• 9.375.082 stemmen

Geregisseerd door: Jon Turteltaub

Met onder meer: Michael Douglas, Robert De Niro en Morgan Freeman

Releasedatum: 19 december 2013

Plot Last Vegas

"It's going to be legendary."

Het verhaal volgt een oudere man die op het punt staat te trouwen met een vrouw die half zo jong is als hij. Maar voordat hij in het huwelijksbootje stapt, besluit hij zijn drie beste jeugdvrienden uit te nodigen in Las Vegas voor een vrijgezellenfeest. Het feest begint plezierig, maar de spanning stijgt al snel, wanneer twee van hen ruzie krijgen over een vrouw die ze beiden als jongeman liefhadden.

Patrick 'Paddy' Connors

Archibald 'Archie' Clayton

Billy Gerson

Sam Harris

Miriam Harris

Ezra Clayton

avatar van f2sputnik

f2sputnik

Een zeer leuke film met een fantastische cast bij elkaar.

Het me erg vermaakt met deze film.

De komedie was op de juiste momenten aanwezig, iets wat mij wel bevalt aan dit soort films.

Niet te veel overdaad, maar toch aanwezig.

avatar van joyceny

joyceny

Bleeeh, wat een flauwekul allemaal. Mee eens dat het een topcast is, maar het verhaal en de humor in de film wekt zeker een allergie op. Verhaal lijn is heel simpel. Zeker geen topper maar een tobber.

avatar van nielszz

nielszz

Enorm vlakke comedy zonder echt memorabele momenten. Een aantal oudjes in een disco, meer gebeurt er toch eigenlijk niet, buiten het dunne liefdesverhaaltje. De film kabbelt een beetje aan en het is nooit een straf om naar te kijken, maar gieren van het lachen zal er nooit inzitten.

avatar van Daan258

Daan258

Een heerlijke feel good filmpje met een geweldige cast.

Heb me hier echt prima mee vermaakt.

Inderdaad zoals veel zeggen hij word nergens echt heel erg grappig, maar hij keek heerlijk weg.

Dikke 3,0*

avatar van HCMovieFreak

HCMovieFreak

Leuke onderhoudende komische film die je lekker wegkijkt!

Deze film is zoizo al heel speciaal door de zeer uitzonderlijke samenwerking van de 4 top acteurs !

Een groep vrienden die besluiten hun saaie leven even te laten voor wat het is.

Nog 1 keer ..de laatste keer ....mogen alle remmen los op het `vrijgezellen`feest in Las Vegas...

Grappig detail is dat de rapper 50 Cent een paar seconden een figuranten rolletje heeft.

avatar van ockhausen

ockhausen

Wat een slappe hap humor bah!

avatar van ockhausen

ockhausen

joyceny schreef:

Totally agree!

avatar van Julie

Julie

Concept is heel leuk, maar uitvoering kon zoveel beter. Toch zeker met zo'n sterrencast

avatar van Leno

Leno

Matige film met een uitgebluste cast waar duidelijk wat vers bloed tussen had moeten zitten. De belegen grappen zijn zelden geslaagd en het verhaal is verder niet erg boeiend en voorspelbaar. Het liefdesverhaaltje haalt het lage tempo alleen nog meer verder naar beneden. Het had op zijn minst allemaal wat minder braaf gemogen.

avatar van simonfender

simonfender

Heerlijke herkenbare feelgood movie met een sterrencast die het kunstje nog steeds heel goed beheersen. Ronduit genieten!

avatar van Toontje G

Toontje G

Slaapverwekkende film waar ik me veel meer van had voorgesteld. In de omschrijving staat komedie en dat betekend volgens mij dat er af en toe gelachten kan worden. De enige die een beetje zijn niveau haalde was Freeman, de manier van ontsnappen uit zijn slaapkamer was dan nog wel een beetje komisch maar dan hebben we het wel gehad met de pret. De rest was huilen met de pet op. Een sentimenteel verhaal probeert de film naar een wat hoger niveau te tillen maar dat is helaas ook niet gelukt. Helaas, want de cast beloofde veel goeds. Maar ja de heren zijn ook op hun retour en kunnen beter wat meer van hun oude dag gaan genieten of een passende rol uitzoeken.

avatar van erik1677

erik1677

Last vegas vind ik een heerlijke comedie.

Fijn om deze geweldige ''oude'''rotten aan het werk te zien.

Vind ook de wisselwerking tussen DeNiro en Douglas geweldig.

Heb echt genoten van deze film.

avatar van _JB_

_JB_

Wat een zuurpruimpjes hier. Ook ik houd van de "betere film", maar deze comedie kon ik als tussendoortje erg waarderen.

avatar van davert89

davert89

Een film waarvan ik meer had verwacht. Hij kijkt lekker weg en een goede cast, maar daar is ook alles mee gezegd. De hilariteit ontbreekt.

avatar van Banjo

Banjo

• 2034 berichten

Wat een voorgebakken film...

Met flauwe humor en dan kun je nog zulke goede spelers er neer zetten..

Het word geen moment interessant of leuk.

avatar van gearsofwar

gearsofwar

nielszz schreef:

klopt helemaal

avatar van Barry83

Barry83

Op de een of andere manier toch een erg leuke film die prettig wegkijkt. Is gewoon leuk om die "ouwe" rotten samen in 1 film aan het werk te zien.

avatar van K. V.

K. V.

'k vond dit eigenlijk wel een goeie film. 'k heb toch een aantal keren moeten lachen, al lag 'k wel nooit echt plat van het lachen.

Ook de cast was goed op dreef en er zaten geen dooie momenten in de film.

Een leuk filmpje die vlot wegkijkt.

avatar van Spetie

Leuke film, waarin vier ervaren oude knarren, zich nog eens een keer lekker mogen uitleven.

Hoewel het verhaal voorspelbaar is, hebben de heren er duidelijk zin in en het plezier straalt er soms ook vanaf. De wisselwerking tussen de heren is goed, waarbij Douglas en De Niro voor het serieuzere gedeelte gaan, terwijl Freeman en Kline samen juist een behoorlijk komisch duo vormen.

De setting mag er natuurlijk ook zijn en er wordt ook maar weer eens getoond wat een mooie stad Las Vegas eigenlijk is. Het is allemaal erg sympathiek en luchtig en ik moet zeggen dat ik me geen seconde verveeld heb, een paar keer gelachen en dat de tijd vrij snel voorbij ging. Dan heb je toch genoeg goed gedaan.

avatar van Theunissen

Toch wel een soort van "The Hangover (2009)", maar dan met ouderen en ook wat saaier en serieuzer. Ook de humor is regelmatig flauw en oubollig.

Hoewel het verhaal zeer voorspelbaar is en ook boordevol clichés zit (de een na de ander) was de uitvoering nog wel redelijk (vooral dankzij de prachtige kunstmatige stad Las Vegas) en deed de oude sterrencast het verdienstelijk. Met name dan Kevin Kline en Morgan Freeman, zij zorgen ook voor de meeste glimlach momenten. De film duurt gelukkig ook niet al te lang en keek zich verder ook lekker weg.

Al met al leuk om gezien te hebben, maar meer ook eigenlijk niet. Ik twijfel eigenlijk tussen een 2,5 en een 3,0. Een 2,5 omdat er met een sterrencast als deze eigenlijk meer had moeten inzitten en een 3,0 vanwege de stad Las Vegas. Ik kies uiteindelijk toch voor de 2,5, waarbij het vreselijke einde (kots moment) de doorslag gaf.

avatar van frolunda

frolunda

Last Vegas is voorspelbaar,clichématig en laat natuurlijk niks zien wat we nog niet eerder gezien hebben.Maar het wordt wel gebracht op een manier waarbij ik me werkelijk geen seconde verveeld heb.Met dank aan de heren Kline,Douglas,Freeman en DeNiro.En dat laatste geeft uiteindelijk de doorslag.Erg leuk.

avatar van scorsese

Redelijke film waarin vier bejaarde vrienden naar Las Vegas komen om daar het vrijgezellenfeest van één van hen te vieren. Uiterst voorspelbaar op alle fronten en nergens echt grappig, maar op zich wel vermakelijk. De cast (waar het hier toch om draait bij deze film) weet hier en daar zeker wel een glimlach op het gezicht te toveren en daardoor nog net 3.0 sterren.

avatar van Dennissssss

Dennissssss

Precies wat ik er van gehoopt had! Ik had gehoopt op de humor / het sfeertje van de film: The Bucket List. En dat was het ook! Ook wel eens fijn dat een film aan mijn verwachtingen voldoet! De humor is leuk en de film is zelfs af en toe ontroerend! Wel iets minder leuk dan the bucket list.

Aanrader!

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ondanks het feit dat Last Vegas te weinig epische momenten en geslaagde grappen bevat om memorabel te zijn is het toch een film om je mee te vermaken. Als het je puur om grappen en grollen te doen is kun je beter een andere komedie gaan kijken, maar als je de belevenissen van vier 60+'ers in Las Vegas op waarde kan schatten dan is deze film prima te doen. Al is het alleen al om de ouwe rotten in 't vak nog een keer samen aan het werk te zien. Jammer dat verder allemaal vrij cliché aanvoelde en dat de humor soms ver te zoeken was. Had wel meer in gezeten, zeker met deze cast.

6/10 (IMDB)

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

Aangenaam verrast door deze film, heel grappig en prima feel good movie met een super cast!

avatar van Alonzo

Alonzo

Tja ik hoef de cast niet op te noemen natuurlijk. Het was ook veel te mooi om waar te zijn. Toch af en toe goed gelachen om de film. Eigenlijk zie je wel dat de cast oud begint te worden en dat men ruimte moet maken voor de nieuwe generatie. Toch zijn het wel TOP acteurs, die met weinig moeite de film ook hebben gemaakt. Voor de liefhebbers van deze acteurs is het wel de moeite waard

avatar van panax

panax

leuke film

met 4 grote namen ,humordrama !!

gewoon leuk om te kijken!!

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Leuke film en leuk om alles van Vegas terug te zien (waar ik op vakantie was).

Wat blijft Mary Steenburgen toch een ongelooflijke mooie vrouw! wauw!

avatar van marlijnzzz

marlijnzzz

Hilarisch, superleuke film, had niet anders verwacht van een film met zoveel steengoede acteurs!!!

avatar van Macady

Macady

Heerlijke film die van begin tot eind erg leuk is. Iedereen zit lekker in zn rol maar Kline steelt toch echt de show. Leukste comedy welke ik in tijden heb gezien.....