menu

Argo (2012)

mijn stem
3,58 (2633)
2633 stemmen

Verenigde Staten
Drama / Thriller
120 minuten / 130 minuten (extended version)

geregisseerd door Ben Affleck
met Ben Affleck, Bryan Cranston en Alan Arkin

Gebaseerd op ware gebeurtenissen, vertelt "Argo" het verhaal van een geheime operatie om zes Amerikanen te redden, ten tijde van de Iraanse gijzelingscrisis. Op 4 november 1979, wanneer de Iraanse revolutie haar hoogtepunt bereikt, bestormen militanten de Amerikaanse ambassade in Teheran, waarbij 52 Amerikanen gegijzeld worden. Maar in het midden van de chaos, slagen zes Amerikanen er in om weg te glippen en toevlucht te zoeken in het huis van de Canadese ambassadeur. Wetende dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de zes worden ontdekt en waarschijnlijk gedood worden, moet de CIA-specialist Tony Mendez (Affleck) met een riskant plan voor de dag komen om ze veilig het land uit te krijgen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=JOwKst6rbE0

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van henkies
4,0
Ook gisteren gezien in NY, ben het met Gorro eens. goede film, erg spannend en authentiek 70/80's 4/5

4,0
Als acteur was Ben Affleck niets bijzonders als regisseur is hij des te beter, Vond Gone Baby Gone en The Town al erg geslaagd en Argo volgt die weg. Vooral het authentieke sfeertje doet de film goed. De jaren 80 snorren en kapsels en de oude straten heerlijk. Pas na afloop kwam ik er achter hoe goed Affleck bovendien naar het basismateriaal had gekeken. De originele foto's en de filmbeelden waren bijna identiek.

Daarnaast veel lof voor het acteerwerk. Over de gehele lijn meer dan prima maar vooral John Goodman en Alan Arkin geven de film wat extra's met hun humor. Humor die Argo goed kan gebruiken. Bovendien slaat de film er niet in door waardoor de ernst van de situatie altijd voelbaar blijft.

Simpelweg een uitstekende film. Voor een uitgebreide recensie lees: Recensie: Argo (8 november) « Tim's Filmblog - filmmad.wordpress.com

avatar van cordiacovens
4,0
Argo fuck yourself

Ben Affleck brengt met Argo een erg goede thriller met een goede dosis humor en sterk acteerwerk.
Na zijn eerdere 2 films ben ik na Argo zeker dat Affleck een groot regisseur zal worden, deze film is filmisch weer net een stuk beter dan de vorige. De films is stijlvol en authentiek en voelt ook zo aan, de setting lijkt echt op die tijd en dat is knap van het productie team.
De film begint met een goede intro waardoor de context waarin het verhaal zich afspeelt duidelijker wordt, vanaf dat moment is het een spannende film met een zeer spannende finale

Het acteerwerk is over de gehele linie zeer sterk met Goodman en Arkin als komisch duo die de film luchtig houden, daarnaast worden alle rollen goed ingevuld door de acteurs en ook Affleck gaat steeds beter acteren, misschien omdat hij zelf regisseert

De film is zeer geslaagd in zijn opzet, is goed gemaakt, goed geschreven , goed geacteerd en de muziek van Alexandre Desplat is ook erg goed, zoals ik van hem gewend ben eigenlijk.

De film heeft dus bijna alles wat ik kan verlangen en is zeker één van de betere films van dit jaar.

avatar van Montorsi
3,0
Vrij aardige film vanwege het tijdsbeeld, de geschiedenis, en het toch wel bijzondere verhaal. Goeie acteurs ook wel, Affleck is nooit zo heel slecht maar niet echt denderend. Vind het wel erg gedurfd om jezelf dan elke keer in de hoofdrol in je eigen film te casten, dan moet je je wel dubbel bewijzen. Gaat hem redelijk af omdat de dialogen ook wel goed geschreven zijn.

Minder wordt het tegen het einde, met een zeer artificiele spanning waar de Iraanse autoriteiten de groep elke keer net te laat doorhebben, en ze net op tijd opstijgen enzo. Was allemaal wel erg toevallig en nipt, erg Amerikaans ook vooral.

3*

avatar van schram101
3,5
Waar Affleck zich met The Town al behoorlijk herpakte van zijn matige debuutfilm laat hij met Argo zien behoorlijk veelzijdig te zijn. De film duurt gelukkig niet te lang waardoor het boeiend blijft over de gehele speelduur. De cast doet het prima, de lede puppy ogen van Affleck doen het grootste gedeelte van het werk en met mannen als Goodman en Alan Arkin zit je als regisseur natuurlijk sowieso wel gebakken. De de personages in Teheran krijgen dan weer wat minder ruimte uit te blinken. Jammer, want hierdoor was echt meeleven met hun situatie net wat moeilijker.

De eighties zien natuurlijk een heerlijke setting en Affleck leeft zich dan ook helemaal uit dat zo goed mogelijk weer te geven. Knap gedaan. Naar het einde toe werd de film wat minder en ik kreeg al zo mijn twijfels of het echt zo gegaan was op het vliegveld. Reinbo bevestigd inderdaad hierboven dat het toenertijd net wat gemakkelijk ging dat Argo hier schetst. Zonde, want het was net wat te Hollywoodiaans, ondanks dat ik een hekel heb aan dat woord.

3,5*

avatar van Quentin
4,0
Affleck wordt met de film een betere regisseur, natuurlijk helpt de fijne cast ook mee. Sterke bijrollen van Bryan Cranston, John Goodman & Alan Arkin. De beangstigende sfeer van het revolutionaire Iran wordt op een bijzonder evenwichtige manier afgewisseld met de humor rond het opzetten van 'the best worst idea'. Spannend en geestig tot de laatste minuut, bovendien veel goeie snorren & baarden.

4,0*

avatar van kos
3,5
kos
Met name de tweede helft van de film, waarin het verhaal gestaag naar de climax toewerkt is sterk. Eerlijk gezegd had er in het algemeen iets meer van verwacht/gehoopt, met name verhaaltechnisch.
Het lijkt alsof Affleck het meeste werk heeft gestoken in het gedetailleerd nabootsen van de kleding, kapsels, sfeer, omgeving, lokaties etc. het verhaal lag er immers al moet hij gedacht hebben.
Maar de hele aanleiding naar de operatie toe inclusief de producers komt toch niet heel erg goed over.

Alan Arkin is as usual wel weer .

avatar van wwelover
4,0
Zeer sterke film, scheelt wel dat ik vooraf vrij weinig van het verhaal kende. Als acteur heb ik Affleck lang niet serieus genomen, maar als regisseur is hij toch een stuk beter. (En als acteur doet hij het momenteel ook wel aardig). De rest van de cast is overigens ook prima, wel veel tv-acteurs viel me op.
De film was erg spannend, maar de laatste minuten waren overbodig. Het zag er verder erg goed en 'gedateerd' uit. Hebben ze knap gedaan.

4*

2,0
Agy
Ik kan niet begrijpen waarom mensen deze film zo geweldig vinden, ten eerste worden waarheden verdraait om het spannend te maken, het is GEBASEERD op een waargebeurd verhaal dus alleen het concept is waar dat ze een film gingen maken, rest was een beetje onzin, Ten tweede is het beetje stokend, gezien de omstandigheden met de V.S en Iran. trage film, humor niet grappig, zelfs twilight was een stuk spannender.

avatar van brawljeff
4,0
Erg goede film. Vooral de opening was erg mooi in beeld gebracht en het verhaal bleef mij tijdens de hele film boeien. Nee, ik vond dit niet de beste film van 2012 en hij verdient daarom ook geen Oscar voor beste film en zeker niet voor beste hoofdrol, Ben Affleck weet mij weer niet te overtuigen als acteur, wel als regisseur. Prima script, leuke grappen en prima bijrollen van Goodman en Cranston.

4*

2,5
De film gaf me een dubbel gevoel.

Ten eerste wil ik kwijt dat ik de film absoluut goed gemaakt vind. De opbouw en het gebruik van "historisch materiaal" zijn dik in orde.

Het overheersende gevoel is toch dat deze film weer zo'n typisch Amerikaans product is, waar de handelingen van de Amerikanen in de hemel worden geprezen. Daarmee verliest het wat mij betreft meteen het label "politieke thriller". De term "gebaseerd op ware gebeurtenissen" suggereert dat er wellicht hier en daar iets is veranderd. Als ik echter nalees wat er daadwerkelijk is gebeurd kan ik niet anders concluderen dat de film voor het overgrote deel fictie is. Ook vind ik het typisch Amerikaans dat er maar twee Iraniërs in de film meespelen en men voor de rest acteurs hebben gebruikt die Afghaans praten. De muziek die in het tweede deel van de film werd gebruikt, was Arabisch.

Het laatste gevoel overheerst, waarmee ik de film niet meer dan 2,5 ster kan geven.

avatar van NYSe
3,5
Oerdegelijk

Het eerste kwartier van Argo weet meteen de juiste toon voor de rest van de film te zetten: nagelbijtend spannend is het als we moeten toekijken hoe Iraanse demonstranten de veiligheid van de ambassade en de inzittenden steeds meer bedreigen: terwijl de druk buiten de ambassade gestaag toeneemt, stijgt het adrenalinepijl van de kijker.

De verdere eerste helft heeft een goede balans tussen komedie en thriller, maar laat vooral de fascinerende opbouw van een bizar plan zien. John Goodman en Alan Arkin weten dondersgoed raad met de komische dialogen, en laten hun personages de comic relief overstijgen.

Bovendien bewijst Affleck zich weer als een zeer bekwaam regisseur, en geeft ons mooie beelden die de feel van de vroege jaren tachtig sterk neerzetten. Meer dan dat nog blijken hij en William Goldenberg een uitzonderlijk goed gevoel voor montage te hebben: de sublieme cross-cutting tussen het hoofdkantoor van de CIA en de uitvoering van het plan in het Midden-Oosten maakt van Argo een zenuwslopend geheel.

Naast een capabel regisseur weet Affleck zich bovendien te profileren als een goed acteur. In de prijzen zal hij voor zijn activiteiten vóór de camera wellicht nooit vallen, maar desalniettemin past de rol van Mendez hem perfect. Een rustige oogopslag en minimale gelaatsuitdrukkingen geven zijn personage de juiste soort mystiek, die intimiderend werkt zonder dat het onmenselijk wordt. Zelfs het voorspelbare sentiment rondom het huwelijk tussen Mendez en zijn vrouw is aanwezig, al is het wel binnen de acceptabele grenzen gevallen en beperkt zich tot wat wringen aan de huwelijksring.

Al met al een film waar eigenlijk niks mis mee is, al wordt er wel heel keurig binnen de lijntjes gekleurd.

avatar van stinissen
3,5
stinissen (crew)
Best wel een vermakelijke op waarheid beruste film maar nooit het gevoel geeft dat je met het puntje op je stoel zit met de uitzondering de scene op het einde met het vliegtuig.

avatar van james_cameron
4,0
Derde uitstekende film van regisseur Ben Affleck op rij. De beste man is geweldig bezig de afgelopen jaren. Wat een comeback. Dit is een op intelligente wijze geconstrueerde thriller, gebaseerd op een nogal ongelooflijk waargebeurd verhaal. De komische aspecten van de film bieden mooi evenwicht aan de dramatische, maar gaan gelukkig nergens ten koste van de geloofwaardigheid. Goed gespeeld, knap vormgegeven, resulterend in een overtuigend tijdsbeeld. En o ja, erg spannend ook.

avatar van The One Ring
3,0
Argo is vooral een oerdegelijke film. Een goed, professioneel in elkaar gestoken thriller die precies doet wat het moet doen. Erg vermakelijk, zeer fijn geacteerd, met prima humor en vooral goede spanning. Af en toe schiet het een beetje door met de pogingen om er wat extra suspense aan toe te voegen (die auto's die het vliegtuig achtervolgen slaan nergens op) , maar over het algemeen wordt er goed balans gehouden. Affleck heeft als regisseur eigenlijk wel iets weg van een ietsje rauwere Clint Eastwood: een vakman die ouderwets Hollywoodiaans vermaak levert en een goed oog heeft dat voorkomt dat de dingen ooit uit de bocht schieten. Zelfs de politieke onderlaag wordt gewoon goed aangepakt: alle partijen worden begrijpelijk gemaakt en de film zelf vermijdt een standpunt door gewoon stoïcijns de hoofdzaak in het oog te houden.

Tegelijkertijd denk ik dat deze oerdegelijkheid voorkomt dat Argo echt iets speciaals wordt, terwijl ik juist hoopte en verwachtte dat dit een zeer bijzondere thriller zou worden. Ergens huist hier bijvoorbeeld een film in over de rol van de filmindustrie in de wereld, of misschien zelfs onze liefde voor film. Een echt speciale regisseur,zeg, een Scorsese of en Fincher, had daar iets mee gedaan, maar Affleck filmt gewoon het script. Dat doet hij met sfeer, maar dat is ook alles dat hij toevoegt. Als regisseur wil hij vooral niet in de weg staan. Dergelijk gebrek aan zelfbewust zijn in de regie past perfect bij Gone Baby Gone (nog altijd zijn beste wat mij betreft) en The Town, maar ik denk dat Argo net iets meer te bieden had. Nu is het dus gewoon een goede thriller, maar de enorme waardering die hij krijgt begrijp ik toch niet helemaal.
3,5*

avatar van wibro
4,5
Ijzersterke politieke thriller met als enige minpunt dat ik toch mijn twijfels heb of deze film wel volledig op feiten gebaseerd is. Ik heb het dan over die achtervolgingsscène door de politie en gardisten toen het vliegtuig opsteeg. Ging het er in werkelijkheid ook zo aan toe? Ik geloof er helemaal niks van. Maar niettemin, spannend was deze film zeker wel, tot het einde toe. Dus, geamuseerd heb ik mij kostelijk, zeker ook door het meer dan uitstekende acteerwerk. De opbouw naar het einde toe was zonder meer geweldig.
Wat zeker ook meespeelt in mijn zeer positieve waardering voor deze film is dat in het begin kort en krachtig duidelijk werd gemaakt waarom de Iraniërs de Amerikanen zo haatten. En in mijn ogen terecht ook. Eigen belang, eigen belang en nog eens eigen belang, dat is alles waar het bij die Amerikanen om draaide. Dit alles ten koste van de Iraanse bevolking. Tja, uiteindelijk wordt je daarvoor zwaar gestraft.

4,5*

avatar van jipt
4,0
Zenuwslopend spannende film. Goed verhaal, sterk geregisseerd (door Ben Affleck) en een heerlijke sfeer. hele dikke 4*

avatar van Honey Blossom
3,5
De spanning bleef er goed in, tot aan het eind van het verhaal. Ik bevond me bijna de hele film in een soort beklemmende sfeer, wat me het gevoel gaf dat ik naar een politieke thriller keek. Ben Affleck zijn baard paste goed in een film van die tijd.

Mooi opgenomen ook met de camera. paste goed bij die tijd. Afgewisseld met de beelden die op tv te zien waren, nicely done.

Het leukste vond ik de eindcredits, waarbij de originele beelden van het waargebeurde verhaal worden vertoont. Bijzonder goed, hoe de zes vluchtelingen zijn nagebootst. Ze konden zo maar voor de echte vluchtelingen door kunnen gaan!

Verder wil ik er eigenlijk weinig over kwijt. Gewoon een puike film die sterk in elkaar zit. Hoe ongeloofwaardig de hele sceme ook klinkt: they pulled it through!

3,5*; a Solid seven.

avatar van gauke
4,0
Een onderhoudende, spannende, smaakvolle, Amerikaans-patriottische, politieke thriller, op basis van een waargebeurde CIA verhaal, in authentieke zeventiger jaren stijl, die uiterst realistisch overkomt. De openingsscène van de bestorming van de Amerikaanse ambassade en de daarop volgende gijzeling hakt er meteen in. De nieuwsbeelden van de, anti-USA leuzen, schreeuwende moslims zien er onheilspellend uit; daartegenover staat evenwel een scène waarin woedende Amerikanen, op straat, een Iranese inwoner een afranseling geven. De vertelstijl van de regisseur is klassiek, zonder versiering en hij heeft oog voor detail. Ben Affleck oogt echter als hoofdrolacteur wat kleurloos.
Vanzelfsprekend werd er geen enkele scène van Argo in Iran opgenomen.

3,5
TMP
Zeer onderhoudende politieke thriller over de poging om zes Amerikanen veilig uit Iran te krijgen. Het verhaal is zeer onderhoudend, zowel het eerste deel van de film waarin de toestand in Iran uiteen wordt gezet, als de ontsnappingspoging zijn prima uitgewerkt. Ben Affleck speelt degelijk en ingetogen, leuke bijrollen zijn er voor John Goodman en Alan Arkin.

avatar van Zeus.
3,0
Goed te verteren film, met name vanwege zijn authenticiteit. De manier waarop de VS en Iran in 1979/80 werd geschetst met de algehele sfeer was perfect. Die dikke brillen, oude telefoons, snorren en belachelijk gedateerde kapsels.

De beginscène was perfect gekozen. De bestorming van de Amerikaanse ambassade in Teheran. Ideaal om er zo in te gaan. De angstige en onheilspellende sfeer, top. Verhaal was goed te verteren, al was die politieachtervolging op het vliegtuig nogal overact. Onmogelijk voor auto's om zo dichtbij een opstijgend vliegtuig te komen.

Sta er achteraf toch van te kijken dat hij zoveel Golden Globes & Oscar nominaties heeft gekregen. Onderhoudende film die qua situatieschets goed neergezet is, maar geen absolute hoogvlieger.

3,5*

avatar van mjk87
3,5
Uitstekende spannende politieke thriller van Affleck die tegen het einde helaas zichzelf verliest.

Het verhaal is zo onwerkelijk dat het wel waargebeurd moet zijn – wie verzint immers zoiets. Vervolgens krijgen we een nette verfilming waarin vooral de regie opvalt. Met goed gebruik van 8mm(?)-camera’s voor een bepaalde authenticiteit, uitstekende cross-cutting scènes en een heerlijke 70’s sfeer. Het is allemaal dan wel volgens het boekje, maar wel prima uitgevoerd. Beter slecht gejat dan… Ook de eindgeneriek was aardig met beelden uit de film naast de originele beelden van toen. Verder aardige fotografie, decors, sfeer en fijne muziek.

De film is spannend, zeker, al komt dat ook soms door gedramatiseerde stukken. Dat maakt niet uit als het effectief is, maar het is wel vervelend als het er te dik bovenop gaat liggen. Zeker die laatste scène in Iran waarin ze het vliegtuig proberen te volgen gaat er te ver over. Ook dat laatste shot met zijn vrouw had wat mij betreft niet gehoeven en past ook helemaal niet in de film. Dat is jammer want dan houdt Affleck zich zo in de hele film en verprutst hij het toch een klein beetje op het eind.

Affleck als acteur is degelijk. Hij lepelt netjes het script op en met zijn volle baard is hij wel geloofwaardig, maar hij laat je nooit echt meeleven. Nooit komt er enige diepgang in zijn persoon. Nu is dat ook niet direct nodig (al had je bijvoorbeeld die laatste scène dan ook moeten schrappen) maar een betere speler had misschien iets meer kunnen doen. Ik zal er niet over vallen, maar de regisseur Affleck is duidelijk de betere van de twee. Wat verder wel helpt zijn enkele leuke bijrollen van onder meer een zeer dikke John Goodman. Dat zorgt voor de nodige luchtigheid in verder een behoorlijk serieus onderwerp en het werkt ook wel.

Al met al wel vermaakt, maar met een beter laatste kwartier was het echt een topfilm. 4,0*.

avatar van Frank Slade
4,0
4 sterren. Goed inelkaar gezette film. Af en toe beetje te geromantiseerd, maar toch erg spannend met goed acteerperformances. Aanrader.

avatar van Insignificance
3,5
De Canadian Caper. Was dit bizarre plan pure fictie geweest, had niemand het geloofd. Geweldige blauwdruk voor een film waar Affleck zich dan wel bedient van een serie goedkope thrillertrucjes en, oké, het einde suddert ook net iets te lang door, maar met dit materiaal perst hij er zo ongeveer het maximale uit. En dat is deels te danken aan het achterwege laten van heroïsche, sentimentele en andere vervelende trekjes.

Zo staat-ie zelf zeer ingetogen te acteren, speelt zijn gezinsleven slechts een kleine rol (het heeft zelfs een doel dat ook weer heel beheerst wordt bereikt) en zit je niet opgescheept met een personificatie van de grote, enge vijand. Het scenario concentreert zich bijna uitsluitend op de CIA operatie, terwijl de woelige periode aan zowel Amerikaanse als Iraanse zijde wordt gevangen door archiefbeelden en meer. De snorren e.d. doen de rest.

Bonus is dat Affleck ook nog kan spelen met het Hollywood van toen waar Goodman en Arkin de film van een dosis flair en humor voorzien. De opmerking over John Wayne is in ieder geval een rake. Wanneer Argo wordt gekoppeld aan nieuwsberichten over de gijzeling geeft dat een merkwaardige spanning aan de film, die het eenmaal in Teheran ook niet meer verliest. Nog een extraatje is de aftiteling met opvallende gelijkenissen.

avatar van Justinw
3,0
Prima in orde, alleen het script/story is te saai om de film wat unieks te laten zijn. Jammer, met een goed script ben ik ervan overtuigd dat Affleck een goede film neer kan zetten.

avatar van Naomi Watts
3,0
Ze zijn niet aan te slepen in 2012. Enorm geprezen films die bij mij maar vies tegenvallen. Deze van Affleck is geen uitzondering. Kundig gemaakt overigens maar wel vrij leeg. Ook de hele misvattende weergave richting de situatie in Iran destijds wringt nogal.


De supporting cast is echt magnifiek en dat heb ik het vooral over Arkin en powerhouse Cranston. Goodman mag dan weer vooral opdraven voor de nodige komische noot, wat ie wel weer naar behoren doet. Affleck is weer solide maar iets staat me aan hem tegen. Ik blijf het altijd een beetje een wezenloos figuur vinden.


Plot is solide maar Affleck heeft wel wat moeite om het in beweging te krijgen. De aanloop is te lang en ook die aanloop is op sommige momenten na weinig enerverend. Mijn interesse week in de eerste helft ook wel af en toe af. Waar ik wel zeer over te spreken ben is de aandacht die het nabootsen van een tijdsbeeld gekregen heeft. Echt indrukwekkend.


De aanloop naar het eind is solide maar bij het einde maakt Affleck het zich te gemakkelijk vanaf. Hij gaat leunen op toevalligheid en dat blijft toch een van de meest onzorgvuldige oplossing om gaten in een niet zo doordacht screenplay op te vullen.

avatar van otherfool
4,0
Een uitstekende film dat het wat zware en anno 2013 misschien niet direct tot de verbeelding sprekende gegeven op vlotte wijze vertelt zonder dat het al te luchtig wordt. Goede mix tussen de spanning van Teheran, de intensiteit van Washington/CIA en (altijd handig voor de Oscars) de absurditeit van Hollywood. Arkin steelt bij deze laatste overigens nog maar eens de show.

Derde goede film alweer van regisseur Affleck, wie had dat kunnen denken. Kleine 4*.

avatar van Elkie Brooks
3,0
Veel bekende gezichten. Je kijkt er toch altijd weer anders naar als het verhaal op feiten is gebaseerd. Spannende momenten vooral de vliegveldscene. Daar houd ik wel even mijn adem voor in.

avatar van Theunissen
3,5
Best een aardig waargebeurd drama die misschien iets te Hollywood-achtig is verfilmd. Het verhaal wist me in ieder geval te boeien van begin tot einde en was op bepaalde momenten best spannend zoals tijdens het bestorming van de Amerikaanse ambassade en zeker ook het laatste gedeelte van de film. Visueel mocht de film er ook wezen en sommige beelden waren best indrukwekkend. Ook de cast deed het best goed en kon zeker ook overtuigen (leuke rol van Alan Arkin, hij zorgde ook voor wat humor). Al met al gewoon een aardig drama welke zich goed wegkijkt.

P.S. ook de aftiteling is de moeite waard om helemaal uit te kijken, inclusief het gedeelte waar Jimmy Carter aan het woord komt.

avatar van zxstyle
3,0
Goed uitgevoerde reconstructie van een waargebeurde ontsnappingspoging.

Wat me nog steeds verbaast is dat de Iraanse douaniers niet eerder die schichtige en nerveuze gezichten uit de rij haalde.

Maar goed, spannend bleef het tot het laatste moment.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:13 uur

geplaatst: vandaag om 11:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.