• 9.373.593 stemmen

Gesproken taal: Pools en Engels

Releasedatum: 23 november 2011

Plot Happy Feet Two

"Every step counts."

Mumble (Elijah Wood), de meester van de tapdance, heeft een probleem. Zijn kleine zoon Erik is bang om te dansen. Hij loopt weg van huis en ontmoet de machtige Sven, een pinguïn die kan vliegen! Mumble heeft weinig hoop om enige concurrentie te bieden aan dit machtige voorbeeldfiguur, maar het wordt allemaal nog erger wanneer de wereld opgeschud wordt door onvoorziene invloedrijke krachten. Erik krijgt de verhalen van zijn vaders moed te horen en brengt de pinguïn-natie en allerlei andere prachtige schepselen samen om alles weer recht te zetten.

Mumble (stemrol)

Ramon / Lovelace (stemrol)

Gloria (stemrol)

Erik (stemrol)

Lombardo (stemrol)

Raul (stemrol)

Carmen (stemrol)

Seymour (stemrol)

Noah (stemrol)

Will (stemrol)

Als er één animatiefilm geen sequel verdiende ...

avatar van Apster

Apster

O nee, deel 1 was een ramp.

avatar van Minotaures

Minotaures

Onderhond schreef:

Als er één animatiefilm geen sequel verdiende ...

Dan zou het inderdaad deze zijn.

avatar van SonDua

SonDua

wat een slechte film, zeker geen aanrader. ben tegen het einde van de film weggelopen. bah.

avatar van wwelover

wwelover

Zeer geestige en vrolijke film, geen bijzonder verhaal of dergelijks maar ik werd er wel blij van en dat soort films mogen er ook wel wezen. De muziek is prima en af en toe zelfs erg goed bedacht, ondanks dat het simpel is. Bijvoorbeeld "We're bringing in Fluffy back". Daarnaast is de humor gewoon leuk, misschien wat kinderachtig af en toe maar zeker de aanwezigheid van maatjes Pitt en Damon als twee krielen is echt hilarisch. Verder zag het er best mooi uit allemaal.

avatar van fred1946

fred1946

Deze film gisteren gezien hier in Almere

Geweldige film en bijpassende muziek.

Is heel anders dan de eerste Happy Feet.

Was meer een musical idee.

Ik heb het op 2 manieren bekeken en beleefd.

Zowel de film als techniek,hoe krijgen ze het voorelkaar.

Was een volijke film en soms wat emotieneel,en het neer zetten van de dieren.

Verhaal was simpel,maar dat doet niets af aan de film.

Lekker genieten brilletje op eten drinken en lekker achterover zitten.

Alles bij elkaar genomen een geslaagte voor mij.

avatar van Noodless

Noodless

Wat gemengde gevoelens bij deze film. Enerzijds zijn de beelden wederom prachtig en als kijker ervaart je een happy- gevoel bij de muziek en de danspasjes van de dieren. Anderzijds had ik ook het gevoel dat het hier vooral draait om de muziek en het dansen. Je zou kunnen zeggen dat het eigenlijk een muzikale film is. Naar mijn mening iets te veel van het goede. Het verhaal stelt weinig voor en ook de humor is redelijk zwak aanwezig in deze film. Al zijn de krieltjes wel leuk.

6/10 Maar voor kinderen is dit natuurlijk geweldig en daar draait het om

avatar van XoR-JoiN

XoR-JoiN

Leuke film. Met de kinderen geweest. Het blijft natuurlijk een kinderfilm en zij vonden hem fantastisch. Het eerste deel bevatte het originele gegeven dat de jongen niet kon zingen maar tapdansen. Ik vond dit verhaal toch wat clichématig, met de badguys en de afzondering van de kudde en het to the rescue komen van de andere pinguins..

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Een wat rommelige film, maar verder wel leuk en veel fijne muziek (mijn favoriet: under pressure). Tevens konden de zee-olifanten me erg bekoren.

avatar van Mescalino

Mescalino

Sluit me aan bij Noodless en Xor.

avatar van Dominootje

Dominootje

Cutteee!!

avatar van marximaal

marximaal

Nee de film kon mij niet echt boeien. In mijn beleving kwam de film pas laat op gang en ik ben helemaal geen fan van musicals en zoals hierboven al is gezegd komt deze film heel erg in de buurt van een musical. Mij een beetje te.

De beelden zijn overigens wel mooi en ook de beide krieltjes vond ik wel grappig. Desondanks toch een matige film

avatar van m1701

m1701

pfff echt geen ene reet aan!

Deel 1 was nog erg leuk en origineel, maar dit was echt zoooo saai!

En die 2 kreeltjes die ook een verhaallijn door de film hadden... gejat van Ice Age met hun eekhoorn.

Miss. ben ik dan toch niet het goeie doelgroep voor dit soort films....

avatar van De Knip

De Knip

Met mijn neef en nicht naar de scoop geweest. Met 3D brilletje op. Zaten wel leuke effecten in. Het script is povertjes, maar was al met al wel een geslaagde middag:

**1/2

avatar van Layla!

Layla!

Er is iets aan Happy Feet wat ik maar vreem vind. Zoals in deel 1 dat gedoe met de mensen die vissen en blablabla.. Ik snapte de overschakeling van een penguin zonder hartelied naar dat vis gedoe niet echt en mn zoontje van 4 al helemaal niet.

En nu weer hetzelfde, de eerste 40 minuten zijn niet relevant voor de rest van het verhaal. Will en Bill the Krills en the amigo's zijn natuurlijk awesome maar daar blijft het ook bij.

avatar van stinissen

Wanneer stoppen ze nu eens een keer met al die vreselijke liedjes in sommige animatiefilms

avatar van jstinissen

jstinissen

vond hem wel meevallen beetje simpel verhaal en dun uitgewerkt maar ik vond sommige liedjes wel grappig

avatar van james_cameron

Teleurstellend tweede deel. Vooral qua plot is het ditmaal behelpen; in het eerste half uur is er zelfs helemaal geen sprake van wat voor plot dan ook! Ook qua humor is het erg vlak en de liedjes zijn ditmaal behoorlijk tenenkrommend. De animatie is wel erg fraai gedaan en de film is niet zelden visueel behoorlijk indrukwekkend. Leukste stemmen zijn die van Brad Pitt en Matt Damon als Will & Bill The Krill, al lijken zij verdwaald te zijn in een compleet andere film.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik moet iets bekennen. Ik vond de eerste film niet leuk. Maar telkens als ik in de bioscoop de trailer zag.. zat ik als een klein kind mee te swingen op mijn stoel om vervolgens breed lachend mee te rappen om vervolgens met een zwoel stemmetje 'I'm bring sexy baaaaack UHUH!' mee te zingen om daarna als een blije kip met 'Shake your tail (but watch yourself!) af te sluiten. Nog steeds een grijns van oor tot oor. Ja, soms ben ik een kleuter, ik geef het toe. De trailer was leuk, dus ik ging deze film toch maar kijken. Ondanks het tegenvallende eerste deel.

Ik ben gek op pinguïns. Ik heb een knuffelpinguïn van 1+ meter meegesleept uit Amerika omdat ik hem zo schattig vond. Hij heet Mr. Popper. Ik vind die diertjes geweldig. Misschien moet ik het eerste deel toch nog maar eens herzien, het is tenslotte al 6 jaar geleden dat hij uit kwam, even uit mijn blote hoofd.

Ik vond de film best vermakelijk. Vooral de baby wigger pinguïns waren erg schattig. Beach Master Bryan was leuk met zijn kleintjes. Will en Bill vond ik weer wat minder. Net als de meeste liedjes, die me niet echt aanspraken. Na zo'n 45 minuten begon 't wel te vervelen, ik had het allemaal wel gezien. De liedjes kwamen me mijn neus uit (Dat vréselijke Dragostea Din Tei!) en echt grappig werd het nergens. Maar ach, het was een wegkijker.

En ik wil een baby pinguïn.

avatar van Kierkegaerd

Kierkegaerd

Griezelig staaltje totalitarisme/communisme besmeurt met een quasifilosofisch en religieus- metafysisch sausje, verpakt in een kinderfilm. Eng.

avatar van erpunited

erpunited

Een stuk slechter dan deel 1. Het verhaal slaat nergens op. En de muziek valt tegen. Kinderen zullen hem nog wel geweldig vinden. En daar is de film ook voor bedoelt. Maar persoonlijk had ik er veel meer van verwacht.

avatar van MatthijsGr00t

MatthijsGr00t

Tja wat moet je hier van zeggen. Het is best wel aandoenlijk allemaal. Een paar leuke scenes en verder toch wel erg matig. Het wordt nergens beter dan in het eerste deel. Verder is het verhaal ook maar mager, net zoals de beelden en de muziek. Maar toch geeft het een goed gevoel, daarom 2,0*!

avatar van Keane1983

Keane1983

ai ai ai wat een teleurstelling. In tegenstelling met deel 1 is dit echt poep.

Alles is veelste geforceerd en komt niet zo "natuurlijk" en schattig over als het eerste deel.

Het ziet er allemaal wel heel lief en zoet uit, maar dat is voor mij net iets te zoet.

Het verhaal viel me ook erg tegen alsook de liedjes. De animaties zagen er voor mijn gevoel in deel 1 beter uit dan in dit deel.

ik kreeg het idee dat het eerst een korte film was die ze verlengt hebben naar 100 min. de intro was vreselijk lang met veel nummers die geen toegevoegde waarde hadden. je kreeg even een spannend stuk en toen was het weer een tijd rustig, het einde was al meer zoals ik de film verwachtte.

kids tot 10 jaar hebben, denk ik, niet het geduld om heel de film te kijken. in 3d zal het wel wat mooier zijn.

leuke stukken, al moet je veel geduld opbrengen voor de rest van de film.

2.0 *

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Kan echt niet tippen aan het eerste deel. Weinig vernieuwing.

Heb wel hard gelachen om de 2 soort van garnaaltjes.

Ook de gepimpte muziek van Queen kon ik wel weer waarderen.

Vooral de Russische variant op We are the Champions was geniaal

avatar van Betamax

Betamax

Vond hem eigenlijk bijna even niet leuk als deel 1.

Verahaal viel me namelijk tegen maar de beelden en de muziek zijn prima.