• 9.376.921 stemmen

Geregisseerd door: Paul Schrader

Met onder meer: Lindsay Lohan, James Deen en Amanda Brooks

Plot The Canyons

"It's not the hills."

'The Canyons' volgt een groep glamoureuze probleemjongeren in Hollywood. Christian, een manipulatieve jongen met geld en macht is een filmproducent die ervan houdt om zijn eigen seksuele trio's te filmen. Zijn vriendin Tara (Lindsay Lohan) is een voormalig model die haar trots aan de kant heeft gezet en zich laat gebruiken door Christian...

avatar van goongumpa

goongumpa

Bij Paul Schrader:

De nieuwe film van Schrader heet 'The Canyons'. Het zou een noir zijn met mini-budget, geschreven door niemand minder dan Bret Easton Ellis! Een zekere James Deen, blijkbaar een bekend porno-acteur, zou de hoofdrol spelen.

The first real test of his crossover appeal, however, may come via his more literary admirers, Bret Easton Ellis, who wants to cast Mr. Deen in his new micro-budget noir movie, The Canyons. The project, which starts shooting in July, will be directed by Paul Schrader, the screenwriter and director behind Taxi Driver, Raging Bull, and American Gigolo.

bron: The Boyfriend Experience: Can Bret Easton Ellis Mainstream Porn Star James Deen? | The New York Observer

Leland Palmer

Geschreven door Bret Easton Ellis. Dit moet dus eigenlijk niet mis kunnen gaan (voor mij).

Geen boekverfilming dit keer he?

Hij staat erop

'It's not the Hills.'

Ellis en Schrader hebben full creative control voor dit project, geen studio's die meekijken.

Pornoster James Dean maakt zijn debuut en Lindsay Lohan gaat naakt.

Veel sex en geweld van wat ik heb gehoord.

Zin in.

Geen boekverfilming nee.

Komt wel een boekverfilming aan van 'Lunar Park' met een gigantische monsterachtige furby. En nog een Noé en Ellis film.

Goede tijden voor Ellis fans.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Grappig. Het wachten is op een trailer.

Alvast een sfeerimpressie.

The Canyons

Plot beschrijving klopt trouwens van geen kant.

avatar van starbright boy

Ben toch wel erg benieuwd wat een Ellis met volledige controle van hem wordt. Zijn werk is al meerdere keren matig tot slecht verfilmd en Schrader kan ook wel weer eens een goede film gebruiken.

Fortune schreef:

Alvast een sfeerimpressie.

The Canyons

Stond al bij ''links''.
Plot beschrijving klopt trouwens van geen kant.
Op internet staat dit als synopsis voor zover ik weet. Als dit plot verkeerd is / verbeterd kan worden, graag een correctie insturen; alvast bedankt.

avatar van Aapje81

Aapje81

Ben erg benieuwd . Ellis is een van mijn favoriete schrijvers . Neem daarbij een lichtelijk dubieuze cast en ik kan niet anders dan nieuwsgierig zijn .

Ellis vind ik tamelijk vreselijke pulp, maar dit kan inderdaad wel eens leuk worden. Werkelijk het enige dat tof is aan Ellis is zijn setting in rich kids design-L.A, sferen en met Schräder voor de wat volwassener randjes en wat ik zo zie qua impressies in dat Youtube-filmpje kan dit nog best wel strak worden.

Al zal het vallen of staan met script en personages.

Naomi Watts

Dit soort settings zijn altijd wel fijn, cast is so-so maar de casting voor James Deen is al een enorme winner. Kan wel leuk gaan worden. Op de lijst dus.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Teaser uitgebracht via de desbetreffende Facebook pagina.

Dat 't project via Kickstarter was gestart is geen geheim maar 't lage budget druipt er vanaf...

Leland Palmer

Haha, teaser ziet er goed uit!

Naomi Watts

Briljant. Nog beter dan ik verwacht had. Lekker zelfbewust, lekkere grindhouse vibe en met "huge" new talent James Deen . Wat een baas is het toch ook. Dat het geen al te hoog budget heeft spreekt enorm in het voordeel voor de film. Leuk.

Fortune

Haha, Gus van Sant die het eigenlijk zou regisseren heeft een rolletje in de film.

Fortune

De film zelf komt niet zoals de trailer doet vermoeden eruit te zien.

Dit is de jaren 70 grindhouse trailer en er komt een 1950 melodramatische trailer en een 1930 comedy trailer

Naomi Watts

Bummer. Ook enig idee voor welke stilering voor de film zelf gebruikt wordt?

Fortune

Bummer? Vind het een van de geniaalste ideeën ooit om drie verschillende trailers uit te brengen. Marketing wise heel erg slim ook.

In het algemeen is er weinig informatie te vinden over de film. Ze houden het ook expres on the down-low. Denk dat die sfeerimpressie wel een goed beeld toont over de cinemafotografie.

Naomi Watts

Het idee is goed, al was ik al helemaal blij met de grindhouse-ish stijl. Ook ideaal voor Deen. Daarom bummer .

Fortune

Ik was geschrokken van de grindhouse stijl want dat past niet echt bij de sociale satires van Ellis plus het zou in een L.A Noire jasje gestoken worden. Die donkere stijl past er wel goed bij.

Naomi Watts

Klopt, was daarom ook wat verrast. Verwacht je niet van een Ellis idd.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Naomi Watts

. Toffe tweede teaser. Deen blijft echt een briljante casting, al lijkt het wel of je naar een nieuwe Brazzers trailer zit te kijken. Wel erg zin in, wisselwerking tussen Lohan en Deen zit ook wel goed. Lohan sowieso ondergewaardeerd. Geloof er alleen niks van dat Lohan de eerste tegenspeelster is die het bed niet heeft gedeeld met Deen. Laat die derde maar komen. Erg. Veel. Zin. In.

Naomi Watts

Wat minder, maar ach, het zijn maar gags.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Naomi Watts

Zo erg veel zin in. Perfecte trailer, impressionistisch en geeft zeer weinig weg. Bring it on . James Deen .