• 9.374.414 stemmen

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

Komedie / Romantiek | 116 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Donald Petrie

Met onder meer: Kate Hudson, Matthew McConaughey en Kathryn Hahn

Releasedatum: 28 mei 2003

Plot How to Lose a Guy in 10 Days

"One of them is lying. So is the other."

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen... binnen 10 dagen! Andie's doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry, gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden... binnen 10 dagen!

avatar van BlueSword

BlueSword

ik vond hem niet zo leuk, deed me niks.

avatar van xenne

xenne

wat een hoog gemiddelde toch weer ... zijn er echt mensen die vallen voor dit soort films? WEIRD! wat een voorspelbaar en NIET grappig verhaaltje ... irritante personages ... echt ten alle koste te vermijden ... 1

avatar van Doom

Doom

Meningsverschillen he Xenne. Ik vond het namelijk best wel grappig, heb me uitstekend vermaakt. De voorspelbaarheids factor maakt me niet zoveel uit. Bij het genre komedie/romantiek weet je gewoon dat 99 % van de films in een happy end aflopen.

avatar van hinie

hinie

Ik vond hem ook mooi!

ben dan ook wel een fan van McConaughey.

avatar van DarkRose

DarkRose

Ik vind dit een zeer leuke film! Ik heb hem nou al 5x gezien en ik blijf hem echt leuk vinden. HEt is wel zo dat zulke comedy's voorspelbaar kunnen zijn, maar ik vind het concept van deze comedy echt zeer origineel! Super film voor een meiden avond oid! =)

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Erg grappige film. Matthew McConaughey is een lekker filmhapje... Een aanrader voor een romantisch avondje (die film dus he )

avatar van Rudie

Rudie

Wat een ongelovelijke trutfilm... verschrikkelijk. Bah!

avatar van Hilarious

Hilarious

De tweede keer is hij inderdaad al wat minder... Maar hij blijft leuk. Matthew McConaughey en Kate Hudson waren heel goed.

avatar van Vader81

Vader81

Echt goeie komedie, zeer goede acteerprestaties!

avatar van jeanai

jeanai

ik vond dit wel een grappige film... maar zou die lijst van how to lose a guy in ten days nou echt helpen....

avatar van AHWA

AHWA

Slecht, saai, voorspelbaar, langdradig. Enige leuke scene was het kaartspelletje Bullshit. Rest was niets aan. 1*

avatar van Niqk

Niqk

daar ben ik het helemaal mee eens roel... het einde was voor mij na 10 minuten al bekend... ~LAME!!~

avatar van otherfool

otherfool

Niet onaardig filmpje, maar er had wel een half uur afgeknipt kunnen worden. Met name het middendeel is veels te lang. Einde is hopeloos standaard natuurlijk, maar McConaughey is weer lekker in vorm. Bullshit was inderdaad het hoogtepunt van de film, leuke scene.

2,5*.

avatar van daanos;

daanos;

leuke film, grappig hoe beide personages helemaal gek worden van elkaar

wel heel erg een hollywood verhaal, alleen jammer dat ik de laatste 4 minuten gemist heb :L... maar ik kan wel bedenken hoe het is afgelopen.

3***

avatar van Leno

Leno

How To Lose a Viewer in 10 Minutes..

Nee dat valt nog wel mee, maar het uiterst flauwe en soms trage verhaal vraagt wel wat uithoudingsvermogen. De film wordt enigszins gered door de hoofdrolspelers die soms wat irritant zijn maar toch voor wat grappige situaties zorgen. Er had sowieso een half uurtje af gemoeten. En dat de film uiterst voorspebaar is? ach dat kan ook niet anders in dit genre..

avatar van Lavigne

Lavigne

ik vond het ook wel een leuke film. niet heel bijzonder maar er waren wel voorspelbare leuke momenten in

avatar van Yassjuh

Yassjuh

Hele leuke feel good film!

echt een lekkere film voor een regenachtige zondagmiddag met vriendinnen, met een zak m&ms erbij!

Ik heb zeker gelachen om deze film! echt een aanrader! 4*

avatar van Elienekeuuh

Elienekeuuh

Vind het een leuke film, maar het einde is wel voorspelbaar.

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Niks leuks aan deze film 2*

avatar van Bullshit

Bullshit

Vond de film how to lose a guy in then days enig leuk. matthew is een kanjer van een vent! Alles er op en er aan. En nou was ik al een fan van Goldy hawn maar haar dochter kan ook wel een leuke personage weg zetten 5.0

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Domme feel good film, en die enorme loser van een Matthew McConaughey maakt het nog erger dan het is. 1.5*

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Té flauw. Niet echt genoten

2. :S

avatar van sweetvices

sweetvices

13-in-een -dozijn film.

Het verhaaltje stelt al niet veel voor, maar met fantastische acteurs (vergelijk maar eens "Serendipity"of "Sleepless in Seattle") was er nog best iets leuks van te maken geweest.

Het ergste is dat er TOTAAL GEEN CHEMIE tussen de twee hoofdrolspelers is.

Gatsie, wat een irritante lui!

Het zal de kijker worst zijn of ze elkaar nu krijgen of niet. Nou ja, tegen het einde gebeurt dat natuurlijk toch wel, compleet met aanzwellend sentimenteel muziekje. Maar dan heb je inmiddels een vervelend en veel te lang verhaal achter de kiezen.

Daarom een hele magere 3, of liever een 2+,want dit genre bestaan veel leukere films.

avatar van krang74

krang74

Pfff... ergerlijke film. Niet leuk, slecht verhaal, totaal niet boeiend. Nee, dit is echt iets om snel te vergeten. Héél snel!

avatar van verriet

verriet

mm, ik vond het wel een leuke film hoor! niks mis mee

en gewoon een film voor een keer te kijken als je niks te doen hebt! 2,5 *

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

De chemie tussen de twee hoofdrolspelers vond ik qua romantiek inderdaad wat minder. Qua humor vond ik het eigenlijk wel weer goed. Leuk verhaal, goed tempo en goed geacteerd. Ondanks de weinige romantische chemie vond ik dit een hele leuke film.

Als je op zoek gaat naar onvoorspelbare verhalen moet je gewoon niet voor dit soort films kiezen. Want dat weet je vantevoren, dat hebben dit soort films gewoon niet!

Maar voor het genre, een erg leuke en vlotte film! Leuke acteurs, mooie beelden van New York.

Aanrader!

avatar van hitemup

hitemup

Heel mooie film met soms erg grappige momenten.. 4.5

avatar van ellentjah

ellentjah

luchtige romantische komedie

Soms heel grappige stukjes en vind Kate Hudson wel leuk acteren

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

ellentjah schreef:

vind Kate Hudson wel leuk acteren

Ja, Kate doet het zeker altijd wel leuk.

Het is en blijft een leuke vrouw naar mijn mening, en ook in deze wel luchtige film zet ze een leuke rol neer, en natuurlijk niet Matthew vergeten, zeker niet erg om naar hem te kijken in een romantische komedie