• 9.373.940 stemmen

Met onder meer: Owen Wilson, Emma Stone en George Lopez

Releasedatum: 11 augustus 2010

Plot Marmaduke

"Live Large"

'Marmaduke' (Owen Wilson) is de Deense Dog van de Winslow familie. Wanneer de familie gaat verhuizen naar een andere buurt, nemen ze de grote loebas uiteraard mee. Eenmaal aangekomen zorgt de hond voor veel problemen. Marmaduke weet dat de tieners in het mensenleven het best moeilijk kunnen hebben. Hij laat met zijn verwoestende acties echter zien dat dit bij honden precies zo is.

Phil Winslow

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Kan er niet veel uit halen maar goed.

avatar van 606

1,9 op IMDB

avatar van TrickySmalls

TrickySmalls

Dit wordt dé hit van deze zomer

avatar van GastHeer

GastHeer

Ik vond hem eigenlijk wel leuk, een stuk leuker dan al die garfield onzin

avatar van m1701

m1701

Tja de film was aandoenlijk, de dieren deden het ook leuk.

Maar het verhaal was niet veel aan. Heel erg standaard net zoals het einde. Gewoon aardig. Denk dat kinderen het wel leuk zouden vinden. Vond dat Marmaduke af en toe wat weghebben van Scooby Doo.

avatar van eppy

eppy

@m1701

alleen is marmaduke een twintig jaar ouder....en in de states een begrip net als peanuts.

avatar van m1701

avatar van PitbullMeid

PitbullMeid

m1701 schreef:

ik bedoel qua animatie is het net Scooby Doo

Klopt ja Scooby Doo moet ook een deense dog voorstellen. lijkt er niet echt op maarja daar ging het niet om.

avatar van gjnt

gjnt

Het is allemaal zeer flauw. Leuk voor de kleintjes op zondagmiddag, daar is het dan ook allemaal mee gezegd.

avatar van maflcaro

maflcaro

leuke film voor de kids.

avatar van petrolensky

gewoon geweldig..

Vooral dat dansen voor die boxen hahahahaha

Helemaal mee eens,

leuke familie film

Als deze film voor volwassenen geweldig moet zijn vraag ik me af wat voor soort films die normaliter zien? Deze film was zeker niet boven gemiddeld, zaten wel een aantal grapjes in maar voor het de rest van het een standaard kinderfilm die nergens boven zich zelf uitkomt

avatar van b00ts

b00ts

Leuk voor de kids, maar wat mij betreft...... dan zie ik liever een animatiefilm zoals 101 D's.

avatar van kliko29

kliko29

Leuke film voor een regenachtige zondagmiddag wordt je weer een beetje vrolijk. Lekker doorsneefilmpje verhaaltje van niks maar best aardig. Absoluut geen film voor een zaterdagavond maar 1tje voor de kids

avatar van mixmaster

mixmaster

de zoveelste hondenfilm met alle bekende taferelen.

niks nieuws en zeker niet de leukste .

avatar van mandy7

mandy7

Ugh, dat waren 90 minuten van m'n leven die ik nooit meer terug krijg .

avatar van LingerY.

LingerY.

De gehele film moest net zo lopen als het eind. Dan had het van mij net een voldoende gekregen.

Het verhaal was totaal niet boeiend. Die dansende en surfende honden waren voor mij een dieptepunt van deze film.

avatar van RickZ

RickZ

Kinderkomedie met pratende honden en kinderhumor, special effects in orde maar nergens leuk. Kijk dan liever naar het betere Furry Vengeance.

avatar van Jabba

Jabba

Ik vond hem leuker dan ik ervan verwachte. Mijn kinderen vonden hem geweldig. En daarvoor is deze film toch eigenlijk bedoeld voor de jongste bioscoopbezoekers.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

na half uur weer afgezet. nergens om kunnen lachen tot zo ver

avatar van Obiwan

Obiwan

Op zich vond ik hem wel aardig, Mijn zoon heeft genoten, hij vondt de film schitterend , daarom toch nog 3***

avatar van Obiwan

Obiwan

mandy7 schreef:

Ugh, dat waren 90 minuten van m'n leven die ik nooit meer terug krijg .

....en dan toch nog 2** ????.....

avatar van mandy7

mandy7

Obiwan schreef:

....en dan toch nog 2** ????.....

Ik was in een goeie bui .

avatar van RooieBloemkool

RooieBloemkool

Marmaduke

Vergeleken met andere 'pratende dieren' films is Marmaduke een redelijk bovengemiddelde film. Altijd leuk om het eens niet vanuit het perspectief van een baasje te zien maar vanuit die van het huisdier. Dat zou inderdaad leuk zijn, maar begin dan alsjeblieft niet met surfende en dansende honden. De film oogt , in tegestelling tot mijn verwachting, niet als een B-film en brengt de dieren die gespeelt worden door bekende namen (Sutherland, Wilson etc.) tot op zekere hoogte realistish in beeld. Duidelijk een kinderfilm , en dus eigenlijk niet aan mij besteedt.

avatar van amanda3785

amanda3785

Redelijk vermakelijke film waar je niet te veel bij na hoeft en moet denken. Als hondenliefhebber, is het leuk om een keer naar te kijken. Ik vind het niet echt een bioscoopfilm, maar dat kan ook liggen aan het feit dat ik normaal niet van dit soort films houd .

avatar van Kosjenot

Kosjenot

Het is moeilijk voor een volwassenen deze film te beoordelen. Voor kinderen is het een leuke film om naar te kijken, geen topper maar gewoon aardig om naar te kijken. Het verhaal is eenvoudig en toch wel redelijk voorspelbaar. Ik zelf ben niet zo voor dit soort films want ik was die hond na 10 minuten al zat. Toch 2 punten voor de redelijk gemaakte familie film.