Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Troy Miller
Met onder meer: Eric Christian Olsen, Derek Richardson en Luis Guzmán
Releasedatum: 14 augustus 2003
Plot Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
"The evolution of dumb..."
1986: De vrienden Harry en Lloyd, bekend van de eerste Dumb and Dumber-film, zijn nog tieners. Ze proberen om uit het programma voor 'speciale' studenten te komen, en in het normale highschool-leven terecht te komen.
Harry Dunne
Lewis
Margie
Turk
Jupilerman
Bwa,soms vond ik het nog wel leuk,zitten een paar leuke domme grappen in
-"See you around seven"
-"O'clock?
Dat zijn van die stomme dingen waar ik echt mee kan lachen
Sagittarius
De 1e keer dat ik hem keek was die zooooo saai dat ik hem niet heb afgekeken. De 2e keer dat ik ging kijken was ik wel van plan om hem af te kijken. Ik heb toen toch nog wel een enige grijns laten zien, maar meer ook niet. een 2.
basvdmey
Poepscene in badkamer heb ik gretig om gelachen, verder om niets. Een 2
Dragoon
niet bepaalt de aller beste film, Heb hem op dvd. @ keer gezien. En geef hem een 2.
tamadrums
Zonder meer de slechtste prequel die ik ooit heb gezien.
Daar waar de platvloerse humor bij 'Dumb & Dumber' bij momenten zeer aannemelijk was, schiet deze prent voortdurend naast het doel. Het is zo vergezocht en overdreven, zo 'been there, done that' dat het me totaal koud laat...
Rynier
dit is een van de slechtste remakes die ik ooit heb gezien
STEN_91
hoe verneuk je een gigantisch goede komedie?
zo dus.. nog nooit zo'n slechte remake gezien.
duffman
Ik heb de indruk dat niemand dit een goede film vind maar een film maken van 2 idioten die gewoon zo dom zijn dat het niet met de stomste opmerkingen die er bestaan kan toch niet anders dan onozel grappig zijn ( net de komedie die ik goed vind ) Ik vond hem echt zo goed.
LuCos
Nja, moet hem nog zien, schijnt volgens sommige dus super grappig te zijn. Maar met een making of zag ik al dat die acteur die Lloyd speelt zo'n domme carnavals verf heeft voor zijn tand...
Mathijsco
Jammer dat Jim Carrey er niet in zit
In deel 1 wel
montoyaruler
ik vond die grap over het drinken ('ik betaal') echt geweldig. ik maak hem hier thuis nog regelmatig
helaas geen carrey, en een slecht verhaal, toch leuke film
Don_Mat
Absoluut niet grappig. Waarom ook weer een wannabe Jim Carrey
nightbreed
Nogal matig vervolg met 2 andere (en mindere) hoofdrolspelers.
De grappen zijn te slap en het script is mager.
Cijfer: 1,5
Nyech
Een aantal matige scenes, voor de rest een matig verhaaltje en de grappen zijn onder het gemiddelde.
Edie
Nog stommer dan ik dacht...
Veel is gewoon gekopieerd uit het orgineel in de hoop de film te doen redden of hem grappig te doen lijken wat niet lukt. Lloyd vind ik dan nog ietsje meer geslaagd, Harry is zowieso al niet grappig en minder ADHD-achtig als de echte
Goed, afgezien van de twee jonge acteurs is ook het verhaal niet leuk, niet grappig en vooral saai. Flauwe humor kán leuk zijn, maar het word hier gewoon helemaal verkeerd gebracht...
Terecht een dikke flop.
0,5* (ik dacht deze film nooit te zullen zien!)
Amusette
Deze film vond ik echt niks. Ik houd gewoon niet van die grappen.
Een hoop mensen vinden deze film leuk maar ik vind het dus helemaal niks
Minority_Check
nog een 0.5 erbij
echte slechte film
is totaal niet grappig en ongelofelijk jammer dat jim carrey niet in zit
ILDIB
gezien de commentaren viel ie me nog behoorlijk mee. Die witbol was echt slecht maar die carrey lookalike vond ik behoorlijk te pruimen.. Grappen die flauw waren waren er genoeg maar zekers ook enkele goede..
een 2 haalt ie net..
Gister stukjes van gezien. Dit moet wel een van de allerslechtste films zijn die ooit is gemaakt. Kon er nog geen 30 seconden aaneengesloten van aanzien.
Travolta_Jackson
Dit is een schande van een film. Ze maken de eerste film kapot met zon domme film. Van mij mog ie hoger in de flop 100
IcU
Wat een drama, dit. De acteur die Loyd speelde leek nog enigsinds op Carry, maar halt het niveau never nooit niet. Die andere acteur is helemaal een ramp. Vreselijk puberaal en irritant. 1*
tommykonijn
Saaie film en niet leuk! Eric Christian Olsen is helemaal niks vergeleken met Jim Carrey en Derek Richardson is niks vergeleken met Jeff Daniels! kortom :
Jim Carrey = Lloyd
Jeff Daniels = Harry
Jim Carrey & Jeff Daniels = Dumb & Dumber
Zoals ik al zei de film is ook saai het gaat gewoon over 2 tieners die naar school gaan en zo'n domme klas oprichten ik heb hem met pijn en moeite afgekeken want ik vond ze niet Dumb & Dumber maar Irritant & Irritanter ik viel echt in slaap bij deze film
tommykonijn
Sorry ik zal er voortaan aan denken maar ik ben vergeten het aantal sterren te geven ik vond hem *!
weaselweasel
Net als "Son of the Mask" beschamend slecht. Ze delen een 1e plaats in mijn persoonlijke "flop100"
Ik heb 'm ooit op TV gezien, maar kon het niet over m'n hart verkrijgen om hem af te kijken.

Dumb and Dumber To
2014