• 9.113.579 stemmen

Met onder meer: Carice van Houten, Benja Bruijning en Thijs Römer

Gesproken taal: Engels en Nederlands

Releasedatum: 22 november 2012

Plot Alles Is Familie

In 'Alles Is Familie' is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie (Carice van Houten) een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.

logo tmdbimage

avatar van stinissen

U-77 schreef:

Stereotype, puberale rommel van de bovenste plank. Echt schaamteloos slecht.

Totaal niet mee eens , ik vond het een leuke feelgood film en waarom geef jij zo vaak 0.5 * aan een film?

Zelfs een film als Nackt unter Wölfen (2015) geef je een 0.5 ster.

avatar van Capablanca

Capablanca

Geforceerd verhaal, waarin een paar best wel aardige momenten afgewisseld worden door ongeloofwaardige scenes, die vooral op het emotionele vlak flink uit de bocht vliegen. Carice van Houten verwoordt het mooi: "Dit is een klucht". Bovendien werd merkwaardig genoeg zelfs de kleinste bijrol ingevuld door een bn-er, waarbij ook Van Kooten sr. zijn dochter nog even van dienst was.

avatar van Baboesjka

Baboesjka

Wat mij betreft een prachtige film! Hij heeft mij echt geraakt. Ik vind het een goed verhaal en ik vind de humor grappig. Goed geacteerd. Hij duurt lang, maar ik vond 'm nergens saai worden. Smaken verschillen, maar ik vind 'm beter dan verwacht en heb er met plezier naar gekeken. De volle vijf sterren!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2032 stemmen

Was vandaag op TV. Na 5 jaar herzien. Viel niet tegen. Ik zag hem heel toevallig vanaf het begin. Alleen al het feit dat ik bleef kijken, terwijl ik eigenlijk nog aan het werk moest (druk druk)

Blijft geestig, om sommige momenten ontroerend maar ook erg grappig. Nergens teveel, nergens te weinig. De scène tussen Martine Bijl en Jacob Derwig over de overleden vrouw is erg goed. En Carice, voordat ze in 's werelds populairst TV-serie aller tijden ging spelen. Wauw.

avatar van wvernooij

wvernooij

Baboesjka schreef:

helemaal mee eens. prachtige film.

avatar van Rotterdam@1

Rotterdam@1

Bleek erg tegen te vallen en het kabbelde maar door. Het was te lang en te flauw om te plezieren. Bij nader inzien slechts één ster.

avatar van wvernooij

wvernooij

Schitterende film. Ik kan hem blijven kijken!