• 9.374.631 stemmen

Geregisseerd door: Jonathan Frakes

Met onder meer: Brady Corbet, Debora Weston en Soren Fulton

Releasedatum: 29 juli 2004

Plot Thunderbirds

Het is de bijna eindeloze taak van de voormalige astronaut Jeff Tracey om de wereld te redden van de gevaren die dreigen. Dit doet hij samen met zij vier oudste zoons en hun vijf ongelooflijke voertuigen, de Thunderbirds. Samen vormen ze International Rescue, een uiterst geheime organisatie waar de hele wereld op vertrouwt. Thans bevinden ze zich echter in een hachelijke situatie: ze zijn in de val gelokt door hun aartsvijand, The Hood. The Hood heeft hun technologie en hun hightech ruimtevaartuigen in beslag genomen en heeft ze ingezet voor zijn eigen kwaadaardige bedoelingen. Wat The Hood niet weet, is dat Alan, de jongste zoon, zich nog op het eiland bevindt. Maar is Alan wel in staat om zijn familieleden te redden ...en daarmee de hele wereld?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Goodfella

Bah, ben er inmiddels wel van overtuigd dat al m'n jeugdsentiment hier verkracht gaat worden als ik dit ga kijken..

avatar van roelfelius

roelfelius

O leuk zeg. Hier heb ik een voicetest voor gedaan.

Ik hoor binnenkort of ik de stem heb voor de rol van het nurdje in de film van 10..

Het is een leuke film, a la Spy Kids!

Groetjes,

Roel.

roelfelius schreef:

Het is een leuke film, a la Spy Kids!

Ik weet niet of dit wel het bericht is waar we op zaten te hopen

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Zie de nieuwste trailer in al haar quicktime-glorie hier.

Het is dus kennelijk inderdaad een Spy Kids-achtige film, inclusief geinige gadgets, ouders in nood en een stereotiepe snodaard. Ik woonde ongeveer een half jaar geleden een vroege presentatie (niet de film, alleen wat clips en commentaar van Frakes) van Thunderbirds bij en daar bekroop me al het gevoel dat de nadruk zou komen te liggen op 'good old fashioned family-entertainment'.

Die nieuwste trailer belooft wat mij betreft niet veel goeds. Ik bedoel, ben ik nou blind of zit Lady Penelope er niet eens in?

GerwinF schreef:

Plaatje van de cast....ze hebben er zin in, IK DUS DUIDELIJK NIET!

Ik zie de bui nu al hangen

Gaan ze het allemaal toch weer niet verkrachten zeker

Tsjonge tsjonge

Zeggen ze immers in de trailer : " get ready to feel the tunder "

???????

avatar van morpheus

morpheus

Jeetje, het oorspronkelijke thunderbirds gevoel is wel ff weg na het zien van de trailer. Het lijkt gewoon een domme kinderfilm te worden. Luister maar eens naar de soundrack van de trailer (laatste gedeelte) dat is gewoon iets resampelde pirates of the caribbean muziek.

avatar van movie-freak

movie-freak

heb ook de trailer zitten kijken en ik voorspel dat deze film de flop van het jaar gaat worden. de special effects vond ik echt lelijk. en precies zoals morpheus zegt, het word een kinderfilm die we alleen op een doordeweekse middag in de Pathe kunnen zien

avatar van Lukic

Lukic

Het zou verboden moeten worden zulke oude series zo te verkrachten... De thunderbirds waren niet kinderachtig... nu wel...

eerdekes

And the oscar of best picture of the year 2004 goes to ...

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

morpheus schreef:

.... Luister maar eens naar de soundrack van de trailer (laatste gedeelte) dat is gewoon iets resampelde pirates of the caribbean muziek.

Voor trailers wordt heel vaak muziek gebruikt uit andere films/trailers, dus daaraan kan je geen conclusies verbinden.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

ver-schrik-ke-lijk : als dit the thunderbirds moet voorstellen , ben ik napoleon . Deze trailer ziet er uit als een bomvol kinderlijke special efffects gestoken kinderrfilm met kinderen in de hoofdrol ...:( ...Enkel leuk dat Kingsley meedoet.

Klaar voor de flop-100 ?

avatar van morpheus

morpheus

2e internationale trailer (WMV)

High Res (300kbps)

Low Res (56kbps)

Goodfella

Tja, niet best natuurlijk. Als liefhebber van de echte Thunderbirds zelfs een absolute nachtmerrie. Alle magie is weg en heeft plaats gemaakt voor afgrijselijke CGI, domme grapjes en felle kleurtjes. Alles ademt Spy Kids 4 uit, met een vleugje Austin Powers misschien.

Na een half uurtje ben ik maar gestopt met me te ergeren, heb de campbril opgezet en heb me vervolgens best vermaakt met het duivelse gelach van de slechterikken (als in: "MWHOEHAHAHAHA!!!" als er een goeierik even buitenspel werd gezet), de afgrijselijke hawaiiblousjes van de Tracey's en die mateloos a-subtiele zedenlesjes. ("I can do it father! No.. what am I saying..? *stilte* WE can do it!!" *grijpt vriendjes vast.. bombastische muziek*)

Gelukkig dus kut genoeg om leuk te zijn. En toegeven, Parker is de man

Zimmer viel tegen?

Goodfella

Viel tegen? Een drama was 't! Vooral die compleet overbodige verkrachting van het originele thema, brrr. Verder niet meer dan lusteloze, dertien in een dozijn filmmuziek.

avatar van fredjas

fredjas

Het broertje van Tracy in de film Thirteen doet er in mee. Hoe hij bij zo een domme film betrokken kan raken weet ik ook niet.

avatar van empirekees

empirekees

Weer van die irritante pizzstrings...? Die ze de laatste jaren veel en veels te veel gebruiken.

Pizzstrings?

avatar van empirekees

empirekees

Ja, dat is volgens mij met je vingers snaren van een viool of cello aanslaan.

neo

Aha, ik weet denk ik wel wat je bedoelt, kende alleen de term niet

avatar van cr_ix

cr_ix

Ik zat laatst in de bios en daar zag ik de trailer in het Nederlands nagesynchroniseerd, da's pas erg!!!

avatar van BliZ

BliZ

Kijk ook even naar deze trailer:

Weet iemand de naam van dit achtergrondnummer!?

ik moet de naam best dringend helpen dus als iemand t weet!?

alvast bedankt

JONGENS HARDSTIKKE BEDANKT

avatar van De GeuS

De GeuS

WOOHOO!!

Film ziet er behoorlijk plasic uit....

avatar van Clint

Clint

Deze film kan niet anders dan een ramp worden: alleen die FAB1 van Penelope al is horrible...

Geef mij maar de oude (met touwtjes) TV-variant

avatar van welleweirdo

welleweirdo

Tsja, wat moet je nou zeggen over die trailers. Dit had gewoon meer dan een kinderfilm moeten worden, want de mensen die vroeger de Thunderbirds keken zijn nu volwassen en willen niet teleurgesteld worden met een kinderfilm!

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

ik zag per ongeluk de trailer en het is zoals Goodfella zegt: Spy Kids 4. Wat doen die kids er in hemelsnaam bij???? Konden ze niet gewoon de tv serie omwerken tot film?? Moesten er weer van die irritante k*t kinderen in, die teksten uitspreken die bol staan van cliches die zelfs een tachtigjarige niet bezigt.

Wat zijn die filmbazen toch stupide bezig.