• 9.370.370 stemmen

Met onder meer: Aamir Khan en Rani Mukerji

Gesproken taal: Hindi

Plot Talaash

"The Answer Lies Within"

Politie-inspecteur Shekhawat wordt aangesteld om een mysterieuze moord op te lossen, maar ondertussen wordt hij geconfronteerd met zijn verleden. Vervolgens raakt Shekhawat verstrikt in een mysterie met een prostituee en een huisvrouw. Hun levens lijken met elkaar gelinkt te zijn.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Olórin

Olórin

Een film met van alles wat, ik heb echt genoten. Tot het einde van de film heb je nog steeds niet door hoe het verhaal in elkaar steekt. En omdat ik niet had verwacht dat de film zo zou eindigen kwam het voor mij dan ook totaal als een verrassing. emotionele film, ik vond hem prachtig!!! Helaas draait hij maar in 3 bioscopen, deze film verdient een kijkbeurt!

avatar van _Casper_

_Casper_

Het verbaast me dat deze film zo weinig aandacht krijgt, Ik ben niet altijd een fan van bollywood films.. al dat gezang en gedans is niets voor mij. Maar dat was deze film totaal niet!

K vind het een hele sterke misdaad/thriller/drama... Die tot het eind spannend blijft en pas op het eind vallen alle puzzelstukjes bij elkaar en snap je alles! vanwege de spanning die de hele film aanwezig is merk je ook niet dat de film aan de wat ''langere'' kant is. De acteerprestaties zijn ook erg sterk, er zit wel wat muziek/zang in de film (3 a 4 x) maar zonder dans en die ''liedjes'' versterken de film eigenlijk alleen maar...

Echt een aanrader en een top film, als iemand nog meer films ala deze weet hoor ik het graag!!

avatar van stinissen

Weer een lange zit en ik kom tot de conclusie dat films uit Bollywood me bijna nooit kunnen bekoren.

avatar van Moemsie

Moemsie

Wist niet dat 't een Bollywood film was, maar vond het een sterke film en ben het hlemaal eens met _Casper_ ; zat goed in elkaar, mooie beelden, goed geacteerd...niks mis mee!

avatar van Eibmoz

Eibmoz

Sluit me bij stinissen aan.

avatar van BBarbie

BBarbie

_Casper_ schreef:

Kahaani (2012) van Sujoy Ghosh.

Ik heb mij bijna gedurende heel de film zitten afvragen, hoe de twee totaal verschillende verhaallijnen over het misdaadmysterie enerzijds en de huwelijksproblemen anderzijds uiteindelijk in elkaar zouden passen. Maar mijn geduld werd beloond, want zoals @_Casper_ hierboven al aangeeft past tegen het einde van de film alles op verrassende wijze perfect in elkaar.

Prima film met mooie rollen van Kareena Kapoor (ziet er -zoals gebruikelijk- weer fantastisch uit) en Rani Mukerji.

avatar van Onslaught

Onslaught

Mhaw.

De film kon me niet heel erg boeien. Had toch wel wat meer spanning en actie verwacht. Begin is ok, halverwege de film is saai en het einde maakt weer het een en ander goed. Helaas red ook deze bollywood film het niet bij mij.

5.0

avatar van Bollywood

Bollywood

De film zou veel beter zijn als de sub plots diepgaand waren.ik was een beetje terleurgesteld het kon een meesterwerk worden. De film i van aamir khan productions ben ben benieuwd wat ze later gaan geven

avatar van CocoNutz_IV

CocoNutz_IV

Toch weer verrast door deze prima film die gaat over het onderzoek naar een auto-ongeluk en een niet al te lekker lopend huwelijk van de politieman die dit onderzoek leidt. Zij hebben onlangs hun enig kind verloren en hebben het moeilijk om een weg in het leven te vinden. Gedurende de film leert de politieman een prostituee (Kareena Kapoor) kennen die hem bij zijn onderzoeken helpt en hem leidt naar de betrokken personen.

Uiteindelijk blijkt dat zij slechts een geest is die alleen hij kan zien. Namens hem kan zij ‘wraak’ nemen op de drie personen (waaronder de inmiddels overleden bestuurder) die haar op een avond hebben vermoord. Ook zorgt zij er via de politieman voor dat een andere prostituee uit het wereldje wordt gehaald.

De film is prima in elkaar gezet en bevat zowel drama, thriller als romantiek. Verwacht geen mega thriller of allerlei actie, want daar is de film zeker niet naar. Het is van alles een beetje waardoor het ook niet teveel wordt. Muziek is er slechts op de achtergrond waardoor er geen gedans in zit. Het teveel daarvan is ooit de reden geweest dat ik mijn interesse in Bollywoodfilms begon te verliezen. Maar met de nieuwe generatie films die veel meer diepgang en interessante verhalen kennen, begint mijn interesse toch weer aardig terug te komen.

Een film om te zien.