Oblivion (2013)
Releasedatum: 11 april 2013
Bekijk via Prime Video
Bekijk via SkyShowtime
Plot Oblivion
"Earth is a memory worth fighting for"
De wereld is vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog. De overlevenden kunnen niet meer op de grond leven en zijn genoodzaakt om op wolkenniveau een nieuw bestaan op te bouwen. Beneden op de aarde leven aliens die tegen de straling kunnen. Soldaat Jack Harper is een van de laatste robotreparateurs op aarde als onderdeel van een grote operatie om belangrijke grondstoffen te verkrijgen. Zijn missie zit er bijna op, totdat hij een vreemdeling redt uit een neergestort ruimteschip.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Oblivion (MusicMeter)
Kara
Julia's Child
Julia's Child
russo
ziet er inderdaad erg mooi uit allemaal (qua sfx) qua verhaal vind ik het nog niet heel spannend
TomPSV
Mooie poster, goede cast en een aardige trailer. Kan een leuke film worden.
Lancher
- 1914 stemmen
Hele fraaie trailer, ziet er allemaal erg goed uit. Duidelijk deze in de bios checken.
mcdaktari
Zo zeg! De films worden steeds vetter, wat ziet dit er ongeloofelijk goed uit. Dit wil ik graag zien. Hij staat iig genoteerd op m'n one to watch lijst.
jipt
Zoooooooowwoooooowww Cloud City de movie met Tom Kroes als Han Solo en Morgan Frieman als Chewbacca nou nou!
Onslaught
Ben ook erg nieuwsgierig na het zien van de trailer. 2013 wordt het jaar van de sci-fi.
Karl van H.
Tron was vet, dus ik heb er wel vertrouwen in dat dit ook vet gaat worden. Trailer ziet er in elk geval heel cool uit. Het enige minpunt: Tom Cruise. Had liever iemand anders in de hoofdrol gezien, maar och.
DVD-T
Daft Punk leverde een verassend goede score af voor Tron: Legacy, en opnieuw heeft Kosinski een Frans duo ingehuurd om de score te verzorgen. Dit keer is het M83. Goede keuze, maken echt prachtige stukken.
YouTube - M83 - Lower Your Eyelids To Die With The Sun (HQ)
Ben benieuwd waarmee ze op de proppen komen. Heb best veel zin in Oblivion gekregen.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ziet er vrij goed uit, met een heus Mission Impossible momentje.
Sander0151
Ben erg benieuwd naar deze film. Al heb ik nu al mijn twijfels aan de originaliteit. Hopelijk wordt het niet zo'n honderd in een dozijn slap science-fiction verhaaltje. Enkele dingen die mij tot nu opvallen zijn:
1. De poster is een regelrechte, al dan niet moderne kopie van; Wander above the Sea door Caspar David Friedrich.
2. De eerste 40 sec. van de trailer, het opruimen van de aarde, de scene dat Tom Cruise naast een blikje zit met daarin een plant, enz. doet me erg aan de volwassen versie van Wall-E denken.
3. In de trailer zitten al bepaalde herkenbare scenes en elementen die erg veel lijken op al bestaande films. Zoals het scannen van de omgeving door robots > in Prometheus gebeurde dit precies zo!
4. Maar we houden hoop.
jarno1975 (moderator series)
HALVE TAMME. (moderator series)
Tom Cruise : ik kijk zijn films wel,maar hij weet mij nooit echt te pakken(in de goede zin van het woord).
Desalniettemin,mijn nieuwsgierigheid is toch gewerkt bij de film Oblivion (2013).
jarno1975 (moderator series)
Rizz
schram101
Wat een meesterlijke nieuwe trailer zeg. Dit is toch wel een van de films waar ik het meest naar uit kijk.
schram101
Yann Samsa
Loopt iedereen echt warm van die trailers? Pff, het doet me niks. Ik had al moeite de trailers door te komen; wat een clichématige over the top kitsch. Film met een concept dat hopeloos is uitgemolken. Film met een acteur die hopeloos is.
Ben meer benieuwd naar de muziek van M83, en Morgen Freeman natuurlijk. Want Morgan Freeman.
DVD-T
Ben meer benieuwd naar de muziek van M83
, eerste track is al uit. YouTube - StarWaves (OBLIVION Soundtrack) - M83. Klinkt goed, kan niet wachten tot de gehele soundtrack uitkomt.
Cinema072
Ik heb heel veel vertrouwen dat dit onverwacht een top film gaat worden!

Netflix voegt binnenkort tientallen titels toe, dit zijn de best beoordeelde

Deep Water
Documentaire / Historisch, 2006