• 9.378.629 stemmen

Met onder meer: Carice van Houten, Benja Bruijning en Benja Bruijning

Gesproken taal: Engels en Nederlands

Releasedatum: 22 november 2012

Plot Alles Is Familie

In 'Alles Is Familie' is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie (Carice van Houten) een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.

Kippie.

Dit wordt niks. Alles is liefde behoeft geen vervolg. Andere cast, andere verhaallijnen: het maakt niet uit, één keer is naar mijn mening genoeg.

avatar van s0njaa

s0njaa

Eens met Kippie.

avatar van ManMetPet

ManMetPet

Iedereen is gelukkig aan het einde van de film, waarom dan een vervolg?

Bij Joram Lürsen:

De 1e twee castnamen voor Alles is Familie zijn bekend: Willeke Alberti en Carice van Houten.

(Bron)

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Er komt een vervolg! Alles is Familie.

Kippie.

Dit zat er echt aan te komen. Van Houten maakt deel uit van de cast en Lürsen regisseert wederom, waardoor ik een sprankje hoop heb gekregen dat dit een succes gaat worden.

Thijs Römer, Benja Bruijning, Kees Hulst, Martine Bijl, Jacob Derwig en Tjitske Reidinga zijn dit najaar te zien in Alles is familie, het vervolg op de hitfilm Alles is liefde.

Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor Michiel Romeyn, Remko Vrijdag, Kees van Kooten, Chris Zegers, Willeke Alberti, René van ‘t Hof en Georgina Verbaan.

Dat heeft distributeur A-Film bekendgemaakt.

Thijs Römer en Martine Bijl in Alles is familie | nu.nl/film

Martine Bijl

Kippie.

Waar komt de foto vandaan? Zijn er al meer beschikbare foto's? Ben ondertussen ontzettend benieuwd geworden naar deze film.

avatar van The Oceanic Six

Domme teaser, zal wel weer een dom vervolg op dat domme eerste deel worden. Dit soort films kunnen Nederlanders niet maken. Daar heb je niveau voor nodig.

Officiële poster geplaatst.

Beetje onherkenbare Carice van Houten.

avatar van Simon Smith

Simon Smith (crew films)

Wel een stuk beter dan die teaser zeg, heel anders van toon ineens.

avatar van qwertzu

qwertzu

om een keer op TV te kijken misschien wel leuk....maar naar de bios..nee

avatar van Apster

Apster

Blegh, in de bios werd dit voor de film zo'n beetje bij elke reclame gepromoot. Ben bang dat dit weer vreselijk gaat worden.

kappeuter schreef:

Officiële poster geplaatst.

Beetje onherkenbare Carice van Houten.

Beetje jaren tachtig-kleding. Maar dat is weer hip, zeker?

avatar van Prudh

Prudh

Ziet er niet zo florisant uit op de poster inderdaad. Had ook wel poster kunnen zijn voor Boer Zoekt Vrouw: The Movie. Valt in de film wel mee qua kleding gelukkig.

Kippie.

Kun/mag je al wat zeggen over de film, Prudh?

avatar van Prudh

Prudh

Beter, volwassener en leuker dan Alles is Liefde. Kleinere cast, minder fragmentarisch en dus meer ruimte voor diepgang en ontwikkeling, terwijl die typische Van Kooten-humor ook aanwezig blijft. Aanrader voor fans van de vorige dus, en wie die film te gezapig vond zou Alles is Familie alsnog kunnen proberen. Ten slotte blijkt Bruijning opnieuw een ontdekking, erg goede rol. Anneke Blok is een klein gemis.

avatar van Wouter

Opmerkelijk weinig berichten hier.

Kippie.

Het ziet er wel naar uit dat dit het ontzettend goed gaat doen in de bioscoop. Doelgroep zit denk ik niet op MovieMeter.

avatar van starbright boy

Maar in de buurt van de voorganger gaat het echt niet komen is mijn voorgevoel. Ik zou verbaasd zijn als ze de helft van de bezoekers halen.

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Kippie. schreef:

Doelgroep zit denk ik niet op MovieMeter.

Nou, als 'Alles is Liefde' al meer dan 2000 stemmen op MovieMeter opleverde? Dan denk ik van wel.

Dreiecke schreef:

Toch heeft een film als Zwartboek ruim het dubbele aantal stemmers. Terwijl in de bioscopen Alles is Liefde toch echt nog succesvoller was. Helemaal ongelijk heeft Kippie dus niet.

avatar van The Oceanic Six

Omdat een oorlogsfilm met Paul Verhoeven aan het roer natuurlijk wat interessanter is dan een rom-kommetje van eigen bodem.

The Oceanic Six schreef:

Ik zeg net dat Alles is Liefde juist (nog) succesvoller was....

Wouter schreef:

Ik zeg net dat Alles is Liefde juist (nog) succesvoller was....

Ik had het ook over het stemgedrag op MM. Ik gok dat Zwartboek ook vrij veel op dvd is gekocht of gedownload. Dan zou je de statistieken moeten bekijken op MM van de bioscoopperiode en vanaf de verkoopperiode.