Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Troy Miller
Met onder meer: Eric Christian Olsen, Derek Richardson en Luis Guzmán
Releasedatum: 14 augustus 2003
Plot Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
"The evolution of dumb..."
1986: De vrienden Harry en Lloyd, bekend van de eerste Dumb and Dumber-film, zijn nog tieners. Ze proberen om uit het programma voor 'speciale' studenten te komen, en in het normale highschool-leven terecht te komen.
Harry Dunne
Lewis
Margie
Turk
GerwinF
dat Zuigt tering arsie kont!
Ik haal hieruit dat je de film niet geweldig vindt
Boediecall
zo te lezen is het de moeite niet waard om de film te kijken.....
Paultjuh
Die tand van Lloyd is ook zooo amateuristisch "weggewerkt". In sommige scenes zie je zooo duidelijk dat dat erop is getekend.
tovenaar
Ongelofelijk wát een klote-film. Dit staat denk ik op 1 in mijn persoonlijke flop 10. Als Bob Saget het leukste is in je film... dan zegt dat genoeg denk ik. Vermijd deze film als je kan, hij zal je stemming niet ten goede komen!
U-96
- 2077 stemmen
Zo'n film als dit brengt het meesterwerk uit 1994 ter schande!! BAH.
Mik
Behalve als je 2 comrads hebt waarbij je je frustraties de vrije loop kunt laten.
Moviestar
Echt een film die ik nooit hoef te zien!
cr_ix
Slechte film, maar er zaten een aantal goede stukjes in vooral dat Lloyd de badkamer vol chokola smeert en dat de vader van zijn date (Bob Sageth) denkt dat het 'speciale' kind zijn badkamer onder de stront heeft gesmeerd.
martines
Sjonge jonge, want een dombo's hierzo zeg... Volgens mij wordt deze film alleen maar afgekraakt omdat er andere acteurs inzitten dan in deel 1... Het is logisch dat ze andere acteurs hebben genomen. De film gaat over de jeugd van de 2 dombo's, en dan zou het een beetje erg raar zijn als ze er ouder lijken dan in Dumb & Dumber die later afspeelt dan de nieuwe die zich dus voor de 1e afspeelt.
Deel 1 vond ik wel geinig, alleen vond ik deze iets minder leuk. Ik vond de scene's in Jessica's huis en de scene dat het benzinestation ontploft erg leuk, maar de rest was een beetje matig. 3 sterren.
jongleon
Slecht. Slecht. Slecht. Die ene gast zet nog een aardige Jim carrey neer, maar is lang niet zo grappig.
Boediecall
ik vind em echt slecht... stom dat ze daar geld in gestoken hebben...
moviefreak#1
Ik kreeg er op een gegeven moment echt hoofdpijn van, en dat is niet meer gebeurd sinds de klassieker Costa. Dus na Costa de nummer 2 van de slechtste en meest irritante komedies allertijden.
Hierbij zijn de Ernest en Police Academy films een lust voor het oog. Bah.:N
Idol
ja er zitten wel grappige stukjes tussen maar voor de rest is het echt helemaal niks
Cardinoz
zitten best veel stukjes in dat je helemaal dubbel ligt van het lachen. maar in deel 1 zaten dr veel meer van die leuke stukjes in.
best leuke film vind ik. wel aan te raden om een keer te zien als je gewoon een supergrappige film wil zien.
Esteban
'Dumb and Dumber' was uiterst leuk tijdverdrijf en precies daarom waagde ik mij aan de prequel. Eric Olsen en Derek Richardson kruipen in de huid van het dummie-duo en proberen Harry & Loyld zo gelijkend mogelijk neer te zetten. Het blijft echter bij povere, oppervlakkige immitaties… De makers van 'Dumb and Dumberer' blijven wel trouw aan het concept, maar wat de humor betreft hebben ze de titel blijkbaar iets té letterlijk opgevat. Voorspelbaarheid doet vele grappen de das om en grotendeels blijven het flauwe losse flodders die totaal hun doel missen. Het is duidelijk, deze komedie mist de succescombinatie van de originele cast en de de Farrely-broertjes. Hoewel, de film heeft ook z'n positieve punten, regisseur Troy Miller slaagt erin een echte 'buddy-sfeer' te creeren. Het is dan ook zeer spijtig dat de film op andere gebieden fout zit. Zeker geen slechte poging, maar het mocht niet zijn.
Dumb & Dumberer **
martines
Er stond hier een week geleden een prijsvraag van in de krant Maasstad. Je kon een T-shirt winnen van de film Dumb & Dumberer. Ik heb er maar aan meegedaan omdat ik de film wel redelijk vond. Ik kreeg vandaag het t-shirt binnen, en hij ziet er best goed uit! Op de voorkant staat 'I'm with stupid' en op de achterkant staat de filmtitel.
tovenaar
Shit, balen dat ik niet mee heb gedaan.
Zelva
Videotheek in Rotterdam:
Ze zijn wel heel erg wanhopig.
Chainsaw
Tja, de verwachtigen waren al niet bepaald hoog, maar dat een film dan alsnog bijzonder tegen kan vallen, is een behoorlijke prestatie. De twee hoofdpersonen hebben de ondankbare taak twee toppers in het komedievak te immiteren en bakken er zoals verwacht erg weinig van. Maar dat de rest van de film toch zó ondermaats is, verwacht je dan weer niet. Geen enkele grap in het script slaat aan en de personages zijn te triest voor woorden. Verschrikkelijk.
0,5 sterren.
Frieky
Zal ik dan ook maar zeggen dat je deze film niet moet zien. Het enige grappige van de film is dat het zo NIET leuk is in vergelijking met zijn voorganger.
Probeer het niet te kijken!
mastermano
Ik mis Jim carey. Dat is pas vet. Dit was egt oersaai. Een klas die je van tevoren al kon bedenken. Ben zelfs na zoveel tijd gestopt met kijken.
Egbertbos
Ik kon wel janken, maar dan niet van het lachen, wat een waardeloze film.
Hoe kun je in vredesnaam dit als een vervolg film zien.
De tekenfilm op Cartoonnetwork vond ik al flauw, maar het kan dus nog veel erger. een ramp op celluloid. 1/2 *
Chainsaw
Hoe kun je in vredesnaam dit als een vervolg film zien ?
Niet, want het is een prequel

Dumb and Dumber To
2014