Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Troy Miller
Met onder meer: Eric Christian Olsen, Derek Richardson en Luis Guzmán
Releasedatum: 14 augustus 2003
Plot Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
"The evolution of dumb..."
1986: De vrienden Harry en Lloyd, bekend van de eerste Dumb and Dumber-film, zijn nog tieners. Ze proberen om uit het programma voor 'speciale' studenten te komen, en in het normale highschool-leven terecht te komen.
Harry Dunne
Lewis
Margie
Turk
animalkrullie
Dan mag je me uitleggen wat er leuk was aan deze prul.
Alle humor was geforceerd, als er maar op de originele acteurs geleken wordt.
DeCol
Deel 1 was echt wel grappig, maar dit deel is echt heel erg slecht, heb echt geen één keer gelachen toen ik deze film bekeek! Voor de moeite 1*
film_kaza
ik vond deze minder grappig dan deel 1, maar ik vond hem, wel leuk, ik heb veel gelachen
sinterklaas
Zonde van je € 3,50 huurgeld, kun je beter brood van kopen en aan de eendjes voeren, daar heb je waarschijnlijk meer plezier van dan van dit drama.
0,5 *
haHAHAHAHAhahahahahahahahahahhaha
goeie grap
film_kaza
wel een hele lage plaats...
maar ja, 3,5 sterren van mij
D-ark
Ik vond hem nog eens niet zo slecht nou het is zeker geen dumb and dumber 1 maar mag er wel wezen.
2,0
thunderball
Deze laatst bij vrienden van me gekeken, niet echt goed, kan niet tippen aan het origineel, maar heb toch een aantal keren bedaarlijk gelachen en dat is immers toch het doel van een comedy?!
Kortom: 3 sterren!
Tinuzzz
Deze was een hele slechte remake van de wél leuke voorganger Dumb and Dumber.
*0,5
Kevin13
Ze proberen grappig te doen maar het lukt hun niet.
Slechte film dus.
thunderball
Was die niet achterlijk dan, volgens mij is dat bij deze films juist de bedoeling!
tukkerstein
Hah wat een lachertje deze film. Geen haartje vergeleken bij het vorige deel. Ik gooi die 3,50 nog liever de vuilnisbak in dan dat geld uit te geven. Zelfs een kopie zou ik er nog niet van maken, die 25 eurocent voor een lege dvd is al te veel. 0,5 *
euroburger
Met een lege maag sport je niet fijn, dus deze film kwam niet gek uit. Het was hierom dat ik hem uitkeek.
goldensabbath
deze film was echt lachen.........niet dus. Echt een van de slechtste komedies die ik ooit heb gekeken
spijtig dat je niet lager kan gaan, dan 0,5*
kArIzMa_TuRk
shiffrin
wat een rookies zeg deze film is zo gaar dat kan gewoon niet gaarder deel 1 was SUPERGOED deze MEGASLECHT hij verdient die halve ster nog geen eens.
dutchtuga
Bevat een paar leuke grappen maar over het geheel is dit wel erg flauw en komt nergens in de buurt van het erg komische eerste deel.
Zinu
Zo rampzalig vond ik hem niet, heb een aantal keren toch kunnen lachen. Maar zoals al eerder gezegd, hij kan niet aan Dumb and Dumber tippen.
Ook zonde dat ze Jim Carrey niet vastgehouden hebben..
Ik geef deze 2,5*
Chr!Zzle
deze film is echt dom zeg
soms kwam er wel even een glimlach tevoorschijn
maar dat was het dan wel weer
ik heb me echt verveeld vanavond met die film
Thomas83
Mijn god, met deze film zijn wat mij betreft wat records verbroken.
Zelden heb ik zo'n slechte film gezien, en nog nooit een film waarbij de titel zo ironisch is.
De film is om te lachen, maar zo'n beetje het enige wat ik zou kunnen doen is het uitlachen van de mensen die dit gedrocht op hun geweten hebben.
Deel 1 vond ik erg vermakelijk en grappig, maar deze sequel is echt een belediging voor het eerste deel.
Ik moest nog een enkele maal lachen, maar dat is niet genoeg om me te weerhouden om deze film zo laag mogelijk te beoordelen.
Ik zou niemand deze film willen aanraden. Kijk deel 1 en vegreet dat er ooit een vervolg is gemaakt zou ik zeggen.
blondegod8
Ik zal de film niet afkraken, dat is hier al genoeg gedaan. Slechte film, maar om de film eens te kijken kan geen kwaad. Houdt het echter wel bij EEN keer
Sjaako
Wel wat leuke momenten, maar ook niet meer dan dat.
De badkamerscene was wel hilarisch, maar niet tenenkrommend genoeg om het te halen bij deel 1.
Sven Vermant
Deze film heb ik een vorig jaar een keer bij een kennis gezien en ik verwachtte eigenlijk de grootste flop allertijden te gaan zien, maar achteraf viel het me engizins mee en heb ik toch nog aardig wat gelachen.
Maar het komt bij de verst mogelijke verte niet in de buurt van het eerste deel.
Als ze het maar niet wagen ooit een derde film te maken.
Toch 2,5 *
Sifra
Als deze film achterlijk bedoeld (wat ik denk) is vind ik dat ze het goed hebben gedaan!
Haha tuurlijk een barslechte film met klotehumor
x_ShamieeJ
Zo een domme film!
Na de eerste 5min kreeg ik er al genoeg van.
Hoe debiel en de humor slaat nergens op.

Dumb and Dumber To
2014