• 9.375.212 stemmen

Geregisseerd door: Ryuhei Kitamura

Met onder meer: Luke Evans, Adelaide Clemens en Derek Magyar

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot No One Lives

"No one runs. No one escapes."

Een meedogenloze gangsterbende gijzelt een jong koppel en neemt hen mee naar een verlaten huis in een godvergeten oord. Wanneer het meisje van het koppel zelfmoord pleegt blijkt haar vriend allesbehalve hulpeloos te zijn. De kansen zijn gekeerd, en de bende moet het opnemen tegen een kille moordenaar die vastbesloten is - zoals zo vaak in het verleden - niemand in leven te laten…

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Hahaha thumbs up kale.

avatar van Franza

Franza

Ik vond dit een heel heerlijke film!

Wee eens een echt goede horror film

Er zitten ook erg leuke moorden in enzo

Franza schreef:

Er zitten ook erg leuke moorden in enzo

Jou moet je volgens mij ook niet tegenkomen in een donkere steeg .

avatar van jeuletaxi

jeuletaxi

Horror??

Een paar moorden en dat was het

B-film met slechte acteurs en een verhaal stelt bar weinig voor.

Had naar aanleiding van de recensies hier, toch een verwachtingspatroon,

maar helaas...absoluut laten liggen en voor een andere kiezen!!!!

avatar van Franza

Franza

HALVE TAMME. schreef:

Jou moet je volgens mij ook niet tegenkomen in een donkere steeg .

haha ik ben al eng van mezelf

HALVE TAMME. (moderator series)

Without a doubt : Ik geloof je meteen.

avatar van barcam

barcam

Middelmatige B-film. Bloederige gewelddadige slasher. Probleem is het slechte acteerwerk en het onnozel verhaaltje. Vond "The Midnight Meat Train" van dezelfde regisseur veel sterker ook omdat het acteerwerk van een veel hoger niveau was.

avatar van Elineloves

Elineloves

Grote meevaller. Weer eens een film waar ik me goed mee vermaakt heb. Lekker bloederig, een creepy killer, een vlot tempo en zelfs het acteerwerk is voor een B-film erg goed te doen. Gaat er soms behoorlijk goor en ziek aan toe, zonder dat ik 't tegen 't (storende) belachelijke aan vond gaan. Ik vond het verhaal sowieso goed te pruimen, bleef me boeien van begin tot eind.

Gelukkig geen standaardfilm, af en toe een onverwachte twist bleef het spannend houden. Lang geleden dat ik aan de buis gekluisterd zat.

Film blijft je goed bij (Althans, mij wel). Zeker de moeite om een keer te kijken.

avatar van konynewortel

konynewortel

Goede,spannende film , waarin de geplaagde nog een grotere psychopaat blijkt te zijn als de belagers.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

barcam schreef:

hahaha "The Midnight Meat Train" vond ik nou weer net veel minder dan deze. Zo zie je maar hoe smaken kunnen verschillen.

avatar van james_cameron

Een intrigerend uitgangspunt: een psychopaat stuit op een groep misdadigers, die zo onverstandig zijn om het hem en zijn vriendin moeilijk te maken. Bloederige toestanden volgen. Het begin van de film is veelbelovend, maar al snel blijkt dat de plot geen kant op kan en wat dan nog rest zijn de gebruikelijke voorspelbare en nogal standaard in beeld gebrachte slachtpartijen. Visueel stelt het allemaal weinig voor en het akteerwerk is treurig, uitgezonderd hoofdrolspeler Luke Evans, die evenwel weinig overtuigend is als totaal verknipte moordenaar.

avatar van _Casper_

_Casper_

Matige horror film die zeker geen straf is om te kijken, heb me er opzich prima mee vermaakt. vond opzich het verhaal geinig bedacht en een iets andere twist dan de ''standaard'' horror verhalen... En de kills waren ook best mooi en het acteerwerk op zich goed. Maar ik miste toch een beetje de spanning... het had allemaal NET wat spannender gemogen...

dus geinig tussendoortje, maar meer niet 2.5*

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Psycho's versus psycho's is een gaaf concept, kun je veel kanten mee op maar hier wordt er behalve een beetje gore weinig mee gedaan. Hoewel die 'ene' scene goed is, deed me denken aan een kruising van Rambo en Bear Grylls die uit een dood kameel kruipt, de vaart zit er lekker in en Luke Evans is leuk bezig.

De rest van de cast bakt er weinig van en de film lijkt iets te willen bereiken (spanning, impact, ...) maar het werkt niet, de dialogen die de acteurs ook meekrijgen.. of die bitch-fight opeens.. Kon me niets interesseren wat er met wie wanneer zou gebeuren, ja eigenlijk de killer, beetje rare uitwerking had dat. (Audio)visueel is het ook niet veel, een filmpje dat het van een paar scenes en het tempo moet hebben.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Verrassende film, had niet verwacht dat er zoveel gore in zou zitten. De kills waren bruut en Luke Evans speelt weer een prima rol. Fijne acteur, leuk om hem in deze rol te zien. Vond het een fijne wegkijker waar ik absoluut van genoten heb.

8/10 (IMDB)

avatar van Actarus

Actarus

Als horrorfan ontzettend verwonderd van de positieve reacties. Ik had naar mijn mening iets anders verwacht, in de gerne van een wraak-slasher...De gore is ok, maar heel het gegeven (verhaal?) boeide me geen moment, spanning nergens te vinden...de killer kon makkelijk de hut binnen en iedereen binnen de minuut doden, maar ja, dan heb je geen film meer hé ...het concept "psycho versus psycho" is jammer genoeg slecht uitgewerkt...

avatar van Curriculum

Curriculum

Standaard.

Deze schijnbare naamloze moordenaar vind ik toch wel de moordenaar der moordenaars. Afgezien daarvan vond ik sommige scenes wel ongeloofwaardig. Teveel bloed, ik irriteerde me mateloos aan sommige acteurs, die van mij onmiddellijk hadden mogen sterven.

Grappig om te zien dat Lindsey Shaw hierin meespeelt. Ze speelde altijd 'Moze' in Ned declasified survival guide ofzoiets. Van onschuldige schoolmeid naar vermoordt worden door een brute moordenaar.

avatar van Shinobi

Shinobi

Curriculum schreef:

Oh, zij was me niet echt opgevallen en dat terwijl ik Ned's Declassified School Survival Guide altijd wel lachen vond.

avatar van Daan258

Daan258

Had er eerlijk gezegd meer van verwacht.

Zeker geen slechte film, maar omdat ik behoorlijk veel verhalen had gehoord dat er erg veel gore in de film zou zitten had ik echt een super ranzige film verwacht, maar dat viel toch wel een beetje mee, heb ze veel erger gezien.

Maar er zaten zeker wel aardig leuke momenten in, ook het acteerwerk was prima en tja het verhaal natuurlijk erg standaard maarja daar draait het niet om bij dit soort films.

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Onderhond schreef:
Fijn.

.... Er zitten een paar erg fijne kills tussen, maar het gaafste moment is toch wanneer de killer zich in een lijk verstopt heeft . Dit soort scenes zouden films als deze meer moeten aanbieden.

Silence of the Lambs, dat jij de grond inboorde, is ook zo'n voorbeeld. En die film hier heeft zich daardoor laten inspireren in die scene.
Smaken verschillen, ik verkies ouderwetse horror. De gore hier vond ik best OK, alleen kon ik niet meeleven met het verhaal omdat het hier gaat over een strijd tussen a bad guy & bad guys.

Mac Hammer Fan schreef:

Maar het gaat mij dan ook om de uitwerking. Vond het er gezellig gestoord uitzien hier.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Mac Hammer Fan schreef:
omdat het hier gaat over een strijd tussen a bad guy & bad guys.

hoeft niet slecht te zijn zo'n opzet met psychos, integendeel zie bijv. Devil's Rejects, alleen hier is het slecht uitgevoerd.

avatar van voomzap

voomzap

Heb hier echt geen moment van kunnen genieten. Een lange zit vol flauwigheid en enorm saaie en 'te gemaakte' personages. Het ziet er allemaal veel te gelikt uit:, Een 'kijk ons eens mooie beelden schieten' manier van filmen. Niet te geloven dat dit van de hand van de regisseur van Midnight Meat Train komt. Zeker geen stap voorwaarts, dit inspiratieloze niemandsdalletje.

avatar van TimF

TimF

Leuke horror hoor! En de effecten zijn echt duizend keer beter dan de neppe CGI in Midnight Meat Train.

De film is spannend en heeft een aantal leuke wendingen, soms iets over de top, maar das dan ook wel weer grappig.

Zeker niet missen als je van horror houdt!

avatar van Koloso

Koloso

Het concept sprak me vooraf zeker aan, "bad guys nemen ,op het eerste zicht, makkelijk slachtoffer te grazen maar zullen het zich helaas nog beklagen". Helaas voldeed de film niet aan mijn verwachtingen, flauwe acteerprestaties en een plot (is er een plot?) waar ik helemaal niet in mee ging. Het feit dat het ultieme kwaad gespeeld wordt door Luke Evans is ook geen pluspunt voor de film, de brave man was voor mij even angstaanjagend dan Aramis in de three musketeers.. Ik geloofde het allemaal niet, ook jammer dat we weinig te weten komen over de motivatie of het verleden van de driver. Voor de fans zitten er een paar leuke bloederige scenes in, de scene wanneer hij uit het lijkt kruipt ed (me kan zich afvragen of het uberhaupt mogelijk is om daar onopvallend mee weg te komen) maar meer dan dat is het helaas niet. bad guys nemen ,op het eerste zicht, makkelijk slachtoffer te grazen maar zullen het zich helaas nog beklagen?? Niets meer dan een schattige boze wolf die de 3 rebelse biggetjes slacht.. 1.5 *

avatar van jippie2010

jippie2010

Een film zonder ruggengraat.

De moorden zijn in de klassieke 'gore'-stijl uitgewerkt, en dat hebben ze verdienstelijk gedaan.

Maar daar houdt de kwaliteit van deze film dan ook op.

Geen verhaallijn, geen motief, geen inhoud.

Uiteraard zijn dat per definitie geen sterke ingrediënten van de gemiddelde horrorfilm,

maar 'No One Lives' verwaarloosd deze voor mij essentiële eigenschappen volledig. *2.0

avatar van Halcyon

Halcyon

Betrekkelijke irritante horrorfilm die helemaal ten onder gaat aan de stereotiepe personages en de clichés die zich maar blijven opstapelen. Hoewel het uitgangspunt niet helemaal nieuw is spreekt het wel tot de verbeelding. Spijtig dat de makers zo onsubtiel te werk gaan en dat de frisse insteek al gauw in een ordinaire actiefilm verzandt.

avatar van SPT

SPT

Best aardige film, met een aantal goed zieke scène's. We is hij ietwat (te) chaotisch. Aangezien de acteurs ook nog eens slecht te verstaan waren (het stemgeluid was veel te zacht ten opzichte van het achtergrondgeluid en de muziek) vond ik het af en toe lastig te volgen. De auteur van de plotomschrijving had daar ook duidelijk moeite mee, want het meisje wordt helemaal niet vermoord maar pleegt zelfmoord aan het mes van de gijzelnemer. Maar goed, gedwarsboomde plannen en een gestolen auto zijn op zich al een goede reden om wraak te nemen.

avatar van Noodless

Noodless

Zeer vermakelijke wraakfilm die meer naar het genre thriller uitgaat dan het horrorgenre.
Al heeft de film wel een paar coole horrorscènes.
Het verhaal is simpel, maar heeft toch een originele invalshoek. Liefst niet teveel van de film afweten is de boodschap. Leuk is ook dan de volgorde van de slachtoffers niet te voorspellen is.
De cast deed het niet onaardig. Zoals ik hier al gelezen heb vinden sommigen dat het spijtig is dat er geen motief is, maar ten eerste hoeft dat ook niet altijd aanwezig te zijn en ten tweede hebben we hier te maken met een psychopaat en geen seriemoordenaar.
Het wordt naar het einde wel wat minder : de confrontatie buiten het motel vond ik wat slapjes uitgewerkt. Ook het gedrag van het ontvoerde meisje was soms bedenkelijk : eerst hysterisch, daarna heel cool. Voor mij waren dit twee minpuntjes die ervoor zorgen dat ik geen 4 sterren geef. Verder een spannende film met een strak tempo. 7,5/10

avatar van Keane1983

Keane1983

De film kijkt lekker weg en kent hier en daar wat lekkere gore momenten, hoewel sommige stukken waar het echt lekker ranzig kan gaan gaan worden...draait de camera weg.
Acteerwerk is prima maar niet van alle spelers even overtuigend en ook in deze film zitten de nodige domme acties.
De film begint erg sterk en weet dit toch wel een lange tijd goed vol te houden, maar richting het einde begint het allemaal een beetje te rommelen.
Het eind gevecht vond ook ik wat slap uitgewerkt en lagen een aantal dingen er niet iets te dik bovenop.
Maar heb ik mij hier echt aan gestoord?? Nee niet echt, want tijdens het kijken van de film vliegt de tijd voorbij.
Terug komend op wat ik hierboven heb gelezen: er is wel degelijk een motief, de vriendin van de " psychopaat is dood door schuld van de bende, wat het gevolg heeft....iedereen uitmoorden die er maar iets mee te maken heeft of iets gezien heeft (de motel eigenaar bijvoorbeeld)
Van mij een 3,0*

avatar van bjerik76

bjerik76

Vond het begin wel goed, zeker toen de kofferbak open ging dacht ik dat het wel een heel verassende wending zou krijgen.

Wat volgt is achteraf een erg voorspelbaar afval filmpje, en word het ook steeds minder geloofwaardig, waardoor ik het ook minder eng vond worden.

Vond de manier waarop de kille moordenaar in het huis terecht kwam al zeer vaag.

was heel de inhoud dan leeg geschraapt ?

wegkijker om ook snel weer te vergeten,.