• 9.377.673 stemmen

Genre: Muziek / Romantiek

Geregisseerd door: Vondie Curtis-Hall

Met onder meer: Mariah Carey, Max Beesley en Da Brat

Plot Glitter

"In music she found her dream, her love, herself."

Billie Frank, een jonge zangeres, wordt na een turbulente jeugd ontdekt door Julian Dice, een charismatische deejay die snel haar partner, producer en geliefde wordt. Met Dice begint ze de weg naar het "superstardom", waarbij ze heel wat problemen moet zien te overwinnen.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Echt slecht. Het is niet eens leuk van slechtheid. De scenes volgen elkaar in recordtempo op en desondanks is de film megasaai. Met geen van de personages krijg ik een binding en de sfeer ontbreekt totaal. Het verhaal springt van de hak op de tak, dat je niet eens de tijd krijgt om emoties te voelen en Mariah Carey kan níet acteren. Vooral in de eindscene kijkt ze alsof ze moet poepen, maar volgens mij bedoelt ze die uitdrukking als een emotionele expressie. Binnen de 5 minuten is ze haar huis en moeder kwijt en is ze volwassen en dit blijft het tempo van de film. Te ongeloofwaardig, té slecht.

avatar van Dreamboy

Dreamboy

Top Film

avatar van Guuzje

Guuzje

Mijn vriendin vond het zo'n mooie film dat ik die maar gekocht heb voor haar verjaardag dus ik ben bang dat ik binnenkort het bokje ben.

Ik vind haar sowieso niet zo'n goede zangeres. 1 nummer van haar vind ik dan nog wel heel mooi, maar voor de rest vind ik het niks.

Dat maakt natuurlijk ook weer uit voor zo'n film.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Veel zangers/zangeressen doen opeens acteren, Ik zie hier de reden niet van in, Misschien om meer geld te verdienen of ze vinden het Leuk om te doen maar helaas kijk ik hier absoluut nooit meer naar, Ik heb deze Film 1 keer gezien en dat is 1 keer te veel naar mijn mening .

avatar van markie1978

markie1978

Wat een bagger.

avatar van steffi16

steffi16

konijnen in de wei zingen heel blij doe mij nog maar zo'n ei. want een ei maakt je blij val niet in de koeienvlaai dat is niet zo fraai. ai ai ai .al maakt het geen lawaai

^ DAT IS PAS KUNST

psycholamp

• 1960 berichten

Fazcinating schreef:

Zingen kan ze beter...

...ook maar niet meer doen!

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Wat een dramaphoney is die Mariah Carey ook. Snapte iemand trouwens het idee achter die grijze pleister? Het kijken daarnaar was nog boeiender dan de rest van deze drek.

avatar van r0mana

r0mana

Ik ben al lang fan van Mariah maar dit slaat helemaal nergens op ze kan het beter bij zingen houden!

avatar van Jonkovich

Jonkovich

gewoon lachwekkend slecht. Niet al te veel woorden aan vuil maken. Direct vergeten!

0,5 *

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Slecht, slecht, slecht... Bla bla bla.

Ik heb me geen moment verveeld hoor. -_-"

avatar van amaz0ne

amaz0ne

jumpstylemovie schreef:

Slecht, slecht, slecht... Bla bla bla.

Ik heb me geen moment verveeld hoor. -_-"

Bijna zo slecht als the LOTR trilogie

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

amaz0ne schreef:

Bijna zo slecht als the LOTR trilogie

Gast, kom op. Je vraagt er gewoon om.

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Die hoes alleen al. Gadverdamme. Toch knap wat ze allemaal bereikt heeft met zulke hamsterwangen.

avatar van charmed one

charmed one

hij viel nog wel mee maar heb veel betere films gezien

avatar van Happyend

Happyend

Ik zou niet weten of je het echt meent aangezien iedereen hier het een slecht film vind.Alleen moet ik wel bekenen dat ik het zooo slecht ook niet vond

avatar van charmed one

charmed one

een top film dat is inderdaad overdreven. maar heel slecht is ie ook weer niet. maar mariah carey kan ook niet echt goed acteren vind ik. maar mischien komt er nog wel eens een betere film met haar wie weet.

avatar van Celebrity

Celebrity

Opzich zit er wel een leuk verhaal achter maar het is best slecht uitgewerkt en Mariah Carey is niet bepaald spraakzaam in de film!

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Net als Paris Hilton in Pledge This, is dit een 'hoe boost ik mijn ego film' maar dit keer voor de veel te rijke clichézangeres Mariah Carey. Deze filmproductie was totale geldverspilling, en dat terwijl de andere producties van deze regisseur aan hun rating te zien toch best degelijk zijn. Een behoorlijk jammerlijke misser.

avatar van laundromat

laundromat

Ik ben een groot fan van de zangeres Mariah Carey en dan vooral tót 1995, dus de 'ouwe' muziek.

Heb deze film (videoband) voor de grap op mijn verjaardag gehad jaren geleden. Soms is een film zo slecht dat je er om kan lachen. Maar dit was zelfs niet om te lachen.

Geen excuus maar film en bijbehorende cd kwamen uit rond op 9/11. Dus qua PR en bioscoopbezoek is er niets mee gedaan.

1* voor de paar mooie ballads, niet haar beste cd.

avatar van laundromat

laundromat

charmed one schreef:

Deze wellicht? Precious: Based on the Novel by Sapphire (2009)

Mariah "KIP(chicky)" Carey!

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Denk dat dit wel een van de bekendste flop films is.

Het genre spreekt me sowieso niet aan. Heb deze film zelfs in twee delen moeten bekijken anders kwam ik er niet doorheen zo eentonig vond ik hem.

Fan van Carey ben ik ook niet echt. Acteren is niet geschikt voor haar. Ze kan beter blijven zingen.

Ik geef een 1,0 maar dan ook echt voor de moeite. Ik vind het van mijzelf al knap dat ik dit nog een 1,0 kan geven.

Raar dat deze film opeens niet meer in de flop lijst staat ?

avatar van Knienke

Knienke

Hij heeft nog niet genoeg stemmen om in de flop lijst te staan.

Verder geef ik deze film 1* omdat het erg lang geleden is dat ik hem gezien heb en me alleen kan herinneren dat hij saai en slecht was.

Anders zou ik mischieen 0,5* hebben gegeven. Ik ga hem echter niet opnieuw kijken zodat ik mijn cijfer kan veranderen =D

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Viel me reuze mee.

Had me al op stukken erger voorbereid na laatst Pledge This gezien te hebben, maar dat was blijkbaar niet nodig.

Crossroads kon ik me ook al prima mee vermaken, en ook deze bleek vermakelijk genoeg. Nu is de film natuurlijk al in het voordeel met mij als huge Mariah Carey fan. Het zingen en de liedjes zijn dan ook een erg groot pluspunt.

Ook het slechte acteerwerk heb ik niks van gemerkt. Tuurlijk is het geen award-winning acteerwerk wat je te zien krijgt, maar voor een luchtig drama-muziekfilmpje als dit voldoende. Voor wie vind dat Mariah Carey niet kan acteren bestaan er natuurlijk ook nog haar latere werkjes WiseGirls en Precious, al vind ik het zelf hier als gezegd gewoon voldoende.

Einde is ook niet al te conventioneel en heeft ook wel wat.

Achja, laat mensen maar verder kakken op deze film, ik ben het er in ieder geval niet mee eens.

Kleine 3,5*

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik moet toch eerlijk bekennen dat ik het reuze vind meevallen met deze film. Het acteerwerk van Carey was voor een beginner ook niet zo slecht. Simpel is het verhaal wel. Je hoeft ook geen verassingen verwachten. Maar hij kijkt wel lekker weg.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Haar rol in Don't mess with the Zohan is stukken beter wat een bagger dit.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Tjonge ...zoooo slecht?!

Dan ga ik de film toch proberen te kijken want nu ben ik wel benieuwd!

avatar van mikey

mikey

soms vind ik mariah wel lekkurr