• 9.375.227 stemmen

Met onder meer: Jan Kooijman, Gigi Ravelli en Sanne Vogel

Gesproken taal: Duits, Russisch en Nederlands

Releasedatum: 31 januari 2013

Plot Verliefd op Ibiza

Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De witte stranden, blauwe zee, grote clubs, beroemde DJ’s en mooie mensen hebben een aantrekkingskracht op iedereen. De film gaat over elf mensen, in vier verhaallijnen op één eiland. Iedere bezoeker komt met zijn eigen reden naar het partyeiland. Maar alle verhalen komen onverwachts samen als Armin van Buuren komt draaien op het eiland.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Bij Johan Nijenhuis:

Ensemblecast bioscoopfilm VERLIEFD OP IBIZA

YouTube - Verliefd Op Ibiza - Cast Presentatie - Pathé

Op het zonovergoten Spaanse eiland Ibiza heeft regisseur Johan Nijenhuis op dinsdag 24 april in club Blue Marlin de cast van de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm VERLIEFD OP IBIZA gepresenteerd.

Jan Kooijman (TV-series Onderweg Naar Morgen, Goede Tijden, Slechte Tijden, Wie is de Mol, jurylid So You Think You Can Dance) speelt de rol van topvoetballer Kevin, die het op het eiland breed laat hangen.

Kim Feenstra (winnares Holland’s Next Top Model, tv-series Van God Los, Waar is de Mol, Ranking the Stars) is zijn geld verslindende vriendin Elza.

Kimberly Klaver (Terug naar de kust, tv-series SpangaS, Raveleijn, Shouf Shouf Habibi, Zoop) is sexy May, haar beste vriendin.

Kevins oma Karla, gespeeld door Willeke van Ammelrooy (The Lake House, Antonia, De Lift, Ciske de Rat) heeft weinig op met al die gekkigheid. Voor haar is gewoon al luxe genoeg.

Sanne Vogel (Het Schnitzelparadijs, Alibi, tv-series Annie M.G., Wie is de Mol?) is te zien als Lizzy. Zij is de middelste van drie halfzussen.

Haar jongere zus Bibi wordt gespeeld door Marly van der Velden (TV-series Goede Tijden, Slechte Tijden, presentatrice At Nick).

Gigi Ravelli (Zombibi, tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden, tv-programma’s Dancing with the Stars, Hints) kruipt in de rol van de oudste zus Zara.

Hun filmvader Lex, een oude hippie en popartiest, wordt vertolkt door Rick Engelkes (Lef, Penny’s Shadow, tv-serie Blauw, Blauw, diverse theaterproducties).

Zara is getrouwd met Pim, een rol van David Lucieer (Komt een vrouw bij de dokter, tv-series Dokter Deen, Grijpstra en de Gier, SpangaS, Thijs in De meisjes van Thijs). Samen hebben zij twee zoons.

Lone van Roosendaal (Musicals My Fair Lady, Grease The Musical, Mamma Mia!, tv-series Sam Sam, All Stars, Koefnoen) en Simone Kleinsma (Musicals Maskerade, Chicago, Mamma Mia!, Sunset Boulevard, tv-serie Kees & Co) zijn de buurvrouwen Jacky en Irma. Jacky kent het Spaanse eiland maar al te goed en vindt dat Irma, nu ze er voor haar leeftijd nog best aantrekkelijk uitziet, ook eens los moet gaan.

Marius Gotllieb (Spangas op survival, Radeloos, Erik of het klein insectenboek, Moonlight, Karakter, tv-serie SpangaS) en Jasper Gottlieb (Karakter, tv-serie SpangaS) zijn de opkomende dj’s Boyd en Dylan. Hun grote voorbeeld is Armin van Buuren.

Samen met hun manager Lars, een rol van Jim van Bakkum (Afblijven, tv-serie Seinpost Den Haag, musicals Grease, Hairspray, Wicked,

doen ze er alles aan om in contact te komen met hun muzikale held.

Armin van Buuren speelt een belangrijke rol in de film. Hij zal tevens de sound track van de film verzorgen.

Van zomaar een Spaans eiland in de Middellandse Zee is Ibiza in de loop der jaren uitgegroeid tot een gewilde plek voor iedereen die van het ultieme leven wil genieten. Na de hippies, op wie Ibiza als eerste een magnetische aantrekkingskracht vormde, werd het eiland ontdekt door de dance-scene. Nu heeft ook de beau monde het eiland ontdekt en hebben BN-ers en topvoetballers er hun tweede of derde penthouse. Het eiland is heet, en niet alleen door de zon.

In VERLIEFD OP IBIZA jagen verschillende stellen op Ibiza hun geluk na.

Het scenario van VERLIEFD OP IBIZA is geschreven door Annelou Verboon en Maarten Lebens naar een oorspronkelijk verhaal van Tijs van Marle.

Johan Nijenhuis regisseert de film. Samen met Klaas de Jong en Bernard Tulp tekent hij ook voor de productie vanuit de productiehuizen Farmhouse Film & TV productie (www.farmhousefilm.nl) en Nijenhuis & Co. (www.nijenhuisenco.nl), in coproductie met de TROS en Mollywood. De opnames staan geplanned op Ibiza in de maanden mei en juni 2012.

A-Film brengt de film in het voorjaar van 2013 in de bioscoop.

Op Valentijnsdag zal de film voor het eerst te zien zijn in landelijke voorpremières.

www.verliefdopibiza.nl

(persbericht MVSP)

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Wauw! Simone Kleinsma, Lone van Roosendaal, Sanne Visser en Jim Bakkum samen in één film.... mijn nieuwsgierigheid is absoluut gewekt. Leuk!

Teaser (YouTube)

Costa voor twintigers en GTST kijkers...

Teaser (YouTube)

Costa voor twintigers en GTST kijkers...

Twintigers? Tieners!

Ja ok, dat ook. Maar richt denk ik net op wat ouder publiek dan Costa, dat specifiek op tieners gericht was.

avatar van Quentin

Quentin

Good God ...

avatar van soom

soom

Samen met hun manager Lars, een rol van Jim van Bakkum

Het is toch echt Jim Bakkum, zonder dat er een lidwoord tussen staat..

Ja, slordig van de opstellers van het persbericht.

Kippie.

Wat een gigantisch slechte trailer. Ongelooflijk, wat een wanvertoning.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Vind je het gek dat de Nederlandse cinema zo'n slecht imago heeft... Teeering zeg!

Het Bombardement (2012) heeft er met stip een concurrent bij.

Al die acteurs en actrices kan ik het geeneens kwalijk nemen (inclusief Simone Kleinsma), die willen gewoon geld en een gratis vakantie natuurlijk. Maar aan Johan Nijenhuis doe ik een vriendelijk verzoek om te stoppen met films maken. Ik hoop dus dat je dit leest, Johan.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

SnakeDoc

De persoon die dit soort troep toevoegt mag zich wat mij betreft de ogen uit de kop schamen. Verschrikkelijk!

avatar van soom

soom

Lefgozer schreef:

En wat mag hij dan gaan doen van jou?

avatar van Joy4ever

Joy4ever

SnakeDoc schreef:

soom schreef:

En wat mag hij dan gaan doen van jou?

Een kinderstichting oprichten tegen enge film posters?

Nu ook de officiële poster geplaatst. Die gozer probeert zeker op Robbie Williams te lijken...

avatar van Apster

Apster

Nijenhuis gaat ons weer verblijden met een oerhollands misbaksel

avatar van merin_b

merin_b

Dit lijkt me nu dus echt niks! gisteravond in de bioscoop de trailer gezien, gatverdamme wat een slechte vertoning.

Kippie.

Wie van jullie gaat erheen? (Al is het al voor 't leedvermaak..)

avatar van Wouter

Waarom zou je dát nu weer doen?

kappeuter schreef:

Dat was het niet; dat bleek later te komen...

Wouter schreef:

Waarom zou je dát nu weer doen?

Geen idee, sommige mensen doen dat nou eenmaal.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Heb toch een Pathé-pas dus het kost me niets, maar evengoed ga ik 'm wel even kijken. Ben toch al een van de weinigen die Costa! een prima film vond. En de cast spreekt me aan.

Grappig?

Zo treurig dat het grappig wordt ja.

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Woow, deze film was even aan mij voorbij gegaan, maar die gaat snel op mijn to-see-list!

Kan niet wachten om deze toppers aan het werk te zien, ik geloof heilig in deze samenwerking tussen vakkundig regisseur en uitmuntende acteurs en actrices.