Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Frank Coraci
Met onder meer: Kevin James, Salma Hayek en Henry Winkler
Plot Here Comes the Boom
"No one will fight for his students like Mr. Voss."
Scott Voss (Kevin James) is een apathische 42-jarige biologieleraar op een slecht presterende high school, die tijdens zijn college-jaren worstelde. Vanwege noodzakelijke bezuinigingen dreigt het vak muziek te sneuvelen en de muziekleraar (Henry Winkler) zijn baan kwijt te raken. Scott begint geld in te zamelen door als martial arts vechter deel te nemen aan vechtwedstrijden. Iedereen denkt dat Scott gek is – vooral de schoolarts Bella (Salma Hayek) – maar hij wordt een sensatie die de hele school op zijn kop zet.
Scott Voss
Malia De La Cruz
High School Student
Lauren Voss
*Thijs*
Leuke film, De gevechten zijn mooi in beeld gebracht. Dit samen met de humor zorgt voor een prima film!
andijvie
In z'n genre een hele leuke film. Ik heb de volle tijd zitten genieten en een paar keer geschaterd van het lachen. Kevin, Salma en de Fonz waren super ... maar onze "gekke" hollander (Bas Rutte") was helemaal onwijs. Prachtig hoe ze allemaal hun rol hebben neergezet, echt lekker.
usr14112
Leuke film. Geeft op een komische manier een inkijk in het mma wereldje Heb een paar keer echt hard moeten lachen. Rutten speelt prima. Leuke feelgood movie.
specialized
Grappige feel good film.
Leuk dat de echte ufc wordt gebruikt.(ex vechter)Bas Rutten speelt erg aardig.
f2sputnik
Een leuke "Feel Good Movie".
Een leuke wegkijker die niet verveeld.
Ga ervanuit dat het einde voorspelbaar is, maar dat neemt de lol van het kijken naar deze film niet weg.
Kan eerlijk zeggen dat het er allemaal goed gefilmd uitzag en dat de "new citizens" van Amerika leuk in beeld werden gebracht.
Bas Rutten werd leuk in beeld gebracht en deed zijn acteerwerk leuk, heb genoten van zijn dansje als er weer eens iets goed ging.
the new guy
Gewoon een hele leuke film die je van begin tot eind uit kunt schrijven als de eerste scenes zijn geweest. Door de grappen blijft de film wel leuk en de muziek geeft het allemaal nog best wel een spectaculair sfeertje.
Ow, en Bas Rutten mag zich best vaker in zulk soort films mengen. Op puur acteervlak komt hij tekort, maar niet tekorter dan The Rock.
cees72
Kevin James is iemand die vaak net niet grappig genoeg is. Hier bevalt hij een stukje beter, al komt dat ook mede, doordat de bijrollen goed ingevuld zijn. Hayek blijft fijn om naar te kijken en Winkler heeft zijn eerste echt leuke rol sinds zijn “Happy Days” te pakken. Het meest verrassend is echter de rol van Bas Rutten. Hij past er prima tussen en komt een paar keer erg grappig uit de hoek.
Hier ben ik het 100% mee eens. Voor een 'junkfoodfilm' helemaal niet slecht. Ja erg Amerikaans. Glorie en Passie...maar laten we daar gewoon even doorheen kijken. Ik deed er iets te lang over (de stream naa de Ipad viel regelmatig weg, waardoor het dubbel zo lang duurde), maar zeker een leuke film voor een regenachtige zondag of zo...
The Beast
Net gekeken, leuke film, mooi verhaal, wel nogal amerikaans, maarja, elke film zn ding.
Acteerwerk was goed, er zit spanning en humor in, wat goed gecombineerd word, ook vind ik de hoeken waaruit gefilmd word tijdens de gevechten gaaf, goeie film met een te verwachte einde, maar veranderd niets aan de kwalitijd van de film sinds het te verwachten is.
Heb genoten,
3.5
De Nederlandse bioscooprelease is vervallen. Sony brengt de film hier nog wel uit op dvd.
VforVictor
vond em zwaar tegenvallen, had wel wat meer humor verwacht met Kevin James, en weer teveel Amerikaans gedoe, jammer, hier had meer ingezeten
-P-
Ontzettend genoten van deze film met een Nederlands tintje.
Leuke grappen en mooi in beeld gebrachte vecht scenes.
bassie200
Prima filmpie voor een zondagavond op de bank.
Grappig, maar voorspelbaar. Gevechten idd mooi in beeld gebracht.
Goede voldoende 3.5*
Snizzol
Mijn verwachtingen waren niet zo hoog, maar deze film heeft mij geen moment verveeld en de gevechten (zoals de andere ook aangeven) zijn goed in beeld gebracht....en Bas Rutten (Niko) komt heel goed uit de verf...heerlijk vermaakt.
Captain Pervert
De film is boven verwachting goed. Niet alleen met de nooit tegenvallende Kevin James, maar ook Henry "Fonz" Winkler en Bas Rutten zetten leuke personages neer.
Erg grappig trouwens die Rutten, ik kende hem niet, maar moest erg lachen toen ik hem Nederlands hoorde praten in de film. Hij heeft een heel grappig personage met veel zelfspot. Wat een coole kerel is dat!
Verder zijn sommige vechtscènes erg gaaf en inventief gefilmd (camerastandpunten vanuit de vechters zelf, bijvoorbeeld), boven verwachting goed voor een komedie.
Een tegenvaller vond ik Salma Hayek, behalve dikke jetsers is er maar weinig aan die griet. Haar personage is irritant en haar accent is vervelend. Die mag van mij met pensioen.
3,5 sterren
HALVE TAMME. (moderator series)
Wat is dit een ontzettend leuke komedie,werkelijk waar bij sommige scenes/uitspraken liepen de tranen over mijn wangen van het lachen.
Een leuke cast(Kevin James,Salma Hayek,Henry Winkler en Bas Rutten),goed acteerwerk,leuk verhaal mijn wensen waren vervuld.
Een goede komedie is bij mij altijd welkom,heb deze daarom ook met open armen ontvangen
(zo mogen er in de toekomst meer verschijnen van mij).
Here Comes the Boom (2012) is in mij ogen een zeer geslaagde filmproductie geworden.
Veel kijkplezier mensen.
AFCALS
Leuke film hoor!
Kevin James verveeld mij nooit. Daarnaast heb je met Salma Hayek een prachtige vrouw om naar te kijken. En Bas Rutten doet het ook erg leuk, komt af en toe zeer grappig uit de bocht.
Tijd geleden dat ik zo'n leuke comedy als deze heb gezien.
Marc PB
geweldige film heb zwaar genoten kevin james na mij mening een van de beste uit zijn genre wat ook leuk was om te zien mij stadgenoot Bas Rutten uit tilburg die de rol heeft van nico
Piratje
Een heerlijke film vol actie en humor.
Over de hele lijn genietbaar. Ook al duurt de film langer dan een normale bioscoopfilm.
Kevin James, de heel erg slordige biologieleraar Scott Voss, die er helemaal niet uitziet als een bokser, zet zit tenvolle in om in zijn school, de muzieklessen te behouden. Maar de school zit in financiële problemen en moet dringend besparen. Ook Scott Voss ziet een einde komen aan zijn lesgeven. Want met personeel af te danken is besparen zeker een must. Met de directeur is hij geen beste maatjes.
Doorbijtend trainen en omringd door een overtuigend trio houdt hij het zolang mogelijk vol. Tenslotte leeft de hele school mee. Ook de oudere buitenlandse leerlingen die avondlessen volgen om de Amerikaanse nationaliteit te kunnen krijgen.
Zeker een film met inhoud voor doorbijters die van niets veel kunnen bereiken.
Salma Hayek giet, met een spontane lach, regelmatig een romantisch sausje over het hele vertoon.
Regisseur Coraci weet het geheel een vloeiend beeld te scheppen en erg aantrekkelijke momenten helder op het doek te plaatsen.
Door de genietbare humor en spannende momenten zijn die 105 minuten aardige ontspanning voor jong en oud. Man of vrouw.
Zeker een aanrader voor wie lachend even van deze wereld weg wil geraken.
Voor mij zeker een 4plus waard.
Gang_Star
Deze actie/komedie, hoewel ik hem eigenlijk persoonlijk eerder zou omschrijven als een sportdrama scoort vooral bij het worstelen. Zeer interessant om te zien dat er echt met aandacht is gewerkt. Van de announcer tot de scheidsrechter en enkele vechters, dit zijn veelal mensen uit de UFC. Helaas vond ik dat er maar weinig te lachen was en het meest grappige van allemaal was dan zelfs Bas Rutten, die zelfs op hilarische wijze aan het juichen is als Scott Voss zijn hulp aanbied.
De gevechten zijn aardig om te zien, en daar moet de film het dan ook grotendeels van hebben. Op dat punt ook zeker geslaagd. En daarbij komt ook dat de film makkelijk wegkijkt.
Door deze film zit ik al tijden met het nummer van P.O.D. in mijn hoofd... Here comes the boom.
Al met al een prima tussendoortje.
kuiponok
Eigenlijk een beetje tegen verwachting in een prima vermakelijke actie/komedie.
Ruime voldoende dus.
aSMoDeuS
Guilty pleasure. Boven verwachtingen leuk en zelfs nog spannend bij het eindgevecht.
Ik ben verbaasd.

indigoriico
leuke geslaagde film met leuke humor.
vooral mooi hoe hij dat meisje steeds wilt uitvragen
leuke gevechten om te zien ook.
een 3.5 voor de originaliteit!
SpinPSB
Rocky met humor, miste alleen het geroep om Adrian op het einde...leuke film!
Sjoerdow
Eigenlijk is deze film leuk dankzij het enthousiasme van Bas Rutten.
Dat Kevin James aardig getraind heeft doet niets af aan het feit dat het compleet onrealistisch is hoe hij échte atleten zoals Jason "Mayhem" Miller verslaat. Het blijft 'zak aardappelen' versus 'sportman'.
Toch is dit een vermakelijke komedie, met niet al teveel geslaagde grappen, maar een leuk plot en dito trio (Winkler, James en vooral Rutten) om naar te kijken.
Salma Hayek heeft hier niets te zoeken. Zonde van de tijd en het geld om haar te casten voor een rol die makkelijk door een (talentvollere) goedkopere actrice gedaan kon worden. Charmant vind ik haar ook al jaren niet meer.
Fluvver
Leuke simpele komedie! Ik heb me tijdens deze film prima vermaakt. Bas speelt leuk. Gevechten zijn leuk. Humor is goed en gelukkig werd het niet romatisch.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Chasing Mavericks
Drama, 2012

Get the Gringo
Actie / Drama, 2012
gemengde vechtsportenvechtenhigh school teacherprize moneyphysics teacherbudget cuttingmma