• 9.373.488 stemmen

Geregisseerd door: Vic Armstrong

Met onder meer: Dolph Lundgren, George Segal en Kristian Alfonso

Gesproken taal: Engels, Frans en Portugees

Plot Joshua Tree

"When it comes to getting even, he's taking revenge into overdrive."

Wellman Santee verdient na een kortstondige rally-carrière zijn brood met het smokkelen van peperdure sportwagens. Bij een illegale autotransport wordt Santee betrapt door de verkeerspolitie. Tijdens het vuurgevecht dat daarop volgt, wordt er een politieman neergeschoten. Santee belandt in de gevangenis, maar weet op slinkse wijze te ontsnappen. Hij steelt een jeep, die toevallig eigendom is van Rita, een aantrekkelijke agente. Tijdens zijn vluchtpoging wordt Rita eerst zijn gijzelaar, later zijn partner.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Wellman Anthony Santee

Jimmy Shoeshine

Maralena Turner

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Een film met een Ferrari F40 kan ik niet minder dan 2 sterren geven.

avatar van 606

echt een film die meer verdiend dan deze lage score.

goed geacteerd vooral ook de andere mensen

mooie actie.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Redelijke actie, mooie auto, mooie dame, maar ook een traag tempo, afschuwelijk saai verhaal, slecht acteerwerk, en een 80's soundtrack terwijl dit een 90's film is. Een typische B-film. 1.5*

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Deze film komt vrij moeizaam op gang en bevat het eerste gedeelte weinig vaart en weinig spanning. Pas op het moment dat Lundgren de confrontatie aangaat met die handelaar van die sportwagens waarvan ik de naam ben vergeten wordt het gelukkig wat beter. Vanaf dat moment komen er een aantal vermakelijke actiescènes. De bijbehorende shootout tussen al die sportwagens deed zoals eerder opgemerkt overduidelijk denken aan het werk van John Woo. Fijne slowmotion actie en flink wat kogels met daarna een ontsnapping in een Ferrari F40. Die rit met een Lamborghini in de achtervolging is nog vermakelijk maar helaas is het einde wat zwak.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken op een mooie blu-ray (gekocht via Amazon) met zeer mooi beeld en geluid.

Ik heb van deze film wel genoten, geen saaie stukken ontdekt en leuke rollen van Lundgren en de vrouw.

Goede (harde) schietpartijen met veel bloed, goede / spannende achtervolgingen en ook explosies, alles komt voorbij in deze film.

Ook corrupte agenten en een redelijk verhaal, ook de locaties zijn mooi in de woestijn en tussen de rotsen.

Al met al een zeer toffe film met Ludgren!