Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Ryuhei Kitamura
Met onder meer: Luke Evans, Adelaide Clemens en Derek Magyar
Bekijk via Prime Video
Plot No One Lives
"No one runs. No one escapes."
Een meedogenloze gangsterbende gijzelt een jong koppel en neemt hen mee naar een verlaten huis in een godvergeten oord. Wanneer het meisje van het koppel zelfmoord pleegt blijkt haar vriend allesbehalve hulpeloos te zijn. De kansen zijn gekeerd, en de bende moet het opnemen tegen een kille moordenaar die vastbesloten is - zoals zo vaak in het verleden - niemand in leven te laten…
killer13
het plot klinkt niet echt bijzonder. maar kitamura is ook de regisseur van the midnight meat train. en laat dat nu net een van mijn favoriete horrorfilms van de laatste jaren zijn. deze ga ik zeker in de gaten houden!
Actarus
Denk aan soort wraakfilm in gerne "I Spit On Your Grave"...met deze regisseur zal het bloed wel goed rondspatten
Dit is helemaal mijn ding!
Filmkriebel
The British Board of Film Classification has given No One Lives an 18 rating, citing that it “contains very strong bloody violence.” The site also lists a January 1, 2013 release date for the film.
Bron : Luke Evans fansite, 31 juli
jarno1975 (moderator series)
schram101
tattoobob
hmmm The midnight Meat Train was dope!!!!
Ik ga deze gelijk ff checken!!
tattoobob
Ik had wel iets meer verwacht van deze regisseur.
Wel een paar leuke kills,net aan een 7 voor mij.
Bélon
Op zich wel een aardige B-film met wat leuke kills en een paar grappige one-liners, helaas haalt het acteerwerk het niveau B niet (meer N of zo) en dat haalt de boel nogal naar beneden. Helaas want met iets meer budget en betere acteurs had hier meer ingezeten.
ipman-99
"Everyone Runs Everyone Hides." ... " !!!
Fantastische Horrorfilm !!! Wat was dit uitkijken naar de nieuwe van Ryuhei Kitamura !
De regisseur die met werkjes als "Azumi" (één van mijn lievelingsfilms), "Versus" en "The Midnight Meat Train" echt
wel zwaar indruk op me heeft nagelaten !
Deze "No One Lives" is een sfeervolle Horrorfilm die enkele heerlijke kills kent !
Het budget is zeker niet Big, maar dat doet niets af van de kwaliteiten die deze film op het scherm
wist te toveren ! De cast acteert goed met inderdaad enkele heerlijke one-liners
!
Bélon
De cast acteert goed
Ja hoor de cast acteerde goed: en ik heb een goudvis die Benny heet die het Wilhelmus achterstevoren kan boeren
Ach verschil van mening mag er zijn uiteraard
Shinobi
Na Azumi en The Midnight Meat Train - die ik allebei niet al te denderend vond - is dit mijn derde film van Ryûhei Kitamura en gelukkig is er wel enige verbetering te zien, maar het is helaas nog steeds niet al teveel soeps.
Qua verhaal is het zeker zwak te noemen, op de één of andere manier probeert er een soort van diepgang gecreëerd te worden wat helemaal niet uit de verf komt. De plotwending is dan nog wel aardig gedaan gelukkig.
No One Lives moet het dan voornamelijk hebben van de brute kills met voldoende gore, maar ook hier snapte ik een aantal scènes niet echt. Bij de ene scène krijg je wel alles vol in beeld te zien en bij de andere scène lijkt het alsof de smerigheid vooral niet in beeld gebracht mag worden.
Ik heb me overigens wel geërgerd aan het acteerwerk, dat was me op sommige momenten wel erg belabberd zeg; als je weer eens voor de zoveelste keer naar een kansloze dialoog moest kijken. Niks ten nadele van Luke Evans, hij zorgt er tenminste nog voor dat de film het aankijken waard is met zijn coole gedrag. Hierbij mag ik America Olivo niet vergeten te noemen, zij zag er wel erg appetijtelijk uit en komt op een interessante manier aan haar eind.
Voor de WWE fans onder ons, Brodus Clay speelt een klein rolletje als een bad guy.
Al met al een redelijke B-film met wat leuke kills, maar verwacht geen hoogstaand verhaal ook al anticipeert de regisseur hier wel enigszins op.
Kleine 2,5 sterren.
vranque
zeer acceptabel hoor. heb me in alle opzichten vermaakt. De cast mag dan iets minder niveau hebben maar voor dit soort films was dit zeer goed te pruimen. En dan de hand van van Ryûhei Kitamura.
Man man wat was dat voelbaar. Heerlijk en doet verlangen naar meer in dit genre.
Jake the muss
Ach verschil van mening mag er zijn uiteraard
achterstevoren, tuurlijk
Onwaarschijnlijke toch amusante Horror/Thriller een dikke voldoende dus 3*
Filmkriebel
Kitamura gaat de B-film toer op met deze vrij gore slasher. Een zinnig verhaal zoek je hier best niet in... een vlotte wegkijker met bloedige kills; En wanneer Luke Evans uit het lijk van één van zijn slachtoffers kruipt gaat de absurditeit helemaal over de top. Voor mij minder goed dan Midnight Meat Train.
HALVE TAMME. (moderator series)
Ik kan jou begrijpen,maar zelf zeg ik : Vette scene (heerlijk
SaNDuTjE
Inderdaad beste scene alleen erg jammer dat dit niveau nergens meer gehaald wordt in de film. Niettemin een leuke wegkijker.
mcdaktari
He he, eindelijk weer eens een goeie horror. Kijkt lekker weg, mooi verhaaltje erbij en ook nog een paar mooie gore scenes. Zo moet een horror film zijn en nou niet gaan zeuren dat je wat meer info over de dader wil hebben want dat hoeft toch niet altijd. Gewoon genieten van een prima horror thriller. Zijn vorige films vond ik persoonlijk stukken minder maar "No One Lives" is goed te doen, prima vermaak. Zulke horror films mogen er voor mij nog wel meer uit gebracht worden. Aanrader. 3,5*
Fijn.
Kitamura weer op Amerikaanse bodem. Het levert een B-filmpje op, maar wel eentje waar de fun vanaf druipt. Het twistje mag je in het begin verwachten (en een echte twist is het oog eigenlijk niet), daarna heeft Kitamura ruimte om een hoop slachtvee op gepaste wijze op te ruimen.
Lekker bloederig, beetje ziek en vooral erg vlot gemaakt. Er zitten een paar erg fijne kills tussen, maar het gaafste moment is toch wanneer de killer zich in een lijk verstopt heeft. Dit soort scenes zouden films als deze meer moeten aanbieden.
De twee hoofdpersonages doen het naar behoren, de rest is opvallend minder, maar die houden het meestal ook niet al te lang uit. Het is net iets te doorsnee om als echt horrorspektakel te boek te staan, maar qua horrorfiller is dit van het hoogste niveau.
tattoobob
"That's the way aha aha i like it
".
Dan ik ook.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Kurôzu Zero

Joy Ride
Thriller / Roadmovie, 2001

Les Lèvres Rouges
Horror / Erotiek, 1971
ontvoeringrestaurantmotelhighwaypolitiepsychopaatmoordreizenpsychopathische moordenaarseriemoordenaarbendemartelencrashgeweldtrailerwrecking yard college studenttaken