Epoch (2000)
Genre: Sciencefiction
Geregisseerd door: Matt Codd
Met onder meer: David Keith, Stephanie Niznik en Ryan O'Neal
Plot Epoch
"Evolution. Is this the beginning or the end?"
Overal op aarde veroorzaakt een mysterieus verschijnsel grote schade en wereldwijde paniek. Een jonge wapenspecialist wordt gevraagd te helpen bij het onderzoek. Hij voegt zich in het Himalaya-gebergte bij een ultra-geheime missie en doet daar een onvoorstelbare ontdekking...
Mason Rand
Pamela
Dr. Solomon Holt
Ambassador Po
tukkerstein
Een B-film inderdaad. Ontzettend domme personages, verhaal is redelijk, en de film begon redelijk maar werd steeds slechter.
keyser sose
na een tijdje werd ik agressief omdat deze film stinkt
Kijk eens naar de low budget voorkant deze film moet gwoon verbannen worden van deze wereld beetje met speelgoed vliegtuigje op een stuk rots schieten
0. 5 krijgt deze film ook alleen omdat het mijn tijd ver******** heeft
Polvo
Ik vond het idee wel orgineel en de uitwerking niet echt slecht.
Valt beslist niet onder B film, maar smaken verschillen nu eenmaal.
Lord@ragorn
Na 5 jaar de film nog maar eens gezien. Het is inderdaad geen hoogstaande film, maar ik kan het toch ook zeker geen onvoldoende geven. Er had ongetwijfelt meer in gezeten, maar ondanks dat, bleef de film me toch boeien. een dikke 3*
T.Bos
Fris origineel thema die mooi wordt uitgewerkt. Geen topfilm maar boeiend tot het eind.
Carlos Olivera
Geen topper, maar wel redelijk goed uitgewerkt verhaal waar genoeg mysterie in zit. Het verhaal is best wel origineel, maar had van mij best anders mogen eindigen...
Diederik58
Bijna 10 jaar geleden gemaakt en dat is te zien. De special effects zijn belegen. Het uitgangspunt is interessant. Maar helaas begint dan het zeer domme en naïeve gedoe van schietgrage Chinezen en Amerikanen. De acteurs zijn ervaren en in hun nadagen. Dat is te zien. Als je van het genre houdt dan is het een aardige film.
De film zou met de huidge technieken nog eens gemaakt moeten worden, met betere acteurs en een script die kwaliteit uitstraalt.
2009
Ik vond het idee wel orgineel en de uitwerking niet echt slecht.
Valt beslist niet onder B film, maar smaken verschillen nu eenmaal.
Als dit al een B film was, is het wel een goede B film.
Effecten waren goed en verhaal is vernieuwend en ook spannend.
Acteren was ook niet zo slecht.
3,5 ster
knusse stoel
Inderdaad 606 (en anderen), dit was als het een B-film is één van degenen die tegen de A-films aanzitten.
Effecten, spel en verhaal waren goed genoeg en de humor ontbrak er ook niet aan.
Ik heb mij verder niet in de achtergrond van de film verdiept maar hoe men erbij komt dat dit een B-film is?
Qua kosten zal het dan wel uit de hand zijn gelopen.
Wat mij irriteert aan sommige mensen is dat als een film ouder is dan 7 jaar, het voor sommigen dan al belegen en ouderwets is. Zo heb ik een neef die alles voor het jaar 2000 gemaakt, weigert te zien en erop af geeft, want .......en dan komt dat domme riedeltje weer. Zo mis je wel veel GOED materiaal is mijn mening!
Irritatie in deze film is het schieten op alles wat we niet kennen, zoals de reactie van "henkula" beneden ook al aangeeft.
Scheurleer
Kon er mijn aandacht maar met moeite bijhouden. Dat lag niet zozeer aan de acteurs of de acteerprestaties maar aan die ongelofelijk stereotype karakters die werden neergezet. Amerikanen die doen alsof de hele wereld van hen is, Chinezen die vinden dat de locatie van het object in hun achtertuin ligt, een stelletje domme schietgrage soldaten, een held die alles direct snapt en zich graag uit in one-liners en -voor ik het vergeet- een stelletje knuppelende en stuntelende wetenschappers en politici (nou ja, dat laatste is in de echte wereld nog veel erger).
Phantasm
Niet echt een hoogstaande film, maar leuk om een keer gezien te hebben.

Epoch: Evolution
2003