Genre: Drama / Romantiek
Met onder meer: Ben Affleck, Rachel McAdams en Javier Bardem
Gesproken taal: Engels, Spaans en Frans
Releasedatum: 11 juli 2013
Plot To the Wonder
Geliefden Neil (Ben Affleck) en Marina (Olga Kurylenko) hebben zich teruggetrokken op een Frans eiland waar ze genieten van elkaar en hun ongelukkige verleden achter zich proberen te laten. Neil denkt met Marina de vrouw van zijn dromen te hebben gevonden, en belooft haar eeuwige trouw. Als twee jaar later de liefde wat verwatert, ontmoet Neil zijn oude vlam Jane (Rachel McAdams). De twee worden hopeloos verliefd en dat brengt Neil in een lastige positie. Marina twijfelt ondertussen aan haar liefde voor Neil en vraagt priester Father Quintana (Javier Bardem) om advies. Father Quintana is zelf in conflict met zijn geloofsovertuiging, hij voelt niet meer de toewijding die hij in de begindagen had. Neil’s tweestrijd met de twee vrouwen en Father Quintana’s strubbelingen met het geloof zorgen ervoor dat beiden met verschillende vormen van liefde leven.
Neil
Carpenter
Bob
Neighbor #1
Bij Terrence Malick:
Opnames zijn al weer afgerond. Eerste still
Paalhaas
Wist niet dat Affleck ook al meedeed. Typische Malick-still trouwens.
jipt
Paalhaas
Hmm, McAdams (een vrouw die erg veel wegheeft van Brooke Adams) + het nodige koren op de achtergrond. Benieuwd waar dit heengaat.
Resurrection
Zo, Malick heeft de smaak te pakken zo te zien. Ik kijk al een jaar uit naar The Tree of Life, maar vanwege een verblijf in het buitenland nog niet in staat geweest om hem te zien. Dit klink ook weer als een intrigerend verhaal, ben benieuwd.
Zullen wel zeker weer een hoop mensen gaan zeiken vanwege het feit dat Ben Affleck `weer een poging doet tot acteren` zonder enige onderbouwing. Ik vind het geen onverdienstelijk acteur.
BTW: hoe kan je een liefdeloos bestaan leiden met Olga Kurylenko
swankel
Zijn we niet gewend van Malick dat hij nu alweer een nieuwe film maakt
Cupido
- 1910 stemmen
BTW: hoe kan je een liefdeloos bestaan leiden met Olga Kurylenko
Mijn eerste gedachte
Anyway, er zal hoe dan ook weer veel tijd in de montagekamer doorgebracht worden, dus 2012 neem ik met een klein korreltje zout. Maar een nieuwe Malick is altijd iets om naar uit te kijken. Wel veel knappe gezichtjes bij de cast trouwens, weet niet zo goed wat ik daar van moet denken.
jacobine_rodijk
Is deze titel wel officieel? IMDb heeft hem als "Untitled Terrence Malick Project" staan.
jtsterkenburg
Er waren eerst geruchten dat de titel "The Burial" zou zijn, maar inmiddels is er al officiële bevestiging van de productie dat dit niet de titel zal worden. Maar waarschijnlijk was de film toen al toegevoegd hier en ik geloof niet dat je een ongetiteld project mag toevoegen.
Ben erg benieuwd wat Malick gaat doen met zijn eerste film die zich in het heden afspeelt. Hij weet een enorme echtheid in zijn manier films te liggen, door zeer onconventionele methodes op de set en de manier waarop hij met zijn acteurs omgaat. Door niet naar een andere tijd te hoeven gaan kan die authenticiteit wellicht tot nog grotere hoogten gestuwd worden.
- 1953 stemmen
Naast Bardem lees ik nu ook de namen Rachel Weisz, Olga Kurylenko en Barry Pepper
jarno1975 (moderator series)
Titel is inderdaad nog niet bekend. Dit bericht is van vandaag en daar staat ook in dat de titel nog niet bekend is.
Apster
Wat krijgen we nou, alweer een nieuwe Malick
DwarreI
Malick is momenteel dus gewoon met VIER films tegelijkertijd bezig?!
- 1953 stemmen
Daar kwam ik ook een tijdje geleden achter, behoorlijk a-typisch voor Malick.
Moet wel bij gezegd worden dat één ervan een documentaire is ge-edit uit het overschot aan beeld van The Tree of Life en dat de laatste twee misschien een soort twee-luik wordt.
Desalniettemin 4 Malick films = een fantastisch vooruitzicht
jarno1975 (moderator series)
Eindelijk is dan de titel bekend gemaakt: To the Wonder
K*D
Dit is de film waar ik dit jaar (of eigenlijk volgend jaar) het meest naar uitkijk.
JohnWilliams
Malick neemt veel hooi op zijn vork de laatste tijd...!
Niet iets voor hem om bezig te zijn met een paar films tegelijk
Naomi Watts
Normaal neemt ie goed de tijd en levert ie meesterwerk na meesterwerk af. Benieuwd wat het niveau is als ie in zo'n tempo te werk gaat.
JohnWilliams
Het is en blijft Malick, ik heb er toch wel vertrouwen in
Naomi Watts
Ik doe met je mee, aan Malick wel toevertrouwd, grootse cineast.
ghostman
Gelukkig duurt deze film niet zo lang . Ben namelijk geen liefhebber van lange films en vooral niet die van Malick ...
AGE-411
Als je geen liefhebber bent van lange films, en zeker niet van Malick, waarom zou je dan een (lange) film van Malick kijken?

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Road to Perdition