Genre: Komedie / Familie
Releasedatum: 11 augustus 2010
Bekijk via Prime Video
Plot Marmaduke
"Live Large"
'Marmaduke' (Owen Wilson) is de Deense Dog van de Winslow familie. Wanneer de familie gaat verhuizen naar een andere buurt, nemen ze de grote loebas uiteraard mee. Eenmaal aangekomen zorgt de hond voor veel problemen. Marmaduke weet dat de tieners in het mensenleven het best moeilijk kunnen hebben. Hij laat met zijn verwoestende acties echter zien dat dit bij honden precies zo is.
Phil Winslow
Raisin (stemrol)
Giuseppe (stemrol)
Jezebel (stemrol)
GastHeer
Ik vond hem eigenlijk wel leuk, een stuk leuker dan al die garfield onzin
m1701
Tja de film was aandoenlijk, de dieren deden het ook leuk.
Maar het verhaal was niet veel aan. Heel erg standaard net zoals het einde. Gewoon aardig. Denk dat kinderen het wel leuk zouden vinden. Vond dat Marmaduke af en toe wat weghebben van Scooby Doo.
eppy
@m1701
alleen is marmaduke een twintig jaar ouder....en in de states een begrip net als peanuts.
m1701
@m1701
ik bedoel qua animatie is het net Scooby Doo
PitbullMeid
ik bedoel qua animatie is het net Scooby Doo
Klopt ja Scooby Doo moet ook een deense dog voorstellen.
lijkt er niet echt op maarja daar ging het niet om.
gjnt
Het is allemaal zeer flauw. Leuk voor de kleintjes op zondagmiddag, daar is het dan ook allemaal mee gezegd.
Anjin
Vooral dat dansen voor die boxen hahahahaha
Helemaal mee eens,
leuke familie film
Filmi Corleone™
Als deze film voor volwassenen geweldig moet zijn vraag ik me af wat voor soort films die normaliter zien? Deze film was zeker niet boven gemiddeld, zaten wel een aantal grapjes in maar voor het de rest van het een standaard kinderfilm die nergens boven zich zelf uitkomt
b00ts
Leuk voor de kids, maar wat mij betreft...... dan zie ik liever een animatiefilm zoals 101 D's.
kliko29
Leuke film voor een regenachtige zondagmiddag wordt je weer een beetje vrolijk. Lekker doorsneefilmpje verhaaltje van niks maar best aardig. Absoluut geen film voor een zaterdagavond maar 1tje voor de kids
mixmaster
de zoveelste hondenfilm met alle bekende taferelen.
niks nieuws en zeker niet de leukste .
mandy7
Ugh, dat waren 90 minuten van m'n leven die ik nooit meer terug krijg
LingerY.
De gehele film moest net zo lopen als het eind. Dan had het van mij net een voldoende gekregen.
Het verhaal was totaal niet boeiend. Die dansende en surfende honden waren voor mij een dieptepunt van deze film.
RickZ
Kinderkomedie met pratende honden en kinderhumor, special effects in orde maar nergens leuk. Kijk dan liever naar het betere Furry Vengeance.
Jabba
Ik vond hem leuker dan ik ervan verwachte. Mijn kinderen vonden hem geweldig. En daarvoor is deze film toch eigenlijk bedoeld voor de jongste bioscoopbezoekers.
the-hague-pride
na half uur weer afgezet. nergens om kunnen lachen tot zo ver
Obiwan
Op zich vond ik hem wel aardig, Mijn zoon heeft genoten, hij vondt de film schitterend
, daarom toch nog 3***
Obiwan
Ugh, dat waren 90 minuten van m'n leven die ik nooit meer terug krijg
....en dan toch nog 2** ????.....
mandy7
....en dan toch nog 2** ????.....
Ik was in een goeie bui
RooieBloemkool
Marmaduke
Vergeleken met andere 'pratende dieren' films is Marmaduke een redelijk bovengemiddelde film. Altijd leuk om het eens niet vanuit het perspectief van een baasje te zien maar vanuit die van het huisdier. Dat zou inderdaad leuk zijn, maar begin dan alsjeblieft niet met surfende en dansende honden. De film oogt , in tegestelling tot mijn verwachting, niet als een B-film en brengt de dieren die gespeelt worden door bekende namen (Sutherland, Wilson etc.) tot op zekere hoogte realistish in beeld. Duidelijk een kinderfilm , en dus eigenlijk niet aan mij besteedt.
amanda3785
Redelijk vermakelijke film waar je niet te veel bij na hoeft en moet denken. Als hondenliefhebber, is het leuk om een keer naar te kijken. Ik vind het niet echt een bioscoopfilm, maar dat kan ook liggen aan het feit dat ik normaal niet van dit soort films houd
Kosjenot
Het is moeilijk voor een volwassenen deze film te beoordelen. Voor kinderen is het een leuke film om naar te kijken, geen topper maar gewoon aardig om naar te kijken. Het verhaal is eenvoudig en toch wel redelijk voorspelbaar. Ik zelf ben niet zo voor dit soort films want ik was die hond na 10 minuten al zat. Toch 2 punten voor de redelijk gemaakte familie film.

Red Dog
Familie, 2011