Genre: Actie / Avontuur
Releasedatum: 29 maart 2012
Bekijk via Prime Video
Plot Wrath of the Titans
"Feel the Wrath"
Tien jaar nadat hij in een heroïsch gevecht de monsterlijke Kraken heeft verslagen, probeert Perseus – halfgod en zoon van Zeus – een normaal leven te leiden als visserman. Ondertussen strijden goden en Giganten om de overheersing. De goden zijn verzwakt door een gebrek aan menselijke devotie en verliezen de controle over de gevangen Giganten en hun woeste leider Kronos, de vader van de heersende broers Zeus, Hades en Poseidon. Het triumviraat heeft hun vader lang geleden van de troon gestoten en hem aan zijn lot overgelaten in de Tartarus, een kerker diep in de onderwereld.
Perseus
Poseidon
Clea
Helius
In Film > Nieuws > Wrath of the Titans:
Liam Neeson zit ook in het vervolg op Clash of the Titans..
Liam Neeson inderdaad in Wrath of the Titans - FilmTotaal filmnieuws
Weet niet zo goed wat ik met een tweede deel moet. Deel viel me aardig tegen, hoewel het er allemaal aardig uitzag het had het verder niet al te veel bieden. Even afwachten maar. Laten we in ieder geval hopen dat de 3D achterwege gelaten wordt.
Sasja
Zoals ik van veel mensen heb gelezen (heb deel 1 zelf niet in 3D gezien) was de 3D versie slecht omdat deze op het laatste moment is geconverteerd van 2D naar 3D terwijl Avatar in 3D is opgenomen en daar waren mensen wel van onder de indruk.
Ikzelf heb wel zin in Clash Of The Titans 2, maar dan alleen als Sam Worthington weer meespeeld
schram101
Precies. De 3D in CotT sloeg nergens op. Persoonlijk vind ik al dat 3D het beeld (een stuk) waziger maakt, maar zeker hier was het een drama. Pure geldklopperij.
schram101
Erg mooie vrouw gecast voor Wrath of the Titans!
Nieuw gezicht voor Clash of the Titans 2 - FilmTotaal filmnieuws
Minotaures
Ben benieuwd. Clash of the Titans is wel een vermakelijk film en is bij mij verre om slecht te noemen.
Wrath of the Titans is wel een mooi titel, maar er bestaat al als strippenboek titel. Het gaat over hoe het verder ging een aantal jaren na wat er gebeurde in Clash of the Titans uit 1981.
Ik zie wel dat het in 2012 gepland staat. Van mij mag die komen.
Starmaster501
Ik vond het eerste deel erg vermakelijk en heb hem meerdere keren bekeken. Leuke actie en goede special effects. Natuurlijk allemaal niks bijzonders maar ik vond hem leuk. Een tweede deel zou ik wel leuk vinden.
Minotaures
Is er wat meer over bekend? Want ik kan niet zo snel iets over vinden...
Nederlandse release: 29 maart 2012 (Warner Bros)
schram101
Ziet er visueel weer verbluffend uit. Helaas viel het eerste deel wat tegen maar ben toch wel benieuwd naar deze.
sofripa
Zo, na het zien van deze ubervette trailer kan ik rustig slapen.
. Nou maar hopen dat het geen afgeraffelde zooi wordt als in deel 1.
Thorongil
Licht optimistisch voor de moment. Eindelijk gaan we eens Titanen zien.
schram101
Film is inmiddels toegevoegd dus topic kan worden gesloten lijkt me?
Film is inmiddels toegevoegd dus topic kan worden gesloten lijkt me?
Bij deze discussie verplaatst.
Jawaddedadde
Vette trailer! Alleen zou ik deel 1 nog moeten zien en gezien de lauwe reacties daar ben ik een beetje terughoudend wat dat betreft...
Starmaster501
Ik vond in tegenstelling tot andere deel 1 prettig te doen. Hij was wel entertaining, heb hem ook nog 2 keer daarna gezien ofzo. Had hem pas ontdenkt toen hij op Blu-ray kwam, deze word denk ik wel bios voor mij.
JacoBaco
Deel 1 is vrij flut. De trailer is goed, maar trailers kunnen (blijkbaar) erg misleidend zijn.
We gaan het zien. Hij heeft in ieder geval zijn haar laten groeien, want dat vond ik ook nergens op slaan in deel 1.
disneystore
Fantastische trailer
Vorige deel heeft me echt niet teleurgesteld.
Vond het echt een goede film in tegenstelling tot de rest.
Bezoekje aan de bioscoop zeker waard!!
Mrjoker
Wordt weer een spektakel te zien aan de trailer. Heb er zin in, deel 1 was zeer vermakend. En moest gelijk aan de game God of War 3 bij deel 1.
Thorongil
2 nieuwe Tv spots. Ziet er beter uit dan de 1e film. Heb er wel zin in, aangezien ik Immortals gemist heb in de cinema.
YouTube - Wrath of the Titans TV SPOTS #1 & #2 - Sam Worthington Movie (2012) HD

Clash of the Titans

Underworld: Evolution
Actie / Horror, 2006

Robin Hood
Actie / Drama, 2010
underworldhades mythologiegreek mythologyzeusperseus godsancient greeceares based on myths, legends or folklore3d