Oblivion (2013)
Releasedatum: 11 april 2013
Bekijk via Prime Video
Bekijk via SkyShowtime
Plot Oblivion
"Earth is a memory worth fighting for"
De wereld is vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog. De overlevenden kunnen niet meer op de grond leven en zijn genoodzaakt om op wolkenniveau een nieuw bestaan op te bouwen. Beneden op de aarde leven aliens die tegen de straling kunnen. Soldaat Jack Harper is een van de laatste robotreparateurs op aarde als onderdeel van een grote operatie om belangrijke grondstoffen te verkrijgen. Zijn missie zit er bijna op, totdat hij een vreemdeling redt uit een neergestort ruimteschip.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Oblivion (MusicMeter)
Sally
Kara
Julia's Child
Julia's Child
Met andere woorden. Je verwacht dat dit onverwacht een goede film wordt.
Cinema072
Met andere woorden. Je verwacht dat dit onverwacht een goede film wordt.
haha ja inderdaad dat wou ik zeggen
wimaroca
Inderdaad een mooie trailer!!
Het is ,denk ik een 3D film,of niet?
weet dit iemand?
Donkerwoud
Mjah, ik vond de trailer er al goedkoop uitzien. Als in: nogal gedateerde special-effects. Misschien valt de uiteindelijke film mee...
Filmkriebel
Op 9 april avant-première op het BIFFF in Brussel. Film duurt maar liefst 156 minuten.
davidz352
Wel eens tron:legacy gezien?
De_Hollander
Ik zie dat iemand al gestemd heeft. Maar deze draait nog niet in de bioscoop. Hoe kan dat dan?
wu-tang
waarschijnlijk geen fans van Tom cruise of Scientology
Donkerwoud
Yup. Ik vind de trailer er niet echt denderend uitzien. Teveel computereffecten die eruitzien als computereffecten.
davidz352
Ik heb de tweede trailer net even opnieuw bekeken en ik kan me daar niet echt in vinden.
schram101
Begrijp er ook niets van. Vind het er werelds uit zien juist.
YouDrunkGoHome
De cgi is juist top vind ik! Apart dat zelfs de meningen daar zo over kunnen verschillen.. Maar vergelijk dit is met films als TDKR of the avengers. Doen de effecten toch zeker niet voor onder.
Denk dat het niet zozeer de effecten zijn, maar de designs die er gedateerd uit zien. Zag in ieder geval niks nieuws. Gewoon weer desolate aarde, ruimteschip, drones, laserguns.... Dat kennen we inmiddels toch wel
Maar ik ga zondag wel kijken. Beetje IMAX sf/actie is meestal wel een fijn begin van de dag.
Rvdz
Ik vind het wel een beetje verdacht dat ik tot nu toe nog maar een review heb kunnen vinden (Veronica Magazine:3 sterren). Zo is de review van Empire bijvoorbeeld nog niet online terwijl in Engeland de film vrijdag al uitkomt.
Thiver
De vertoning voor de Nederlandse pers was pas deze avond (meestal gebeurt dat weken van tevoren) en de aanwezigen moesten een embargoverklaring tekenen niets te publiceren tot woensdag 10 april.
Masterbrain
Vandaag maar een zien de vertoning van 11 uur in de UGC Antwerpen...........
Martin Van K
draaide gisteren wel in wereldpremière op het BIFFF in Brussel
Masterbrain
Wat een slechte flutfilm , Ik vond het eerste helft zo saai dat ik in slaap viel , net op tijd wakker voor de tweede helft en die was nog redelijk nog uit de oog van de naald , maar echt het kon beter, had
meer verwacht.
sonyjh
ik vond hem zeer vermakelijk! Visueel zeer mooi, niets op aan te merken (niet het mooiste ooit, maar wel mooi). Verhaal was vooral vermakelijk, niet top.
fooraap
Op zich is Oblivion niet zo'n slechte film. Het is enkel allemaal al een keer de revue gepasseerd.
[EDIT moderator: spoilers verwijderd]
tristanrc1
Dat zijn tegenvallende eerste beoordelingen... Maar een 7.4 op IMDb vind ik toch netjes, al verwacht ik nog wel dat daar verandering in zal komen.
Day-V
7 stemmen | gemiddelde 2,64
Hoe kan dat terwijl die vanmiddag pas gaat beginnen?
Ben benieuwd

Netflix voegt binnenkort tientallen titels toe, dit zijn de best beoordeelde

Deep Water
Documentaire / Historisch, 2006