatar van DVD-T

DVD-T

Wat een ontzettend gave trailer zeg .

Naomi Watts

Geeft qua storyline wel veel weg maar inderdaad enorm toffe bombastische trailer die bevestigt wat velen al wisten na het eerste deel. Webb blows Raimi out of the park, en Webb geeft Spidey de live action counterpart die het verdient. Goblin is coming, we know what that means .

avatar van DVD-T

DVD-T

Qua storyline lijkt het inderdaad veel weg te geven maar volgens mij heeft Webb nog wel een aantal verassingen in petto. Het eerste deel had ook niet echt de storyline die ik verwacht had na het zien van de trailer en ook hoe de voortzetting zou kunnen zijn. Zo zag ik in deze trailer een kleine hint naar misschien wel Sinister Six . En de geruchten rond een cameo van Morbius zijn volgens mij ook nog niet ontkracht. Het kan dus nog in erg veel richtingen gaan qua ontwikkeling. Wat dat betreft heb ik zoveel meer waardering gekregen voor wat Webb met de serie probeert te doen en ook het eerste deel ben ik na herzieningen veel meer gaan waarderen (van 2.5* naar 4.0*).

En dan inderdaad dit nog.

Naomi Watts schreef:
Goblin is coming, we know what that means .

Zie hier nu al tegenop. Vooral vanwege een emotionele impact wat dit teweeg gaat brengen.

avatar van marvelfreak85

marvelfreak85

Just Amazing !!

Rvdz

Ik sla deze trailer even over, want ik wil niet te veel zien van te voren. Maar de vorige trailer zag er ontzettend vet uit. Al vond ik deel 1 bij herziening toch een beetje tegen vallen,

DVD-T schreef:

Same. Op basis van 3:06 uit de trailer ben ik er ook bang voor dat het misschien al in dit deel gebeurd .

Naomi Watts

Webb hint nu ook nog eens naar de "aanwezigheid" van Alistair Smythe. Hoe huge wordt dit deel?