Recoil (2011)
Geregisseerd door: Terry Miles
Met onder meer: Danny Trejo, Serinda Swan en Steve Austin
Gesproken taal: Tsjechisch en Engels
Plot Recoil
"They each have a score to settle."
Ryan Varrett (Steve Austin) is een voormalige politieagent wiens leven wordt verscheurd nadat zijn familie in koelen bloede wordt vermoord. Hierna besluit hij om van het vinden van de daders zijn levenswerk te maken, waarbij hij zijn eigen manier van rechtvaardigheid hanteert. Ondertussen wil een koelbloedige moordenaar (Danny Trejo) wraak nemen op Ryan omwille van de moord op zijn broer.
Ryan Varrett
Prospect
Crab
Jester
Lennert
Ik vind dat ze nu toch eens moeten ophouden met titels van goedkope actiefilms te jatten voor andere goedkope actiefilms, ik dacht serieus dat dit over Gary Daniels film ging
DiDa
DiDa
Pitbull187
leuk om eens een keer te kijken als je van veel actie houd, alleen slecht acteerwerk van de hoofdrolspeler vind ik.. hij zegt ook niet erg veel..
MovieHolic
Bomvol actie inderdaad! Natuurlijk klopt er van t geheel niet altijd evenveel... maar dat boeide me niet zo veel... heb genoten van 90minuten actie!
boemboem27
gewoon lekker simpel rechttoe rechtaan knokfilmpje
met 2 toppertjes op dat gebied met Danny Trejo en Steve Austin.
goed voor 90 minuten aktie.
maar ook niet meer dan dat,maar best vermakeljk
skipy05
Vrij goede film. Er zijn er zo nog. Gewoon niet bij nadenken. Puur kijken voor de actie en vecht scenes. Acteerwerk bij deze soort film is altijd wat minder goed.
SPT
Degelijke en redelijk onderhoudende actiefilm. Het verhaal is 13 uit een dozijn (wraak, iedereen schiet iedereen overhoop), en het tempo had hier en daar iets hoger gemogen, maar de film biedt een prima stukje vermaak.
schumacher
Idd, 13 in een dozijn maar toch blijf ik zo een film graag zien
Je kijkt niet naar deze film omwille van een sterke verhaallijn of acteerprestaties maar gewoon voor de fun en de aktie.
Je moet de knop in je hoofd bij zo'n films kunne omdraaien, als je dat niet kan heeft het geen zin om naar deze film te kijken laat staan deze oke te vinden.
Ik vind het een onderhoudende aktie film, geen spijt van deze gezien te hebben.
KillahHillah
Idd, 13 in een dozijn maar toch blijf ik zo een film graag zien
Dit ben ik volledig met je eens, maar snap niet hoe je dan tot 3.5* komt
Je moet hier toch concluderen dat Danny Trejo en Steve Austin te oud zijn geworden. De vechtscenes leken hierdoor nergens op; ik denk zelfs dat Steven Seagal nog snellere moves maakt op dit moment
Voeg hierbij de 'badass' Circle gang (overigens net een karikatuur, kwam nergens cool/stoer over) op en je houdt bar weinig over voor een film waarbij je al met verstand op nul zit te kijken. 1* voor de lekkere chick..
Waku
Het is allemaal vrij standaard. De actie, het verhaaltje en kwa acteerwerk hoef je geen hoogstaand niveau te verwachten. En toch is "Recoil" een plezier om naar te kijken.
Lekker veel (harde) actie. Alles wat je kan en mag verwachten van een typische wraakfilm.
"Recoil" kijkt simpelweg heerlijk weg. Vermakelijk!
3.5*.
pieterTk
Met namen als "stone cold" Steve Austin & Danny Trejo hoef je al niet van ijzersterke acteerprestatie's uit te gaan, maar wel van keiharde actie!
Deze ga ik zeker kijken.
Daan258
Erg matige actie film.
Ik vond vooral de actie erg tegevallen omdat het er zo nep uit zag.
acteren was ook behoorlijk aan de slechte kant, meestal vind ik Danny Trejo wel goed maar in deze film was die toch behoorlijk slecht. en Steve Austin heb ik altijd al niet zo goed gevonden.
StephanRR
Heerlijk avondje "verstand op nul en actie" film!
Prima mee vermaakt.
filmfan1967
Niets origineels aan het verhaal. Vigilante zoals Charles Bronson ze al decennia geleden maakte. Maar ik heb me met Recoil meer vermaakt dan met Steve Austin's vorige film Tactical Force. Danny Trejo in bad guy rol is leuk en Serinda Swan mag er ook wezen. Op de regiovrije blu-ray uit de VS staat een making-of featurette, waaruit blijkt dat Steve Austin en Danny Trejo voor de vechtscenes (ook) stand-ins hebben gebruikt. Dat viel mij toch wel tegen, zeker van Steve Austin. Als je als acteur, juist bekend vanwege je vechtsportachtergrond, ook al de vechtscenes niet meer (helemaal) zelf doet...
Goodfella_88
Slappe vechtscenes, je mag toch met Austin en Trejo wel wat beters verwachten.
patrick17
Een prima ''Ik sla je in elkaar'' film. Het is een 13 in dozijn film. Natuurlijk
maar niettemin heb ik genoten van de dingen die er gingen gebeuren.
Steve Austin wat een verschijning. Danny Trejo met zijn oude verlopen kop
valt ook prima te pruimen. Zet er een aantrekkelijke dame bij (Serinda Swan) en
je hebt een lekkere film voor de kijker die er van houdt.
Voorspelbaarheid is in zekere mate groot, we weten dat Austin ze allemaal
een pak op de klote gaat geven. Desondanks heb ik me er prima
mee vermaakt.
Pazmaster
Inderdaad een 13 in een dozijn film. Het is allemaal zeer matig. Een standaard verhaal, matige acteurs en de gevechten zijn heel erg lomp. Verder is alles ook heel voorspelbaar en zit er eigenlijk niets nieuws of verfrissends in deze film. Toch is het allemaal ook weer niet heel erg slecht en is het best leuk een keer te kijken als je niets beters te doen hebt. 2,5 ster
cm_punk
Bij Austin is dat niet zo raar, gezien hij in 1994 zijn nek brak in de ring op een PPV met de naam SummerSlam. Hier heeft hij altijd last van gehad en werd het steeds erger. Daarom was zijn laatste match dus ook 2003 (Op WrestleMaina vs Dwayne "The Rock" Johnson"
RedBull666
Nee, deze film is alles behalve goed.
steve austin kan gewoon niet acteren hij moet het bij worstelen laten, ergens waar hij wel goed in is en danny trejo speelt daarin tegen beter maar zelfs hij kan beter.
Ik vond de vechtscenes al helemaal slap pfff bah en de actie was niet spektakel ofzo.
En wat me nog het meest irriteerde dat het te veel op sons of anarchy allemaal lijkt, niet echt orgineel dus maarja. En ik kan het weten want ben een grote SOA fan. Al met al heb ik me best vaak geërgerd. Dus 1 ster voor danny trejo en de 2e is om het feit dat het om een biker gang gaat.
Noodless
Een simpele 13 in dozijn actiefilm waarbij het typische voorspelbare wraakverhaal bol zit met clichés. De gevechten zijn simpel, maar het kijkt allemaal wel vlot weg. Verstand op nul !
Steve Austin is de kleerkast, Trejo geeft goed tegenpartij met zijn boevenkop en Swan is het lieftallig mooi meisje. 5/10
Decec
Een goede actiefilm...
Spannend verhaal...
Prima vechtscene....
Prima acteerwerk...
Super HD kwaliteit breedbeeld...
Uitstekend achtergrond geluid/muziek (Dolby Digital)...
Lekker genoten...
Inderdaad, niet meer dan een 13 in dozijn hersenloos actie filmpje volgens het bekende recept namelijk cliché bullshit verhaal (inclusief einde), cliché personages, zeer voorspelbaar en nul procent spanning. De film begon nog aardig maar al snel was ik het cliché gebeuren beu. Dankzij Steve Austin (zelfs met humor en mooi dat hij het voor de dieren opnam) en Danny Trejo is deze film wel nog enigszins te doen (zeker ook omdat hij maar amper 90 minuten duurt), maar veel stelt het allemaal niet voor.
Matige film waarin een voormalig agent zelf zorgt voor gerechtigheid. Een rechttoe rechtaan actiefilm binnen het wraakgenre zonder enig spoor van humor. Een standaard verhaaltje vol clichés en clichématige personages. De actie bestaat voornamelijk uit vechten, maar gelukkig weten Steve Austin en Danny Trejo dit nog wel redelijk vermakelijk te brengen. Een kleine 2.5 sterren.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Hesher