Thunderbirds (2004)
Geregisseerd door: Jonathan Frakes
Met onder meer: Brady Corbet, Debora Weston en Soren Fulton
Releasedatum: 29 juli 2004
Plot Thunderbirds
Het is de bijna eindeloze taak van de voormalige astronaut Jeff Tracey om de wereld te redden van de gevaren die dreigen. Dit doet hij samen met zij vier oudste zoons en hun vijf ongelooflijke voertuigen, de Thunderbirds. Samen vormen ze International Rescue, een uiterst geheime organisatie waar de hele wereld op vertrouwt. Thans bevinden ze zich echter in een hachelijke situatie: ze zijn in de val gelokt door hun aartsvijand, The Hood. The Hood heeft hun technologie en hun hightech ruimtevaartuigen in beslag genomen en heeft ze ingezet voor zijn eigen kwaadaardige bedoelingen. Wat The Hood niet weet, is dat Alan, de jongste zoon, zich nog op het eiland bevindt. Maar is Alan wel in staat om zijn familieleden te redden ...en daarmee de hele wereld?
Alan Tracy
Scott Tracy
Mullion
Jeff Tracy
Goodfella
Bah, ben er inmiddels wel van overtuigd dat al m'n jeugdsentiment hier verkracht gaat worden als ik dit ga kijken..
roelfelius
O leuk zeg. Hier heb ik een voicetest voor gedaan.
Ik hoor binnenkort of ik de stem heb voor de rol van het nurdje in de film van 10..
Het is een leuke film, a la Spy Kids!
Groetjes,
Roel.
Het is een leuke film, a la Spy Kids!
Zombie McGruder
Zie de nieuwste trailer in al haar quicktime-glorie hier.
Het is dus kennelijk inderdaad een Spy Kids-achtige film, inclusief geinige gadgets, ouders in nood en een stereotiepe snodaard. Ik woonde ongeveer een half jaar geleden een vroege presentatie (niet de film, alleen wat clips en commentaar van Frakes) van Thunderbirds bij en daar bekroop me al het gevoel dat de nadruk zou komen te liggen op 'good old fashioned family-entertainment'.
Die nieuwste trailer belooft wat mij betreft niet veel goeds. Ik bedoel, ben ik nou blind of zit Lady Penelope er niet eens in?
eerdekes
Plaatje van de cast....ze hebben er zin in, IK DUS DUIDELIJK NIET!
Ik zie de bui nu al hangen
Gaan ze het allemaal toch weer niet verkrachten zeker
Tsjonge tsjonge
Zeggen ze immers in de trailer : " get ready to feel the tunder "
???????
morpheus
Jeetje, het oorspronkelijke thunderbirds gevoel is wel ff weg na het zien van de trailer. Het lijkt gewoon een domme kinderfilm te worden. Luister maar eens naar de soundrack van de trailer (laatste gedeelte) dat is gewoon iets resampelde pirates of the caribbean muziek.
movie-freak
heb ook de trailer zitten kijken en ik voorspel dat deze film de flop van het jaar gaat worden. de special effects vond ik echt lelijk. en precies zoals morpheus zegt, het word een kinderfilm die we alleen op een doordeweekse middag in de Pathe kunnen zien
Lukic
Het zou verboden moeten worden zulke oude series zo te verkrachten... De thunderbirds waren niet kinderachtig... nu wel...
petey
- 1901 berichten
.... Luister maar eens naar de soundrack van de trailer (laatste gedeelte) dat is gewoon iets resampelde pirates of the caribbean muziek.
Voor trailers wordt heel vaak muziek gebruikt uit andere films/trailers, dus daaraan kan je geen conclusies verbinden.
sn@ke
- 2077 berichten
ver-schrik-ke-lijk : als dit the thunderbirds moet voorstellen , ben ik napoleon . Deze trailer ziet er uit als een bomvol kinderlijke special efffects gestoken kinderrfilm met kinderen in de hoofdrol ...:( ...Enkel leuk dat Kingsley meedoet.
morpheus
Goodfella
Tja, niet best natuurlijk. Als liefhebber van de echte Thunderbirds zelfs een absolute nachtmerrie. Alle magie is weg en heeft plaats gemaakt voor afgrijselijke CGI, domme grapjes en felle kleurtjes. Alles ademt Spy Kids 4 uit, met een vleugje Austin Powers misschien.
Na een half uurtje ben ik maar gestopt met me te ergeren, heb de campbril opgezet en heb me vervolgens best vermaakt met het duivelse gelach van de slechterikken (als in: "MWHOEHAHAHAHA!!!" als er een goeierik even buitenspel werd gezet), de afgrijselijke hawaiiblousjes van de Tracey's en die mateloos a-subtiele zedenlesjes. ("I can do it father! No.. what am I saying..? *stilte* WE can do it!!" *grijpt vriendjes vast.. bombastische muziek*)
Gelukkig dus kut genoeg om leuk te zijn. En toegeven, Parker is de man
Goodfella
Viel tegen? Een drama was 't! Vooral die compleet overbodige verkrachting van het originele thema, brrr. Verder niet meer dan lusteloze, dertien in een dozijn filmmuziek.
fredjas
Het broertje van Tracy in de film Thirteen doet er in mee. Hoe hij bij zo een domme film betrokken kan raken weet ik ook niet.
empirekees
Weer van die irritante pizzstrings...? Die ze de laatste jaren veel en veels te veel gebruiken.
empirekees
Ja, dat is volgens mij met je vingers snaren van een viool of cello aanslaan.
neo
Aha, ik weet denk ik wel wat je bedoelt, kende alleen de term niet
cr_ix
Ik zat laatst in de bios en daar zag ik de trailer in het Nederlands nagesynchroniseerd, da's pas erg!!!
BliZ
Kijk ook even naar deze trailer:
Weet iemand de naam van dit achtergrondnummer!?
ik moet de naam best dringend helpen dus als iemand t weet!?
alvast bedankt
Clint
Deze film kan niet anders dan een ramp worden: alleen die FAB1 van Penelope al is horrible...
Geef mij maar de oude (met touwtjes) TV-variant
welleweirdo
Tsja, wat moet je nou zeggen over die trailers. Dit had gewoon meer dan een kinderfilm moeten worden, want de mensen die vroeger de Thunderbirds keken zijn nu volwassen en willen niet teleurgesteld worden met een kinderfilm!
petey
- 1901 berichten
ik zag per ongeluk de trailer en het is zoals Goodfella zegt: Spy Kids 4. Wat doen die kids er in hemelsnaam bij???? Konden ze niet gewoon de tv serie omwerken tot film?? Moesten er weer van die irritante k*t kinderen in, die teksten uitspreken die bol staan van cliches die zelfs een tachtigjarige niet bezigt.
Wat zijn die filmbazen toch stupide bezig.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

The Wrong Trousers

The Sentinel
Thriller / Misdaad, 2006

Racing Stripes
Familie / Avontuur, 2005
secret organizationgebaseerd op tv-seriesgolden gate bridgelocker oil rig teenage herosoaked clothesthunderbirds