• 9.374.511 stemmen

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

Komedie / Romantiek | 116 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Donald Petrie

Met onder meer: Kate Hudson, Matthew McConaughey en Kathryn Hahn

Releasedatum: 28 mei 2003

Plot How to Lose a Guy in 10 Days

"One of them is lying. So is the other."

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen... binnen 10 dagen! Andie's doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry, gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden... binnen 10 dagen!

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Verschrikkelijk banale flutfilm met een immens irriterende Hudson , zo geforceerd en onnozel dat het zijn doel totaal mist.

avatar van tesskuipers14

tesskuipers14

ik vind het een fantastische film!

ik ben fan van kate hudson en die acteur is ook geweldig...

de eerste keer toen ik hem zag lag ik helemaal dubbel.

ik heb hem nu op dvd, hij blijft leuk maar minder grappig

avatar van KaPiche

KaPiche

Ik vond het een leuke film om eenmaal te zien.

Bij voorkeur een film om met je vriendin/vrouw te kijken.

Verder vond ik ze beide goed acteren.

Leuke grappige film, wel voorspelbaar.

avatar van Spring 04

Spring 04

Origineel verhaal, maar verder niet echt iets bijzonders.. laatst weer gekeken en de tweede keer is hij idd wat minder..

avatar van *eef

*eef

Geweldige film, een van mijn lievelingsfilms. Goed geacteerd, leuk verhaal, met deze film kan je avond haast niet meer stuk. En het hondje is erg schattig.

avatar van *Yoy

*Yoy

sn@ke schreef:

Deze film is gewoon goed hoor, er zit een sterk verhaal in dat de hele film goed doorloopt. De acteurs acteren geweldig en het doel is gemakkelijk bereikt.

avatar van Tirza

Tirza

Ik vond het een heerlijke film waarbij je niet te veel hoeft na te denken..leuke acteurs en grappig verhaal!!

avatar van my style

my style

met plezier naar gekeken, wel een meiden film moest um dan ook kijke van me vriendin! mja alsnog 3 * van mij

avatar van Shunshine

Shunshine

Toffe film echt een goede vooral die scene in die badkamer als hij in zijn kastje kijkt is hij al doodsbang en dan gilt hij het uit als hij al die vrouwenspulletjes ziet.

avatar van MovieMeterGirl

MovieMeterGirl

echt een super leuke en grappige film

avatar van erpmans

erpmans

ik keek m samen met mn vriendin maar kon mn aandacht niet zo goed op de film houden, maar dat kwam ff door iets anders. toen dat weer was verholpen en ik weer aandachtig kon kijken vond ik m wel redelijk..

avatar van smetje

smetje

kan het nog stommer???

die komedie's...

kan wel grappig zijn maar dan moet

hij ook wel grappig zijn hé....

ik heb me de hele tijd verveelt...

spijtig dat je geen 0 kan geven!

avatar van P8rb

P8rb

heb je hem wel afgekeken

ik vond het een originele grappige film, ook goed geacteerd.

3,5

avatar van Gollem

Gollem

Leuke, maar uiteraard ook voorspelbare film, zoals de meeste romantische komedies. Het acteerwerk van Hudson en McConaughey maakt echter veel goed. Een 3*.

avatar van abeltjuh 25

abeltjuh 25

Dit is een best vermakelijke film om een keertje te zien. Ik vond Kate Hudson leuk acteren maar ik werd vannacht nog wel een keer badend in het zweet wakker en dat zag ik die neppe rotkop van McConaughey. Toch vond ik deze lang zo slecht nog niet. 3*

avatar van Jenn87

Jenn87

Ik lees in sommige reacties dat mensen de film voorspelbaar vinden, maar dat weet je van tevoren met dit genre film.

Ik vind deze film geweldig, hij vrolijkt me op en maakt me aan het lachen. En uiteraard lekker romantisch . Goed acteerwerk van leuke spelers. Zeker weten de moeite waard om te kijken!!!

avatar van Kisje

Kisje

Ik heb deze film pas nog eens herbekeken en ik vind het een leuke film. Het is een voorspelbare film en soms iet-wat overdreven, maar bij deze film erger ik me daar helemaal niet aan!

Het verhaal vind ik wel goed gevonden en Hudson en McConaughey vormen samen een grappig duo in deze (naar mijn mening) must-see film..

avatar van _::Astrid::_

_::Astrid::_

Echt een filmpje dat je bekijkt als je niks te doen hebt. Deze film maakt het weer goed dat je niks te doen hebt. Een heerlijke film met erg goede acteurs.

Weinig films die mij echt hard aan het lachen krijgen, maar deze lukt het zeker! Superfilm en blijft leuk ongeacht hoe vaak je hem ziet.

avatar van Adammeh

Adammeh

Geweldige film!

maar wel een beetje net als al de andere...

avatar van Bla

Bla

KaPiche schreef:

Ik vond het een leuke film om eenmaal te zien.

Bij voorkeur een film om met je vriendin/vrouw te kijken.

Verder vond ik ze beide goed acteren.

Leuke grappige film, wel voorspelbaar.

Klopt precies

avatar van sangha

sangha

Ik vond de film niet helemaal geslaagd. Af en toe vond ik de film wel grappig, maar meestal waren de grappen zo voorspelbaar. Verder was het acteerwerk niet echt fantastisch, maar ook niet verschrikkelijk. Deze film was het net niet voor mij. 2.5*

avatar van MissyNador

MissyNador

Dit vond ik echt een top film. Hij blijft leuk!

avatar van maaikee

maaikee

Opzich een leuke film voor een avondje als je je toevallig verveeld, en het boeit opzich ook wel. Maar toch ergerde ik me in vrijwel elke scene dood aan Kate Hudson. Te overdreven en teveel flauwe grappen. 3*

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

Grappige film waar je blij van wordt! Het hondje vond ik echt geweldig! 3.5*

avatar van rose

rose

Leuke romantische komedie. Die kus in de badkamer....*zucht*

avatar van missl

missl

romantisch, alleen hudson is vervelend.

avatar van donnie darko

donnie darko

Echt vreselijk, veel erger dan ik had verwacht. Twee hoofdrolspelers zijn afschuwelijk en verhaal is gruwelijk slecht.

avatar van JXD

JXD

Ligt het aan mij of zijn vrijwel alle positieve reacties van vrouwen?:D

avatar van Feebs

Feebs

Echt een heel leuk film!

De moeite waard om te kijken