Movie 43 (2013)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly, Patrik Forsberg, James Gunn, Jonathan van Tulleken en Brett Ratner
Met onder meer: Hugh Jackman, Kate Winslet en Halle Berry
Releasedatum: 21 februari 2013
Bekijk via Prime Video
Plot Movie 43
"The biggest cast ever assembled for the most outrageous comedy ever made."
'Movie 43' is een komedie die bestaat uit diverse korte films, elk met een eigen regisseur en vele bekende acteurs. Enkele verhalen zijn; Een psychopathische moeder (Naomi Watts), die lijdt aan borderline, geeft samen met haar man (Liev Schreiber) thuis les aan hun zoon (Jeremy Allen), maar onderwerpen hem aan pesterijen. Een vrouw (Kate Winslet) heeft een blind date met een man (Hugh Jackman) en komt er achter dat hij een rare geboorteafwijking heeft, waarna ze compleet door het lint gaat. Een coach (Terrence Howard) van een volledig zwart basketbalteam in de jaren '50 geeft zijn spelers advies dat duidelijk niet politiek correct is. Een knappe vrouw (Halle Berry) speelt een spelletje 'truth or dare' in een restaurant.
Veronica (segment "Veronica")
Davis (segment "The Catch")
Angie (segment "The Catch")
Beth (segment "The Catch")
Pete (segment "Happy Birthday")
Vanessa (segment "The Proposition")
Emily (segment "Truth or Dare")
Jason (segment "The Proposition")
Robert (segment "iBabe")
Donald (segment "Truth or Dare")
tattoobob
Hahaha veel negatieve berichten lees ik hier!!!
Je moet echt van deze humor houden(logisch),als je niet van dit soort humor houd moet je niet kijken!!!
Ik heb met sommige stukken echt krom gelegen,eindelijk weer eens iets origineels in MIJN ogen.
Het laatste stukje met die jochies had van mij niet gehoeven,dat deed bij mij een beetje afbreuk aan het geheel....maar als troost kwam er nog een leuke filmpje(met de kat)achteraan!!
Zeker een film die mensen ophemelen of afkraken....ja je kan niet iedereen pleasen!!
Om te beginnen een dikke 3.5...Leuk Leuk Leuk
indigoriico
deze film gaat werkelijk nergens over, af en toe zitten er wel grappige stukjes in en er spelen heel veel bekende acteurs in maar helaas is dit geen topper
the-hague-pride
Als je de omschrijving leest en de trailer ziet, weet je al wat je te zien krijgt toch?
Snap van sommige dan ook niet dat ze de film alsnog zijn gaan kijken als dit niet aan hun is besteed.
Maar goed.
Ik kon om de meeste filmpjes smakelijk lachen.
Fortune
Ik kan deze film wel waarderen die nog wel het meest vergelijkbaar is met The Union Movie die ook bestaat uit sketches die vaak sociaal-maatschappelijke kwesties aankaarten ook al is het allemaal zo flauw als het maar kan zijn.
Aan de ene kant ben ik positief maar aan de andere kant hoef ik deze film niet nog een keer te zien. De bovengenoemde Union Movie is ook veel beter.
Krijg sowieso het gevoel dat mensen zichzelf veel te serieus nemen als je die berichten zo doorleest. Ja, het is vaak slecht, hier en daar ook zeker grappig en origineel maar zeker niet slechter dan de gemiddelde komedie die in de bioscoop verschijnt waar je het einde al van kan raden voordat de film begonnen is. Gelukkig zit er geen slap liefdesverhaaltje in of een moreel lesje op het einde.
ziggy06
Zonder dat ik erg hard heb moeten lachten, vind ik de sketches toch origineel en kwalitatief zeer aardig. Maar een top-cast zorgt nog niet perse voor hilariteit. Vond de sketch met Halle Berry en de laatste met de kat het leukst denk ik...
EdRaket2
Niet mijn type humor - vind het uitermate flauw en heb hem na een half uurtje maar uit gezet.
mcdaktari
Komedie is niet mijn favorieten genre films en ik kijk er ook niet heel vaak naar maar omdat ik niet goed wist wat ik moest kijken gaf ik Movie 43 maar eens een kans en ik moet toegeven dat ik dit soort humor wel kon waarderen en zeker voor een amerikaanse komedie, die ik normaal nog eens niet kijk, want het liefst kijk ik dan toch britse komedies maar Movie 43 heeft me echt verrast.
elayz
Ach leuk, voor 1 keertje dan met de juiste bui op het juiste moment. vreemd ''verhaal' wel vermakelijk als je van flauwe rare humor houd.
heb me best vermaakt overgens. 100 minuten is wel te doen.
HALVE TAMME. (moderator series)
"Hilarisch
".
Bij de ene film ben ik een man met veel woorden en bij de andere film eentje met weinig.
Ik zal me betreffende Movie 43 (2013) aan het eerste houden :
Wat is dit een geweldige komedie,werkelijk waar bij sommige verhalen/scènes liepen de
tranen over mijn wangen van het lachen.
Een leuke cast(TE VEEL MENSEN OM OP TE NOEMEN),goed acteerwerk,vele idioten verhalen gekoppeld aan goede scènes die worden uitgevoerd door getalenteerde acteurs/actrices,
mijn wensen waren vervuld.
Een goede komedie is bij mij altijd welkom,heb deze daarom ook met open armen ontvangen
(zo mogen er in de toekomst meer verschijnen van mij).
Movie 43 (2013) is in mij ogen een zeer geslaagde filmproductie geworden die ik zeker in
de toekomst nog eens zal herzien.
tattoobob
Wat is dit een geweldige komedie,werkelijk waar bij sommige scènes liepen de tranen over
mijn wangen van het lachen.
Me too
HALVE TAMME. (moderator series)
Op dezelfde lijn pikkepijp op dezelfde lijn.
danuz
Mnee.. Op zich ben ik helemaal voor een omnibus waar sketchmatige situatiehumor de bovenhand heeft, maar dit is toch vooral allemaal net te flauw, net niet écht grappig. En dan ook nog eens zo'n slap overkoepelend verhaaltje dat eigenlijk totaal niet nodig blijkt.. Enkele redelijk grappige segmentjes, maar over het algemeen is dit vrij slecht.
jumpstylemovie
Waarschijnlijk een van de slechtste films ooit gemaakt. Zogenaamd een komedie, valt geen pijl op te trekken. Een aantal van de beroemdste, mooiste en beste acteurs leent zich uit voor dit gedrocht, later waarschijnlijk in foetushouding huilend in een hoekje, hun gedachtes gevuld met spijt. Absoluut wanproduct waar Huug Bosse nog niet om zou kunnen lachen.
Ik zit te zwetsen. 0,5* in aantocht mensen.
DjFrankie
Soms wel grappig soms irritant en flauw. Net geen voldoende omdat het flauwe overheerste.
skipy05
Wat een nutloze film. Ik snap het nut niet van deze film.
Totaal niet grappig, verhaal is niets. 1 of 2 filmpjes waren nog te doen.
Barry83
Een paar sketches vond ik geweldig en lag dan ook krom van het lachen, andere waren minder succesvol. Niet te serieus nemen deze film, dan is het leuk voor tussendoor.
dualcia
Best leuk tussendoortje. Sommige segmenten waren beter geslaagd dan andere, maar dat zul je altijd hebben
The Catch
Helemaal leuk dankzij Kate Winslet, die normaal gesproken toch wat braafjes is, maar hier heel grappig uit de hoek komt
Een balzak in een nek is natuurlijk ontzettend banaal
, maar door Kate kwam het eigenlijk nog redelijk subtiel over. Leuk begin!
Homeschooled
Alweer zo'n fijne, subtiele actrice die daardoor óók grappig uit de hoek komt: Naomi Watts. Het hele bizarre verhaal wordt zo droog verteld dat het leuk (en origineel) is.
The Proposition
Als het WTF- gehalte nog niet hoog genoeg was, is dit na dit segment wel over. Chris Pratt is leuk en het is ook leuk om hem te zien spelen met zijn Anna Faris, maar over poep- en plashumor gesproken.. Nee, niet mijn ding. Al was het zo erg nog niet, voor het onderwerp.
Veronica
Heel jammer van Emma Stone, want ik vind haar normaal gesproken helemaal leuk, maar dit was echt niks. Niet grappig, niks.
iBabe
Best wel leuk. De acteurs (Richard Gere!) brengen dit belachelijke onderwerp weer zo droog en serieus, dat het stiekem erg vermakelijk wordt.
Superhero Speed Dating
Het concept van dit segment klinkt heel leuk. Superhelden in het dagelijks leven. Helaas kwam dit niet goed uit de verf, ondanks de leuke acteurs als Justin Long en Jason Sudeikis. Het wilde maar niet grappig worden.
Middleschool Date
Leukste segment van de hele film! Heerlijk over de top en vooral die jongen die denkt dat dat meisje dood aan het gaan is, is zo'n ontzettend schatje
Geweldig! Ook veel leuke acteurs in dit segment.
Happy Birthday
Viel me flink tegen. Johnny Knoxville en Sean William Scott zijn 2 van mijn favoriete acteurs, dus leuk om ze hierin te zien, maar het ging teveel nergens over, was té chaotisch en daardoor ook helemaal niet grappig, op Gerard Butler als leprechaun na
Truth or Dare
Heel leuk om Halle Berry hier te zien. Het gaat allemaal weer helemaal over het randje, maar Halle heeft wel de flair om het toch best grappig te maken. Die kerel vond ik daarentegen niet leuk, maar de overdreven dares waren leuk
Victory's Glory
Niks aan.
Beezel
Prima einde.
Al met al dus redelijk leuk, en vooral heel leuk om bepaalde 'bravere' acteurs en actrices te zien in zulke niet-serieuze rollen. Opvallend dat deze acteurs hier vaak leuker waren dan de acteurs die ik in komedies vaak heel erg kan waarderen.
Ik twijfel heel erg over mijn cijfer, maar ik hou het voor nu op een *2.5, omdat er toch teveel in zat waarbij ik geen glimlach over mijn lippen kreeg.
erikvdven
Ik heb deze film halverwege uitgezet, zo erg. Ik had er echt meer van verwacht, gezien de trailer. Maar de trailer bevatte letterlijk alle grappige momenten, de rest is echt zwaar onder de maat.
Honey Blossom
Weet niet zo goed wat er van te denken. De film bestaat uit losse verhalen, die elk erg merkwaardig zijn.
Ik vond niet één verhaal er echt uitspatten. Er waren te vaak awkward momenten, die grappig moeten voorstellen, maar ik kan me niet vinden in deze humor. Zo open minded ben ik niet. Misschien hebben ze het iets te ver gepushed? Ik vraag me af hoe de super cast terug kijkt op deze film.
Mostly, I enjoyed Christopher Mintz-Plasse.
eppy
Ik weet nu waarom het zo belangrijk is om poepen poepen te noemen, en niet gewoon schijten.
martijn011
- 2034 berichten
Het is al weer een tijd geleden dat ik ze uitgedeeld heb, en ik doe het niet eens zo vaak, maar voor deze film is niks anders weggelegd dan de laagst mogelijke score.
Wat een film is dit zeg. Of eigenlijk is film niet eens van toepassing op dit gedrocht. Alleen de kapstok al die dient voor alle kleine verhaaltjes die erin verwerkt zitten. Zo slecht en zo dramatisch geacteerd.
Ik snap uberhaupt niet wat al die sterren in het script hebben gezien. Die zullen zich achteraf toch zo schamen dat ze zich opsluiten in hun villa en de aankomende tien jaar geen filmrol meer durven aannemen
Echt helemaal niks is grappig in de film, het woord humor komt niet eens in de buurt.
Dit is gewoon een vreselijke flater en voor mij rest achteraf een enorme kater.
Mescaline
Als je de trailer bekijkt weetje ongeveer al wat je kan gaan verwachten, het ene filmpje nog flauwer en droger dan het andere maar als je al in een melige bui bent is het erg aanstekelijk.
Velen bekende gezichten die aan deze film hebben meegewerkt en ook voor de regisseurs lijkt het me wel eens een geinig en redelijk gemakkelijk uitstapje naar totaal iets anders..
Movie 43 is wat het is, sommige stukjes deden me niks terwijl andere me soms hardop lieten lachen en het meeste van de tijd ik wel een grijns op mijn gezicht had.
iBabe
Daan258
Pfff wat een random film zeg, ging echt totaal nergens over.
Bijna nergens grappig, misschien 2x echt moeten lachen maar meer niet.
Duurde voor mij ook veel te lang, ik had het na 43 min eigenlijk wel gezien.
Een hele hele hele kleine 1,5*
Nitraat
ahahaha lekkere droge humor! leuk om met vrienden te kijken of als je je verveelt
niks mis met deze film of aan de andere kant is juist alles wel weer mis met deze film maar dat maakt het weer leuk
kuiponok
Ach ja, weet eens wat anders en dualcia omschrijft het zoals ik deze 'film' (beter gezegd: sketches) ook heb ervaren; gewoon verstand op nul en kijken maar.
Ik rond mijn cijfer (5.5) af naar 3*
Skindowz
Respect voor hen die dit uitzitten. Zelfkastijding! Wat een waardeloze prul.
MrLee
Aangename verrassing, ondanks de 'scheet grappen' en preutse naakt grappen die blijkbaar in de Amerikaanse komedies moeten zitten. Eindelijk weer een die net iets verder gaat en niet te lang blijft doordraven op 1 grap. Hier en daar ook mooi camerawerk. Als je van slappe humor houdt is dit zeker een aanrader.

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix

7 Años
Drama, 2016

Metro
Thriller, 2013
californiëslapstickbloemlezinghollywoodensemble castduringcreditsstingervrouwelijke regisseurlaxativefunny comedymild bloodseth macfarlanefamily guydirecting comedyhollywood, california