• 9.376.798 stemmen

Geregisseerd door: Travis Zariwny

Met onder meer: John Lee Ames, Roark Critchlow en Brett Curtze

Plot Scavengers

"Survive the void."

Ergens in de verre toekomst staat de mensheid op de rand van uitsterven. Kapitein Wake komt in de ruimte een superieure buitenaardse technologie op het spoor die de machtsbalans in het universum bedreigt. De technologie blijft niet lang verborgen en Wake slaat op de vlucht om uit handen te blijven van zijn vijanden en de intergalactische huurlingen die de vondst voor eigen doeleinden willen gebruiken.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

ziet er cool uit, de poster. de beschrijving kan ik ook wel waarderen. En sf is mijn voorkeursgenre, dus tja. ben toch erg benieuwd!

avatar van stinissen

In Duitsland gezien onder de naam Space Soldiers , snel vergeten was niet al te best.

avatar van Draconian

Draconian

avatar van Draconian

Draconian

Troep. Acteren niveau nul. Vooral die irritante hese stem. Dan nog van die simpele toetsenborden uit deze tijd gemonteerd in de ruimteschepen. Dat zag er zo goedkoop uit.

avatar van blurp194

blurp194

Veel kritiek, maar ik vind het toch wel een aardig filmpje. Heeft nogal de no-budget sfeer van een aflevering van een jaren-80 televisieserie, daardoor heeft het wel wat aparts. De special effects horen daar dan ook wel wat bij, dus als je op mooie cgi gerekend had zal het hard tegenvallen. Hier en daar haperen de dialogen ietsje, en het verhaal is misschien vooral geschikt voor liefhebbers van de hardcore sf. Daar zie je niet heel veel van in de bios. Er doen overigens wel een boel mooie dames mee, de cgi is dan wel niet alles maar de echte beelden zijn niet onaardig.

avatar van InSoMNiA83

InSoMNiA83

Pff zware tegenvaller: slecht acteerwerk, slechte dialogen en alles word uitgelegd, suffe bijnamen....
En veel zag er inderdaad nep en ongeloofwaardig uit plastic duizend litervaten moeten doorgaan voor mijnen, Wake word door zijn been en dus zijn pak geschoten in de ruimte met een harpoen.
P.S.: Omschrijving klopt niet, Jekel moet Wake zijn, Jekel is een van de slechte collega scavengers

avatar van Noodless

Noodless

Boring !

Veel saaie dialogen die soms eindeloos duren.

De actiescènes en het hele gedoe in de ruimte lijken uit een film van de jaren '80 te komen.

Op zich nog niet zo erg, maar vooral de actiescènes zagen er meestal niet goed uit. Het verhaal heeft weinig om het lijf en neigt tot irritatie op sommige momenten. Verveling troef ! 3/10

avatar van makefun

makefun

Het kan aan mij liggen maar ik herinner mij een exacte kopie van dit verhaal verfilmd.

En die film is aardig ouder dan 2013, die komt uit de jaren `80 zelfs.

Ben ik de enige die zich deze film herinnert of in ieder geval het verhaal ?

Ik ben heel benieuwd, laat me me het maar weten al is het een glimp.

Toen vond ik hem leuk, nu veel minder, erg nep maar het verhaal houd ik in stand als goed.

Een 3 lijkt me daarom wel gepast.

avatar van JazzySOB

JazzySOB

Tenenkrommend slecht. Met zoals eerder opgemerkt toetsenborden, CRT-schermen en alles wat ze maar konden vinden in een computerdump. Daarnaast ruimteschepen die assymetrisch zijn en echt helemaal nergens op slaan. Net zoals de dialogen en die rare stem (en gedrag) van Jekel.

Totaal niet het bekijken waard, dus bespaar je de moeite!

@makefun, wellicht bedoel je de film Supernova. Een vergelijkbaar verhaal met een gevonden artifact die het hele heelal kan uitroeien. Oude film, maar heel wat beter dan deze, incl. de special effects!

Film en special effects ging. Acteren ging, op één malloot na, die frustrerend probeert over te komen, wat totaal niet lukt. Oh, wat was dat slecht. Zelfs irritant. Met een ander acteur of personage had deze film stukken beter geweest. Als je zin hebt om een avondje kapot zitten te ergeren, kijk dan naar deze film.