• 9.374.123 stemmen

Met onder meer: Samuel L. Jackson, Colin Farrell en Michelle Rodriguez

Gesproken taal: Engels, Spaans en Frans

Releasedatum: 4 december 2003

Plot S.W.A.T.

"You're either S.W.A.T. or you're not."

Een gearresteerde drugsbaas wordt door het SWAT-team van de politie van Los Angeles de stad uit gebracht naar de gevangenis. Wanneer de drugsbaas een beloning van 100 miljoen uitlooft voor de persoon die hem weet te bevrijden wordt al snel duidelijk dat dit geen gemakkelijke klus gaat worden.

Sgt. Dan 'Hondo' Harrelson

Deacon 'Deke' Kay

T.J. McCabe

Brian Gamble

Michael Boxer

Lt. Greg Velasquez

avatar van davidov

davidov

waardeloze actie film, mist alles wat een die hard bijv wel had (geen aso gedrag, acterende spelers, geen populair gedoe, goede regie)

nee SWAT is echt van het bad boys 2 niveau....ook rommel

avatar van morpheus

morpheus

Deze film levert eigelijk wat je kan verwachten van een standaard B actiefilm. Er worden natuurlijk absoluut geen potten of pannen gebroken, maar S.W.A.T is prima entertainment voor een vrijdagavond. Heel redelijke Middenmoter

**1/2

avatar van morpheus

morpheus

Ik was toch waarschijnlijk een beetje aangeschoten en niet helemaal met mijn hoofd erbij de eerste viewing, nu ik S.W.A.T de 2e keer onder ogen kreeg valt op hoe ongelooflijk clichématig deze film is. Werkelijk alle registers zijn opengetrokken om de film zo onorgineel mogelijk te maken. De karakters zijn bijna persiflages van de zo clihematige stereotiepen die je verwacht in een slechte B film. Ouch wat deed de 2e keer kijken deze film pijn. Als actiespectacel nog redelijk te genieten en de muziek is strak. maar dr gaat toch 1 ster van mijn vorige waardering af.

*1/2 (zeer matig)

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik vond hem echt goed moet ik bekennen , heb hem 3x gezien in de bios.. Verhaal vond ik echt stoer en ik heb me zeker niet verveeld.

avatar van bastiaandv

bastiaandv

Agony schreef:

alleen omdat ie meedoet, of omdat zijn prestatie de film nog een beetje redt?

Ik vind het echt een leuke film om voor te gaan zitten, ok geen topfilm maar zeker niet slecht!

avatar van Quen

Quen

leuke Action Movie....verder nix..!

avatar van The Goss

The Goss

Aardige actiefilm. Mager verhaal. Strakke actie. Jammer dat je na 5 minuten al kon raden dat Gamble nog iets tegen zijn oude maatje ging uithalen en dat ze natúúrlijk die Fuller te kakken zouden zetten. 3*

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Een paar spoilertags zouden niet verkeerd zijn in je bericht, Goss.

avatar van Jordy

Jordy

Heb Goss' post even aangepast

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Er zaten best wel veel momenten in waarbij ik dacht ja dit is best een leuke film!

Maar er zaten ook wel weer heel veel - punten in. Het acteren bv was soms niet al te best, maar daar kon ik nog door heen kijken. Wat echt niet best was, was het verhaal over die uitlooving van die 100 miljoen dat was rond uit slecht.

2 1/2

avatar van Da Jando

Da Jando

Cliché cliché cliché cliché...klote einde *gaap* 2* Enige leuke was..euhm, ja wat was nou leuk? 1,5*

avatar van feanaro surion

feanaro surion

gewoon standaard actie-film

avatar van Phooze

Phooze

buitengewoon slechte standaard actie-film

avatar van V

V

Vermakelijk, maar niets bijzonders. Er had van mij trouwens wel wat meer actie in gemogen, vond het een beetje karig. 2*

avatar van Badgast

Badgast

Twee topacteurs en wat lekkere actie tillen het matige verhaal naar 3 sterren.

avatar van SSeagal

SSeagal

Matige actiefilm die zo nu en dan vermakelijk is, maar zo nu en dan is niet genoeg, zeker niet met zo'n cast waar je veel meer mee had gekund, jammer. **1/2

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Leuke voor-één-keer-te-zien heldenspectakel.

Erg veel van hak op de tak gaand, en uiteindelijk dan toch weer die vaak voorkomende tweestrijd tussen the good and bad guy, ook de altijd zo vervelende politiechef die het voor the good guys probeert te verpesten ontbreekt niet.

Dit maakt het dus een (standaard) leuke actiefilm.

avatar van vince

vince

Het viel me op hoe ongelooflijk standaard en voorspelbaar alles was.. een film met zo'n budget en zo'n cast.. ik had er veel meer van verwacht.

avatar van skip

skip

De film had aardige momenten maar er zaten ook gewoon lelijk gefilmde stukken in. Die hele training van dat team vond ik ook echt matig in elkaar gezet, toegegeven ik vond de muziek ook niet zo mooi misschien dat dat heeft meegespeeld. In iedere geval geen topper, gewoon een middelmatige actiefilm.

avatar van Mik

Mik

Hoe kun je hier nou kritisch over praten man? Daar is deze film toch helemaal niet voor bedoeld. Dus, cut the crap about: lelijk gefilmd, matig in elkaar gezet, slechte muziek, standaard enz.

avatar van mister blonde

mister blonde

ik zou niet weten waarom je daar geen kritiek op zou mogen hebben, ook niet om de 'reden' die jij net noemt...

avatar van GFM

GFM

Mik schreef:

Je zal het toch wel gedeeltlijk eens zijn met die kritiek, want je geeft 2*......

avatar van DaaaNtje

DaaaNtje

ag..:) colin farrell..maar daar mag ik niet op beoordelen he..??;)

Nou een slechte film..zo zou je het kunnen noemen maar ik kijk hier liever naar als naar Honey..En dat ik Colin een buiten gewoon leuke acteur vind..maakt alles een beeetje goed..:)Al zat hier net zo weinig verhaal in.

avatar van Purmerend

Purmerend

Landen met met een vliegtuig op een brug, dat is wel geinig. Middelmatige film 2,5*.

avatar van Kai

Kai

Gewoon een saaie standaart actiefilm?

avatar van Purmerend

Purmerend

Nee, geen saaie maar ook geen geweldige film.

Het acteren had bijvoorbeeld veel beter gekund. En als jij het een goede film vindt dan zou je toch je stem moeten aanpassen. 2,5* voor deze film is dan op z 'n minst vreemd.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Ben toch blij verrast dat er nog films bestaan waar plotseling niet een romance of idioot moraaltje in verwerkt wordt. SWAT heeft wat dat betreft al een puntje voor. Maar ook verder doet deze actiefilm van Clark Johnson het prima. De film is vermakelijk, zit goed en lekker vlot in elkaar en het acteerwerk is ook in orde. Nergens hoogstaand of geweldig, maar voor een vrijdagavondje lekker wegzakken is dit prima materiaal.

Kleine 3,5 sterren.

avatar van Larizz

Larizz

matig,voorspelbaar, leuke film voor een saaie doordeweekese avond verder niet echt aan te raden...

avatar van joeri15

joeri15

tijd geleden gezien, 3*

avatar van malkovich

malkovich

joeri15 schreef:

tijd geleden gezien, 3*

Zeker vergeten hoe slecht ie ook alweer was?